Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Už se v týhle hře dávno neorientuju, ale poprosil bych Vás, kdo ví a zná, jak dlouho teď nováčkovi zabere dosáhnout aspoň průměrných statů a co pro to musí obětovat. Protože co tak čtu, průměrné staty, když vezmu do úvahy jen DMG, jsou teď 35k? Ten rozdíl mezi starými hráči a nováčky je strašný. A to sem ani nezmínil, že tohle postupné vylepšování postavy se z drtivé části odehrává na tý jedný a samý mapě pořád dokola, a jako odměnu pak dostanete tu stejnou mapu akorát těžší s "lepším" dropem. "A na eventy (které by ti vážně pomohly kvůli obsahu odměn) raději nechoď, protože na ně nemáš." Děkuji za radu. Upřímně si nedokážu představit kolik hodin denně, investicí a pravděpodobně i psychiky si tahle cesta za průměrnými staty odnese.
     
  2. micuna13

    micuna13 Advanced

    Skuska55 - uznávám , že má v něčem pravdu- v tom že jsou eventy neúměrně dlouhé , silní bossové, nováčci mají hodně co dohánět a podobně
    ale:
    není pravda , že to někteří " berou" jako útok na svou osobu , on to opravdu útok je :) kdyby tady psal nekonfliktně , věcně , tak s ním málokdo bude nesouhlasit
    nezná herně ty , do kterých se nevybíravě naváží, podle svých možná špatných zkušeností soudí všecky a hází je do jednoho pytle

    to nepotřebuji ani já ;) možná by si měl uvědomit , že déle hrající postavy NEJSOU BP , proti kterému vede donkichotský boj....mám se stydět za to že mám průměrného mága a radši nechodit na forko ?:(
     
    Borošar and -Touchwood- like this.
  3. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    JEKAJE - záleží na mnoha faktorech, ale pokud budeš mít rozumnou gildu, máš z půlky vyhráno a na průměru budeš za pár měsíců, pak se to trošku zpomalí. Pokud si ještě vybereš trpaslíka, tak vše půjde ještě rychleji. Pokud tě hra zase chytne, tak se nenech zdejším forem odradit. :)
     
    micuna13 likes this.
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Hlavně nezačínat wara...to je xkrát víc práce udělat hratelnou postavu protože stojíš u bosse...jak nemáš hp jses mrtvej,jak nemáš dmg nefarmíš.. musí te tahat neúměrně dlouho než můžeš chodit sám..(mastercard to urychlí ale chce to 5x tolik jak u jiných)
     
  5. anti.

    anti. Regular

    Ano kiško jsem pěkný chlapec, dále číst opravdu nebudu :D
     
  6. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Pár měsíců. Dobře. Ale kolik hodin denně, s investicemi nebo bez, každý den? To už je se pak hodně liší. A navíc naposled co jsem zkoušel, tak s přenesenou Q7 tier 7, 4x gold, lvl 60 a, pokud si dobře pamatuju, tak s 2 sacred a 3 flawless rubíny sem se nedostal přes 25 tisíc. A samozřejmě ještě dmg ve výbavě a znalosti a esence a pet.
     
  7. ki84

    ki84 Advanced


    Ty že nepotrebuješ iróniu a výsmech? A čo je podľa teba zase tvoj príspevok? Ktokoľvek sem začne písať niečo negatívne vtedy, keď sa na rovnakej vlne neveziete aj vy, je okamžite prevalcovaný. A plno fabulácií, prekrúcania, tak ako včera na tej jeden koment z predošlej strany, ktorý mal tú drzosť povedať si svoje. Okamžite prišli dve reakcie s plno vymyslenými sprostosťami, dehonestáciou a vyfabulovanými, ničím nepodloženými tvrdeniami, len aby bol dotyčný a jeho príspevok čo najviac zhodený.



    Vy že slušne reagujete a uznáte argumenty? To ako vážne? A toto napíšeš práve ty, čo si vždy bola tam, kde bol niekto z rôznych príčin ostrakizovaný a zabávala si sa na tom. (Pozor, aj ja som tu už s prestávkami viac ako šesť rokov. Jedného hráča ste dve dokázali tak dlho úmyselne provokovať, až dostal perma. A ten kto ti to lajkol si pre zmenu uložil komunikáciu s iným účtom, ktorá mu mohla poškodiť a tú potom vo vhodný čas posunul na fórum a nechal iných za seba vykonať špinavú robotu, nie je to žiadny hlupák, dobre vedel čo bude nasledovať, vtedy tu bolo okolo jedného účtu plno nechutností z mnohých strán. A najneskôr vtedy sa tu vyfarbilo veeeľmi veľa ľudí. My sa tu nehrajkajme na chrumkavých, keď takí nie sme. Ja viem čo som tu popísal, ale viem aj to, ako tu za tie roky reagujete vy a pamätám si). Tak tu teraz nemoralizujte na cudzí účet.

    Ale naspäť. Chcete slušnú komunikáciu? Je to strašne jednoduché. Nepozerajte sa na hru iba z vášho pohľadu)to )čo teraz vytýkaš mne presne sedí práve na vás), že aké je čo dostupné, pre vás áno. A skúste chápať aj to, že vy ste v zabehnutých partiách a že aj tých je čoraz menej a menej. A hneď ochotne a dôrazne dotyčného neposielate namiesto vypisovania farmiť, nepíšte mu že je uplakaný, neprekrúcajte to čo napísal alebo ten text nezhadzujte tým čo ste si do neho rovno doplnili sami, poprípade sa neodvolávate na to, že veď ani vy ste nemohli, prečo by mal on alebo a to je vaša najnovšia zbraň - eventy nie sú pre každého(asi ani netušíte akú pravdu v tomto máte a ako sa tieto vaše slová nakoniec obrátia aj proti vám). A musím ťa opraviť, ja tu s nikým nebojujem, ani s BP, ani s vami. Snažil som sa najprv veľmi korektne a slušne komunikovať to, čo tu vidím ako problém a dostalo sa presne toho čo píšeš že tu nechceš. Nepochopenia, irónie, výsmechu. Ja ale nie som z cukru, ani nebudem čušať keď sa niekto začne po mne voziť. A či veríte tomu alebo nie, ja sa dokonca aj bez vás niektorých akože vašich rád držím. A to čo som kritizoval, verte neverte, naozaj nejde o mňa. Vidím to tak na Vianoce, možno Dragan a asi fajront, ak sa niečo nestane. Chcel som len s predsa väčším odstupom než je u zažratých hráčov(toto fakt neberte ako urážku) upozorniť na zmeny, ktoré vnímam a ktoré nakoniec podľa mňa poškodia ešte viac túto hru a tým skôr či neskôr hráčov, teda aj vás.
     
    Last edited: Nov 19, 2019
    Qweria likes this.
  8. Mr.Peetee

    Mr.Peetee Forum Greenhorn

    Chalani, po nejakej dobe som sa k tomu vratil a spomenul som si, ze par mesiacov dozadu sa dobre robili 4listky z goblinov v tych tajnych utociskach. Pamatam si ze tak 1/5 pokusov nam padli a tocili sme to. ako je to teraz? uz to take nie je a otvorite ich raz za rok alebo ako? dikes
     
  9. Lubom3sk

    Lubom3sk Forum Greenhorn

    Nemyslím si, že ki84 je odkázaný na to, aby si zakladal ďalší účet, aby s ním niekto súhlasil. Písal som, že pred pár rokmi som robil eventy na viacerých postavách a stíhal som. Teraz hrám primárne na 1 postave. Len keď ma už nebavia stále tie isté mapy, tak si sem tam odskočím na lukára, ale ten je momentálne len lvl 46 a je to taká relaxačná postava. Warodzilla potvrdí, že nie som ki84, hrám na Weriane ako on a boli sme spolu aj v gilde.
     
    Qweria likes this.
  10. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Ki, ty máš jeden problém. Ty si myslíš, že si tady jako nějakej prorok a že máš pravdu. Že změny nakonec hru a nás všechny ostatní zahubí. Minimálně herně. Už sem to tu jednou psal a napíšu to znovu. Věř tomu, že v BP nesedí žádní hlupáci. Přesně ví co a proč to dělají. Proto, aby vydělali peníze. Nezajímá je co píšeme tady na fóru, ale kolik měsíčně vydělají. A dokud jim nebudou klesat zisky, dělají hru dobře. Tohle je jejich ukazatel dobré práce, ať se nám to líbí nebo ne.
    A k tomu tvému povídání o slabších hráčích. Ano, nemají to jednoduché, tak jako všichni ostatní ve svých začátcích. Ale vyjmenuj mi pár her, kde je veškerý obsah dostupný od začátku všem. Každá hra má postupný vývoj. Nebo si myslíš že třeba na WoTku přijdu a hned mám tier deset tank, abych mohl jezdit klanové bitvy? Buď chceš hrát a postupně se zlepšovat, i když to trvá, a nebo nehraj. Ale nechtěj po nás, aby jsme soucítili se slabšími. Nemáme důvod. Zatím.
     
  11. micuna13

    micuna13 Advanced

    najdi mi v mém příspěvku jedinou ironii , jediný výsměch a já se ti tady omluvím.....tímto končím pokus o vzájemné pochopení :rolleyes:
     
  12. Warodzilla

    Warodzilla Junior Expert

    Nemohu nic než potvrdit :)
     
  13. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Asi půl roku zpátky jsem svlékla svou čarodějku do naha a za 8 hodin herního času jsem se prokousala na normálních mapách na i3, oblékla se do legend a fialek, dostala se na 10k dmg bez kamení apod. Sice jsem měla ještě aktivní premko, ale jeho výhod jsem nevyužila, neutratila jsem TM, nevložila kameny, nerunila... s těmito staty už můžeš začít farmit Qčka na bolestivé. Za 8 hodin ,,práce" mi to nepřijde špatné...

    Když jsem doexpila trpaslíka, nacpala jsem se v lokále někomu do skupiny, naponkovala jsem ten večer random lega, mám tam 15k dmg - ve zbrani 2 broušené a jeden zářivý rubín.

    S rangerkou hraji párkrát do roka (max 14 dní v roce), většinou se nacpu někomu na event, tudíž mám na ní dragana, Q8 set a kara set... má 28k dmg.

    Vzhledem k tomu, že nové účty mají vyšší dropovou skupinu, tudíž jim lépe funguje ponk, padaj unikáty apod., tak si myslím, že můžeš mít smysluplnou postavu do 3 měsíců, když budeš hrát ve všední dny třeba 3 hodiny a o víkendu 5 hodin denně. Osobně jsem neplatič a nemám už ani premko... samozřejmě pokud jsi ochotný do hry investovat peníze, tak se ten postup může zrychlit.

    Každopádně pokuď hraješ rád solo a jde Ti jen o herní obsah, tak vůbec není důležité, abys chodil vyšší obtížnosti, protože jak sám píšeš, ten herní zážitek je všude stejný ;)
     
    JEKAJE likes this.
  14. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Mal som možnosť hrať v skupine s tu spomínanými hráčmi Květ1nka,. V inej skupine kde bola Borošar......a ďalší a bola to pohoda.
    Aj sme sa v skupine kde bola Borošar zasmiali. Už neviem kto dal info že vidí prasiatko na mape. Obrátil som to na žart, niečo v tom zmysle že " vďaka za kompliment zase je reč o mne".

    Hráči zabúdaju, že pri hre sa treba hlavne baviť. Nemali by to byť preteky, kto spraví skôr inferno 3-4. Hráť hlavne to, na čo má postava predpoklady. Netrepať sa na inf 4 z 6K DMG a bez elixírov. Aj keď takej slabej postave ani elixíry nepomôžu.

    Lenže je tu aj druhá strana mince, zo slabou postavou si veľa zábavy neužijeme a preto treba tomu venovať veľmi veľa času, aby postava zosilnela. Z eventov sú užitočné veci keď má postava rásť, tak či chce hráč alebo nechce, je nútený ich dokončiť. Lepšie veci dropujú od inf 1 a vyššie a keď si hráč skrátiť cestu potrebuje niekoho kto by mu pomohol na vyššej obtiažnosti.

    To či dokončím event alebo budem bojovať v aréne je BP úplne jedno. Čo ich zaujíma je iba to či si kupujem temní mince, prémium a plášť na event.

    Je tu zopár hráčov čo nadávaju aká je chobotina ten plášť a potom na youtube vidno, ako behajú zo zakúpeným plášťom a event majú hotový za 3 dni.

    Potom sú tu hráči, čo napíšu že je to nad ich sily dokončiť event a dočkajú sa tu iba výsmechu a urážok. Svoj voľný čas venujú aj rodine, takže nemajú až toľko času na hru. Napriek tomu sa snažia byť každý deň ON-LINE. Sú medzi nimi aj platiaci hráči a BP má zisk aj z nich.

    Ďalej sú tu víkendoví hráči čo sa občas prihlásia do hry. Na ich herných postavách to je riadne poznať -stoja dlhodobo na mieste.
     
    Last edited: Nov 22, 2019
    ki84 likes this.
  15. ki84

    ki84 Advanced

    Květ1nka ale vôbec nie :). Ba či veríš alebo nie, neprišiel som vás sem ani zachrániť. Na to ale netreba byť prorokom, aby človek nevidel že hra je už za zenitom. Zodpovedajú tomu jasne aj kroky BP, aj ako to vyzerá tu, v hre. To sme ale už x-krát preberali. Netreba zase. Tu sa hrá o čas a ešte nejaký udržateľnejší výnos a BP teraz týmito eventami, resp. ich formou nastavuje stratégiu na mesiace dopredu, možno poslednú, to ozaj neviem, postup hry, ktorý ale bude treba zaplatiť. A máš pravdu, očakáva isté výnosy. Ale očakáva ich z určitého predpokladaného počtu hráčov v hre. Alebo snáď nie? A ja si jednoducho myslím, že takto ten predpokladaný počet hráčov nebudú mať, neudržia. A naopak si nemyslím, že to je len o peniazoch na účte ktoré prídu v danom mesiaci, isto chodia aj reporty z fór. A tie môžu byť značne skreslené práve vďaka tomu ako sa s kritikou nakladá. Alebo si myslíš, že tento event robili takouto formou až potom ako im zacinkali peniaze na účet z eventu Stoky? Veď už pred pár mesiacmi písali, že prerábajú aj Dragana. Ktohovie kde už sú dnes.....V marci, apríli? Naozaj neviem. A aj preto je podľa mňa pre nich dôležité nie len to, koľko v danom mesiaci zarobili, ale aj to čo si hráči o tom do budúcnosti myslia a veci vedieť ešte upraviť. Hráči neodídu hneď, môže to trvať aj dva, tri, štyri mesiace, pokazené eventy, môžu sa dlhšie lúčiť s hrou, dúfať v zmenu. A aj keď tu zvyknete písať, že viete že raz to skončí a no a čo, tak toto vám neverím. Kebyže oznámia : tak vážení zajtra končíme asi by to pre časť z vás bolo dosť ťažko stráviteľné. No a ja si len jednoducho myslím, že tak ako je to teraz to "tak vážení končíme" urýchli. Ale ak si myslíš, že ak má človek vlastný názor, ktorý je iný od toho tvojho a sám seba za to považuje za proroka, no nech sa páči, nebudem ti brániť. Howgh! Idem ponaháňať goblinov po pastvinách :).
     
    Qweria likes this.
  16. micuna13

    micuna13 Advanced

    já čekám a chci se omluvit....

    ano, nemám ráda sprosťáky , hulváty a hrubiány a přiznávám , že jsem ho provokovala tak dlouho , až chudák ze zoufalství začal bugovat piňaty :D:D
     
  17. Qweria

    Qweria Forum Greenhorn

    Ono ide o sposob akym si to podal, s tvojej prvej vety vypliva ze ake je to super. On nieco opravnene kritizuje a ty si to zhodil prvou vetou... Si hyperpozityvny ale da sa to liecit.
     
  18. Qweria

    Qweria Forum Greenhorn

    Presne... A to je vykvet fora.
     
    micuna13 and ki84 like this.
  19. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ki mi pripomina meho fotra, vzdycky se tesim az prijede a zacne pindat mas tu bordel, ani ty bobky kocourovi nevyhazis, na vsechno se.es, hlavne ze si hrajes ty svy nesmysly.. vis jak tohle dopadne? Podivej jak dopadl tamhleten a tamten taky na vsechno drbal a skoncil v exekuci, mas zaplaceny sipo, mas drivi na zimu?... kazdej tejden to samy uz 12let co jsem se odstehoval z mamahotelu. Problem tady je ze bp s necim prijde, jsou na to ruzny reakce a lidi se hadaj mezi sebou a kvuli kresleny postavicce ve hre jdou do krve a jeste tu vytahujou 5let stary krivdy, ze nekdo nekoho nepotahal na draganovi, ze chodej silny spolu a netahaj nooby, ten o tobe rekl tamto a ten mu to odkejval apod... co je komu do toho co ve hre delam, jestli stojim ve meste a kocham se uzasnou architekturou nebo jsem sel nekam farmit. Tahani slabsich neni zadna sranda, zkus vzit 4nooby a jit q4 i3 a zblaznis se tam z nich u medveda, v lepsim pripade tam nechas 500tm za kolo za kameny dusi, das 4kola a musis za 2k tm kupovat dalsi, pak prijde poraz neporazitelny i4 lista a nechas taky 500tm jen na prvni mape a pak chytnes treba doupe temnoty a kde ti padne na kazdy plosine aspon jeden a jsi v poho 1k tm za kolo. To se da obcas, ale ne porad. To jsou primy naklady, kdy pak jeste koukas jak setri zlato a ani nepolkne lekarnu kdyz je na srot a pak tam lezi a ceka, ze to budes sponzorovat svyma temnyma nekolikrat za mapu. Vem si stopky, napis do chatu q8 i3, dej par kol a spocitej si kolik jsi tratil jen pri cekani na prvni mape aby meli sokovy jednotky, nez se slezou uz bych byl v pulce druhy mapy a tak porad dal. Vim o cem mluvim, driv jsem se v gilde opravdu snazil pomahat vsem, ale uz na to nemam silu, nervy ani naladu. Nakonec ti bud zdrhnou jinam, prestanou hrat nebo ti zacnou psat z jinejch postavicek at jim je potahas. Nektery se chovaj jak uplny vychcankove, vleze ti do skupky vidi same nooby a tak ti zacne septat, kasli na ne pujdem sami nekam, potrebuju tohle a tamto.... dlouho mi to nedochazelo a porad jsem si nabihal, ale ted se snazim pouzivat filtry. Mas 12k dmg, nikde nic nedas a chces chodit i4? Nasbirej aspon 1k drivi na blakborg a my ti za to udelame event, budes mit nejaky t8 veci, ja uvidim snahu a vezmu te pak klidne na qcka. Osobne nesnasim cekani na prechodech map, takze kdyz lezu k bossovi a vidim ze nekdo smrdi v pulce mapy, tak silim :) makam jak blazen, na eventy co nestiham si klidne vezmu par dni dovolenou, moje investice do hry at uz za premko nebo cas a zdravi tu uz nebudu pro nic za nic zahazovat. Co za otrocinu bylo nadelat jen suroviny na modry sutry abych si pridal par tisic dmg a pak to zabiju noobem ve skupce jako treba predevcirem, typek misto aby byl rad ze ho nekdo nekam vezme, tak furt jen chatuje nesmysly hlavne po prichodu k medvedovi, takze meda da prvni blesk a typek chciplej, nekolik kol to samy, pak jednou nechcipl a misto toho tam u medveda lital mezi nama na koberci... uz jsem nevydrzel a poslal ho sproste nekam a sel do ignoru.
     
  20. ki84

    ki84 Advanced

    setoneto tak teraz si ma fakt dostal. K tebe micuna už len toľko. On ban za piňaty ale na fórum predsa nedostal. A ty to vieš veľmi dobre. A ani teraz nie si zlomyseľná, ironická, že nie :).

    Posledná vec. To fakt nevidíte koľko veľa ľudí tu už ani na fóre nie je, že to ide z kopca? Vždy sa stávalo, že niekto známejší z z fóra z času na čas odišiel, tu ale za posledný rok z fóra zmizli doslova pred tým desiatky aktívnych nickov. A ak nie sú tu, tak asi z nich ani väčšina nehrá. Ak niekto aj ešte hrá, tak skôr to budú výnimky potvrdzujúce pravidlo. Po tom ako som sa koncom augusta logol tu len od asi marca, keď som prestal hrať na fóre nezostal kameň na kameni. A keď šermujete analytikmi z BP, nuž tak sa pozrite kde to aj takto s touto hrou dotiahli. To ste naozaj tak zatiahnutí do tejto hry, že to buď nevidíte alebo odmietate vidieť, vnímať realitu? Tomuto ignorovaniu reálneho stavu veci je ozaj ťažko rozumieť. Už som skutočne vyčerpal to čo som chcel povedať a ak už na mňa nebudete priamo reagovať, uzavrime to.

     
    JEKAJE likes this.