Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Rád bych informoval, že můj přehled ložisek rud (dostupný přes průvodce hrou na fóru), který jsem v minulosti vytvořil pro potřeby komunity, byl přesunut přímo do almanachu. Pokud jej občas využíváte, tak si prosím aktualizujte odkaz na nový Přehled ložisek rud.
     
    Last edited: Feb 16, 2020
    setoneto and Azachiel_de_Morgen like this.
  2. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, nejde mi otevrit ten odkaz na loziska rud, nvim coto :) pise mi to v url about:blank#blocked. Ty predchozi odkazy na livestreamy apod mi fungujou a v pohode me poslou na almanach
     
  3. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @setoneto, děkuji za ohlášení. Chybu jsem opravil. :)
     
    setoneto likes this.
  4. benzap

    benzap Forum Greenhorn

    Ahoj. Prosím, ať mi někdo vysvětlí denní nabídku za nákup temných mincí. Už jsem to použil mnohokrát a vždycky ok, ale dneska mě okradli. Vybral sem spodní broušený diamant, prostřední 250 drakenů, vrchní posvátný rubín. Přičemž mi šlo o ty první dvě, nakoupil jsem za 6555 temných mincí, což by mi mělo stačit na ty drakeny - tam bylo potřeba utratit 6500. Pak jsem ještě zbytečně nakoupil za dalších 2000 mincí, dohromady tedy za 8555 a stejně jsem dostal jen ten broušený rubín. Prosím o podporu podpory...
    A když už sem něco píšu, tak bych rád podal podnět ke změně viditelnosti kursoru. Nevím, jestli jsem jedinej, ale když po mě jde tlupa nepřátel, tak já ten kursor prakticky nevidím - hraju na televizi.
     
  5. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Abys dosahl na bronzovou odmenu, tak musis utratit cenu bronzove odmeny.
    Abys dosahl na stribrnou odmenu, tak musis utratit cenu bronzove + stribrne odmeny.
    Nevim, jaka byla cena bronzove odmeny (nenapsal jsi to), ale neni nic jednodussiho, nez si zobrazit okno odmen za denni utraceni temnych minci a na leve strane je sloupec, ve kterem jsou vyznaceny jednotlive pozice bronzove, stribrne a zlate odmeny. Kdyz na ne najedes kurzorem, tak ti to ukaze kolik jsi utratil a kolik musis celkove utratit, aby jsi danou odmenu ziskal.

    EDIT - pokud jsi opravdu utratil dostatek, jsi si jisty, ze ti neprisel balicek? Nevim jak to je s drakenama z balicku, ale je mozne, ze po otevreni balicku se ti drakeny automaticky pricetly do pytliku s menama a tudiz ne do inventare.
     
    Last edited: Feb 16, 2020
    Ondra81cz likes this.
  6. benzap

    benzap Forum Greenhorn

    To couda: Nedostal jsem je urcite. Bronzove byla cca 3150, stribrne 6500, zlate asi 150000. Tu jsem vybral jen tak, ani jsem nevedel, ze je ta tolik a mozna to hralo roli v tom sloupci.
    Jestli ti dobre rozumim, tak jsem mel utratit 3150+6500=9650, abych dostal stribrnou?? Pricemz jsem utratil asi 8550.
    Jestli je to tak, tak jsem doted nevedel, ze se to ma scitat.
     
  7. Miko777

    Miko777 Forum Greenhorn

    Stačí si sledovať na lište v ľavo ako ti stúpol posuvnik a koľko ti ešte chýba aby si dostal odmenu a nemusíš nič spočítavať.
     
  8. Alodar

    Alodar Active Author

    Kurzor si vieš zmeniť v hre keď si otvoríš hlavné menu-nastavenia-kurzor
     
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Nebo zmáčkni mezerník a přesně kde je myšák ti vyjedou taková tři kolečka jako ukazatel.
     
  10. benzap

    benzap Forum Greenhorn

    O zmene barev v menu vim. Nijak mi to nepomaha. O mezerniku vim take, ale nepouzivam to je fakt.
    Ja mel na mysli neco vyraznyho. Treba jako kdyz padne jedinecny predmet. Proste, aby ho neslo prehlednout.
    Jinak diky za odpovedi.
     
  11. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    The drop rate of Realm Fragments has been reduced (more information below)

    Tak se dost bojím co tím chlapci z DSO myslí.
    Jinak to vypadá že počet kamenů duší by se měl stakovat více než nyní.

    Tak fragmenty pěkně ořežou aby se opět srovnal stav s těmi kdo mají "miliony" a těmi kdo mají prd. A přibude event na zvýšený drop +/- autobus vždy před akcí kdy budou potřeba. Tak to vypadá že zase ti co hodně farmaří budou po zásluze potrestáni. Údajně i proto že udělali méně eventů na sféraky než mysleli.
     
    Last edited: Feb 18, 2020
    faxx2 likes this.
  12. Alodar

    Alodar Active Author

    @elithyacz Akože priznám sa po prečítaní pasáže o fragmentoch sa mi rozum trochu zastavil. Mam pocit, že im tam trochu unikla logika.
     
  13. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Toto nemůže vydržet lidi jim to dají pěkně sežrat. Tedy doufám :)
     
  14. micuna13

    micuna13 Advanced

    jistou logiku tam vidím ... nejsou sferické , kup si plášť a budeš potřebovat míň vstupů ...:D
     
    jackoneill1976 likes this.
  15. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @Alodar ....No bohužel v tom logika žádná není...pokud někdo má už nafarmené X tisíce sféráků, tak se může nad tím to jen pousmát. Ten dopad totiž nebude tak na něho velký jako spíš na hráče co budou nuceni sféraky vyloženě farmit. Otázkou zůstává do jaké míry pak navýší tento drop pro tuto vyhraněnou akci a i v tomto případě pak popírá celkovou myšlenku na nějaký balanc. Spíš tím vznikne ještě větší časové omezení trávit určité vymezené dny v drakenu pro to, aby si pak hráč mohl zajít zahrát případně na tomhle stavěný event. Tak že spíš na tohle jen doplatí hráči co nemají dostatek herního času pro určité dny, ve kterých tyto akce budou pak probíhat. Tím i vzniká konspirace jestli to není jen marketingový tah na zvýšení marže z prodej případných vstupů nebo plášťů a v tom by to jistou logiku pak mělo. o_O
     
  16. Je to blbost, co vymysleli s těmi sférickými fragmenty.
     
  17. Alodar

    Alodar Active Author

    No vtom to aj môže byť, pridali plášte (attires). Hráčom, čo ich kupujú sa fragmenty hromadia a ostatný zas nemajú dosť lebo ešte toho treba aj viac vzhľadom na to ako menia eventy (viac progresu a podobne). Teraz idú zmenšiť drop aby tú ,,medzeru,, zmenšili, to nedáva zmysel práveže to zhoršia. Ani ten ich Looters fortune na fragmenty to nezachráni. Uvidime akým spôsobom to vlastne zredukujú.

    Ako chcem vidieť ako budú slabší a priemerný hráči farmiť SF na eventy, keď už teraz stým je trochu problém.
     
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Zbyde možnost master card euro card a kupovat ty nové balíčky co vymysleli sféráky + temné. Ale sorry ale omezit jednu z nejdůležitějších substancí ve hře je lumpárna.
    Na discordu zase psal Jesse že to nějak i vysledovali z dat která mají. Pak se tam rozproudila diskuze že ti kteří chtějí dodělat event za 4 postavy mají samozřejmě málo bla bla bla. Ale pokud DSO bere event je tak že uděláš lištu a je po eventu tak je to velmi špatně. DTU jedu vždy za všechny sféráky koupím porty jedu bedny za 10 klíčů a pak i 4listy v doupatech. Takhle budu mít eventovou lištu za 2 dny hotovou a proč hrát dál.

    Na TS se spíše zajímají o to jak a co je nového a o co nejvíce klikanců za videa co postnou na youtube. A sféraky tuším tuhle byl kod na 1k tak co bych se staral jak mi to padá. Ale uvidíme jak to očešou a jaký bude ten nový mini event na sféráky.
     
    Last edited: Feb 18, 2020
  19. Alodar

    Alodar Active Author

    No neviem či pomôže ale dozvedel som sa ževraj hráči na TS si danú zmenu skoro vôbec nevšimli (live server si všimne určite :D ), tak možno to nebude až taka hrôza.
     
  20. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Myslím, že hráči na TS stav sféráků nesledujou. ;) A jestli si hráči naopak nevšimli, že je zrovna super zvýšenej drop, tak potěš koště. :D

    Jinak je to opravdu ptákovina. Sféráky zavedli proto, aby ti kdo hrají více, byli odměněni (větší možností točit eventy). Tohle postrádá smysl. A jestli si myslej, že před grindovacím eventem budem mít ještě speciální grindovací týdenní event na sféráky, tak na to jim zvysoka ....

    Asi by bylo lepší v tom případě sféráky rovnou zrušit a je po problémech.