Event FAQ Újhold

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 7, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Újhold 4.0

  View attachment 10985

  Tartalomjegyzék
  Rövid áttekintés
  • Szükséges szint: 15-55.
  • Időtartam: 3 nap
  • Időrendi táblázat: Kérjük ellenőrizzétek az Event közleményeket és a Naptárat bővebb információkért!
  Figyelem: Játszhatsz egymagad is, de sokkal könnyebb, ha csoportban játszol. Néhány feladat ezen az eventen igazi kihívás lesz – mi szóltunk!


  Milyen újdonságok vannak ezen az eventen?


  • Nehézségi szintek: Blakborgba való belépéskor a játékosnak 5 nehézségi szint közül kell választania (normál, fájdalmas, kínzó, halálos, pokoli I). A belépés ára egy darab Szférák útja Blakborgba, Pokoli I. szinten még 80 pokoli belépő is!
  • Vezérszörny idéző szobrok: Miután megöltétek az első vezérszörnyet (Karabossa, vagy Magotina), alkalmatok nyílik még háromszor megölni Újholdi mágikus papirusztekercs nélkül. A szobrokra kattintva (200, 500, 1500) tündérfáért megidézhetitek újra, körönként egyszer. Az eventhaladásból megszerezhető Újholdi mágikus papirusztekercsek számát megnöveltük 8-ról 10db-ra!
  • Küldetések: Új ismételhető küldetések kerültek be, valamint a régi küldetéslánc (Karabossa fehér királynő, Magotina fekete királynő) párhuzamosan elvégezhető és csak egyszer kell megcsinálni, így a jövőben már nyitott kapuk várnak ránk!
  • Egyedi tárgyak: Az egyedi tárgyak át lettek dolgozva, alap értékeket kaptak! A Karabossa, Magotina, Boszorkánykereső (régebben: Boszorkányvadász) szettekket megújítottuk, de a Végrehajtó szettet kivettük a játékból! A szettdarabok kiüthetők a vezérszörnyekből, vagy megvásárolhatók Grima-tól sárkánypénzért, aki a vezérszörny legyőzése után jelenik meg. Új egyedi tárgyat, egy övet adtunk hozzá a szettekhez.
  • Pályákat érintő változások: A pályára betettük a Formás amfórákat! Valamint, egy kicsit átdolgoztuk, hogy ne legyen annyi zsákutca és könnyeben körbejárható legyen. A szörnyek és a szörnyekből kapható haladások számát megnöveltük és különböző csomagokban esik, nehézségi szinttől függően is! A tündérfát és a tündértüzet a karakter automatikusan felszedi!
  • Kereskedők: Pummrana és Ceridwen kínálatát eltávolítottuk, már a Holdvirágokért nem lehet egyedi tárgyakat venni náluk! Viszont, a megmaradt Holdvirágaitokat elvásárolhatjátok náluk. A jövőben teljesen el lesz távolítva a kereskedés lehetősége, így javasoljuk, hogy minél hamarabb vásároljátok el a megmaradt fizetőeszkőzeiteket! Új kereskedő: Grima, aki a vezérszörny legyőzése után jelenik meg a pályán és sárkánypénzért árulja a portékáit.
  Az event indítása

  Irány Kingshill, keresd meg Pummranát, aki felkínálja neked „A kiválasztott 1/2” küldetést. Az event indításához kattints a teleportra, és lépj be Blakborgba. Egy darab Szférák útja Blakborgba 10db szféraszilánk kerül!

  Bármelyik nehézségi szinten végigmehetünk Blakborgon, mikor belépünk a Pókirálynők pályáira, újra választhatunk nehézségi szintet.  NPC-k listája

  Ikon
  Név
  Hely
  Tevékenység
  View attachment 10986
  Gyanús Jon
  Blakborg
  Andermant árus
  (eventes kellékek)
  View attachment 10987
  Grima
  Blakborg
  [COLOR=#99ff99]A vezérszörnyek megölése után jelenik meg![/COLOR]
  Sárkánypénz árus
  (egyedi felszerelések)
  View attachment 11023
  Ninkasi
  Blakborg
  Küldetés
  View attachment 11022
  Pummrana / Ceridwen
  Kingshill
  Küldetés
  View attachment 11021
  Awen, a főzőüst
  Blakborg
  Küldetés

  Hogyan kezdd el az eventet, amikor aktív?

  Menj Kingshillbe a Vásártérre, és keresd meg a kétfejű boszorkányt! A két fejhez más-más személyiség és név tartozik.
  Az első küldetés – A kiválasztott – Blakborgba visz majd, és az aktiválásához Pummranával kell beszélned. Ha teljesítetted, a következő küldetést – A szabadság szavát – már a testvérétől, Ceridwentől kapod, és ismét Blakborgba kell menned.
  Amint azt te is látni fogod, Pummrana meglehetősen kedveli a fehér színt, míg Ceridwennek a fekete a kedvenc színe.


  Pummrana és Ceridwen – más-más történet


  A nővérek küldetései és a jelvényrendszer


  Miután teljesítetted a két fej egy-egy bevezető küldetését, lehetőséget kapsz további 6 küldetés teljesítésére is. A trükk viszont az, hogy szerencsére párhuzamosan megcsinálhatjuk egyszerre a két küldetésláncot! Tehát egy event alatt mindkét Pókkirálynőhöz bejuthatunk!

  Ha végrehajtasz egy küldetést Pummrana számára, kapsz tőle egy fehér jelvényt; ha Ceridwen számára, ő egy fekete jelvénnyel jutalmaz meg.

  Ha egyszer végigvittünk egy küldetésláncot, akkor a következő alkalommal már nem kell megcsinálnunk a küldetéseket. A kapuk nyitva maradnak!  Belépés a bosstérképekre


  Ha sorban teljesítetted mind a 6 küldetést, lehetőséged nyílik arra, hogy belépj egy bosstérképre: 3 fehér jelvényért cserébe Karabossa bosstérképére, 3 fekete jelvényért cserébe Magotina bosstérképére.

  A jelvények beváltása után ismét Blakborgba kell menned, ahol a két bejárat egyikét találod: az egyik a fehér királynő fagyos szférájába (Karabossa otthona), míg a másik a fekete királynő sötét szférájába (Magotina otthona) vezet.

  Minden egyes belépés ára 1 újholdi mágikus papirusztekercs, amely az eventhez tartozó haladásjelző sáv révén szerezhető meg.  Nehézségi szintek karakterszint szerinti elérhetősége:

  Nehézségi szintNormálFájdalmas
  Kínzó
  HalálosPokoli I.
  Szükséges szint
  15
  30
  50
  50
  55
  Gyűjthető tündértűz mennyiségek
  2, 3, 5
  3, 4, 7
  4, 6, 10
  5, 7, 12
  5, 7, 13


  Harc a bossokkal


  Karabossa és Magotina is izgalmas ellenfél rengeteg értékes zsákmánnyal – csakhogy a támadásaid hatástalanok ellenük. Korábbi eventjeinkhez hasonlóan 50 darab tündérfára van szükséged, hogy megszüntesd az ellenálló-képességüket, és végre megsebezhesd őket. Ezért határozottan azt tanácsoljuk, hogy egyik bosstérképre se lépj be, amíg nincs meg a kellő számú tündérfád!


  Ha végigmentünk Karabossa, vagy Magotina pályáján, találunk egy üstöt. Erre az kattintva (50 tündérfát beledobva) vagyunk képesek sebezni a vezérszörnyeket! A buff 2 percig él, tehát bölcsen használjátok a kimért időt! Természetesen, ha lejárna a rendelkezésetekre álló idő, akkor újra bedobhatjátok az 50 tündérfát, újabb 2 percet nyerve!

  A tündérfa bedobása után, ha a terem közepére megyünk, akkor magától lejön a vezérszörny! (Karabossa, vagy Magotina)
  Karabossa, vagy Magotina elpusztítása után megjelenik Grima, a sárkánypénz kereskedő, akinél lehetőség van a vezérszörnyektől kiüthető Éjpók és Fagypók szett (adott pályától függően), valamint a Boszorkánykereső szett megvásárlására is.

  A lejjebb található listában megnézheted, milyen jutalmakat szerezhetsz ezektől az ellenfelektől és Grimától.


  Ha szeretnénk egy pályán többször is megölni a vezérszörnyet, akkor a szobrokra kattintva megidézhetjük újra az ellenfelünket. A lehívás ára szobronként növekszik (200, 500, és 1500 tündérfa), egy körben egyszer lehet aktiválni! Így, akár 4db vezérszörnyet is ölhetünk körönként!  Mit tehetsz akkor, ha az event épp nem aktív?

  Ha az event éppen nem aktív, akkor is játszhatsz Blakborgban. Hogy a szférák útján eljuthass Blakborgba, gyűjts össze méltó ellenfelektől 10 szféraszilánkot, és add át őket Thabónak. Küldetésért keresd meg Ninkasi NPC-t. Tündérfát a viharvert falényektől is szerezhetsz.


  Az eventhez szükséges tárgyak és használatuk


  Ikon
  Név
  Hol szerezhető meg?
  Mire használható az eventen?
  View attachment 10988
  Szférák útja Blakborgba
  + Adj Thabónak 10 szféraszilánkot 1 térképért
  + Üzlet
  Beléphetsz vele az eventtérképre
  View attachment 10989
  Tündértűz
  + Blakborg szörnyeitől
  + Teljesített küldetések jutalmaként
  Az event haladásjelző sávjának kitöltéséhez szükséges.
  View attachment 10990
  Tündérfa
  + Blakborg szörnyeitől (viharvert falények)
  + Farmolással is begyűjthető a nappali Blakborg térképéről az eventen kívüli időben
  + Üzlet
  A bosstérképeken 50 darab tündérfát kell az üstbe tenni, hogy 2 percre megszűnjön a bossok ellenállása a sebzéssel szemben.
  View attachment 10991
  Újholdi mágikus papirusztekercs
  + Az event haladásjelző sávjából szerezhető jutalomként
  + 1 kulcsos amfóra adhatja
  + 5 kulcsos amfóra fixen adja
  Ennek segítségével juthatsz be egy-egy királynő szférájába és küzdhetsz meg vele.
  View attachment 10992
  Fehér jelvény
  + Pummrana küldetéseinek teljesítéséért járó jutalom
  3 kell belőle, hogy beléphess a fehér királynő fagyos szférájába (Karabossa térképe).
  View attachment 10993
  Fekete jelvény
  + Ceridwen küldetéseinek teljesítéséért járó jutalom
  3 kell belőle, hogy beléphess a fekete királynő sötét szférájába (Magotina térképe)
  Copyright © 2017 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
 2. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Jutalmak


  Az event során szerezhető szettekről alapvetően elmondhatóak az alábbiak:
  • A tárgyak szintje minden esetben a szintetekhez igazodik.
  • A tárgyak rangja minden esetben a nehézségi szinthez igazodik, vagyis 0-4. rangú tárgyak kiütése lehetséges.
  • A tárgy rangja kizárólag az alapértékekre van hatással. A tárgyakban található kék varázslatok határai rangtól függetlenül állandóak.
  • A tárgyak eshetnek az adott bosstól, illetve meg is lehet vásárolni őket Grimánál a boss megölése után.
  • Megvásárolni mindig csak azon a rangon lehet a tárgyakat, amilyen szinten legyőztétek a bosst.
  • A megvásárolt és a kiütött tárgyak is random alapértékekkel és varázslatokkal rendelkeznek. Ezen értékek határait meg tudjátok tekinteni a bosshoz való belépéskor a belépő ablakon a jutalmak felsorolásánál.
  • A tárgyak alkalmasak a köztes világból ismert Szűz magos, Árnymagos és Gyarapítómagos kraftolásra. A kraftoláshoz Sárkánymagokra van szükség.
  • 4 darab egyforma rangú tárgy NEM kraftolható össze egy magasabb rangú tárggyá!
  • A szettbónuszt minden rangú tárgy megadja, vagyis például egy Rang nélküli - Rang I. - Rang IV. kombinációval is működni fog a szettbónusz, az event régi verziójából megmaradt és át nem alakított szettdarabokkal NEM!
  • A korábbi eventekből maradt Éjpók, Fagypók és Boszorkányvadász felszerelések átalakíthatóak az új verzióra a Felszerelésnemesítő használatával, amely andermantért és sárkánypénzért kapható.
  • Mind Karabossa, mind pedig Magotina fixen dob Sárkánymagot, a köztes világban megszokott módon:
  Nehézségi szintNormálFájdalmasKínzóHalálosPokoli I.
  Sárkánymagok mennyisége
  2
  3
  4
  5
  6
  Az eventpályára betettük a Formás amfórákat, egy pályán összesen 5db lehet, de 10 különböző helyen.
  A megszokott jutalmakon kívül a Formás amfóra tartalmazhat még: +5, +20 tündérfát, Újholdi mágikus papirusztekercs


  Az eventen megszerezhető egyedi tárgyak


  Ikon
  Név
  Alapértékek
  Varázslatok
  Különleges érték
  Sárkánypénz vételár Grimánál (rangok szerint növekvő sorrendben)
  Zsákmányként megszerezhető innen
  View attachment 11006Fagypók fegyverdísz
  - Sebzés
  - Kritikus találati érték
  - Gyorsabb támadási sebesség
  - Kritikus sebzés
  5%-kal több varázspont
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Karabossa
  View attachment 11007Fagypókfonál csizma
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Védelmi érték
  - Gyorsabb futási sebesség
  - Több életerő erre a tárgyra
  + 7,50% kritikus sebzés
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Karabossa
  Fagypókfonál kabát / zászló
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Minden ellenállás
  - Gyorsabb támadási sebesség
  - Magasabb kritikus találati érték
  + 10,00 kritikus sebzés
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Karabossa
  View attachment 11010Éjpók fegyverdísz
  - Sebzés
  - Kritikus találati érték
  - Gyorsabb támadási sebesség
  - Magasabb kritikus találati érték ennél a tárgynál
  5%-kal magasabb sebzés
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Magotina
  View attachment 11009Éjpókfonál csizma
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Védelmi érték
  - Gyorsabb futási sebesség
  - Több sebzés erre a tárgyra
  6%-kal magasabb kritikus találati érték
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Magotina
  Éjpókfonál kabát /zászló
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Minden ellenállás
  - Gyorsabb támadási sebesség
  - Nagyobb elhárítási érték
  8%-kal magasabb kritikus találati érték
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Magotina
  View attachment 11019 View attachment 11017 View attachment 11018 View attachment 11020Fagypók / lőfegyver / bot / rövid íj / fejsze
  - Sebzés
  - 1,00 támadás /mp
  - Gyorsabb támadási sebesség
  - Több sebzés ennél a tárgynál
  5%-kal magasabb sebzés
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Karabossa
  View attachment 11037 View attachment 11038 View attachment 11039 View attachment 11040Éjpók / lőfegyver /
  bot / rövid íj / fejsze
  - Sebzés
  - 1,00 támadás /mp
  - Gyorsabb támadási sebesség
  - Kritikus sebzés
  6,50%-kal magasabb kritikus találati érték
  0.: 1500
  I.: 1810
  II.: 2200
  III.: 2670
  IV.: 3220
  V.: 3850
  Magotina
  View attachment 11014Boszorkánykereső-sisak
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Védelmi érték
  - Magasabb sebzés
  - Magasabb kritikus találati érték
  -
  0.: 1800
  I.: 2110
  II.: 2500
  III.: 2970
  IV.: 3520
  V.: 4150
  Karabossa
  View attachment 11016Boszorkánykereső-vállvért
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Védelmi érték
  - Magasabb sebzés
  - Magasabb védelmi érték erre a tárgyra
  -
  0.: 1800
  I.: 2110
  II.: 2500
  III.: 2970
  IV.: 3520
  V.: 4150
  "Hulljon a férgese!" küldetés bossai
  View attachment 11015Boszorkánykereső-zeke
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Védelmi érték
  - Magasabb sebzés
  - Magasabb védelmi érték erre a tárgyra
  -
  0.: 1800
  I.: 2110
  II.: 2500
  III.: 2970
  IV.: 3520
  V.: 4150
  Magotina
  View attachment 11036Boszorkánykereső-derékszíj
  - Sebzés
  - Életerőpont
  - Minden ellenállás
  - Magasabb sebzés
  - Magasabb ellenállási érték erre a tárgyra
  -
  0.: 1800
  I.: 2110
  II.: 2500
  III.: 2970
  IV.: 3520
  V.: 4150
  Kulcsos amfórák


  Szettbónuszok

  A Fagypók és az Éjpók szett kombinálható egymással! Együtt az Ikerkirálynők bukása szett, ami 8db-ból áll, minimum 2db-ra van szükség az első szettbónuszhoz, de maximum 4db hordható belőlük egyszerre, ami már megadja az összes szettbónuszt. A 3-as szettbónuszok kasztonként eltérnek!

  (2): 10,00%-kal magasabb kritikus találati érték

  (3) /Mágus/: A mágikus lövedékkel, fagyott gömbbel vagy fagycsillaggal elért minden találat az ikerkirálynők áldását hozhatja létre 10 másodpercre. Ez a hatás legfeljebb 25-szörösen halmozódhat.
  (3) /Sárkányharcos/: A dühös ütéssel, szétzúzással vagy a talajtörővel elért minden találat az ikerkirálynők áldását hozhatja létre 10 másodpercre. Ez a hatás legfeljebb 25-szörösen halmozódhat.
  (3) /Kalandvadász/: A vadásznyíllal, precíziós lövéssel vagy a ragadozó madárral elért minden találat az ikerkirálynők áldását hozhatja létre 10 másodpercre. Ez a hatás legfeljebb 25-szörösen halmozódhat.
  (3) /Törpemester/: A gyors lővéssel, különleges lőszer vagy az ultrarezonanciás rakéta elért minden találat az ikerkirálynők áldását hozhatja létre 10 másodpercre. Ez a hatás legfeljebb 25-szörösen halmozódhat.
  (3): +1,2%-kal nagyobb maximális sebzés halmozódásonként
  (3): +0,6%-kal gyorsabb haladási sebesség halmozódásonként
  (4): 15%-kal gyorsabb támadási sebesség


  A "régi Boszorkányvadász" szett átalakítható felszerelésnemesítővel, illetve kiüthető az új változata: a Boszorkánykereső szett.


  A Boszorkánykereső szett, ami 4db-ból áll, minimum 2db-ra van szükség az első szettbónuszhoz, de maximum 4db hordható belőlük egyszerre, ami már megadja az összes szettbónuszt.


  (2): 11,11%-kal gyorsabb támadási sebesség

  (3): 22,22%-kal magasabb sebzés
  (4): 33,33%-kal több varázspont (mana, düh, gőz, koncentráció)


  Eventhaladás és az eventhaladásból kapható jutalmak


  View attachment 11046 View attachment 11042 View attachment 11043 View attachment 11044
  15010
  3001
  45020
  5001
  75030
  9001
  11001
  125040
  14001 (2%-os)
  175050
  19001
  225050
  23001
  26001
  275060
  31001
  325070
  35001
  40001
  425070
  45001 (2%-os)

  Egyéb megszerezhető jutalmak

  Ikon​
  KarabossaMagotinaKarabossa és Magotina is!
  View attachment 11047
  +​
  View attachment 11049
  +​
  View attachment 11051
  +​
  View attachment 11052
  +*​
  *A Köztes Világokban megszokott mennyiségekben és módon, tehát Normál és Pokoli II. szinteken nem!


  A fentebb említett jutalmakon kívül, az arany amfóra tartalmazhatja még az alábbi tárgyakat

  Ikon
  Fagyos
  boszorkányseprű
  Fagyos pokoli
  seprű
  View attachment 11055

  Copyright © 2017 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
 3. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Küldetések


  A küldetésnavigáció gyakran, (de nem minden esetben) a segítségünkre lehet! A legtöbb helyre segítségül a "spoiler" gomb alá beraktunk térképeket, természetesen a tárgy-gyüjtőgetős küldetésekhez/feladatokhoz nem.


  Fő küldetések


  Pummrana:

  • A kiválasztott 1/2
  - Keresd meg a fehér pók oltárát a Boszorkányfalú közelében!
  Jutalom: Szférák útja Blakborgba
  Ceridwen:
  • A szabadság szava 2/2
  - Keresd meg a fekete pók oltárát a romos citadellától északra!
  Jutalom: Szférák útja Blakborga
  Itt kettéválik a feladatsor, de meg tudjuk csinálni egyszerre mindkét kapunkat. Ha egyszer már kinyitottuk a kapukat, a következő eventen is nyitva lesz, azaz többet nem kell megcsinálni.


  Fehér királynő feladatsor  Pummrana:

  • Édes bosszú 1/6
  - Gyűjts össze 25 álomfogót javító gnómoktól!
  Jutalom: Fehér jelvény, 25 Tündértűz
  • Édes bosszú 2/6
  - Keress tűzrakóhelyeket Blakborg nyugati részén!
  - Keresd meg a fazekat a romos citadella közelében!
  - Keresd meg a Főzőüstöt a Testőrtér közelében!
  Jutalom: Fehér jelvény, 25 Tündértűz
  • Édes bosszú 3/6
  - Oltsd ki a tüzet 5 tűzrakóhelyen!
  Jutalom: Fehér jelvény, Legendás felszerelés, 25 Tündértűz
  • Édes bosszú 4/6
  - Szerezz kavicsokat a kődézsmáloktól!
  - Szerezz púdert javító gnómoktól!
  - Szerezz hosszú karmokat egy állatcsapdából!
  - Szerezz gyantát farakásokból!

  /Munkapadon állítsd elő a pókkulcsot és add le!/
  Jutalom: Fehér jelvény 50 Tündértűz
  • Édes bosszú 5/6
  - Győzd le a portálőrt a Testőrtéren!
  Jutalom: Fehér jelvény, 50 Tündértűz
  • Édes bosszú 6/6
  - Mutass be 3 fehér jelvényt Pummranának!
  - Keresd meg a fehér királynő fagyos szférájába vezető portált Blakborgban!
  - Vizsgáld meg a tündérkört!
  - Győzd le Karabossa fehér királynőt és szerezd meg Karabossa királyi vérét!
  - Vidd el Karabossa királyi vérét Pummranának!
  Jutalom: Legendás felszerelés, 50 Tündértűz


  Fekete királynő feladatsor  Ceridwen:


  • Le a szipirtyóval! 1/6
  - Győzz le 80 éji gonoszt Blakborgban!
  Jutalom: Fekete jelvény, 25 Tündértűz
  • Le a szipirtyóval! 2/6
  - Vizsgálj meg 5 fazekat a romos citadella közelében!
  Jutalom: Fekete jelvény, 25 Tündértűz
  • Le a szipirtyóval! 3/6
  - Szerezz 3 édes gyógyfüvet holdkóros falényektől!
  - Védd meg Awent, a főzőüstöt!
  Jutalom: Fekete jelvény, Legendás felszerelés, 25 Tündértűz
  • Le a szipirtyóval! 4/6
  - Szerezz faágakat holdkóros falényektől!
  - Szerezz egy finom ősz tincset egy összeesküvő takácstól!
  - Szerezz vékony gyökereket egy odúból!
  - Szerezz kormot egy kormos üstből!

  /Munkapadon állítsd elő a pókkulcsot és add le!/
  Jutalom: Fekete jelvény, 50 Tündértűz
  • Le a szipirtyóval! 5/6
  - Győzd le a portálőrt a Testőrtéren!
  Jutalom: Fekete jelvény, 50 Tündértűz
  • Le a szipirtyóval! 6/6
  - Mutass be 3 fekete jelvényt Ceridwennek!
  - Keresd meg a fekete királynő fagyos szférájába vezető portált Blakborgban!
  - Vizsgáld meg a tündérkört!
  - Győzd le Magotina fekete királynőt és szerezd meg Magotina királyi vérét!
  - Vidd el Magotina királyi vérét Pummranának!
  Jutalom: Legendás felszerelés, 50 Tündértűz


  Ismételhető küldetések

  Ceridwen:

  • Hulljon a férgese 2/2
  - Gyűjts 3 növesztőtonikot növénymániás idézőktől Blakborgban!
  - Hints meg egy kiszáradt gyökeret növesztőtonikkal Blakborgban! (három alkalommal)
  - Győzd le a gyúrógyökeret Blakborgban! (három alkalommal)
  Jutalom: 5 Tündértűz + Ebből a küldetésből lehet megszerezni a Boszorkánykereső szett egyik darabját! (A gyúrógyökerek dobhatják!)


  Pummrana:

  • Győzd le a gyengeségedet! 1/2
  - Győzd le Pummrana bajnokait a romos citadellánál Blakbrogban!
  - Győzd le Pummrana bajnokait a Boszorkányfalutól északra Blakborgban!
  - Győzd le Pummrana bajnokait a Testőrtéren Blakborgban!
  - Győzd le Pummrana sziklabajnokát Blakborg legészakibb részén!
  - Beszélj Pummranával!
  Jutalom: 5 Tündértűz


  Ninkasi:

  • Védd meg Ninkasit Blakborgban!
  - Beszélj Ninkasival Blakborgban!
  - Védd meg Ninkasit!
  - Gyűjts 75 kőszívet kődézsmálóktól Blakborgban!
  - Gyűjts 50 tál fagyantát holdkóros falényektől Blakborgban!
  - Készítsd el Ninkasi elixírjét egy kormos üstben!
  - Add át az elixírt Ninkasinak Blakborgban!
  Jutalom: 10 Tündérfa
  Napi küldetések

  Az event ideje alatt a Napi Kihívások középső feladatának harmadik szintjén lehetőség van elvállalni a Karabossa fehér királynő vagy Magotina fekete királynő egyszeri megölését bármely nehézségi szinten, és ezzel egy Újholdi mágikus papirusztekercset lehet szerezni.  Copyright © 2017 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
 4. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Drakensang Online

  Teljesítmények


  Ikon
  Név
  Teljesítménypont
  Feladat
  Teljesítmény címAlkategória
  View attachment 11073
  A fagyos szív felolvasztása
  20
  Győzd le Karabossa királynőt!
  -
  Újhold
  View attachment 11074
  A fekete szív fellobbantása
  20
  Győzd le Magotina királynőt!
  -
  Újhold
  View attachment 11075
  A megtorlás édes sütije
  10
  Győzd le a fehér királynőt, és segíts Pummranának a bosszúállásban!
  (Fehér királynő feladatsor befejezése)
  -
  Újhold
  View attachment 11076
  Le a Tirantulával!
  10
  Győzd le a fekete királynőt, és segíts Ceridwennek visszanyerni a szabadságát!
  (Fekete királynő feladatsor befejezése)
  -
  Újhold

  Copyright © 2017 Magyar DSO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page