Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    nevim bohuzel na tyhle vsechny problemy ti nedokazu nic rict ten pruvodce me taky malinko stve ale ja uz od samiho zacatku hry sem zvyklej vsechno hledat na EN a DE foru ci videa z youtube ohledne TS na TS chodim i sam takze vlastne me to i tak nejak bavi schanet info takze ohledne me nemam problem s informovanosti takze se k tomu nemuzu vyjadrovat:) jelikoz sem byl informovan tak prvnich 9dni bo kolik sem nic nedelal:) zacal sem taky az ted :) system plaminku sem taky neresil 1x kliknu 10 plaminku zadny problem u me:) koupit kralovsky kaminek je cca 3000-5000kc nasbirat na kralovsky kaminek trva veky tady to mam za cca 120 kol mini eventu kralovsky kamen plus dalsi asi clovek slozi za vsechny mesce a teoreticky dalsi by mohl byt z pomoci zhodnocovaku cca 2-3 kralovsky za 14 dni hrani eventu mi prijde celkem slusna odmena:)
     
  2. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Pamatuju si, že když sem začínal s DSO, byl průvodce v češtině ke každému eventu, pár dní před jeho začátkem. A teď nic. Kde je problém?
     
    micuna13 and Dukynka like this.
  3. Dukynka

    Dukynka Forum Apprentice

    to už snad po nikom ani nemůžeš chtít :D oni to zřejmě berou tak, že už bysme měli všechno vědět, že jsme se měli dokopat k zapnutí teserveru a vyzkoušet si to :)
     
  4. -Mravec-

    -Mravec- Forum Greenhorn


    Jj, rok 2021 je hned za dveřmi :D
     
    -Touchwood- likes this.
  5. LonerHeal1988

    LonerHeal1988 Forum Greenhorn

    ahojky všem když se tady bavíte tak o eventu mám problém z mini eventem když tam jdu zaplatím 50 abych měl proti jed ale ten mi bohužel nefunguje když umřu tak se zruší a jsem bez dropu psal jsem na podporu a stále nic nevím co dělat tak snad napíšou ale je to pěkný hnus když někteří si bosse otočí za 30 minut 3x až 4x a já ani jednou protože mi nefunguje protijed a ani si ho vzít znovu nemůžu takže mini nesplním :(
     
  6. Stóné

    Stóné Someday Author

    Psal jsem někde "za dveřmi" ? :)
     
  7. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Teraz si dali termin na 2024 takze este mate cas .
     
  8. ki84

    ki84 Advanced

    To vidím na šetrenie prostriedkami, rovnakým akým bolo aj zlučovanie fór. A možno aj nadšením.

    Jedna vec k eventu a jeho konceptu. Teraz si zbieram veci na mini a akosi som to v hlavnom prepálil s kupovaním vstupov za sférické, tak ich mám ešte plno v inventári. A tak si z pohodlnosti vravím, budem behať len smrtiacu, nie peklá a riešiť to jednou rukou, rozptylkou. Event stíham v pohode, tak načo sa siliť. A na tej smrtiacej som sa nestíhal čudovať. To, že je drop na jeho výšku oproti peklám znížený, je v poriadku. Lenže on je oproti nim znížený nie len na počet, ale aj množstvo koľko krát vám z príšeriek tie zachránené duše vypadnú. Kým na I1, 2,3, ktoré som behal doteraz sa drop, nie hodnota pohybuje od 10(menej ani neviem či mi vôbec vypadlo) po ako aj viac ako 20, tak na smrtiacej som mal aj tak, že mi z príšeriek nevypadla ani jedna zachránená duša za celú mapu a už päť je super drop, raz som mal osem. Ešte by to mohla byť štatistická odchylka, ale nevyzerá to tak. Ako píšem, event v pohode stíham, nie je to o nejakom plakaní, ale o nespravodlivosti, absurdite a ukážke myslenia vývojárov hry. Kým na peklách sa môj drop hneď na I1 pohybuje cca 400 za kolo(prirodzene že čím vyššie, tým je to aj s Gwen viac), tak na smrtiacej je to ani nie 200 za kolo, A ako píšem, nie je to spôsobené len výškou dropu, ale aj jeho frekvenciou. Hráč, čo vyššie obtiažnosti nedá musí viac farmit esenciu a na vstupy nie len preto že drop je znížený o prirodzený, celkom logický stupeň, ale aj pre jeho ďalšiu redukciu. Pri drope povedzme 180 za kolo a menej je aj hlavný event o duševnom aj fyzickom zdraví. A to už je postavené celkom na hlavu. Tu dávajú zmysel slová hráča zuzanka o zamestnaní. A aj ďalšie od iných. Táto hra pre slabšie postavy už bezplatná, či prístupná jednoducho nie je. Možno tak pastviny alebo postávanie v Kingu. Takéto eventy určite nie. Spolu s inými vecami je to vlastne odpoveď aj pre teba Květ1nka

    Pre koho by tí sprievodcovia mali byť, keď pri takomto nastavení hra nie je schopná udržať veľkosť komunity, pritiahnuť dostatok nových hráčov?

    Ale nieeeeee, my sme starí mazáci, majstri svetla, nám sa to hrá v pohode, škrabkáme si egá, tak aký problém, no nie? :) Ostatní tu len plačú a nerozumejú sa veciam, my sme hviezdy s kryštáľovými guľami a patentom na všetko.

    Kým tu zase začnete do mňa prskať, skúste si len tak z recesie pobehať nejakých dvadsať, tridsať kôl na tej smrtiacej. Snáď aspoň niektorí pochopíte.
     
  9. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    No jo ki84, nižší obtížnost, nižší drop. Nenaděláš nic. Ale zase na druhou stranu, vysekat hrad na pekle 3 jde fakt v pohodě. Přijde mi, že ty monstra nejsou moc silná, na to že jde o skoro nejvyšší obtížnost. Pro skupinu určitě v pohodě. Já to vyřešil jednoduše. Koupil jsem si eventovej plášť ( ano, moc hráčské řešení to není, ale podpořím finančně svoji oblíbenou hru :) ). Na mini mi chybí asi 3k postupu, na hradě jsem asi v půlce. Chodím to na peklo 3, solo i ve skupině. S tím "pay to win" pláštěm to je fakt pohoda a jde to hodně rychle.
    Jinak, ještě jedna věc ohledně pláště. Podle mě by bylo fajn, když už za něj ty peníze někdo dá, aby ho mohl dál používat pouze jako skin. Je opravdu ultra pěknej, na warovi. :) BP, co vy na to? Šlo by to? :)
     
  10. ki84

    ki84 Advanced

    Ja ale predsa nepíšem len o nižšom drope, ale aj o zníženej šanci na drop do postupu. A to nie je to isté. Prirodzené by bolo to odstupňovať, čo aj je, ale nie slabších ešte viac doraziť zhoršením dropu navrch. A ako tak čítam, tak pri mini to bude iná sranda. Áno pay to win. To by som tie peniaze za plášť radšej dal na ulici prvému človeku alebo ich rovno hodil na zem, ako ich dať na takúto vec, ale tvoja vec. No časom a asi nie za dlho pre veľkú väčšinu ani to stačiť nebude musieť.
     
  11. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    @ki84 On na Tebe minule nikdo moc neprskal, jen jsme s Tebou nesouhlasili a byl jsi trochu vztahovačný :)
    Vzhledem k tomu, že je drop koncipován stylem ,,čím vyšší obtížnost, tím vyšší drop", tak si taky myslím, že by neměla být snižována šance na drop... jedna redukce stačí... možná to MODi mohou posunut výše jako zpětnou vazbu? (Jestli tady ještě nějací opravdu jsou :D )

    Osobně si myslím, že je tenhle event příliš dlouhý a první týden běžel úplně zbytečně... jasně, jestli mám svůj herní čas věnovat Qčkum nebo eventu je ve finále jedno, ale to, jak pomalu to utíká je trochu frustrující... ale jinak mi přijde fajn, mapy dobrý, chluposer padá, uniky padaj, hra padá jen příležitostně, odměny super... :)

    A opravdu klikáš na buff na 30 minut? Neklikáš třeba omylem na buff za 5?

    (Sorry za 2 příspěvky, nešlo mi to sloučit)
     
    Last edited by moderator: Nov 11, 2019
  12. Nedomnívám se, že první týden běžel úplně zbytečně, naopak. Byla to velice dobrá příležitost pro mnoho hráčů, jak si grátis nafarmit potřebné vstupy na druhou mapu, aby se tím nyní nezdržovali. Naběhnout na první mapu ve skupině na normální obtížnosti, vymlátit ji, zabít závěrečného bosse a potřebný lék byl doma.

    A že event ubíhá pomalu...Ale ten drop..prodej všeho = zlato. Premiumday nám klepe na dveře a čím víc zlata budeme mít, tím lépe.:)

    K tomu zrušení buffu. Ani bych se nedivil, že mu po úmrtí na mapě buff zmizel. Také se mi stává (velice ojediněle), že po změně mapy moje postava o všechno přichází, jak o buffy, peta i kostým. Spoluhráč z gildy přišel o brýle na materi, když ho sejmul Mortis aktivovaný z jeho setu.
     
  13. Mr.Peetee

    Mr.Peetee Forum Greenhorn

    Smiem sa spytat, co je to ten premium day? co sa tam da kupit alebo ako to funguje, vdaka.
     
  14. Tauron

    Tauron Advanced

    Premium day přináší věci, které si normálně koupit nemůžeš a slevy (prémiový obchodník v Kingshilu). V minulém premium dni se nacházel pro někoho dobrý opasek, výhodný nákup mnoha věcí, kamenů, mountů a další. Celý den byl rozdělen do několika sekcí a během každé sekce šlo nakoupit jiné předměty - jiná nabídka. Každá se opakovala pro naše lepší časové možnosti

    Jediné co pro tento den potřebuješ je aktivní premium či Deluxe premium.
     
  15. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Mě by přišlo u takhle náročného eventu lepší, kdyby se postupně chodili všechny tři mapy od začátku... tedy: Vběhnu na m1, vymlátim lék, na m2 zabiju Vendiga a hurá na hrad...
    Vzhledem k tomu, že je event koncipován takto, dokonce bez průvodce, tak kdo ho nezná, je namydlenej... nevěřím, že noví hráči vědí, že mají trávit první týden eventu přípravou.

    Kde nafarmim zlato je mi celkem jedno, jestli event, nebo Q... ale i tak je na můj vkus tenhle event příliš dlouhý :)
     
    jackoneill1976 and Dukynka like this.
  16. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Takže ďalšia vec ktorú využijú len bezdomovci čo nechodia do práce a majú čas celý deň na dso. Časovo obmedzená ponúka v hlavnom pracovnom čase XD
     
  17. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, ten buff na 30min u wendiga zustane i kdyz opustim mapu? Zatim chodim wen+gwen a bral jsem na 5, tak si rikam vzit 30min a tocit jen wendiga s donorem na ohniste. Nebo brat 30min a dat to xkrat i s gwen, taknejak mi chvili trva nez mi veci dojdou a doslo mi to az ted v praci :) na jedny postavicce mam event hotovej, mini pulku a nasbirany ty veci na 10x30min, to uz bych na hrad musel jen parkrat nebo mozna vubec. V cem se vubec lisi 5-15-30? Nekde jsem slysel, ze za 5 je vetsi sance na peta, ktery uz mi padnul
     
  18. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Vydrží i když opustíš mapu. A změnu dropu nijak zvlášť nepociťuju, pet nepadl ani na 30 min, ani na 5 min. Ale padá o něco víc šutrů a legend a při buffu na 5 min mi padaj 2x drakenový jádra.
     
    setoneto likes this.
  19. Nee. Pokud mě paměť neklame, tak premium day (PD) byl vždy ve dnech pracovního volna. A ta nabídka se během dne několikrát a v různých časech opakovala. Takže i workoholici měli a mají šanci si věci zakoupit. I letos by tomu tak mohlo být.. co třeba taková první prosincová neděle ?!?
     
  20. Tauron

    Tauron Advanced

    @Twenkyes , takto to bylo naposledy. Jak to bude příště, jak to vymyslí... Uvidíme.

    EDIT: Jak píše Azachiel a jak jsem psal i já. Myslím, že se to dělilo na 4 části, které se během jednoho dne několikrát vystřídaly u obchodníka.