Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    Dotaz na rangery. Nemate na eventove mape obcas problem se zamerovanim raketaku stejne jako tomu bylo na vyrocnim eventu v nekterych arenach? Dik
     
  2. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    Tento event mi trochu připomíná pohádku O chytré horákyni, nebo to byla koloběžka první? :D
    Ta hláška: Oblečená - neoblečená. Dar - nedar.

    Tak nějak sem si připadala po dosažení odměny +inventář :( (kdyby si to člověk mohl dát alesoň na druhou postavu a nebo by to mohl prodat tak jako pety a mounty co už máme v torně)
    Ale drakenky na konci lišty mi to vynahradily, těch mám pořád málo ;)
     
  3. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    zdravim chtel bych nahlasit chybu v eventu ta odmnena torna mensi runy kdyz jsem to ziskal dalo mi to jen jednu runu
    SNAD KDYZ JE TAM NAPSANY ZE PRI OTEVRENI TOHOTO BALICKU ZISKAS NASLEDUJICI PREDMETY TAK TO SNAD ZNAMENA VSECKY CO TAM JSOU NAPSANY A NE JEN JEDNU Z NASLEDUJICICH PREDMETU
     
  4. Raelis

    Raelis Forum Greenhorn

    Bohužel, vypadá to na chybný překlad do češtiny. V anglické verzi mají, že lze získat pouze jednu náhodnou runu z uvedeného výčtu.
     
  5. Madara.Uchiha

    Madara.Uchiha Forum Apprentice

    Mimochodom Ktorú z máp máte overenú ako najlepšie na farmenie olejovej zmesi? Alebo ktorá je vaša oblúbená? Ja napríklad Delta žabej rieky.
     
  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tuším že překlad odměn byl už chybný od začátku uvedení tohoto pytlíčku do světa DSO. A mapa já jedu skoro vždy údolí ostnů. I když včera jsme to spojil s farmením olejniček v Bouřlivých horách.
     
  7. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Aktualizoval jsem svého průvodce eventem Poraz neporazitelné, kterého si můžete přečíst v almanachu.
     
    micuna13, setoneto, _Batole_ and 3 others like this.
  8. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Už by ale opravdu mohli zrušit ty Asarovi větry. Nebo alespon upravit jejich dmg. Zničit se nedají sami nezmizí a kolem 38 na jedno prosvištění to se fakt ten drop nedá sbírat. Člověk ani nemůže vzít nohy na ramena. Zbytek zatím klasika nahrávání map (párkrát mě to tam ani nepustilo). Mno bedny za 10 drakeny stále dávají což je fajn a tech uspořených 200 klíčů se také bude hodit. Dále ty bedny za 60 peko I - III nevíte jak je to s nimi jsou na každém pekle 4 tudíž 12x60 nebo jsou pro ta 3 pekla vzájemná?
    p.s. pokud by někdo otevíral ty za 60 a padli už konečně ty klenoty nestyďte se a řekněte mám v úmyslu ty bedny rozbourat ale nejsou klíče zatím.
     
    Last edited: Jan 18, 2020
  9. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    AHOJ NEVIM ZDA JSEM TU SPRAVNE ALE OD TY DOBY CO JE EVENT PORAZ NEPORAZITELNE TAK NAM BLBNE SPOJENI ZE SE ANI NEMUZEM DOSTAT NA MAPU TAK BYCH BYL RAD KDYBY JSTE TO SPRAVILY DEKUJI PREDEM
     
  10. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    No Psycho, na to si časem zvykneš. Prostě začal event, hraje hodně hráčů a servery nestíhají. A moderátoři "hrají mrtvé brouky, zase. Žádné vyjádření ze strany BP, žádná omluva, nic. Asi je vše v pořádku. Sem zvědavej jestli mi někdo kompenzuje Deluxe členství, které mám zaplacené a nemůžu se připojit do hry. Celkem by mě zajímalo, jak by řešili stížnost někoho, kdo si koupí eventový plášť a pak mu nejde připojit se do hry. :)
     
    chozeee likes this.
  11. Etele5

    Etele5 Forum Greenhorn

    zdravím, tiež mi to blbne rovnako ako vám a píše chybu 42
     
  12. anti.

    anti. Regular


    klenoty mám oba dva... padají z posledních dvou truhel, ty budou jak říkáš vzájemná, ono myslím se i píše, že každý druh truhel jen po 4kousky... na Fb jsem to dával hned ve 12h, posvátný onyx a kyanit, komplet nový set+2x stará ozdoba... amulet a stará ozdoba mi už padli i z klasických truhel nejspíš za těch 10(ty otvírám většinou) jednou nebo 2x mi nevypadly drakeny :( ... co ještě říci, gobliny jsem měl jednou, v gildě je taky už viděli, runa v doupěti padla zatím jen jednomu v týmu jinak nic... víc asi nemám co říci, po 6h (12-19h) farmení, o špatném načítání hovoří ostatní :D
     
    elithyacz likes this.
  13. Alodar

    Alodar Active Author

    Nikto nehrá mrtvých chrobákov žiadne oficialne vyjadrenie k danej veci nám neprišlo :) takže samozrejme sme nič o tom nepísali, ak niečo také bude, prirodzene sa to tu objaví.


    A k vysvetleniu, tak deje sa to preto lebo sa prihlásilo príliš veľa ludi a servery nestíhajú toľko pripojení naraz, je mi to ľúto, že sa to deje ale nedokážem stým nič spraviť. Devs o tom už vedia.
     
    Last edited: Jan 18, 2020
  14. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Ano, vědí to už minimálně rok. To je ten problém. :)
     
    jackoneill1976 likes this.
  15. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Jsou eventy, na kterých pravidelně hapruje spojení a BP není schopno třeba jen krátkodobě něco někde posílit.

    Co se týče množství hráčů, tak si nejsem jistý. V friend listu mám jen pravidelně hrající (u některých by se dalo říct, že tu jsou skoro furt) a dnes skoro samé červené puntíky.
     
  16. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Děkuji za info alespon je proč se snažit.
     
  17. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ranni ptace dal doskace, zahral jsem si dopoledne, event jsem dosel 3x + nekolik padu a sel spat, protoze na tu tragu neslo koukat a vecer uz to celkem behalo, o pulnoci uplne na pohodu. Nejaky bonuskod se sferakama 42compensation by nebyl k zahozeni, 42 protoze chyba 42, ne ze maj dat 42sferaku jako omluvenku, to aspon 420, dragan i3 portem 48sferaku, kazdemu to spadlo nekolikrat, kdo sel cirkus byl na tom snad jeste hur, das 30sf a dostanes 60postup, protoze se druhou mapu nepodarilo vytvorit
    ... nejaky obetiny.. problem je spis znechuceni a ztraceny cas, kdybych secetl kolik jsem toho v tyhle hre procumel na znovu nacist, byl by to snad tyden cisteho casu za tri roky. Jako byt to hra, kde nahraju mapu a tam bojuju pul hodiny, tak to snad zkousnu, ale tady u nas se nacita co par minut... uz aby se noobici vycucali ze sf a byl klid
     
    jackoneill1976 likes this.
  18. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Keď dáva BP event, mohli by si zaplatiť na ten čas rýchlejšie servery. Dosť to znechutí hráčov - načíta a načíta hru a prejdu 2-3 minúty a stále načítava hru. Objavím sa v Kingshille. Idem do Cirkusu načítava načítava mapu. Idem zo skupinov na druhu mapu. Na mape sme 3 hráči a čakáme až pustí na mapu ďalších 2 zo skupiny. Ideme do tajného doupěte/podzemia. Nechce ma to tam pustiť. Skupina stratila nervy a idú to v 4 hráčoch. KOnečnne ma to pusti na mapu -som tam sám - trápim sa a nadávam na BP ako to majú na háku. Hlavne že zoberiete peniaze od hráčov a služby o ničom.
     
  19. ki84

    ki84 Advanced

    Pokiaľ ide o to načítavanie a pády hry, tak som za to BP dokonca v niečom aj vďačný. Šetria môj čas a peňaženku :). Vždy, keď už, už rozmýšľam, že by som aj nejaké tie mince do hry dal, tak vystrstia niečo, čo ma vyvedie z takéhoto omylu :D. To naozaj radšej poslať dukáty na tie koaly(aj som poslal) ;)


    Event je odhliadnuc od pádov celkom fajn. A rebríčky, ten event mám dokonca veľmi rád. Človek si pripomenie mapy, ktoré bežne nebehá, nazbiera plno materi a ešte má z toho aj iný profit, prečo nie.



    S tým Asarom to ja robím takto. Asara si v pohode môžeš natiahnuť aj do vedľajšieho štvorca, nie je nutné stále s ním bojovať len tam, kde ho vyvoláš. V pohode za tebou pôjde a nevráti sa s doplnením HP. A ak idem I4, tak tie štvorce striedam. Niektoré piesočné víry po čase zmiznú a tak keď je ich už v jednom štvorci veľa, idem do druhého. Je to tak lepšie, inak by bol Asar na mňa na I4 naozaj veľmi ťažký. Ale natiahnem si ho za sebou do druhého štvorca, resp mimo vírov aj tesne pred jeho zabitím na nižších úrovniach, nech ma tie piesočné víry neotravujú pri zbere dropu. A rovnako si mimo vežičiek ťahám aj Nefertari, potom ju zabiť je už viac menej pohoda.
     
    Last edited: Jan 19, 2020
  20. Skuska55

    Skuska55 Advanced