Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    sziasztok.

    nyitottam 200 kulcsos ládát, amiből jött egy lila bearach. A gyűjteményben már van egy "kék" bearach, hogy lehet betenni a "lilát"? Előre is köszi
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    A gyűjteménytáskában kattints az ikonja bal felső sarkában lévő nyilra, és felfejleszti a kisérőt, az inventorydból pedig elveszi.
     
    Malinea and Finstandantilus like this.
  3. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Köszi, sikerült :)
     
    StSanya likes this.
  4. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Ha valaki krites kabátot szeretne, most van ugye akcióban a Gnómnál a Sötétség Kabátja. De a helyzet az, hogy a Törhetetlen Magma Kabát még mindig jobb nála:

    darkness.jpg magma.jpg
     
  5. bibere

    bibere Someday Author

    Nem kell bizonyítanod, mindenben egyetértünk, csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ne általánosíts, a kék esszi nem egyenlő a baj van a sebzéssel. Természetesen lehet az is, de lehet más oka is. ;)
     
  6. bibere

    bibere Someday Author

    Új management, új elvárások, új irány. ...és mi is változunk! Vannak amik tetszenek, vannak amiket nem értek, és vannak amik kifejezetten fájnak a fejlesztés címszó alatt. Bár még szórakoztat, de már korántsem annyira mint 3-8 évvel ezelőtt.
     
    Malinea likes this.
  7. Vakvalter

    Vakvalter Forum Apprentice

    Ez a bizonytalansàg kiküszöbölhető lenne ha a munkapadnak lenne egy olyan része ahol bármilyen tárgyat megnézhetnénk, hogy milyen lesz 8as rangban 60as szinten. Nagy piros pontot kapna ilyenért tőlem a cég.
     
    bibere, Malinea and jackoneill1976 like this.
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Felháborító számomra ez a videó. Nem elég hogy kihasználja a mortis szett bugját még videót is készít alatta. Javaslom az instant permabant mindenkinek aki használta. Nevetséges hogy +500% sebzés buffal tudnak mozogni folyamatosan ezek a bug kihasználók mintha a piros után lenne még két szencia szint és ők azzal mennének ingyen.

     
  9. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online


    Mielőtt a fél szervert kizáratnánk véglegesen a játékból, előtte kifejtenéd, hogy milyen bugról is van szó pontosan? Kezdeném ott, hogy szerencsétlen tank csak a nyakláncot hordja a szettből, de a sapkát nem, szóval nem teljesen értem az 500%-as sebzés teóriádat... Amit a Mortis szettjének az ikonjának hiszel az valójában az övnek a stackelődése/halmozódása. (1:13-nál láthatóak a felszerelései...)
     
  10. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szomorú hogy még felrakott videóval se látja egy admin az 50-es mortis stack buffot és nincs hp debuff. Még a mortis szett sincs berakva de rajta van a buff. Akkor nyugodtan lehet ezt a bugot használni? Nekem is kényelmesebb lenne 130k sebzéssel játszani bármi statvesztés nélkül. Mellesleg semmit nem használ a szettből polip amut váltott csatornásra.
    Szerk:
    Ekkora bosterrel csalva játszani viszont hatalmas visszaélés a többi játékossal szemben. Ha semmi büntetést nem kapnak akkor minek van szabályzat?
     
    Last edited: Oct 25, 2019
  11. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Először is szeretnék elnézést kérni, hogy leszóltalak, de bejelentek egy hibát videóval és még engem néznek hülyének, hogy nem is tudom miről beszélek. Megnéztem 1:12 tényleg mortis amut használ, de ez nem változtat rajta, hogy az 50-es mortis stack végig a videó alatt rajta volt. 2 képpel készültem, hogy megmutassam mire is kellene figyelni mortis szett esetén mégiscsak elég új a szett nem mindenki birtokolja vagy tudja mire kell figyelni. Első képen szürke eszivel raktam fel és a buff és debuff van pirossal bekarikázva valamint a HE ami a sebzés mértékéhez képest alig nő. Második képen pedig piros eszivel a HE, ami alapsebzésre nem olyan jelentős különbség mégis rengeteget nőtt. A HE számítást is javítani kell ezt csak, azért rakom fel.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Így kellene működnie mortis szettnek normál esetben. Ha felstackeljük elég kevés hp marad. Látható a képen milyen hatalmas sebzés lehet elérni mortis szettel és milyen unfair ez a többi játékossal szemben amit egy bugkihasználással szerezhetnek ezek a játékosok, ami szerintem bőven kimeríti a csalás fogalmát is ilyen jelentős előnyszerzés esetén. Hp csökkenés nélkül használni ezt a szettet úgy hogy mellette dragant használ és annak a szettbónuszát se veszíti el pedig hatalmas pofátlanság.
    Szerk:
    És bocs a dupla kommentért is.
     
    Last edited: Oct 25, 2019
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Jót nevettem hogy nem látja az 50es mortis buffot..

    Először én is kerestem a hibát,megallitom a videót..nincs szett..de a bónusz ott áll (az el se tűnik? soha? csak ha meghalsz?..durva.)

    Aztán tényleg lehet farmolni dupla pirossal...
     
  13. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem tűnik el csak, ha meghalsz normál esetbe is, de bughasználattal ki tudja. A hp debuff ha eltűnik akkor valószínűsítem, hogy a kaszás se kerül elő, ami az egyik legnagyobb problémája a mortis szettnek. Leginkább azért gondolom így, mert már találkoztam mortis szett bughasználás törpével legyőzhetetlen eventen és nem volt megijedve a mobok ölésétől titkoson. Kb 10 kört mehettem vele, de egyszer se jött érte a kaszás.
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Minimum pofátlanság videót készíteni róla...

    Tegyük fel hogy akkor én is felrakom a zeal övet,legyőzhetetlen díszít..felstackelem és mehet a boszivadász szett+kara dísz... sebzésem,kritem,speedem,kritsebim ingyen megugrik...
     
  15. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Meg kell valljam nem tudom én se hogyan bugoltatják be a szettet. Arra gondolok, hogy a szettnek van negatív debuff hatása is és eddig törpe tankot láttam csak így és talán a sárkánybőr vas törpe skillekkel le lehet venni a negatív hatást vagy csak az alatt ölve felvinni hogy ne kapjál debuffot. Vadásznál van egy csopis talent képesség ami alatt minden debuff megszűnik. Talán ezekkel lehet bugoltatni vagy a testreszabással csesztek el valamit. Nem is akarom reprodukálni szerintem ezeket akik egy ilyen hatalmas előnnyel visszaélnek nem kellene játékban hagyni függetlenül tőle, hogy erős karik. Bár ki tudja lehet gyengék is csinálták már csak náluk fel se tűnik mert úgy érik el az erősségem. És talán ha nincs a negatív debuff rajtuk akkor ki is lehet venni a szettet úgy hogy a buff ne tűnjön el, de mindez csak találgatás részemről.
     
    Last edited: Oct 25, 2019
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ez hatalmas. Persze bannolás nem lesz, mert bizonyíthatatlan, hogy véletlen vagy szándékos hiba előidézés történt. Sajnos megerősítettem, hogy már most gőzerővel megy a bug kihasználás és egyre jobban terjed. Egy-két hónap múlva a fél szerver, akiknek nincs munka a karijukban ezzel fog bugolni, nekik nincs veszteni valójuk, hogy bannolják őket. Ez a hellcat is tudtommal bannolva volt már, aztán indit egy új karaktert ugyanazzal a névvel, más betűformátumban és mehet tovább a buli.
    Tesztszerver minek van? Ott nem volt bugos?
    Megoldás a szett azonnali kivonása lenne, de ehhez nem elég tőkős a cég. Nem baj, ma kezdődik a PVE ranglista, lesznek majd érdekes eredmények ott.
    Arról szól a fáma, hogy pvp területen kell mahinálni valamit, aztán kiportolni. Ennyit hallottam, de nem biztos igaz-e.
     
    Last edited: Oct 25, 2019
  17. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    De láttam, hogy nincs ott, ezért is kértem, hogy fejtsd ki miről is van szó... Nem elég bekiabálni, hogy: bug! Én attól még nem tudom reprodukálni és jelenteni. Elsőnek azt gondoltam az öv sebzésbónuszának az ikonját látjuk, most már tiszta, hogy valahogy fent maradt a bónusz.

    Köszönjük a bejelentést, az esetet továbbítom!
     
  18. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Bejelentettem a bugot, de már ismert hiba. Büntetés (úgy néz ki) nem lesz, ahogy Jim is mondta, nem lehet megállapítani, hogy véletlen vagy szándékos. ("Anyagi kár" se történt, nem követ, andert, stb. bugoltatnak ki, csak sebzést.)

    Nem kell félni, hogy 1-2 hónap múlva mindenki használja, mert hamarosan ki lesz javítva!
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Azért az nem helytálló hogy nem szándékos :) gondolom pontosan kell vmit csinálni hogy működjön...

    De ok. Javítják... Bár hogy a tesztszerver mire van az nem esik le...
     
  20. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Hogyne lehetne megállapítani, hogy véletlen vagy szándékos bugoltatás-e. Ha valaki használja akkor az bugmihasználás mert gondolom ha lehal akkor leveszi úgy mint normál mortis szett esetén. Aki így farmol folyamatosan már az is bughasználás és ha egy halál után meg visszarakja ugyanúgy bugosra a szettet annál kell egyértelműbb dolog hogy miről van szó? Lehet hogy nem történt anyagi jellegű kár de 500% sebzésbuffal sokkal gyorsabban tud farmolni bárki és ha nem jár rá semmi büntetés akkor csak deaktiválják a mortis szettet mindenkinél ne pedig azok legyenek hátrányban akik tisztességesen játszanak a bugkihasználókkal szemben.