Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Alodar

    Alodar Active Author

    Ani samotný Microsoft nepodporuje Win XP (dokonca ani Win 7) nečakaj, že ti pôjdu na Win XP veci, ktoré preň niesú určené. Vidím to skor v patchov, kde asi boli veci, ktoré ti Win XP nezvláda a hru nepustíš. Odporúčam aktualizáciu systému (to nehovorím len ako mód ale ako človek z IT).
     
  2. TondaMatony

    TondaMatony Forum Apprentice

    Po splnění první lišty na Draganovi mi to přestalo připočítávat perly do postupové lišty, neví někdo co s tím?
     
  3. ki84

    ki84 Advanced

    Ani ti ich nebude pripočítavať. Ďalší postup sa zbiera na mapách ako Temné pastviny, atď..A potom z Dragana. Klikni si na postupové lišty, priamo na perly ktoré tam ukazuje a popis už pochopíš :).

    Bacha na CPP
     
    Last edited by moderator: Feb 21, 2020
  4. TondaMatony

    TondaMatony Forum Apprentice

    Tak to jo díky.
     
  5. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    A ked microsoft zas vydá windows 15 zablokuje plne funkčný windows 10 a povie ze preto ze je zastaraný ho odstrihnú naachval budu vsade davat take veci ktore by sice fungovali aj s 10 ale budu fungovat iba s windows 15 vsetci ako zajacikovia skocime zo stoliciek a pojdeme kupovat windows 15 ?

    Takze bud bp nevedelo ze co robia a ze to na xp a mac nepojdu takze su neschopný. Alebo klamali zavádzali a teraz hodili hrácom polená pod kolená . Ktora odpoveď je správna je viac menej jedno. Ale pre ludi ktory to este hrali je to pekny podraz .
     
    Last edited: Feb 21, 2020
  6. CzSamurai

    CzSamurai Forum Apprentice

    alodare, ty hraješ asi jiný drakensang než já.. protože ten můj má grafiku pořád na urovni windows XP i starší, a jestli na ty jejich nové počty sférických fragmentů potřebuju nový operační systém je taky sporné, kuličkové počítadlo by to myslím zvládlo s rezervou..

    jinak samo že si přehodím wokna na 7ky, ale zazálohovat date před formátem není pohodička na chviličku a když zjistíš ve čtvrtek večer, že si hru, co hraješ skoro 6-7 let už nezahraješ, protože se jim nechtěl dělat update pro 32bitovou verzi, tak to prostě štve a chápu že jim spousta lidí odejde.. už pro jejich přístup.. jako by štamgastovi zakázali po deseti letech vstup do jeho hospůdky s argumentem, že k ní jezdí starým autem a dělá ostudu.. přitom v hospodě platí stejně jako řidič ferrari a to auto ho k ní taky přiveze a odveze.. navíc putyka prošla novým patchem tím, že přidali na zeď parohy z jelena, vymalovali jednu stěnu na šedo a dali svíčku na stůl.. a zmenšili pivo z půl litru na centilitr aby srovnali nové hosty a staré alkoholiky, cena piva zůstala..
     
    jackoneill1976 likes this.
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    To srovnání sedí :D

    Ale ten zbytek ne... Vůbec nechápu lidi co lezou na net a mají v kompu neaktualizovatelný OS... Jako kdybych šel do do tý zrenovovaný putiky na pivo ve starým ziguliku teda :), platím kartou po utrate kde mám napsáno i PIN...a tu kartu si necham na pultu "propříště"... A pak se divím při výpisu z účtu....
     
    Last edited: Feb 22, 2020
  8. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    ono to není problém jen Microsoftu. Jelikož Win7 pomalu končí (se divím Samurajovi že na ně chce přecházet) jsem využil možnost zdarma upgradnout na W10. Po instalaci jsem nemohl nahodit scener (scenoval jen kus plochy, rozkostičkovaně atd.). Psal jsem na oficiální podporu Canon, co s plně funkčním přístrojem na který nejsou ovladače na jejich oficiálních stránkách. Jejich odpověď byla že to tak prostě je, že některé přístroje i když funkční prostě nedostaly podporu na W10. A na druhou stranu vidíme jejich neschopnost udržovat tuto hru v plynulém chodu. Čím víc podporovaných systémů, tím víc možných kolizí. Stačí, že mi podpora a ani tady na fóru nikdo není schopen pomoci s hrou. Uvízl jsem na mrtvém bodě, jelikož mění postup ve hře (některé úkoly změnily zadání, nedělají se apod.)
     
    Last edited by moderator: Feb 22, 2020
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  10. Bounty90

    Bounty90 Forum Greenhorn

    Je pěkné jak bigpoint preferuje hraní ve skupině a pak dá úkol na amulet který musíš dát sólo už vidím jak většina průměrných hráčů dá infernal 4
     
  11. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Také ale psali že to je pro zkušenější hráče.
     
    Azachiel_de_Morgen likes this.
  12. Gauthor

    Gauthor Count Count

    A hlavně pouze zkušenější hráči ten amulet víc ocení. Protože pro slabší hráče je lepší volba amulet z Q9. Kde mají jak kritiku (které mají zatím málo), tak odolky (které mají zatím mizerné). A navíc těch 12% do škod u slabších hráčů zas není taková sláva.
     
  13. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    no kdyby furt něco nezamykali, tak by se člověk i zlepšil. Q1-4 jsem odemykal 3x. Jinak mám dotaz, proč dostávám denní úkoly do zamčených lokací? Včera zabít Balora a po změně za TM zas Asara. Mám platit za neschopnost podpory mi pomoci?
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Coooooo? Jak odemykal 3x?
     
  15. -Costa-

    -Costa- Forum Apprentice

    Řekl bych, že úkoly v denní nabídce máš úměrný tvému levelu, to že ty nemáš odemčené lokace je celkem tvůj problém. Jak má hra ještě rozeznat, že nemáš odemčené lokace, které bys na tvém levelu měl mít otevřený.
     
  16. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Pro amulet jsem byl s trpikem i3, akorat jsem zdechnul a nic nebylo :) no je na to cas, ale kdyz pujdu znova i3, kde jsem uz zdechnul muze mi padnout nebo jen jeden pokus na kazdym inf?
    Taky nechapu co je hospodskymu do toho v cem se k nemu prijedu zlejt :)
    Podpora canonu to jsou stejny koumaci jako u bp, kdyz vysly 7ky soused poridil novy pc a zjistil, ze rok stara mftiskarna za 6k mu behat nikdy nebude, nejsou a nebudou ovladace. Bud jsou tam uplne neschopny nebo se moc neprodavala a nevyplatilo se jim to resit
     
  17. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Dokud nesplníš úspěch můžeš jít kolikrát chceš. jen neumři :). Po splnění už to nejde.
     
    setoneto likes this.
  18. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Pokud máš ve znalostech nastavený chcípnutí zdarma, tak můžeš i chcípnout. ;) Jako smrt se to nepočítá.
     
  19. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Heh, jasne to si zapnu nez tam pujdu, jinak chodim s blizkost dela, abych necekal na raketu a hlavne jsem si machyrek rikal je to jen i3, ze me nic neprekvapi a ty ledovy bomby na konci jsem vubec nestihl :)
     
  20. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    já bych je i otevřel, jenže ani Karol z podpory mi nebyl schopen zajistit aby se mi otevřely úkoly k zpřístupnění těchto lokací. Takže jestly poradíš jak opět odemknout lokace v kterých už jsem byl, ale momentálně jsou opět zamčené a nemám k odemknutí úkoly byl bych ti VELICE vděčen.

    ano poprvé, a to si budou pamatovat déle hrající se chodilo do Q1 z Grimmfordu (Q3 z Kingshilu), potom udělali další , předchůdce Cadhunu