the game did it again...

Discussion in 'General Archive' started by heror, Jul 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. heror

    heror Forum Baron

    https://imgur.com/a/1bCex6t

    For all those years and the game still finds new ways to tell me im not gonna play today..... either name and password bar not showing , client autoclosing and now this ,,, what do i even do if the client is bugged itself
     
  2. trakilaki

    trakilaki Living Forum Legend

    Why don't you just play in browser?
    I am only playing in browser and never had any issues with the game (at least not on my end).
    The client icon is only gathering dust on my desktop ... I am never using it. But I did launch it few minutes ago and it is working without even asking me to download the files (since I already have them downloaded while playing in browser)

    [​IMG]

    The issue could be on your or the server's end.
    If it is not a CDN failure ... it means it is on your end.
    Check if a program is blocking or deleting files on your HDD.
    If not ... just uninstall the client - delete the temp files - reboot your PC - install the game again and download the files (don't start the game until the download is full even if the client says you can start playing ... and uncheck the "launch the client" after the new installation).
     
  3. heror

    heror Forum Baron

    Teach me your way master XD , despite the browser the play now tab is greyed out , no windows defender problems and java is updated
     
  4. trakilaki

    trakilaki Living Forum Legend

    Internet Explorer 11 right?
     
  5. sargon234

    sargon234 Commander of the Forum

    Only the lizard men use internet explorer
    it happened quite a few times to me when i had bad internet connection
     
  6. heror

    heror Forum Baron

    still greyed :D
    my internet conection is decent playing with 39 ms normally
     
  7. trakilaki

    trakilaki Living Forum Legend

    Give permission to Java.
    Or ... simply uninstall Java - delete C:\Users\user name\AppData\LocalLow\Sun\Java - then install Java again and give permission to run when asking.
     
  8. Arr

    Arr Forum Expert

    [​IMG]
     
  9. ΣMiwel

    ΣMiwel Forum Ambassador

    Just in case you are clicking the incorrect button...
     
    trakilaki and _Baragain_ like this.
  10. Novadude

    Novadude Commander of the Forum

    This happens to me every now and then on my laptop. Typically I switch to the ie11 browser and then play. And then sometime later the client is working again.

    I prefer the client as I have the client assigned to my gpu (860m) and the browser assigned to my igpu (on my i7-4700hq). Does it make a difference? Who knows.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page