Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Gauthor, -Touchwood-, elikape and 4 others like this.
  2. elikape

    elikape Forum Apprentice

    Geredisi smekám před tebou.Že si uděláš ten čas a novinky nám tady vypíšeš.
     
  3. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Pašerácky event - si deláte z hráčv v BP prdel, že jo?! Nemám slov. Fakt nemám slov. Za takú cenu si kúpim komplet úplne novú hru na DVD a ešte mi niečo zostane. BP zas lieta asi na práškoch v oblakoch. Keď vytriezvejú, alebo pominú účinky toho oblbováku, mohli by dať info, ako to plánovali z tým eventom. Rozmýšľal som, že si znovu kúpim prémium/prémium deluxe, aby mi dropli nejaké kocky, no po tomto evente ma tá naivita prešla.

    Mohol by niekto vysvetliť cteným pánom v BP, že ....aaaaale kašlite na to škoda námahy.
     
  4. mad.max

    mad.max Regular

    Nehcem to nijak obhajovat tiež sa mi to moc nepáčilo,ale aj na streame od CM Jesse zaznelo že to nebol event len vylepšená happy hour. Takže ak nechces kupovat nekupuj. Inak ten pet je absolutne k ničomu pri súčasnom drope TM. :cool:

    PS: A ešte k kočkám ten divno drop. Najskor dropnut bronzovu vylepsit na legendarnu a vtedy sa otvorí drop na striebornu (samozrejme mat pustenu tu bronzovú) a to isté s zlatou. To je tak na pár rokov pri BP drope.
     
  5. @Skuska55 ... Místo emocí zkus zapojit racionální uvažování (a měl bys slov).... Byla to jen jedna z akcí pro hráče, kteří se rozhodli utratit peníze za nákup temných mincí... Tato akce byla jen pěkným zpříjemněním nákupu TM s možností někam zajít a získat peta. Přistupuj k tomu tak, jako když v obchodě uděláš nákup za určitou hodnotu a pokladní ti dá nějaký bonus navíc...Taky budeš frfňat, že jsi utratil 1600 a dostal si krém na ruce v hodnotě 30,-Kč ??

    A osobně jsem pro, aby takových akcí, bylo více a v jiných podobách.
     
    Asook, _Batole_ and Skuska55 like this.
  6. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    CPP

    Sakra chlape jak to deláš? Už zas máš pravdu. Nerobiš náhodou Babišovi alebo Zemanovi poradcu?

    Hmm takto som o tom nepremýšľal. Prišiel som z práce o 20 hod. Huraáá nový event... použil som ten zvitok na inf. 4 mapu. Netuším ako sa mi objavil v inventári. Boli sme dvaja v skupine. Samozrejme každého to hodilo na inú mapu. Vytrieskal som toho bossa teda sám. Pozrel sa koľko to dalo postupu. ....Hmm skoro nič do tej postupovej lišty, iba nejaké fialky sa tam povaľovali na zemi. :-(. Mrkol sa kde sa stala asi chyba. Vstupy sa nedali nikde kúpiť ani získať. Napísal na gildový chat, tam mi odpísali, že treba kúpiť TM. Si ďělaj kozy nebo co? No, nebudem utekať o 21 hod niekam do obchodu a rozbíjať tam sklo na dverách, aby som ukradol PAY SAFE CARD. Kúpiť sa to v takú hodinu u nás nedá. To si radšej zaplatím prémium za takú cenu.

    Tie videa od CM Jesseho nepozerám, nemám na to čas. Radšej si zahrajem hru. Takže keď to bolo zamýšľané ako spríjemnenie nákupu TM ta kto beriem, ale aj tak sa mi to nepáči.

    To že je v supermarkete nejaká akcia nakúp hovadiny za 120 Eura a dostaneš chobotinu ( BAN na 2 mesiace za to slovo čo som tu chcel napísať) tak to ďakujem pekne. Kupujem to čo práve treba do domácnosti.
     
    Last edited by moderator: Feb 9, 2020
  7. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Já o tom přemýšlel takhle: Lognul jsem 4 postavy, zabil jsem 4 tupý bossíky, shrábnul jsem 4x250TM a bylo vystaráno. Klidně ať je ten event každej den. A kočka ať klidně nepadá vůbec. :D:p:D

    P.S. Funguje ta kočka i na drop z těch bossů v eventu? Tam už to může bejt i příjemný, když z toho posledního svitku padá 28k TM.
     
    _Batole_ likes this.
  8. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Mě tedy mrzí že jsem ten event přehlídl v přehledu. Takhle jsem se nalogoval, do konce zbývalo 15 minut a než jsem se rozkoukal, byl konec - a ani ty ostatní postavy mne nenapadlo lognout. Takže mi u nich zbyly vstupy zabírající místo a nic moc z toho. Jinak bych to bral jako Gauthor - prostě bonus a to i pro ty co nic nezaplatili. Tak proč si stěžovat. To mne daleko víc štvaly jiné věci. Jak dlouho to vlastně trvalo? A bude zase někdy?
     
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Bylo to na 24h a určitě bude zase.
     
  10. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Vstup jsi dostal za prihlaseni do hry a zobrazeni okna te statne hodinky. Takto se dalo zadarmo ziskat 2 vstupy na postavu (denni cyklus se momentalne resetuje v 1:00 v noci, takze kdo byl online v dobe od 00:00 do 01:00, tak mohl ziskat za kalendarni den 2 volne vstupy). Takze za 2 vstupy na 4 postavach jsem si na konto pripsal 2k TM. Jinak je videt, ze vubec nevenujes pozornost dropu - za zabiti tohoho golema bylo, krom TM, i ctyrlisky, drakeny, drakenove jadra a nejake lega. Velikost skupiny pro happy hour mapu byl zvolen na 1, proto vas to hodilo kazdeho na vlastni mapu. S touto mechanikou se pravdepodobne setkat i u nektere mapy (nekterych map) nadchazejiciho Dragan eventu.

    Postup se dal ziskat i dropem TM ztemnych krychly. A tady to BP pekne ustrihlo. Zatimco nedavno byl drop cca 1x za 1000 krychli, tak ted to byla totalni katastrofa. Procital jsem i zahranicni sekce a dost hracu si stezovalo, ze ted potrebovali cca 4k krychli aby z nich vypadl 1k TM. Navic drop peta neni garantovan ani z T6 cesty, coz je smutne.

    Jesse rikal, ze se tato stastna hodinka bude v budoucnu opakovat. Ale nerekl, jak casto. Neocekavam, ze to bude casteji nez 1x mesicne. Stejnetak neocekavam, ze neco zmeni drive nez po druhe instanci eventu.
     
    Last edited: Feb 9, 2020
  11. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    Ten event se nemusel plnit jen a pouze nákupem TM. Samozřejmě splnit šel jen takto, ale do postupu se započítávaly i TM v dropu. Samozřejmě, že najednou přestaly skoro úplně padat. Nebo že by se mi to jen zdálo? :rolleyes:
    Skoro jsem stihla druhý vstup na tu mapu, chybělo mi jen málo. Tak třeba příště se mi to povede.
    Ale fakt měl trvat 24H? Asi jsem přehlédla začátek, protože sem event zaznamenala až mi padl do invu ten vstup a docela mě zklamalo, že když jsem zvolila obtížnost smrtící (netušila sem co mě tam čeká) tak mě to hodilo jen na bolestnou.
    Tak třeba příště,.......... tak jak píše Gau ......beru to jako přilepšení pár temných za hubičku :D
     
    Geredis likes this.
  12. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Veľmi som to nesledoval čo všetko tam droplo. Takže aby som nebol obviňovaný z klamstva: Myslím, že tam boli 2 zlaté veci -nepoužiteľné, nejaké drakeny, možno 4 listky, nejaké jadra asi tiež....
    No stále lepšie ako z drôtom do oka. Drop nič extra užitočné, bez čoho by sa nedalo žiť/hrať.
     
  13. ki84

    ki84 Advanced

    Tak ja som v tom evente niečo do postupu nahral aj bez kupovania. Vždy mám odložených pár tisíc kľúčov, tak keď som začal plniť event, otváral som všetky bedne, kde TM padajú dosť často. Jasné, že pokiaľ človeku nepadne niektorý jackpot, tak ani takto sa od toho zázraky čakať nedajú, ale do postupu to isto pomôže.
     
  14. Asook

    Asook Forum Apprentice

    Ja to napíšu z pohledu toho kdo do té hry občas nalije peníze.
    Lognu se a do konce eventu zbývají 3h. Jdu jednu Q3 mapu a do postupu dostanu asi 38 TM.
    Mrknu do speiálních nabídek a 114k TM za 870,- nebo tak nějak. Nakoupím a lišta postupu splněna. První vstup k bosovi jsem šel P3 nakoupil jsem mocné strážce duší a čekám lít boj s bosem. Dal jsem garda vortex meteor serie ledovek a tak dokola. Bos pomalý nedal mi ani jeden hit. Ostatní jsem šel p4 a jedna smrt. Na mých 30k dmg s šedou to byla pohoda.
    Konečny ůčet za 870.- asi 185 k TM (nekouknul jsem se kolik jsem měl před začatkem) ,hromada drakenů, a drakenovýh jader. Pet kočička nepadl, to mně trochu překvapilo.
    Za mně dobrý, když to nebereš jako klasický event.
     
  15. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Mam doma kocoura, to mi staci ke stesti :) s trpem jsem tam byl 2x, s warem jsem zapomnel a pak uz se mi nechtelo z postele, kdyz mi to doslo. Ten 10%bonus za 3ciciny v torne by nebyl spatnej, ale ted uz se tesim na maleho dragan peta
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    byl jsem tam jednou(zadarmo vstup) hra spadla..nez me to pustilo zpatky uz jsem byl v cardhunu...

    inf4 mapa.. boss tragickej..nez hra spadla tak uz byl v posledni fazi(asi 15-20%hp..ani jednou me nezabil...a to jsem stal na miste)..mrzelo me to,ale co uz..140 pekelnych cest mi dluzi :)

    jinak na druhou stranu.. 144k temnych,ok.. ale na co jako bych to mel pouzit?? NIC se neda koupit.. po premium day kde jsem vsechny TM rozfofroval(kdy to bylo? konec listopadu??) mam 109k TM.. ciste z dropu a z eventu co byly.. abych si kupoval ddalsich 144k(185k s event listou) mesicne to uz je hodne pres hranu .. a co jako mam delat po pul roce s milionem TM??? kdyby byly alespon ty komedianti..tam se to dalo nahazet..ted uz na nic..

    navrhuji BP "vylepsit" tenhle event ne na "kup a mas hotovo" ale "utrat mnozstvi..." tj..utratit 144k pro celou listu.. a vubec..at nezavadi eventy na mastercard..

    kdyby to bylo 1x za mesic.. tak si to spocitejme pro ty co to chvali ..
    royal prem 370 .-
    144k TM 1660.-
    eventy "mesic" 2x 157.-
    event "special" nevimkoliktostálodoted.. placnu..500.-

    takze mesicne 2800 korun.. to uz chce ale hodne solidni zamestnani abys na konicek vyplazl 3k/mesic.. jasne..nemusis kupovat vsechno ale vidime o co mi jde ,ne? ja si nekupuji ani premko uz,to mi prijde predrazeny za ty "vyhody" co nabizi..

    popravde.. jakej tym dela na tyhle hre to mi nejde do hlavy.. nekolik mesicu urguji at opravi ozdobu mechanizovanyho setu,ze se to neda ponkovat... nic..odezva nula..pritom co to jako je? 20 vterin prace??

    nevidim do ostanich co jim vadi ale u me treba 2h war..
    odstranit ve "znalostech "limit nahore..tj..aby tam nebylo nahore 50/50 ...80/80.. atd.. proste mas ty 3 veci treba "utok 80/80" narustajici sila 50/50...rozhodujici uder uz das max 30/50.. at to odstrani..kdyz mam ty body tak at klidne muzu nacpat i tam 50/50.. k cemu mi jsou body znalosti kdyz je nemuzu dat kam chci..tam kde me tlaci bota? 1h veci mi "seberou" 60 bodu.. pritom ani nevim jak vypada 1h zbran.. ty body bych mohl rozdelit jinde..

    dalsi.. lista "Zkusenost"

    tady by to chtelo hodne prace(minimalne 3 roky kdyz oprava ozdoby trva mesice...)

    zlostny uder... nic nemenit..
    drtivy uder.. nebylo by od veci neco pridat.. tech 240% je docela malo kdyz vidim ostatni kolik muzou vytriskat u jednoho skillu pridat minimalne +50%dmg..spis vic..
    vztekly svih.. nepouzivam..neprijde mi nic extra..takze predelat :)
    brutalni oblouk.. no tohle je komplet na prd.. jako da se..ale skill za 5 bodu je vysmech vsem warum..
    bojovy skok.. ok
    seismicka vlna..ok.. ale je straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne pomaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa..
    zlostny bojovy vykrik... skill za 5 ***? XD kdyby to bylo zadarmo tak to snad vypnu..a ne jeste tam cpat body
    zelezne celo.. ok
    vypad..ok
    mocny oblouk..ok
    draci kuze ..ok
    vlajka.. ok
    draci hnev..nepouzivam..nevim co by to melo dat abych to zaimplentoval.. treba je to ok,ale stejne se mi nevejde na listu
    vybuch hnevu..tak tohle je absolutne na prd.. za 2+3 se da.. to by jeste slo(i kdyz to nemam kam dat takze nepouzivam) ale zas za 5 bodu je to rana mezi oci...
     
    micuna13 likes this.
  17. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    To se ti nezdálo. Šel jsem 4x Q7 do žebříčků a za každé kolo mi padly 1x tm.
     
  18. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Boss tezky maslo, ale o to lepsi drop. Taky jsem cekal, ze utratim temny a pripise postup no nic, jdu sbirat hromadky na mapy a ejhle tri kola q6 i3 ani jedna, zajimave :) cim to asi bude? Za asi 5odehranych hodin 400tm z hromadek, jojo nechod qcka tam to pada malo, utikej tocit poust jak kikot, nejdu jsem po nocni, rano vstavam do fachy a nebudu jim delat klauna. Druhej den tri hromadky za pul mapy, jee to by se mi hodilo vcera.. temny si drzim okolo 100k, abych mel na runu zhodnoceni v denni nabidce, obcas koupim nejakou esku, klice k amfore nebo sutry ve sleve, abych dodelal pyramidku. Milion tm jsou +- dve pyramidky, nakup+sutry v denni
    Resim jinej problem, padaj mi snimky za sekundu z 60ti na 40-50 a kdyz nestojim na miste a nekam jedu, tak jakobych porad zpomaloval a zrychloval, kdyz mam aktivni buff z tesly vidim ho dvojmo jak kdybych byl nalitej. Vcera jsem to testoval v pousti, stojim na okraji mam 60fps jdu na prostredek pada to na 40. Vytizeni grafiky 4%, cpu 11-13%, ram skoro prazdna, napajeni win i gk nastaveny na max vykon. Zkousel jsem starsi ovladace a nic. Je nejaky config soubor, kde se da nastavit hra podrobneji nez co jde ve hre? Herni hodina na to nema vliv, vetsinou hra trochu tece kdyz je hodne lidi, ale tohle mam i ve tri rano
     
  19. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Poradil by mi prosím někdo co bych měl ještě dořešit když mám dočasné deluxe premium z odměn?
    - koupil jsem mraky run na znalosti (to už tedy dřív), takže mi teď znalosti pěkně přibejvají (+23 k objemu znalostí, akt. lvl 97)
    - vytáhnul jsem runy moci ze všech předmětů a zase je tam nacpal zpět (ušetřil jsem asi 30M run moci)

    Ještě nějaká věc co by mi neměla uniknout?

    btw: surové obranné kameny tavím do zásoby na prach i když ho zatím nepotřebuji. Je tam nejlepší poměr a předpokládám že ho časem budu potřebovat dost.
     
  20. RadekEvinka

    RadekEvinka Forum Apprentice

    Ópraví se někdy chyba dračí kůže , trpaslíkova raketra mi v aréně zlomí zbroj i když jsem v dračí kůži, nebo když dostanu raketkou jen se odmrazím můžu běžet ale zbroj mám zlomenou nadále. dračí kůži mám všechny body, ta má vypnout všechny ochromující účinky což se neděje Děkuji za odpověd