Game FAQ Térkép

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  [​IMG]

  [​IMG]
  A Drakensang Online-ban kalandozásaid során igénybe veheted a térképet, hogy segítsen utadon és küldetéseid teljesítésében. A játékban elérhető egy globális térkép amelyben Dúria ismert világát tekintheted meg (Ctrl+M kombinációval hozhatod elő, amelyre ha ráviszed az egeret azt írja ki, hogy világtérkép). Ezen a térképen zöld színnel van kijelölve az a terület amelyen éppen tartózkodol, illetve szürke színnel azok a területek amelyeken még egyszer sem jártál.

  [​IMG]


  Illetve az adott terület térképét is megtekintheted amelyen éppen tartózkodsz, amelyről rengeteg információt tudhatsz meg. A térképet az M betű lenyomásával tudod behozni illetve kikapcsolni.

  Felépítés:

  A jobb alsó sarokban láthatjuk az adott terület nevét amelyen tartózkodunk, illetve egy szélrózsával is elvan látva a térkép, hogy segítsen küldetések során a tájékozódásban.

  [​IMG]

  A szomszédos térképek átjárói sárga kapuval vannak jelölve és neveik is fel vannak tüntetve a térképen.

  [​IMG]

  Szimbólum magyarázat:

  [​IMG]

  Ez a pont jelzi a tartózkodási helyed.


  Amennyiben elindulsz valamerre, a zöld pont is mozogni fog.

  [​IMG]

  Felvehető küldetés helye


  [​IMG]


  Küldetés során valamilyen feladatod van a kérdőjellel megjelölt helyen

  [​IMG]
  Trezor helye, a tárgyaidat tárolhatod a Koboldnál

  [​IMG]

  Az ékszerész, különféle köveket vehetsz andermantért, kombinálhatod a már meglévő köveidet fémpénzért, kiveheted egy adott tárgyból a korábban belehelyezett követ és plusz foglalatot helyezhetsz el egy tárgyban andermantért.  [​IMG]
  Munkapad, tárgyakat tudsz ötvözni kedved szerint

  [​IMG]
  Tárgykereskedő amelynél andermantért vehetsz különleges tárgyakat


  [​IMG]
  A verseny mestere, átválthatod nála a pvp státuszodat, így városon kívül csatázhatsz azokkal akik szintén átváltották a pvp státuszukat, majd vissza, ha már nem akarsz játékosokkal harcolni a városon kívül.
  különféle pvp versenyekre nevezhetsz nála, csoport a csoport elleni küldetéseket vehetsz fel illetve dicsőségpontért vehetsz nála jó, mágikus, ritka és legendás tárgyakat, amelyek megfelelnek majd az a vásárlás időpontjában a szintednek megfelelő tárggyal és ezeket is fel kell ismertetni vásárlás után.


  [​IMG]
  Varázstakács: Megszerezhető Hatalom Kabátja küldetéssorozatot vehetjük fel, ahol elkészítetthetjük saját kabátunkat  [​IMG][​IMG][​IMG]

  A kovács, andermantért vehetsz nála tárgyakat, olvaszthatsz tárgyakat rúnákért, amelyekkel fejlesztheted a tárgyaid szintjét vagy veheted ki őket belőlük.

  [​IMG]
  Az alkimista akitől különféle életerőitalokat, tonikokat, eszenciákat, elixíreket, medicinákat vásárolhatsz andermantért vagy fémpénzért.

  [​IMG]
  Az Obelisk szimbóluma, amellyel fémpénzért rövidítheted le az utad 2 terület között (prémium tagsággal ingyen)


  [​IMG]
  Kereskedő, lélektalizmánokat, lélekköveket vásárolhatsz nála andermantért.


  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.