Yeni Oyuncular İçin Level Kasma Yöntemleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by N3stle, Oct 26, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. N3stle

N3stle Forum Greenhorn

Yeni Oyuncular İçin 0'dan 50ye Level Kasma Yöntemleri neler olabilir tavsiye verebilir misiniz? Tüm ana ve yan görevleri yapmama rağmen 44 levelde kaldım ve yeni ana görev gelmiyor artık zindanları dönüyorum deluxe premium olmasına rağmen 1 kutunun çeyreği anca doluyor herhangi bir tavsiyeniz var mıdır?

Eski farm yöntemleri fixlenmiş yani tam bir eziyet 100 levele kasmak

CHAS3R likes this.
  2. Arthur

Arthur S-Moderator Team Drakensang Online

Merhaba N3stle,

Seviye yükseltmek için çeşitli haritalarda seri şekilde farm yapmanızı öneriyoruz. Özellikle, size yardım edebilecek gruplar bulabilirseniz, daha yüksek zorluk seviyelerindeki haritalara giriş yapabilir, yine aynı şekilde son bossları seri keserek tecrübe puanı kasabilirsiniz. Ayrıca, bu işlemi daha hızlı yapabilmek için tüccarlardan alabileceğiniz TP veren parşömen, tomarları ve yine aynı şekilde TP veren petleri de kullanmanızı tavsiye ederiz.

İyi oyunlar dileriz.

CHAS3R likes this.
  3. CHAS3R

CHAS3R Forum Apprentice

Bende yeni başladım ve şuan 47 levelim sana verebiliceğim tavsiye ;
    Görevleri yaparak devam et , biraz ander bas ve tp veren pet al , delux veya premium alırsan daha hızlı level atlarsın ,
    Arkadaşların varsa cehennem veya acımasız kesebilen eventlerden onların gruplarına katıl ve %100 exp veren cilt kitabını bas hızlıca level atlarsın.