Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Cecilka

    Cecilka Forum Greenhorn

    Dobrý den. Nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady - snad to nevadí.
    Před pár dny jsem zjistila, že mi nefunguje barvení itemů - prostě nejde mi použít barva. Je to nějaká chyba, nebo je od nějakého patche změna a barvy nejdou používat, nebo jak? Díky za případnou odpověď, nebo radu.
     
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    barvis u kovare... za TM(snad..) vicemen nevim protoze me to nezajima jak vypadam :D
     
    Last edited by moderator: Oct 20, 2019
  3. Cecilka

    Cecilka Forum Greenhorn

    Bože - tak to by mě nenapadlo :D Díky za objasnění.
     
  4. Stóné

    Stóné Someday Author

    Ano od minulého už nepadají z bedny za 1. Oblbovat tě nechci :D Jak budeš otvírat bedny za 10 tak si nech drakeny v invu a sleduj, drop není nikdy 100% :)
     
  5. dusanik

    dusanik Forum Greenhorn

    bry ,
    ako vidim perna-bany tu lietaju velmi casto , odkazte LIBOROVI , nech sa skludni a nech zacne rozmyslat aj hlavou ,
    nie ako PC
    byvaly hrac ilidiar
     
  6. .toton.

    .toton. Forum Greenhorn

    Dobrý deň, chcel by som sa spýtať prečo keď privolám peta Heredura tak mi to nepridá ten úspech. A druhá vec mám náplecníky zúrivej beštie, na ktoré sa dá pridať efekt, no bohužial na nich efekt nemám a neviem ako si ho pridať. V okne prispôsobenie píše,že to nájdem v úspechoch prispôsobenia no tam mám efekty len na luky. Ďakujem za odpoveď. ;)
     
  7. Alodar

    Alodar Active Author

    Ahoj, no perma bany sa nedávajú len tak forfun takže na to asi bol dôvod, v čom je teda problém ?

    @.toton. na tie ramená sme sa už pýtali ale nemáme žiadnu odpoveď .. to stou bábikou Heredura by to malo ísť, že keď ju privoláš, tak budeš mať úspech. Skontroluj si, či naozaj ten úspech nemáš inak to bude asi chyba v takom prípade by bolo dobré napísať na podporu. Ja to neviem teraz overiť či to ide alebo nie.

    Edit: Zkus s loutkou změnit lokaci, Tauron.
     
    Last edited: Oct 20, 2019
  8. dusanik

    dusanik Forum Greenhorn

    bru noc,
    tento přispevok se uz netyka mna, ja som uz uz mimo tuto hru, ale kamarata s ktoym som hraval,
    kazdy z nas tu investoval nekonecny cas, peníze, nervy nie len zabavu, by mal nalozit tak tvoje uctom jako uzna on za vhodne!
    riesit lojalitu / vasu / voci BP, ale ludskost, ked někdo chce dokaze obist, pravidla :)a pomoc, libor sam rad umyva ruky / PILAT /
    "mrtvy ilidiar-
    PS: jinak se mi nepaci pristup nektorych modov, k hracom, im to ti nepatri
     
    Last edited: Oct 21, 2019
  9. anti.

    anti. Regular


    už včera jsem chtěl napsat ale očividně jsi otevřel málo truhel... drop drakenů z truhel za 10 není 100%, farmím čistě Dragana a tak truhly otvírám často (vzhledem k tomu, že už dělám poslední lištu) a můžu říct, že 1 z 10-20truhel je bez drakenů, mě osobně nepadli už asi 3x, 2x určitě a to jsem mohl otevřít těch 30-40 truhel (odhadem)
     
  10. Hapanas

    Hapanas Forum Greenhorn

    Podle mně z truhly za 10 klíčů nepadají drakeny pouze v případě kdy z ní vypadne jiná vzácná věc jako runa unik a pod.
     
  11. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Načo je vlastne v tých truhlách za 200 kľúčov možnosť získania klenotu, keď ho možno získa 1 hráč na serveri? Aj keby hráč nafarmil 800 kľúčov, i tak by bola minimálna šanca na drop toho nového klenotu.

    Mal by som otázku ako si to vlastne BP predstavuje s tými plášťami na eventy:

    Odev na udalosť "Premôž Neporaziteľného" je cena 14,99 Eura. Keď dajú dajme tomu 10 Eventov za rok. To majú predstavu že si hráči budú kupovať na každý event nový plášť? Potom načo si platím prémium?
     
    Last edited: Oct 22, 2019
  12. Jsi bystrý hoch @Skuska55
    Pokud by BP takovou představu neměl, asi by eventové pláště neprodával. I kdyby, dejme tomu, byl tento event 40x za rok, pokaždé si ten plášť koupím. A na co si kupuješ prémium? Nevím na co ty, ale já si deluxPrem kupuji pro jeho bonusy, které poskytuje.
     
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Lol ... zrovna uthohle eventu je plášť úplně k smíchu...Dává +50% progressu..no bože..ani euro bych za to nedal...

    Na druhou stranu jeste štěstí že se najde dost "bláznů" co na to slyší...(nic ve zlým)
     
    Last edited by moderator: Oct 22, 2019
    anti. likes this.
  14. Tauron

    Tauron Advanced

    @jackoneill1976 Někdo si to koupí někdo ne. Místo nepochopení nad tím, že si to někdo koupí, bys jim spíše mohl poděkovat. Díky platícím lidem (už se to tu řešilo několik stránek zpět, stačí dohledat), tato hra existuje. Říkat někomu blázen, protože platí za věci co chce (podpořit jak postavu - zlepšení a ušetření času [nejcenější jednotka věnována hře] , tak i vývojáře), mi osobně přijde nevhodné. Pokud pro tebe plášť nepřináší tížené vylepšení s poměrem na cenu, bohužel můžeš počkat na další nabídku nebo farmit.
     
    Warodzilla likes this.
  15. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Aspoň bychom mohli dostat tu hru v přijatelným stavu ale. A celkově chování BP vůči téhle hře není něco za co by mělo cenu platit.
     
  16. humunkulus

    humunkulus Forum Apprentice

    Tohle je absolutně nesmyslná úvaha, kterou bohužel vidím na každym rohu. Ne. Hra neexistuje díky platícim lidem. Hra existuje díky všem lidem - platičům i neplatičům. To už vyplývá ze základního byznys modelu hry - Free To Play. Jako neplatič se na existenci hry podílim úplně stejnou měrou, jako člověk, co platí nesmysly. Bez neplatičů by z mnoha logickejch důvodů hra zanikla, resp. ani nevznikla.

    Všichni se shodnem, že u modelu Free To Play nelze slovíčkařit (v takovym případě by hra klidně mohla bejt zpoplatněná 1000 kč za měsíc, avšak mít zadarmo přístup s nahou lvl 1 postavou do Kingshillu. Tak to není.) Neplatiči očekávaj, že budou oproti platičům znevýhodněný, ale v rámci přijatelnejch mezí. Což nádherně splňuje např. premium/deluxe. Umožňovat ale platičům silně nadstandartní výhody za pro běžný lidi nemyslitelný peníze už je v rozporu s praktickou definicí Free To Play.

    Zejtra začíná novej event, po něm hned PvE sezona, která je vlastně samostatnym poměrně našlapanym eventem, do který navíc hned skočí Haloween. Na Cirkusovej event zbyl tak zhruba tejden, což i pro silnýho hráče, kterej hře věnuje rozumný množství času, nemusí bejt úplná hitparáda. A v tuhle chvíli už plášť dělá rozdíl - dokončit nebo nedokončit event, což je to hlavní, o co běží. Spousta hráčů se dostává do situace, kdy každej měsíc nedokončí event, pokud nezaplatí nemalý peníze i přesto, že si již třeba platí Deluxe, který je vzhledem ke kvalitě hry samo o sobě až komicky předražený. A tady už se dostáváme za přijatelný chápání modelu F2P a není divu, že se neplatiči začínaj pořád víc ozývat během stále se zvětšující peněz-dojící ekonomiky BP. Stejně jako neplatiči potřebujou platiče, platiči potřebujou neplatiče, aby hra mohla existovat. Stejně, jako maj platiči právo dožadovat se více výhod za více peněz, mají neplatiči právo na snahu omezit benefity platičů.

    Platit 370 kč za měsíc + extra 300 kč za plášť (dle výše zmíněného) pro dokončení eventu? Máme tu zastaralou hru, ve který za několik let, co ji hraju, nejen že prakticky nepřibyl žádnej kontent, ale dokonce se pořád ani zdaleka nedokázala vybalancovat a člověk by řek, že se pořád nachází v betaverzi. A za takovou hru MĚSÍČNĚ platit 700 kč, což je cena kompletně zbrusu nový kvalitní hry? Tady se pod bláznovství klidně podepíšu. Ať lidi nakládaj s penězma, jak uznaj za vhodný. Ale když v bufetu zaplatěj za párek v rohlíku 100 kč, označim je za blázny. A teď tu máme lidi, který zaplatěj podobně neadekvátní peníze ve hře - a nikoliv za lepší hratelnost/více kontentu, ale za pouhý dokončení eventu a s tím souvisejícím nabytím virtuálního zboží. Tady mi označení bláznovství přijde dokonce nedostatečný.
     
  17. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    a ten plast co si clovek koupi na event je jen kostym nebo to musim vymenit za plast co mam na sobe?
     
  18. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Je to kostym.
     
  19. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    a da se nejak zakryt necim ?
     
  20. ki84

    ki84 Advanced

    humunkulus Howgh! Túto bitku tu ale nevyhráš. Oni to proste nevidia a nechcú vidieť.

    Viete ono to môže vyzerať, že sa človek len sťažuje, ale čo má chváliť? Po fakt mimoriadne vydarenom výročnom evente dali Stoky. Kto nemal kedy nafarmiť kľúče pred orezaním mal problém. Esencia sa farmila veľmi zle. Bufy som nemal z kade mať. A pre mňa boli červy už na PekleII naozaj strašne ťažké. K čomu mi akože pomohlo v tomto prípade mať zvýhodnený, platený účet? V ničom. Event som nedokončil. Nevadí, prežijem.

    Teraz je tu Cirkus a načo mi je zase pri ňom dobiehajúce zvýhodnenie plateného účtu? Nanič.

    Tak načo ho vlastne mám mať, keď mi nepomáha v tom čo ho naozaj potrebujem? Budem ho platiť ďalej? Nie, nebudem. Bez kociek, denných a lacnejšieho ponku, ktorý mne aj tak nič nepokunkuje môžem pokojne pri eventoch s neplatiacim účtom hrať prakticky to isté, ako s platiacim.......Komu a začo a prečo teda platiť?

    Podľa toho čo písal Couda to v ďalšom evente vyzerá na ďalšiu masakru. A nech tak dokrvavia aj Vianočný event, budem len a len rád.

    Stavím sa, že plno hráčov tieto eventy nedokončilo a nedokončí, len tu to nevidieť. Myslíte si, že ich to neznechutí ak sa to bude opakovať a budú hrať ďalej? No a pokiaľ ide o to, aby som si pre dokončenie eventov mal dokupovať niečo navyše? Tak pravdaaaaaaaaaaaaaa, to prirovnanie s tým párkom a sumou zaň sedí ako zadok na nočníku.

    Ozaj. K tým rekreačným hráčom. Napíšte mi sem, kto má z tejto hry 1 000 a viac euro mesačne, toho budem brať ako profesionála koho toto živý. Inak sme všetci len viac menej gambliaci hráči, s rôznym prístupom, nárokmi a očakávaniami od hry.
     
    Skuska55 and chozeee like this.