Game FAQ Üzlet / Kereskedő

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Kedves Játékosok!

  Ez a topic az andermantos üzlet tájékozódásában segít nektek.

  A felső menüsor középső ikonjával érhetitek el a kereskedő menüpontot, a billentyűzeten a T betű lenyomásával szintén előhívható ez az ablak:


  Vegyük sorra a kereskedő menü alpontjait

  Screenshot_1.png


  1. Akciók

  Itt található az összes megvehető tárgy, amelynek az ára átmenetileg vagy akcióban csökkentve van.


  2. Általános

  A minden nap használandó eszközök találhatóak itt, eszenciák, lélekkövek, álkulcsok stb.

  3. Drágakövek

  Vásárolható drágakövek listáját találhatod itt.
  Abban az esetben, ha éppen adott napon leértékelés van érvényben a drágakövekre, az áthúzott eredeti ár mellett láthatjátok az akciós árat.


  4. Felszerelések

  Egyedi felszerelések vásárolhatóak, inkább kezdő játékosoknak javasoltak.

  5. Esemény

  Az aktuális eventekkel kapcsolatos tárgyakat tudod itt megvásárolni.  Csomagok

  Vannak még egyéb megvásárolható elemek, például az eszköztárbővítés (eszköztár=inventory- I) különleges ajánlata, amely alapján 3 sornyi eszköztárat tudtok megvásárolni 12000 andermant helyett 10800 andermantért. Szeretném a figyelmeteket felhívni, hogy ez az akció csak abban az esetben lesz elérhető számotokra, ha az első andermantért vásárolható eszköztársort (eszköztáratok első fülének negyedik sora) megveszitek.

  Az egyel jobbra lévő fülön tudtok andermantot, prémiumot, karakterváltoztatót vásárolni, a különlegességeknél pedig aktuális akciókat, csomagokat, eventes csomagokat. Ezenkívül a bónuszkódok is ott az alsó utalványok menüpontban válthatóak be.

  Screenshot_2.png

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.

  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Last edited: Mar 21, 2020
Thread Status:
Not open for further replies.