Game FAQ Városi NPC-k / árusok

Discussion in 'Magyar szekció' started by Bakatabis, Sep 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  [​IMG]

  Dúria világában különböző NPC-kkel üzletelhetsz illetve ők bízhatnak meg a küldetésekkel, amelyekért értékes jutalmakat kaphatsz.

  A más-más szimbólumokkal jelzett npc-k mind különféle funkcióval bírnak, vannak amelyeknél a felszerelésed javíthatod meg és vannak amelyeknél csak vásárolhatsz.


  [​IMG]
  A tárgyaidat tárolhatod a Koboldnál. Kezdetben 15 hely áll rendelkezésedre, amelyet bővíthetsz andermantért


  [​IMG]
  Az ékszerész, különféle köveket vehetsz andermantért, kiveheted egy adott tárgyból a korábban belehelyezett követ és plusz foglalatot helyezhetsz el egy tárgyban andermantért, az ár tárgy minőségétől függően változik, hogy jó, mágikus, ritka, legendás vagy egyedi.  [​IMG]
  Munkapad, tárgyakat tudsz ötvözni kedved szerint, vagy drágaköveket, rúnákat, kedvenc/küldetés alapanyagokat ötvözni.

  [​IMG]
  A verseny mestere, különféle pvp versenyekre nevezhetsz nála, csoport a csoport elleni küldetéseket vehetsz fel.

  [​IMG]
  Tárgykereskedő amelynél andermantért vehetsz különleges tárgyakat

  [​IMG]
  A kovács, andermantért vehetsz nála szintednek megfelelő mágikus tárgyakat, tárgy kinézeteket. Itt tudsz eladni, beolvasztani rúnáért tárgyakat, a kapott rúnákért fejleszteni egy tárgy szintjét, valamint a testreszabás opciónál beállítani egy tárgy kinézetét.

  [​IMG]


  Az alkimista és eszenciakereskedő, akitől különféle életerőitalokat, medicinákat, tonikokat, elixíreket vásárolhatsz andermantért vagyfémpénzért.

  [​IMG]
  Az Obelisk szimbóluma, amellyel fémpénzért és andermantért rövidítheted le az utad 2 terület között


  [​IMG]
  Kereskedő, lélektalizmánokat és lélekkövet vásárolhatsz nála andermantért.  [​IMG]
  Varázstakács. Kosztümöket, emotionokat vásárolhatsz nála fémpénzért vagy andermantért. A hatalom kabátja küldetéssorozat volt korábban nála elérhető.


  upload_2019-10-14_17-46-25.png

  Emilia. Prémium tagság szükséges a készletéből való vásárláshoz.


  upload_2019-10-14_17-48-56.png

  Gnób különleges kereskedő. Sárkánypénzért vásárolhatsz nála értékes rúnákat, felszereléseket, hátasokat, kedvenceket és még egyéb hasznos dolgokat. Kingshillben található.

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Drakensang Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Last edited: Oct 14, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.