Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Jó ez az event kavics, de vagy a leírása rossz (remélem nem), vagy bugos, mert nem tart 5 mp-ig a hatása
     
  2. Arkhon75

    Arkhon75 Forum Greenhorn

    A gyorseszköztárba helyezett gyógyitalokhoz, valamint mana/energia italokhoz a talált butykosokat nem teszi hozzá a rendszer, hanem csak az inventoryba gyűjti. Mindig kézzel kell hozzátenni a már meglévő kupacokhoz, ráadásul így hátizsák tárhelyet foglal, amíg nem rendezi el az ember minden körben. Nagyon zavaró sajnos, értelemszerűen ami már gyűjtő tárban van, szedje oda egyből a drop-ot, mint az eszenciákat.
     
  3. Arkhon75

    Arkhon75 Forum Greenhorn

    Ezt gyorsan leteszteltem ha már erre jártam. Teljesen jól működik, sőt ha újabb piros bogyót veszel fel, kumulálódik is a hatás újabb 5 másodpercre. Ami esetleg félreértésre adhat okot, ha teljesen gyógyult vagy, nem jelenik meg a hatás, mert akkor nem is veszed fel a gyógyító bogyót.
     
  4. Chassius

    Chassius Forum Apprentice

    Üdv Mindenkinek!
    Szeretnék végre pontos választ kapni, hogy a szféraszilánk fizetőeszköz vagy különleges fizetőeszköz vagy hozzáférést biztosító tárgy vagy micsoda?
    Mert amennyiben a fizetőeszköz vagy hozzáférés biztosító tárgy, ebben az esetben miért nem vonatkozik rá a skálázódó dropp?(inf 3-on 400%, ami azt jelentené, hogy minimum 4 max 20 db-ot kéne kapni)

    Tudom sokaknak nem számít, mert már rengeteg van nekik, de én pl még csak inf1-en vagy haláloson tudom csinálni az eventeket, ami kevesebb haladással jár, így többet kell bemennem, ami több belépőt és így több szférát jelent. A születésnapi eventet például szféra hiány miatt nem tudtam végigcsinálni, pedig de jó lett volna.
    A pontos választ előre is köszönöm.
     
  5. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    A szféraszilánk, mint olyan: eventes fizetőeszköz. A Tárcában található (Currency Bag / Fizetőeszköz Zsák), de nem rendhagyó, hogy nem skálázódik a dropja. Ha megnézed, akkor többek között az erő rúnája, a sárkánypénz és a dicsőségérme közt foglal helyet, amik szintén nem skálázódnak, ha dropról vagy nehézségi szintről van szó.

    A szféraszilánk dropját időről-időre hozzáigazítják a játékosok szükségleteihez, már többször volt állítva a dropja az elmúlt években, mind megjelenési esélyben, mind a megszerezhető csomag nagyságát illetően.

    Emellett nem lehet kizárni, hogy magasabb szinten nagyobb az esélyed a nagyobb csomagokra, de ez nem megerősített információ, pusztán feltételezés
    !
     
  6. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Észrevehetetlen szerintem is. Gondolom vki stopperrel nézi, én sem. Ha direkt azt figyeltem láttam, hogy beindul, de inkább nem számítok rá. A düh ékszere látványosabb. Ez ilyen.
     
  7. Chassius

    Chassius Forum Apprentice

    Köszi a gyors választ.
    Bár az általad említett "fizető eszközök"-et nem a mobok dobják.
    Nem kéne állítgatni meg igazítgatni, egyszerűen skálázódjon.
     
  8. pukiface

    pukiface Someday Author

    Sztm ez kb 3 másodperc, a mellette levő 10 másodperces düh ékszer buffhoz képest. Az ok hogy 5-től számol, csak sztm nem másodpercenként.. próbáltam lekövetni, de nagyon gyorsan eltűnik, ám az egymás melletti visszaszámlálás alapján eléggé látszik a különbség.

    szerk: sikerült pont egymás mellett visszaszámolnia a két buffnak teljesen szimultán, így volt pontos összehasonlítási alapom, ez esetben viszont úgy tűnik, hogy mégis pontos.. ;)
     
    Last edited: Jan 5, 2020
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ezen miért nem működik a craft? a többihez(ebből a szettből....kard,pajzs,bunkó,gyűrű,amulett) van recept de ehhez nincs..

    [​IMG]
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Van bármi értelme ide írkálni?
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Persze.

    Ha a jelzett kraft hiba miatt kérdezed, én nem tudom tesztelni, mivelhogy nincs ilyen tárgyam. S szerintem a kollégáimnak se, de majd rákérdezek.


    Ilyen esetekben azért jobb a supportnak (is) írni, mert ha ritka tárgyról van szó, mint pl. jelen esetben, tesztelni nem tudunk, de még a tárgy angol nevét se biztos, hogy tudjuk azonosítani. Így meg eléggé nehéz...
     
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    [​IMG]

    tessék akkor angolul.. érdekes bónusza van azért érdekelt..pont a gyűrű-disz-amu kombó cserélhető opció nálam..de sajna porszem van a BP mechanikájában....
     
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Köszi, jeleztem, ha válasz jönne, megosztom.
     
    jackoneill1976 likes this.
  14. bibere

    bibere Someday Author

    Sziasztok,

    Kraftoláskor a munkapadon a négy platina érték a dragan sisakban kevesebb százalékkal van kiírva, mint a legendásban:
    http://imgbox.com/EbeY2rPZ
    http://imgbox.com/BicZmrfy
    Ez csak megjelenítési probléma vagy kraftolási hiba?
    Mielőtt átraknám, kérlek kérdezzetek utána.
    Köszönöm.
     
  15. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Tudtommal ez csak megjelenítési hiba.
     
    bibere likes this.
  16. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    Jónapot!
    Szevasz, a gyűrűről esetleg tudnál feltenni egy képet, mi a sárga opciója? vagy netán az övről is, ha megvan...
    Köszi előre is :)
     
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Gyűrű +3%dmg.. öv még nem esett nekem asszem
     
  18. Arkhon75

    Arkhon75 Forum Greenhorn

    Sziasztok,

    szeretném kérdezni hiba-e vagy tudatos, hogy a bátorítás ékkövét (amiből 1 lehet max. a tárgyban) és a közreműködés ékkövét (amiből szintén 1 lehet max. a tárgyban) miért nem lehet egyszerre használni. A kettő közül legfeljebb 1 lehet egyidejűleg a tárgyakban? Ha igen, akkor ezt értelemszerűen tudatni kellene a leírásban, ha nem, akkor lehet hogy csak egy hiba (amiben reménykedek) és esetleg orvosolják, ezt követően lehetne mindkettőt használni. Köszönöm!
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Üdv!

    Ezt mi is szomorúan konstatáltuk már anno az event során, rá is kérdeztünk már akkor a miértjére. Azt a választ kaptuk, hogy jelenleg a játék mechanikájában túl táp (idézem: "overpowered") lenne, ha mindkét kőt viselhetnénk...
     
  20. pukiface

    pukiface Someday Author

    Üdv, szeretném jelenteni, hogy sikerült a dragan event kiegyensúlyozott játékmenete által okozott kis örömöt elrontani számomra, ugyanis a prémiumos kockában átlagosan eddig 30-35% volt az apró kavics aránya most 7-8% lett, vagyis 100 kockából 30+ kavics helyett 7-8 darab esik. Nem egy mintából vettem az átlagot... ez vajon miért maradt ki a patchlogból? Túl sok ingyen prémet adtak ki, és túlzónak találják az ingyenes játékosok számára kiadni ennyi kavicsot? És akik pénzért veszik? a kérdés költői... kéretik jelenteni a problémát!