Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    podle BP je to ok.. mas moznost zmacnout T a nakoupit tolik zivotni sily kolik jen potrebujes..a o to jde :D me vic zarazi ze na vsechno musis prijit sam.. beham tam jak dilino dokola a stejne nic jsem nevedel co a jak.. az gilda poradila.. fakt je to tak slozity vydat smernici asi .. zakladni veci... tot vse..nechci ja doprodrobna napsat co mam delat,ale ani ta "mapa" nejde jak te ma navigovat.. proste nic...
     
  2. 5xN1

    5xN1 Forum Apprentice

    Tak mohli ste sa podeliť s infom, kde kliknúť na prerušenie rituálu.
     
  3. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    No já jsem si zkusil tu akci projít. Šel jsem to na I1,že to bude v pohodě. Vzhledem k dropu jsem musel na hrad 3x,abych měl dost životní síly a toho druhého na splnění úkolu. Co se týče pak mobek a zrušení toho rituálu šlo to v pohodě a hned napoprvé. Ale co tam dělal ten Wendigo? Jako na I1 ho zabíjet 3x déle než bosse z qéčka na I1? Na to kašlu. Na to nemám čas ani nervy:) Odměny z eventu oželím a udelám raději za ten čas co bych tam strávil všechny qéčka na zlato:) Toť ode mě vše k eventu:) Hodně štěstí a pevné nervy při plnění:)
     
  4. Nic divného na tom není. Je to v pořádku. Princip rozbití hromady kostí je podobný jako zničení generátorů u Destruktora. Jen místo bomb ke zničení používáš onu životní sílu. I zde platí, že tě nesmí nic zasáhnout, jinak se proces přeruší a musíš znovu, což opět žádá spotřebu životní síly.
     
  5. CharlieX70

    CharlieX70 Forum Greenhorn

    Nějak tomu nerozumím. Dělám úkol 2/2 od dýně, tj. přerušit vyvolávání u jednotlivých kruhů, u 1. bylo vše OK, u ostatních se monstra stále respawnují, k hromadě kostí jsem zatím ani nedošel, tj. nejde mi zastavit vyvolávání u 2. kruhu. Může mi někdo pomoci radou? Díky
     
  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Dnešní kody z discordu:
    COMPENSAT1ON - 250x fialka 1x obětina 1x legendární výbava
    COMPEN2ATION - 1190 do postupové lišty Wendiga
    COMP3NSATION - 129 sferických
     
    micuna13, Nebula, ki84 and 3 others like this.
  7. chozeee

    chozeee Forum Apprentice

    každopádně kde je info jak mini a jak ho chodit ...už jsem tu psal prý mám počkat co se týče esence duší paromechanika co a jak ...to jako fakt ???? to je info o o akcích či co ...
     
    Last edited: Nov 8, 2019
    Elégedetlenkedő likes this.
  8. -Tommy58-

    -Tommy58- Forum Greenhorn

    Porovnávat situaci u Destruktora, kde máš neomezenou zásobu bomb s omezenou zásobou inventáře je trochu zcestný, ale tak dobře.
    Víceméně bych to dokázal pochopit, kdyby se ti to neodebíralo, i když na to nechtěně klikneš, když to zrovna dělá někdo jiný, vlastně, úplně jinak - Ať už děláš cokoliv, ať už stojíš na rukou, kdykoliv, když na to klikneš, sebere ti to množství a máš pak oči pro pláč. Na jednu stranu pěkný marketingový tah, na druhou stranu by se tato situace dala vyjádřit jedním vulgárním slovíčkem, který by na to seděl mnohem víc.

    V každém případě pěkná farma, společně s pláštěm na i3 z bosse 900 postupu, nádhera, do toho započítat opakující se úkol, který taky dává postup do eventu, 300 je taky pěkný, samosebou navýšené i skrze faktor, jestli máš plášť.
    Drop kočky je nastaven docela fajn, všichni ve skupině ho dropli na nejdelším boostu, takže není potřeba brát ten nejkratší. By the way, šel jsem si pár koleček, abych se podíval, jaký je tam rozdíl s nejkratším buffem, ani jsem si ničeho nevšiml, fialek plus mínus stejné množství, kamenů taky, takže fakt nevím, k čemu tam člověk má na výběr ze tří, ale tak pěkná myšlenka. Odměny jsou fajn, královský kamínek je super, ačkoliv vím, že mi padne defenzivní, takže si nedělám naděje, nový klenot, který bude nutné otestovat, runa zhodnocení, bude se válet v inventáři do té doby, dokud nevymyslím, co s ní a delux prémko alespoň prodlouží to mé stávajicí, ještě dodělat PVE a na světě je prodloužení o celý měsíc. Kdyby tam neexistoval faktor, který jsem popsal výše, tak bych event hodnotil velmi kladně.
     
  9. Ares

    Ares Advanced

    Ono je problém, že požiadavka vyvolania rituálu sa generuje pri kliknutí a nie pri úspešnom vyvolaní. To spôsobuje, že to berie veci hneď pri kliknutí. Avšak vedia o tom, len neviem, či je to technicky možné nastaviť
     
  10. Zřejmě jsi nepochopil mé sdělení (odpověď na tvoji otázku). Popisoval jsem mechanismus rozbití oltáře a ten je stejný jako u Destruktora. Nic zcestného na tom není. Nepsal jsem nic o tom, zda je dobře či ne, že se po neúspěšném rozbití či nechtěném kliknutí na oltář, odečte nafarmená životní síla. Kapišto?
     
  11. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Mal by som otázku k aktuálnemu eventu FESTIVAL DUCHOV. Nedalo sa aktivovať pri cintoríne ochranu hráča 5-15-30 minút

    Bol som v skupine. Pri cintoríne sú na strome také 3 somariny. 5 minút, 15 minút a 30 minút. Nepovolilo mi kliknút na tie veci - neboli aktívne. Mal som 60 ks tých ohňov (na aktiváciu stačí 50) Na cintorín som nemohol, zabijalo ma to. Celá skupina sa v pohode dostala na cintorín a vymlátila to tam. Odhlásil som sa zo skupiny a šiel som solo. V pohode som mohol kliknúť na tie blbosti čo sú pri vstupe na cintorín. Boli už aktívne. Neviem či to bol BUG, alebo sú nejaké podmienky dokedy treba aktivovať tú ochranu hráča (5-15-30 min). Keď vstúpi niekto zo skupiny cez tu čiaru na cintorín, dá sa potom ešte aktivovať tamtá blbosť na strome? Nevie niekto, kedy sa to už nedá aktivovať? Čoho sa vyvarovať? Pomohlo by nejaké INFO zo strany BP k bežiacim eventom.

    Bolo by možné zmeniť podmienky používania plášťov? Tie plášte čo majú časové obmedzenie 3 hod. ktoré sa dajú získať z eventu FESTIVAL DUCHOV. Nastaviť to tak aby sa dali plášte aktivovať vtedy, kedy to hráč potrebuje a nie automaticky po získaní. Prípadne aby sa dali plášte aktivovať/ deaktivovať podľa potreby hráča. Príklad mám skupinu a beháme event cca 20 minút. Zazvoní mi telefón a musím súrne do práce. Prišiel som o bonus plášťa v trvaní 2:40 hod. Keby sa dal plášť deaktivovať, tak ten bonus by som mohol neskôr dočerpať. Prípadne by som si plášť aktivoval o 2 dni neskôr kedy budem mať viac času na hru.

    Chýba tu možnosť zakúpiť plášť za SMS napr. na 5 hodín. BP by zarobilo aj hráči by boli spokojnejší.
    Prípadne aby sa cena plášťa postupne znižovala. Keď si kúpim plášť na začiatku evenu -plná cena a v polovici eventu cena by mohla byť 1/2 z ceny..... postupne by sa cena znižovala, ako sa končí doba, dokedy sa dá event spraviť.

    Nie je automaticky zber toho ohňa na hrade. Treba ručne klikať. Zbytočne to zdržuje hru.
     
    Last edited: Nov 9, 2019
    LonerHeal1988 likes this.
  12. Qweria

    Qweria Forum Greenhorn

    Je to ale hovadina tam zbytocne stracat 10 životní síly, to sa ma spustit jednoduchim nakliknutim a hotovo.

    Moďoši, toto už fakt treba razantne riašiť!!!...
    Kamaradovi to zobralo naraz 320 životnej sily na jeden klik, takže bacha na to.
    Berie to všetku životneú silu čo mate v inventary vtedy, keď to človek omylom naklikne predtym ako sa zabiju vsetci tý minibosi , čo stoja presne na tom na čo sa nema klikať.
    Aby tam človek daval pozor ako debil, a neužil si hru. Tak tomu hovorim pakareň a Šikana od hitlerjungen.
    Tak toto mi hneď poránu zobralo celu chuť do hry. A takto si BP predstavuje zabavu.

    Jediny co si tu Šikanu uziva:
    Scestny si akurad ty Lebo tu Furt ohajujes BP za Jeho Chyby. U destroktora je Bomba zadarmo a netreba ju zdLhavo farmiť.
    Popisujes to co vieme aj bez teba, bud reaguj k veci, alebo mlČ.
    PS: Chýba ti kriticke myslenie.
     
    Last edited: Nov 9, 2019
    ki84, chozeee and Stóné like this.
  13. Stóné

    Stóné Someday Author

    Velký like za komentář viz.

    Event dobrý, ale … NEDODĚLANÝ. S tou životní sílou je to fakt pakárna. Chtělo by to si s tím pořádně pohrát, ne to hodit na stůl jako hotovou věc.
     
    Qweria likes this.
  14. @Qweria Další, co zřejmě nepochopil obsah sdělení a z nějakého důvodu mé vyjádření překrucuje. Opakuji, já se nevyjadřuji k tomu, jakým způsobem se bomba či životní síla získává, zda farmením, nákupem nebo zdarma sebereš ze země a zda je dobře či ne, že nechtěným kliknutím na oltář přijde hráč o životní sílu. Já popisoval MECHANISMUS zničení oltáře, což byla mimochodem odpověď na tuto otázku, cituji...
    "To je záměr, nebo chyba, že vždy, jak klikneš na ohníček, tak se ti odebere 10 životní síly a pokud se stane, že se to přeruší, tak se to odebere znova? Trochu divný ne?"
    Proto jsem reagoval k této věci. Takže asi tak ;)
    Zřejmě ne všichni ví, jak to funguje, když to tvému kamarádovi sebralo 320 životní síly. Pochybuji že za jedno kliknutí. Měl bys ho poučit, jak to funguje :).

    Přeji příjemnou farmu a pěkný drop.
     
  15. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    No, přiznejme si, že BP nemá velké eventy moc "zmáknuté". :) Ve Stokách nepadající peti, teď trochu problém s "životní sílou". Doufám že Vánoční event bude celej "v cajku", když sou ty Vánoce. Že to v BP nějak narychlo "nezplácají" a hurá na dovolenou. Ale osobně tu vidím velký posun ze strany BP. Moderátor zde veřejně napsal "Ono je problém". Přiznat že je ve hře problém, hned takhle na začátku eventu, to tu vidím snad poprvé. Už to nejsou "mrtví brouci". CG :)
     
  16. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    ja teda nevim jestli sem jen klikar a mam takovy stesti hraju za wara a event delam sam na inf3 zkousel sem i inf4 a uplne bez problemu a z vyse uvedenych problemu sem nemel zadny takze z meho pohledu je to uplne v pohode:)
     
    Azachiel_de_Morgen likes this.
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    v pohode to je,o tom zadna.. i ceny jsou supr... jenom mi nejde do hlavy proc ta casova narocnost je takhle nastavena.. priznejme si, dodelat to je zahul a to poradnej... myslim casove..

    a to ze nevydavaj alespon minimalni pruvodce je primo sabotaz...

    dodelat mini s 1,4k+14k+59k listama kde ti da inf4 s plasti kolem 900(bez max 600) je stupidni... i kdybys to delal ve skupine kde ti to budou otvirat za tech 30,takze potrebujes jenom 50 na vstup... tak to dela neskutecny hodiny ,co hodiny.. dny abys to nasbiral.. to ze neni autosber na tech 5 veci ..dalsi podpasovka.. jses "nucen" jit po wendigo na hrad.. ptam se..proc??? proc nas nuti jit na mapu kterou uz mas treba hotovou od zacatku? proc nepadala ta vec hned abys mohl nafarmit a ted uz tam ani nepachnout aby te to nezdrzovalo?? komplikovat co nejvic.. v tom jsou machri..uz jsou na max lvlu jak to cely znechutit.. pritom fakt je to solidne sestaveno,ceny paradni ale....

    nejvic tragedie je ze ti to veme tech 10 treba 50x za sebou a pritom nikam nepokrocis... koukas jak puk kdyz nevis jak to ma fungovat,najednou nemas v inventari nic.. (jako ja na zacatku.. ) proc jako bere neco co nenajdes na zemi jen tak za nic? bych nerekl ani slovo kdyby to lezelo na ty mape jak u destruktora,a tvoje blbost ze to nedokazes zvladnout casove..ze te nekdo trefi... takhle te nejaky strelec rozhodi.. fuc 10.. dalsi..fuc 20.. no ..a musis na hrad.. paneboze...

    o vanocich snad daj minimalne 10 list po 10 mega postupech.. je to na mesic,proc ne? +3x mini po 10 mega...
     
  18. @jackoneill1976 No vidíš. Třeba jak píšeš, že jsi nucen jít znovu na mapu, kterou už máš hotovou od začátku. Já se na event od začátku vykašlal (ok pár map jsem si na hradě odchodil) a raději jsem točil žebříčky na Qčkách, či na první eventové mapě farmil Sophniny léky s tím, že až začne druhá eventová výzva Slavnost duchů-návrat mrtvých, splním oba eventy současně..
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ale ja nemam hotovo :D jen rikam ze treba nekdo jo.. zdaleka nemam hotovo..bez plaste to neni takova zabava :D ty dva co jsem dostal zadarmo jsem pouzil a z toho mam 28k/81k... (prvni stacilo na 2k/81k.. dnes druhy dalsich 25k...)

    na faktu ze BP zvysoka kasle na hrace to nic nemeni.. pochybuju ze to je tak tezka prace dat dohromady pruvodce eventem.. kdyz muzou diskordovat,instagramovat,jútubovat do aleluja.. proc ne tohle? to uz rovnou muzou zavrit forum,stejne se tady nic nedozvis pomalu.. hlasi rls a hotfixy.. a zacatky eventu.... to je podle me hodne malo...
     
  20. Pravda je, že podrobný průvodce by nebyl od věci. Ne všichni si dovedou některé věci odvodit. To je třeba jedna z věci co mě na BP mrzí, že dostatečně neinformuje např. touto formou.. průvodci eventy atd. Pak "musí" tuto práci odvádět sami hráči. Ještě že je máme :)
     
    Last edited: Nov 9, 2019