Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ezt nem értem, mért vesztenél 20% aranyat? Egyszerüen úgy állitod be, hogy szedje fel automatikusan, de ne adja el a droppot. Már ezzel is sokkal előrébb vagy. Illetve beállithatod, hogy csak a zöld-kék tárgyat adja el automatikusan a többit nem. Gondolom zöld-kéket fel sem szoktad venni, ezekért ezután kapnád az aranyat. Legalább nem szemetelik tele az eszköztárat és több kört tudsz menni, amig átnézed/eladod, a kutyát betéve a lila-legi droppot. Ugyanúgy használhatod a kutyát mint eddig, semmilyen hátrány nem ér.
     
  2. Bundin

    Bundin Regular

    Amúgy a a külömböző makróprogramok mindenki számára elérhetőek, csak a cég nem szereti, amúgy meg kattintásbaráttá kéne tennie már a programot, mert az egeredet nem a cég veszi neked.... még mindíg nem tudok úgy vásárolni a játékban pl, hogy fogom rányomok a tárgyra és húzom a csúszkát, hogy mennyi kell belőle, ha ezer gyarapítómagot akarok venni, akkor elég durván sokat kell kattintanom, és ez csak egy a sok tárgy közül amit venni lehet, és egérgomb gyilkos.
     
  3. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Sziasztok. Lenne 1 javaslatom a 3 órás kosztümökhöz (köpenyekhez) amit az event haladási sáv ad.

    Meg lehetne csinálni hogy az idő csak akkor menjen ha rajtunk van a köpeny. Ha ismét rákattintanánk és csak az eszköztárba lenne, akkor álljon meg rajta az idő. Mert ugye nem mindég van az embernek ideje ide ülni egyhuzamban 3 órát.
    És ezt meg lehetne csinálni a megvásárolt köpenyeknél is. Gondolok itt az újhold és telihold köpenyre.
     
    Elégedetlenkedő and Bundin like this.
  4. Bundin

    Bundin Regular

    - Támogatom az ötletet ha a kapott köpenynél nem is de a pénzért vett köpenynél mindenképp hisz azért pénzt ad ki az ember és nem is keveset egy köpenyért, amúgy anderért lehetne benn rövidebb hatóidejű köpeny is, mondjuk egy órás.
    - További ötlet az eventes köpenyekkel kapcsolatban, hogy ha megveszi valaki pénzért a köpenyt, akkor az kerüljön be mint kosztüm a gyűjtemény albumába, mint kosztüm, szerintem elég sok embernek tetszene.
    - Klán köpeny: és még egy valami ebben a témában, egy klánnak lehetne saját ilyen kinézet köpenye is amit megtervezhetne az ember a játékon belül egy erre alkalmas felületen, mondjuk ezt a funkciót Zahirnál lehetne elérni.

    - Mortis szettel kapcsolatos ötlet: Abban kiegyezhetünk, hogy a Mortis szett a jelenlegi formájában használhatatlan a játékban amúgy egy nagyon jó dolog és töletes, hogy van negatív hatása is a karakterre nézve, DE A SZETT GYILKOSA AZ INSTANT HALÁL EMIATT HASZNÁLHATATLAN!

    Javaslatom a szettel kapcsolatban az lenne, hogy a szett a sebzés bónuszt csak egykezes fegyverekre adja, ezért cserébe ne legyen benne az instant halál, illetve az életerő mínusz is csak a fele legyen, ezzel játéktechnikailag játszhatóvá tennék a szettet az egyekezes fegyverek kedveleőinek.
     
    opos2012 and jackoneill1976 like this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    a BP bevezethetne 1 napos köpenyt (vagy néhány órás)mondjuk 1 euró -ért. Mert ok hogy event elején 20 euró..de mikor két nap van hátra akkor már ki veszi meg?

    Ez plusz lóvét hozna a cégnek mert olyan is megvenné (mint én) aki már minden forintot megfontol hogy ráköltse a játékra...
     
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ez nem lesz így főleg az ilyen eventek miatt. A mobok kb 20 haladást dobna míg vendigó 600-at inf3-on és 700-at inf4-en. Elég lenne csak ott felvenni utána meg letettni és a 3 órás köpennyel végig lehetne vinni.
    A mortis szett elég vicces lenne így te se gondoltad át ezt alaposan. Én a régi pvp szettembe 33k alapot simán összeszedek 191%-os fegyverrel. Hatalmas ötlet, hogy egykezesben 80% hárításival értékkel és erővel nagyobb sebzést össze lehessen szedni mint 2 kezes fegyverekkel hárítás nélkül. Ha full platos 1 kezes fegyóról beszélünk 40k felé simán felmegy alapeszivel. Az 500% sebzés buffal 90k körülire saccolom amit ki lehetne így hozni.
    Jól hangzik de ki az aki a 20 naposat megvenné ha lehetne 1 naposat venni. Én köpeny nélkül előfarmolással 2 napon belül kivittem.
     
  7. Bundin

    Bundin Regular

    Nos a Mortis szettet jelenleg találom viccesnek, mert használhatatlan az instant halál miatt, az instant halált akkor is el kell belőle távolítani hogy játszható szett legyen...
     
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igen azzal már talán rá lehetne építeni, de egy olyan változata is lehetne ahol lehet valahogy szabályozni hogy az 50-es stacket te meddig akarod felvinni valahogyan. Egy bizonyos hp veszteségig megérné a szett de ha túl sokat visz le max full hp-s amu sapival érné meg de úgy se lehetne vele kényelmesen farmolni.
     
  9. Vakvalter

    Vakvalter Forum Apprentice

    Kipróbáltam egykezes teljes sebzéses felállással. Közel sem volt 90k sebi. 6. rangú 192% fegyósebzéses sárga kockás fegyó, sárga krites- sárga sebzéses 7. rangú könyv. 90es rubinok fegyóban, 2 db 48as rubin díszben (mert bőven volt krit) minden más platina sebzés és 29-32k sebim lett alapeszivel ez ez 240% plat fegyóval minden 8ra rakva kb szerintem kb 32-35k sebi. a 29-32k-val mortissal lett 55-60k sebim kb, szóval maxosan lenne kb 60-65k maximum. Teljesen jó lenne egykezes támadó felállásnak. Nagyon jó lenne behozznák mert változatos egykezes, jó szettek vannak. De így teljesen feleslegesek. Mortis szettel újra használatba lehetne hozni az egykezeseket nagyon jó lenne. Persze úgy kellene ahogy fent írták, egykezes fegyver használatakor mentesülsz a mortis szett negatív hatásai alól. Ja és hárítással nem lenne érdemes menni egy jó könyv vagy tegez azért szépen dob sebin, kriten.
     
    bibere, Bundin and kollarlaszlo57 like this.
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Az utolsó mondat mindent visz... A harcos meg dögöljön meg ahol van mivel semmi támadó cucca nincs off hand...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  11. kollarlaszlo57

    kollarlaszlo57 Forum Greenhorn

    Ez lenne a legjobb megoldás, mert mindenki összerakott egy egykezes set-et a PvP miatt korábban, ami most az inventory-ban porosodik. Így tehát a már meglévő felszerelések alapján ki lehetne számolni a BP-nek a sebzéseket és valószínűleg nem borulna fel az egyensúly.
     
    Bundin likes this.
  12. Bundin

    Bundin Regular

    [​IMG]
    Nos a hárítási értéken csak akkor tudok növelni, ha lemondok a sebzés egy részéről, igaz akkor már más testpáncél és más öv kéne a karira, ebben a felállásban a pajzs, amulett, és fejes csak életre van kraftolva...De mint modntam, az instant halál miatt, köztesben szóba se jöhet, a sivatgba jópofa vele farmolgatni, tetszik is...
     
    jackoneill1976 likes this.
  13. kollarlaszlo57

    kollarlaszlo57 Forum Greenhorn

    opos2012 likes this.
  14. Bundin

    Bundin Regular

    Na most jut eszembe, az érdekes, hogy az nem zavar, hogy 2 kezessel ugyanannyi támadási sebességet tudsz elérni mint 1 kezessel, holott, az egykezes előnye pont a támadási sebesség kéne legyen a kétkezessel szemben... érdekes ez nem probléma....
     
    Elégedetlenkedő and kupek68 like this.
  15. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Sziasztok.
    Mostanában az eszköztáram nagyon gyorsan megtelik farmolás közben. Gondolom mások is így vannak vele.

    Nagyon jó lenne ha a tárgyakat 1 helyre rakna, mit a prémes kockákat. Mondjuk külön-külön a mágikus, ritka, legendás, egyedi droppot. Így elég lenne akkor megnézni hogy mit kaptunk ha szétmegy a csoport, és nem minden kör végén ott állni negyed órákat a kövi körre várva.

    Más.
    A drágaköveket feltehetne a játék az összetevőzsákba, úgyis sok hely felszabadulna.
    Kellemes játékot kívánok minden karakter gazdájának.
     
    jackoneill1976, bibere and Adrienn27 like this.
  16. AsAssin

    AsAssin Forum Greenhorn

    Sziasztok. Én javasolnék egy olyan fejlesztést, hogy a dropot ne csak kattintgatva lehessen felszedni, hanem be lehessen állítani automata felszedésre mint az aranyat. Akár fizetős is lehetne, pl beépítve a prémiumba.
     
  17. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Ez ha jól tudom sokszor lett már javasolva különböző formában én jelenleg annak is örülni tudnék, hogy az event cuccokat, mint pl volt most a szörnydarabok meg az eszencia, hogy az automatikusan felszedhető legyen, meg majd ami most jön téli eventen pl az ajándékok. Reménykedjünk, hogy egyszer meghallgatásra talál majd ez is.
     
  18. ÉjHalál

    ÉjHalál Forum Greenhorn

    Sziasztok! A most érkező Gnomhoz rakjátok már be hogy makkért meg vehessem a boszorkány övet 7-es rangon=2-2,500 makk környékén! Gondolom sokaknak nincs meg! Köszi
     
    Egop likes this.
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Tegnap volt buzgalom öv..az ezerszer jobb,miért nem azt vetted?
     
  20. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    Valszeg azért, mert neki az nem kell, mint ahogy nekem se. ;)