Unresponsive mount key after defeating an enemy

Discussion in 'Technical Support' started by EhtovK, Apr 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EhtovK

    EhtovK Old Hand

    I lost track of which release brought this to be, but it's definitely post R185, here's the scenario, I'm killing monsters left and right and whenever I finish off a monster with magic missile, which I use on the left mouse button, if I try to mount immediately after by pressing "O", it won't work, the game recognizes I'm pressing it, since the mount quickslot will highlight every time I press it, but it won't trigger, what I have to do is move a little bit in any direction and it turns responsive again.

    I don't know if the conditions above are what trigger it 100% of the time, or if assigned buttons have something to do with it, I'm just wondering if anyone else is experiencing this annoying problem and, in case you do, if your configuration for the aforementioned skill is the same, so far I only saw another person talking about it in R187 feedback thread (another SW). I know it's not "game-breaking", but it sure is annoying and impractical when fast-farming, so I hope you take a look at it, thanks.
     
  2. bLaind

    bLaind Forum Baron

    "This really pisses me off!"
     
  3. EhtovK

    EhtovK Old Hand

    Ah, I almost forgot, this got fixed (Agathon knows how and when), seems people were uninterested anyway, I'd really appreciatte if a mod closed this thread now, thanks.
     
  4. Shine2

    Shine2 S-Moderator Team Drakensang Online

    Great news! Closing:)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page