Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. anti.

    anti. Regular

    blackassam

    a není to klenotem v ozdobě?
     
  2. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Ten klenot nemám v ozdobě, ale dělá to boss M'Edusa v cirkuse...na Qčku sem to teda ještě nebyl odzkoušet. Stane se to po zásahu od ní šípem v tom momentu se sníží rychlost útoku. Dřív to sebralo manu co si vzpomínám teď to sníží rychlost útoku.:rolleyes::D...tak že nějaké novoty. Celkem by se i hodila nějaká celková prezentačka bossů jaké typy útoků teda disponují :)
     
  3. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Abych použil drahokam zhodnocení potřebuju zase ještě nějaký recept??Dám 2 ametysty a k tomu dr. zhodnocení a píše mi to že nebyl nalezen odpovídající recept.
     
  4. setoneto

    setoneto Forum Pro

    delej to v inventari a ne na ponku, naklikni runu, pak klikni na dva ametysty, prestoze to nesebere zadny zlato, musis mit minimalne 1k nevim proc
     
  5. setoneto

    setoneto Forum Pro

    dekuji velmi pekne, jsi dobrej reznik :) ja se musim vic starat o ty meduzky co porad vyhazuje a nemuzu jit tak moc jen do ni, takze toho nabeham o dost vic okolo
     
  6. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Nevíte někdo se co se stane když budu mít klasické prémium a v jeho běhu pustím deluxe (třeba z nějakého bonusu)? Posune se platnost toho klasického prémia nebo to poběží jakoby současně (a dostanu předpokládám ten vyšší bonus). Prémko normálně nekupuju, ale teď zrovna nějaký mám a nechtěl bych moc plýtvat. A jak u těch bonusovejch teď vždycky běží odpočet platnosti, tak mne to děsí a nechci na to zapomenout - po dokončení odpočtu se to předpokládám zneplatní nebo úplně zmizí.

    Jinak díky moc za všechny předchozí odpovědi. Snažím se to nějak postupně pochytat a vyladit :)
     
  7. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @Ulisson ...premium ti zůstane.... nejdřív dojede deluxe a pak se zpět aktivuje zbytek z premia co ti zůstalu před aktivací deluxe. Tak že pokud máš nějaké časově omezené bonusy na premium nebo deluxe tak si je aktivuj ať ti nepropadnou. Pokud časově nejsou omezené v uplatnění tak si můžeš schovat a využít při jiné příležitosti.
     
  8. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Aháá ja už asi zapomněl jak se to dělá:):)Díky moc
     
  9. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    ten boss je strasnej:D ale asi chodit ho casteji tak se clovek nauci co a jak ma delat a pujde to lip pac porad si myslim ze ten cas 5min je dlouho:D takovy 3-4 min by slo
     
    setoneto likes this.
  10. setoneto

    setoneto Forum Pro

    meduza je uplne priserna, je snad lepsi jit na mortise nez tohle :) chtelo by to, aby po odchromeni vykrikem byla treba aspon 1s prodleva, kdy me nepujde ochromit
    tak jsem udelal taky sve prvni video
     
    Last edited: Jan 27, 2020
  11. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Mněl bych tady na wary ještě jednu otázečku.Já jsem ted po asi roční odmlce oproti vám hrozná lama,ale tak nějak se pomaloučku škrábu nahoru:)Jen nevím kde berete toik HP jako třeba 300k atd.Ted se všude cpe zranění tak na to nemuzu přijít. podle obrázků co dával Zefyr do vlákna pro wary má na život vyponkovaný jen jeden prsten to přece nemůže stačin ne?
     
  12. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    no pekny video nevypada ze by si mel problem s meduzou jde ti to skvele:)
     
  13. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Hmm by ma zaujímalo ako by vypadalo video keby tam boli 4 hráči čo majú napríklad 20K DMG. O koľko by sa predĺžila doba potrebná na zabitie bossa. Lebo keď sú zo mnou 4 slabí hráči čas je neúmerne dlhý. Setoneto skúsme ísť dvojka na medúzu či by sa ten čas skrátil alebo predlžil. Iba tak zo zvedavosti. By ma zaujímalo či by som bol prínosom, alebo aby som bol brzdou v skupine. Možno by medúza umrela od smiechu keby som nabehol na mapu.
     
  14. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Diky, je to hlavne diky tomu, ze se mi v koutku pro wary dostalo dobrych rad ohledne ozdoby, tim jsem skokove dostal ranec hp a vyssi rychlost utoku a taky jsem uz vyhazel runy na spotrebu z rukavic a mam tam 5x20hp :) Naposled jsem tam byl, kdyz jsem mel okolo 195k hp s tinturou a to byl vazne opruz :) i tak ale polykam jednu lekarnu za druhou a na bossovi za ne necham bezne 40-50zlata, tady mi to dovoli stat v louzi jedu a dobijet si tim zlost
    S 20k dmg nemaj na i4 co delat, nekde jsem cetl ze bylo 33% hp navic u nepratel za hrace ve skupine a ted ze je to 80% a rekl bych, ze to odpovida, protoze za ctyri noobiky uz to nejde umlatit, pak jdes jedno qcko 20minut. Skocit tam muzem a pujde to rychlejc, bud v klidu :)
     
  15. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Runy na hp kameny vysoky na hp runy v plasti s hp buff 20k atd
     
  16. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Z hlediska HP bosse paralelniho sveta je uplne jedno, jestli tam na Inf4 jde jeden nebo 5 hracu - PW boss bude mit 100M zivota, protoze to je soucasny limit HP, ktery se u PW bossu dosahne na Inf4 uz pri jednom hraci. Pokud nebudes muset spoluhrace neustale zvedat, tak ve skupce bosse umlatite driv.
     
    -Touchwood- and blackassam like this.
  17. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @setoneto ...pokud bys ještě točil video z Q9 udělal bys to s otevřenými staty...ohledně té snížení rychlosti útoku po zasažením šípem od M'Edusy.
     
  18. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Diky, u mobek na mapach plati tech 80% za clena skupiny? Nebo kolik to je? Normalne mi staci skocit na minibosse dat seismickou, celo a par drtaku a je na zemi, ale kdyz jdu s detma na vylet, tak jim casto utecu a pak tam sam saskuju a nemuzu to umlatit, kor kdyz miniboss vyhodi stit
    Jasne, taky mi prislo, ze jsem tam byl driv porad bez zlosti a ted je to jinak. Zitra mam volno, tak to zkusim :)
     
    blackassam likes this.
  19. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Hm, tak jsem se na to ted jeste dival a vypada to, ze bossove maji jeste 1.2x vetsi zbroj/odolnost za kazdeho dalsiho clena skupiny (pri skupce 5ti hracu to je 1.8x). Takze to se omlouvam, to potom neni uplne jedno, jaka silna ta skupka je. Kazdopadne pokud to nejsou uplni nymandi, tak skupinove bonusy by mohly prevazit nad tou zvysenou zbroji/dolnostmi (napr. i podprumetny trpaslik s full cooldown skupinovym bonusem je pro DK prinos, protoze mu umozni byt v podstate neustale pod bojovou zastavou).

    Jinak tyhle malusy pro skupinu se ridi podle toho, jaky typ minionu je monstru prirazen. U herocikych monster je HP malus za extra clena skupiny 33%.
     
    blackassam and setoneto like this.
  20. MonsterEnergy-RIPper

    MonsterEnergy-RIPper Forum Greenhorn

    Prosím vás ma niekto neake časti Mechanizovaneho setu na Rangerovi ? Zaujima ma bonus za 3 veci :) ine clasy tam maju regen many neakym kuzlom :)