Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. "Darovanému koni na zuby nekoukej"... Neviděl bych to jako podpásovku.. ba naopak.. Jaké překvapení, že BP dalo do odměny KRÁLOVSKÝ ŠUTR...
    Mě osobně je zcela ukradené jak velké šutry do postupu dají či ne, sám bych mohl královské kameny rozdávat, ale je fakt, že by BP mohl klidně dát na výběr. V okamžiku, jak by hráč dosáhl na příslušnou odměnu měšce s drahokamem, po kliknutí na měšec v inventáři by mohlo vyskočit dialogové okno s nabídkou královských šutrů. Hráč by si označil, který by chtěl a svůj výběr potvrdil. A do inventáře by mu skočil chtěný šutr.



    Ano, musím mít všechny eventy :) zatím se mi tak daří...:D ... teda krom těch PVP na ty záměrně kašlu.......
     
    Last edited: Nov 18, 2019
  2. Stóné

    Stóné Someday Author

    Souhlas, i přes moje "remcání" mám všechny eventy, kromě PVP.
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Druhá strana mince...

    Ano,je to hodně náročný časově...ale

    Odměny jsou sakra cool... Kde dostaneš mraky kamenů včetně royalu? Nikde.. Třeba já to vůbec nepotřebuji,nic mi to nedá ale chci to :) ( já chtěl jenom kočku,mám)

    Právě že "slabší" hráči by měli myslet na to že to "musí" dodělat...i za cenu pláště protože kdyby to kupovali za TM tak to vyjde několikanásobně dráž... I když je to random... Nemluvě o tom že hned má i prach když rozemele klenoty...
     
  4. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur


    sak jasne v poradku kdyz na to mas cas a bavi te to proc ne:) ale aspon tu nevypisujes ze nestihas nemas cas je to moc narocny casove moc dlouhy dali toho mocc najedou atd:)

    ki84 mezi nama je velkej rozdil ja hral 9 let seafight od BP stretnul sem se se vsemi narodnostmi zjistil jak to funguje na vsech supportech co se kde delo co se kde davalo co si lidi na suportech mohli dovolit co BP prehlizel a co naopak ne jaky kde byli programy atd:) takze ja uz nemam zadny iluze o zadne hre od BP:) takze kdyz se mi to tu nebude libit nebo to bude moc drahe ci nehratelne tak jednoduse odinstaluju a hrat nebudu jako uz nehraji 6 let seafight:) a pohoda:)
     
  5. Stóné

    Stóné Someday Author

    Zefyr, a co je zlého psát že je to časově náročné ? :D Protože ono to časově náročné je, né však nesplnitelné :)
     
  6. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Stone nic spatnyho na tom neni ale pamatuju par mesicu zpet kdy nebyl zadny event nic a vsichni se nudili ted je narocnejsi event nacas a vsichni si stezuji ze to nestihnou protoze delaji vsechno a chteji mit hotovy vsechno a nekteri i na 2 postavach:)a kdyz to neni tak se tu pak pise jak je to casove narocny vsechnno udelat :) jak zensky:D ja chci vsechno a nejlepe hned:D
     
    micuna13 likes this.
  7. ki84

    ki84 Advanced


    Kde práve ty berieš tú "odvahu" voziť sa po niekom, čo si tu aj ty toľko krát vyplakávala(vašou terminológiou) na rôzne kroky od BP. Chceš to poprieť? Teraz to ale ide mimo teba, tvojimi vlastnými slovami si starý mazák a ostatní môžu prosiť a dúfať vo vašu pomoc. No nevybočilo vám niektorým za kus z tejto hry? Príde čas, keď tak urobíš znova, budeš tu zase vyplakávať aj ty a keď sa tak stane a skôr či neskôr sa tak určite stane, verím že sa tu nájde niekto kto ti to dobre pripomenie. A že vám nerozumiem, ale áno predstav si, rozumiem. Až pridobre. Ale platí : Akou zbraňou bojuješ, takou zahynieš. Príde na psa mráz.

    setoneto čítaš sa? Prísť pre event o dovolenku? Nebesá!!!!!!!! To čo píšeš je pre mňa to isté ako keď fajčiar napíše, že vyfajčíl dve krabičky cigariet a že veď jemu z toho nič nie je. A že vlastne čo koho do toho, je to jeho zdravie, jeho peniaze. A tu je medzi nami a naším uvažovaním o čom by mala byť hra, zábava, kde to končí a začína na niečom závislosť, poškodzovanie zdravia ten zásadný rozdiel. A ten lajk čo tam máš presne sedí :D :D :D :D To inak ani byť nemohlo, že nie :).


    Dosť na tom, túto bitku ma už dnes ozaj nebaví bojovať. Ste proste intergalaktické hviezdy, mazáci s patentom na hru, s právami sa vyjadrovať čo sa na fóre smie a čo sa nesmie. Kto môže a kto nemôže čo a ako písať a kedy to môže písať a ja idem ako noobik, ktorý event do stredy má a stíha aj sezónu šúchať nohami a neotravovať VAŠE fórum. Vyhrali ste :) Možno až do jari, či o čosi dlhšie, kým po zime zase strmšie neklesne počet hráčov a BP nezatúži viac po vašich účtoch, v banke.


    Keď už ste to spomenuli. Nemáte pocit, že drop kameňov nie je nastavené po 20% na každú možnosť? Ak sa chce niekto ešte k niečomu normálne vyjadriť, tak ako vám padajú kamene z vrecúšok? Pretože mne padajú zhruba v pomere 50% - 60% kyanidy proti všetkým ostatným. Od kedy som späť v hre, mám to tak. Ešte aj posvätné šutre čo som z eventov mal až na jeden ametyst všetko najsamužitočnejšie kamene, kyanidy. Chytiť kráľovský kyanid, hotová maximálna spokojnosť :). A toto je tiež vec, ktorá ma neba.
     
    Qweria and Elégedetlenkedő like this.
  8. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    No dovol? Já pouze použila Tvá slova, kterými jsi osočil ty, kteří s Tebou nesouhlasí... cituji: ,,Zjavne niektorí máte nulovú schopnosť pochopiť čo píšem."... Nebo si nepamatuješ co píšeš? Ty si fakt nevidíš do huby, co? o_O
     
    micuna13 likes this.
  9. micuna13

    micuna13 Advanced

    Boro , on za to asi nemůže , to už bude hádám nějaká diagnoza ;)
     
  10. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Poprosím tu prítomných, aby sa vyjadrovali slušne a neurážali ľudskú dôstojnosť iných. Aj keď nesúhlasíme z iným názorom, nemusíme nikoho ponižovať. Je to iba hra a mali by sme sa tu hlavne baviť. Prikláňam sa na stranu kde odznelo, že dlhodobé vysedávanie pri PC sa skôr, alebo neskôr prejaví na zdraví každého hráča - oči, chrbtica, zápästie......
     
  11. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Cha, kdyz jsem zacinal bral jsem si dovolenou i na varholm, taky pamatuju jak vsichni jezdili do chorvatska, recka a ja potil krev na svym prvnim draganovi, na stoky ted padlo asi 14dni, ktery jsem nastesti trefil, protoze dovolenou si planujem koncem roku a dve krabicky cigaret denne... moje zdravi, moje penize :) no kralovsky ted z mini jsem dostal diamant, ani jeden z kamenu z list eventu nebyl utocny na postavicce kde je potrebuju no a porad jsem tady :)
     
    micuna13 and Skuska55 like this.
  12. Lubom3sk

    Lubom3sk Forum Greenhorn

    To čo napísal ki84 je z môjho subjektívneho pohľadu pravda. Pár rokov dozadu som stíhal eventy dorobiť na 3 postavách, teraz to nedorobim ani na jednej. Ak mi niekto napíše, že vyplakavam, tak to nie je pravda. Nedokončil som stoky, nedokončím ani tento. Žili mi to netrhá. Už 2 mesiace si kupujem len prémium a nie deluxe, lebo to už pre mňa nemá význam, nič mi to navyše nedá. Možno za mesiac, dva nekúpim ani to. Chodím do práce, mám aj iné záujmu, nie len DSO. Problém je, že podobné ako ja, skôr horšie uvažuje väčšina ľudí, čo poznám. To vidím na svojom friendliste. Možno za pár mesiacov Vás zostane nejakých 500 superspokojných hráčov, čo kľudne dajú mesačne 1.000 € na fungovanie super zábavných eventov, ako sú teraz. Ki84 máš môj obdiv, že si ochotný bojovať s veternými mlynmi.
     
  13. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Ani mne nepadol ONYX ani RUBÍN. Škoda, veľmi by a zišlo ničo z toho.
    Mal by som návrh, či by nebolo možné v budúcnosti presúvať veci po skončení eventu do inventára- tam kde sú napriklad jadra, rastliny. Ono totiž tie veci zbytočne zaberajú miesto. Niečo je škoda vyhadzovať. Keď by bol o rok rovnaký event, iba by sa odtiaľ vybrali do inventára. Hráčom by to ušetrilo trochu času, nemuseli by farmiť tak dlho.
     
    Last edited: Nov 19, 2019
  14. anti.

    anti. Regular

     
  15. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    to je dalsi problem veciny takovych lidi jako si ty:) zacne hrat za trpa nelibi se mu to tak za wara a event plni na obou postavach chvilku na te chvilku na te a pak na zadny neudela nic:)
     
    jackoneill1976 likes this.
  16. ki84

    ki84 Advanced

    Mhm. Pokojne môžu modi overiť, či sa jedná o tú istú ip adresu. A ak áno, perma na ip. Som za. Nie som taký chudák, ako myšlienky čo sa rodia v takej hlave, ktorá si myslí, že by som si komentoval či lajkoval sám seba alebo niekoho o to prosil. Ani len netuším o koho ide.

    Lenže vy ste si tu uzurpovali právo na to, čo sa smie a nesmie a kedy sa to smie a nesmie. Keď tu vy všetci "starí mazáci" vyvreskujete to čo sa vám nepáči, vtedy ide o oprávnenú kritiku. Keď to ide mimo vás, ide o výplakávanie. Ja verím tomu, že sú ľudia, čo sem preto radšej ani nič kritické nenapíšu alebo vôbec nenapíšu, nepotrebujú nepochopenie, iróniu, výsmech. A vysmiať sa tu niekomu, označiť ho plačka, k tomu tu netreba nikdy chodiť ďaleko. Vždy sa nájde ochotná duša čo si rada kopne. Roky to tu tak bolo a aj zjavne bude.

    anti.

    A môj pekný chlapec, nabudúce keď budeš zo seba plodiť inteligentnosti, že sa tu nič nerieši, len vyplakáva, tak sem potom nepíš svoje duchaplné, vtipné postrehy o tom, ako by si ty niečo vyhral keby si vedel to a to vkladať. Tie sú tu tiež ľuďom platné ako hadovi sandále. Howgh!


    Už by som nereagoval, ale tá úbohosť z tvojho komentu, no nedalo mi.
     
    Qweria likes this.
  17. Hvězdonoš

    Hvězdonoš Forum Apprentice

    Ahoj, chtěl bych poprosit moderátory aby ve vláknu "přehled gild" vymazali moje jméno jako kontakt na gildu roguesofwar.
    Už to jsou asi 3 měsíce co mam jinou gildu a s bývalou gildou nemam nic společného.
    Děkuji. :)
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Tak ono to jde ale třeba já si neumím představit hrát dvě postavy...nestíhám pořádně ani jednu... A rozdělit můj čas na půl tak nemám nic. Když to vezmu tak bych měl -50% všeho... No...nevypadalo by to hezky... Hlavně když to hraju víceméně free.... Jo kdybych měsíčně dotoval 1000+ korun..tak je to o něčem jiném... Ale já ani nevím jak hrát za jinou postavu než war :)
     
    Skuska55 likes this.
  19. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @ki84 ...ty jsi takový Don Quijote zdejšího fóra, myšleno jen v dobrým:D;) ..jinak řečeno stále tu vedeš boj s větrnými mlýny. Pokud bude u hráčů dostatek zdrojů pro hru tak nebude třeba si nějak zvlášť stěžovat od nich. Zdejší mety jsou za ty roky tvrdě vydřené a už pro všechny předem nastavené:rolleyes: Bohužel je pravda že ta to hra je náročná na jistou herní aktivitu, teda pokud chceš něčeho dosáhnout. Buď se tomu věnuješ naplno a když máš i štěstí náhody tak máš výsledky ( ta náhoda je jedno veliké minus celé hry), nebo jen občas a pak prostě to neřešíš a hold bereš co je. Eventy byli vždycky zpestřením této hry a nesouviseli nijak z herní linijí tak jako i mezisvěty. Můžeš na to nahlížet jako na formu, kde zhodnocuješ toho čeho si ve hře za tu dobu už dosáhl a zjišťuješ jak na tom jsi a kde ještě zamakat. I když vnitřně nejsem zajedno s tím jak to BP nastavuje tak chápu že mají určitou svoji marketingovou politiku, kterou si stejně bude upravovat ke svému. A co je větší lákadlo než eventy proč myslíš že zavedli do hry pláště za Real money, aby ti byli nápomocný v postupu. Bohužel tohle už je čistě jen na nich ,aby pochopili kde můžou být jejich potenciální budoucí příjmy. A věř tomu že maj na tohle i své analytiky což v dnešní době není už nic neobvyklého. Každopádně něco se zřejmě děje tím že vytvořil event speciálně jen pro neaktivní hráče aby je dostali zpět do hry, navýšili po sléze i drop šutrů a pustili do oběhu svitky na jejích povýšení. Ale nechme stranou konspirace :cool::D.
    Každopádně ty multi eventy nejsou špatné ale chce to čas než to doladí.Bylo by super kdyby místo fialek itemu nebo barev přidali radši silnější esence , které bys mohl využít pro splnění eventů ( ne ve stovkách nebo tisíci jak někdy dělaj , ale mnohem víc aby to pokrylo případnou spotřebu na splnění), určitě by zrovna tímhle neprodělali spíš by to víc motivovalo hráčů se o to pokusit nějak dokončit. A co se týče plášťů tak dobrý nápad za mě...(děcka a nezaměstnaní si to hold odsedí protože prachy nemaj, ale máj čas.... a zaměstnání si to můžou připlatit pokud o to maj zájem a pokud chcou svůj čas investovat jinde) než sedět jako buk u toho tak se můžeš rozhodnout jestli si připlatíš a podpoříš vývoj nebo se na to vykašleš úplně a prostě si uděláš ten event , který je momentálně splnitelný. Teď je období kdy se dá vybírat, před tím to tak nebývalo. Tak že palec nahoru a nestresovat. I když chápu ta psychologie zisku možných odměn:rolleyes:.
    Je to jen hra a oni si musí sami na to přijít jak hráče udržet ve hře. Ne jenom nalákat. Draken má pořád svůj potenciál i když je hodně teď rozvratný... bohužel všechny změny nejdou hned a vyžadují čas ať se hrabou v samotném systému hře nebo v nastavení pro hráče. A když to prostě zas přepísknou tak hru hodíš jednoduše k ledu a můžeš dělat spousty jiných fajnových věcí;):)
    Edit: .... mnohem fajnovější by také bylo, kdyby si tu třeba člověk mohl přečíst nějaké zajímavé tipy a rady jak ty eventy co nejefektivněji udělat, než 3 strany si tu pročítat jak se vzájemně do sebe navážejí hráči a vlastně celé o ničem ( jsem si vzpomněl na jedno pěkné pořekadlo buci zůstanou buky a jedle se s tím nevyrovnaj :D:cool:)...no není divu že ani nepřibývá nové osazenstvo tady o_O:rolleyes:
     
    Last edited: Nov 19, 2019
    -Touchwood-, Skuska55 and micuna13 like this.
  20. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    ...napísal si to pekne. Takto by sa mala odvíjať diskusia. My tu žiaľ na fóre veľmi neovplyvníme akým štýlom sa v budúcnosti bude hra ďalej uberať. No hráč ki84 má v dosť veľa veciach pravdu aj keď sa to veľa hráčom nepáči. Malo by to byť hlavne o zábave. Dosť záleži aj o tom na akých spoluhráčoch natrafím, lebo z nim trávime veľa času. Lebo žiaľ SOLO je to už nehrateľné. Napísal iba, že pokiaľ sa to bude uberať štýlom - neúmerne dlhá farma, tak to odradí veľa hráčov - platiacich. Potom sa to prejaví a doplatili by na to všetci. Záleži mu na tejto hre, oveľa viac ako BP. No tu na fóre to poniektorí zobrali ako útok na svoju osobu a neprimerane tvrdo zareagovali. Poniektorí to pochopia o čom písal až neskôr, keď budú mať svoje rodiny a budú sa musieť rozhodnúť či svoj čas venujú dieťaťu alebo hre. Deň má iba 24 hodín a aj keď poniektorí máte teraz napr. 10 hodín na hru v budúcnosti to môžu byť už iba 2 hodiny.
     
    Qweria likes this.