Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A törpemester rakétájának pajzstörését mikor lehet újra leszedni antistan skillekkel? A bénítást megszünteti de a pajzstörés ugyanúgy rajtunk marad. Mikor lesz javítva vagy egyáltalán tudnak-e erről a bugról odafent?

    Én ezt értem de miért nem lehet legalább egy másik tárgyba betenni a másikat hogy ne foglaljon el egy helyet pluszba.
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Anno, amikor bejöttek a csoportos talent rúnakövek, ha emlékszel, csak az övbe lehetett rakni őket. Akkor javasoltuk mi magyarok, hogy ne legyen ilyen megkötés, lehessen bárhova rakni őket, de a darabszám maradhat öt, azaz szabadon elosztva bármely tárgyba mehessen max. öt db.

    Az ötlet tetszett mindenkinek a nemzetközi team-ben, így a fejlesztők átvették, sajnos azzal a megszorítással, amit aztán már az új ékköveknél is bevezettek, hogy azt is számolja a rendszer ebbe az öt db-os (vagy 1, vagy 3, vagy 10, stb.) limitbe, amit nem hordasz.

    Én valószínűsítem, hogy ennek technikai okai vannak, valószínűleg a rendszer egyben látja a karaktered, az inventory-ját és a koboldos raktárát is, így nem tud különbséget tenni, hogy rajtad van, vagy pusztán csak raktározod, azt látja csak, hogy külön van, vagy foglalatba helyezve.

    Ennek (is) amúgy a legnagyobb vesztesei azok, akik több gear-el, felállással játszanak, jellemzően a harcosok (klasszikus egykezes vs kétkezes harcmodor), de távosoknál is előfordulhat...

    A kérdéses két rúna meg ilyen szempontból egynek számit, vagy az egyiket hordod, vagy a másikat, egyet lehet csak viselni. Ha a másikat foglalatba lehetne rakni, akkor pedig már hordhatnád is magadon.


    Szerk: A törpe dolgot teszteltük, jogos, megnézzük, hogy tudnak-e már róla! Köszönjük!
     
    Hugger likes this.
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én úgy gondolta ezt megoldani, hogy pl csak egy másik kabátba engedné berakni és 2 kabátot egyszerre nem tudsz úgyse hordani. Talán annyiból rossz ez a fajta megoldás hogy cserélhető a köpeny és így mindkettő buffját megkaphatnád cserélgetve, de a buzgalom övének a buffja is megszűnik ha kiveszem az övet vagyis végül is lehet nem lenne olyan probléma sem.

    A törpés dolog borzasztó zavaró muszáj elmenekülnöm, mert anélkül csak lecsapnának ha pajzstörve nekik ugrok. Talán az még segíthet hogy vadásszal vagyok nem tudom hogy a többi kasztról se jön-e esetleg le a pajzstörés antistan képességeknél, de úgy láttam, hogy a többieken is rajta maradt(ez nem tuti).
     
  4. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    Mivel a kövek droppja kockából %-os eséllyel jön és nem arányosan igy nem tudom miből következtettél ezekre a számokra én is meglestem és teljesen más adat jött nem a legjobb de nem is romlott
    Meg ha megnézed az eventeket nem mondanám hogy sajnálják a köveket főleg hogy minden event ad királyi szent stb köveket
    amiről annó csak álmodni lehetett
    Kifejezetten tetszik az irány amerre halad a game
     
  5. pukiface

    pukiface Someday Author

    Amióta játszom, (kb. 4 éve) figyelem a kő arányt a kockákból, mert régen a pályán nagyon kicsi volt a kő drop, és csak onnan lehetett gyűjteni jól. 4 éve mikor kezdtem, akkor 100 kockából esett 30+ kavics, ez 30+%. Aztán volt egy hullám, amikor levették az arányt, nagyjából a mostanira. Ez kb. fél évig tartott, akkor is jelentettem a fórumon. Egy idő után visszaállították. Egy hónappal ezelőtt nyitottam kockákat, akkor nem tünt fel a változás. Most elsőnek 100 kockát nyitottam 10 darabonként. itt 9-10 tárgy jött belőle körönként, ez alapján 7-8% a 100 kockából a 7-8 kő. Azután elkezdtem nyitni 100 darabokat egyben, és 87-93 tárgy lett belőle. Vagyis 100 tárgyból 7-13%-a maximum kavics. Ebben mi nem világos? Mi az ami nem feltételez %-os arányt? Azt ugyan nem számolom bele, hogy a pályán most pár hónapja jobb a kavics a drop, viszont az nem egy fizetős szolgáltatás, szemben a prémium kockákkal, amik csak akkor esnek, ha előfizetsz rá.
     
  6. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    Érdeklődnék hogy a nagyhatalmú gyöngy farmolás hol a leghatékonyabb ?
    Kb 70+ amfóránál tartok és gyöngy az nincs az ismétlődő küldik is 10 15 körönként 1 ez igy elég gyászos
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ismétlődő küldi normálon, 4 kaszt... Azok a csopis ládák is dobálják.. Tegnap nem voltam,de tegnapelőtt kb egy óra futkosás adott 6ot... Klántárs 27et szedett aznap..
     
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Kasztos ládák normon nagyon jók rá 60+ amfórakulcs és 9 nagyhatalmú gyöngy jött kb 1 óra alatt meg 10k gyöngy ami lehet hogy csak ki lesz dobva. Esziből meglepődve tapasztaltam, hogy nem is fogyott hanem több lett kb 200-al.
     
  9. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szoloban meg nem dob nagyhatalmút nem h9et hanem 1et se oránként
     
  10. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Csoportban sem dob egyet sem, szóval megnyugodhatsz :)
    Mert ez már csak így van ebben a játékban, hogy egyeseknek hogy-hogy nem minden esik, minden kraftolódik, szuper szerencsések, a többségnek meg hogy hogy nem nem esik semmi!....
    Sem csoportban sem szólóban nem esik a gyöngy! Se rúnák, se nagyhatalmú gyöngy! De örüljünk, hogy egyeseknek esik és élvezik a játékot :)
    Csak így tovább DSO!
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    tény hogy visszavették a droppját... az event eljén rendesen szórta,valamelyik nap már egy óra alatt egy sem esett nekem.. egy hete még simán 6-7 jött.. nemtom mit sajnálják.. az ember a droppot sem szedi (mert normra megy) csakis a csoportos ládákra de már abból is szenvedés.. a titokzatos tekercs is ugye.. klántárs már vagy 10et is kapott.. nekem 100+ killre nulla.(hálistennek hogy volt a rakétás eventről..) de már meg lehet venni 50k anderért :D
     
  12. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Az is nagyon érdekelne, hogy vajon milyen megfontolás alapján tud egy mágus egy BOSS-t! gyakorlatilag az egész boss harc alatt fagyasztani!!!??? - olyan szinten ugyebár, hogy még csak találat sem éri a mágust! Szerintem ez egyszerűen felháborító a többi kaszttal szemben! Ne is beszéljünk például a sárkányharcosról, aki ugyan ennél a bossznál csőstől kapja az áldást. A mágus meg röhögve üti le kimakszolt sebzésével a befagyott bossokat! Mire fel? Akkor miért nem adják oda a mágusnak rögtön a boss-terembe lépéskor a droppot? Mi a fenének ez a röhejes belassult baromság?! Míg a harcos meg játsszon ugyan azon cuccokkal ugyan olyan értékekkel mint egy távos! 100 ezer életponttal oda menne a boss-hoz és az kiröhögi! Olyan rossz úton jár már ez az egész játék, hogy az szörnyű!

     
  13. pukiface

    pukiface Someday Author

    Nézd meg még egyszer.. és számold meg azt az 1 azaz EGY darab fagyasztást az elején. Amúgy tudod mi rúna, és mennyi védelem/életerő beáldozás kell azért egy mágusnak, hogy legyen ennyi mana, és hogy vissza is töltsön a skill mire lejár? Azt is vágod, hogy eszi nélkül milyen kraftja, és kövei vannak 1 millió feletti harci erővel? Ez 4-5 év játék mire megcsinálod.. ;) Amúgy ott a zászló a harcosnak, a farkasok az íjjásznak, és a törpének az ugró törpe. Felőlem csinálhatnak másnak is 10 másodperces őrt, de akkor ők is sebezzenek úgy mint a mágus, és ne toljanak 10 másodperces bosszokat fehér eszivel. A mágus, ugyanolyan statokkal és piros eszivel, ugyanazon a szinten 3 percet szaladgál.. tudom/látom mi folyik,.. konkrét példa, klántársam inf3-on 2-3 perc alatt megy végig a khalys mapon bosszal együtt fehérrel, nekem hasonló stattal csak a bossz 3+ perc pirossal. Szóval, irigykedsz még?
     
    Georg1974 likes this.
  14. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nem irigykedés ez hanem óriási felháborodás! Én is sok éve játszok és mégse tudom gyakorlatilag lebénulttá tenni a bosst addig amíg le nem lövik. Pofátlanság az egész!

    És nem kell ehhez oly nagy tudás, mint ahogy ezt te itt beállítod! - a szingura rányomja még a fagyot mert a szingu már alapból -95 százalék mozgási sebesség, aztán minden mágus tudja szinte! Nem véletlenül állnak ott a szinguban mindketten!-és persze közben vissza is tölti magát! Esetleg megy rá még a fagycsillag is, csak úgy mókából! Ne röhögtesd ki magad!

    Nap mint nap játszok mágusokkal pokoli 4-en is, és látom ahogy végig fagyasztják-lassítják a boss-t, aztán röhögve lövik le közben a távosok, a szerencsétlent aki sebzést gyakorlatilag nem is oszt ki senkire! Mehet a pampogás, a mellébeszélés, de ez akkor is felháborító! És a többi kaszt ugyan úgy évekig fejlődik mint a mágus, nehogy már sajnáljam szegény mágust a végtelenített manájával, hogy szegény mágus mennyit kell fejlődnie, mintha a többi kasztnak nem kéne. A harcos meg például csak 2 sávot tudja befejelni is a boss-t, nem hogy végig bénítani! Sőt nem végtelenített manája van hanem még szereznie is kell dühöt, hogy egyáltalán tudjon képességet használni és nem is 5x-ös sebzése van szimplán képességből! Zászló? Ugró törpe? Na ne röhögtess már! Ezekkel ugyan nem fogod leverni a boss-t! Felháborító, hogy a mágus ott sétál a boss körül, az meg a végletekig belassulva csak várja, hogy lelőjék! Nem kell már tank vigyél fagyasztó mágust! Gagyi lett az egész játék! A harcosnak meg legyen 300 ezer életpontja mert játszani se tud, persze ugyan azokban a cuccokban ugyan olyan értékekkel ugyebár mint a távosé, aki 100 ezer életponttal játszik. Irreális fos, végletekig kiegyensúlyozatlan, hasra ütött értékekkel beállított már az egész játék!

    Arról nem is beszélve, hogy a bossharcot a játékot teljesen tönkreteszi, hogy másról se szól mint a mágus által végletekig belassított bosst a távosok röhögve lelövik! Mi ez? Ez a játék? Ez nem játék! Undorító! Minek kellett akkor leprogramozni egyáltalán a boss harcot? Álljon egy helyben aztán várja amíg lelövik és adja a droppot! ÁÁÁÁ!

    Bemegyek pokoli 1 bearachoz, helyben állva leütöm. A darazsai meg se karcolnak, aztán bemegyek pokoli 2-őn 320 ezer életponttal és azonnal lehalok a darazsaktól! Ugyan miért is??? A játék készítőinek fogalmuk sincs már a játékról! Semmit sem tesztelnek. Hasra ütve állítanak be mindent!

    A harcos megkapta a törhetetlen magma köpenyt, ami megidéz egy tűzmanót ugye, de az egy csapástól azonnal lehal a nehezebb pályákon! Ez is mi a fene? Ne röhögtessenek már! Ultra gáz az egész játék!

    A Dragan event is ugye kijött a nagyterem buggal, amiből megint egyesek hogy-hogy nem töménytelen rúnát szedtek ki. Már ugye a szerencsés fajta akinek dob rúnát. Meg hát ugye azok, akik a kobold bug idején még nem szedték ki az összes rúnát. Mert ugyebár a sok fullos haver már ott kiszedte...

    Esetleg beszélhetünk még a tárgynemesítésről is. Gyakorlatilag minden nemesíteni próbált tárgyam 100 % eséllyel elpusztult, míg hogy-hogy nem egyeseknek adja ki az aranyértékes tárgyakat.... Milyen érdekes ugyebár!

    Szóval komoly problémák vannak ám itt! És akkor a pvp-ről még szó sem esett...

    Elég csak azt megnézni, hogy szerencsétlen harcos nulla dühvel szimpla sebzéssel futkos bent pvp-n, és próbál dühöt gyűjteni, hogy egyáltalán valami nagyobb sebzést le tudjon adni (de még úgy is jóval kisebbet mint a távosok!-mert hát harcosnak ne legyen egyenlő sebzése a távosokéval de a távosoknak legyen egyenlő életpontja meg védelme a harcoséval!), míg a mágus (meg a többi távos is) full manájával ellövi rá az 500 %-os sebzéssel rárobbanó fagygömböt, aztán fut egy kört, mert neki töltődik a mana nem fogy! - és ismét, míg a harcos reagálni sem tud rá nulla dühvel! Egyszerűen felháborító már ez a sok hozzá nem értés pofátlanság, a harcos kaszt tönkretétele, ami ebben a játékban fejlesztés néven folyik!
     
    Last edited: Mar 3, 2020
  15. pukiface

    pukiface Someday Author

    Mindketten? Ez egy szóló videó :D A zászló provokál amúgy, közben nem rád mennek, és leverni sem lehet, mint a mágus őrt egy ütéssel. Meg aztán ne a pokoli 1 videóból indulj ki, hanem egy pok4-ből mondjuk, nyugi, ott esélytelen a bossz mellett álldogálni szinguban, és az őr is egy ütés, épphogy elfordul a bossz. Én még mindig ott tartok, hogy 10 másodperc vs. 3 perc bossz. Amúgy mi van a támadási sebességgel amit a képesség használatért kap a harcos? Mert az nincs a mágusnak, mint ahogy élettöltés is csak potival.. ezen kár vitázni, mindegyik kasztnak mások az előnyei-hátrányai, meg kell tanulni kihasználni a megoldásokat. Minden kaszt képes megölni a bosszt ha jól van építve. Érdekes amúgy, hogy PVP-n meg én nem tudok kijönni a harcos bénításaiból, akkor hogy is van ez?

    A nagyterem bugról meg annyit, hogy rohadtul bosszant, hogy nem tudom hogyan működik, ez az egyik. A másik az eljárás a cég részéről, hogy nem kijavítják, hanem törlik az erre utaló postokat, és fenyegetőznek. A játékban meg úgy gondolták megoldani hotfix helyett, hogy inkább leveszik a runa dropot. Ez felháborító, és igazságtalan azokkal szemben akik 3-4 órát farmolnak 4-5 gyöngyért, mint én, és mindenki akit ismerek....
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Hát pokol1en engem oszt nem izgat merre néz Aranka... De pokol4en ha nincs sárkánybőr akkor pikkpakk 300k ugrott... olyan gyorsan támad (és sokat egymásután...)

    Dragan event: rendben van nagyjából..de... A tekercs ha nem lett volna "rakéta" eventről akkor durván szidnám a randomot.. 100-150 draganon túl és nem kaptam... Klán jelentés szerint van akinek 10x meglett már... (egy gyerek tegnap aki donor volt,elsőre...) persze meg lehet venni 50k anderért :)

    amúgy jó lett.. 9.5/10 szerintem.. a tekercs ha legalább fix lenne..(mondjuk küldi.."öld meg 100x dragant") akkor 10/10...

    Ennyi amfikulcsom amit szedtem szerintem összesen nem kaptam mióta játszok.. jutalmak is jók..az új egyedik lehettek volna szettben akkor talán nem 40k rúna értékük lenne... amulett kár hogy csak 4x esett.. Igy kuka a t8 6-13-13 értékkel... csináltam "event előtt" screent majd ha vége akkor tudok összegezni pontosabban...
     
    Last edited: Mar 3, 2020
    pukiface likes this.
  17. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Igen, pofátlanság, hogy ahelyett, hogy megoldották volna a nagyterem bugot, szimplán levették a rúna droppot - de eddigre már a jólértesültek kiszedték amit akartak!

    Pokoli 4-en úgyan így szinte állva tartja a bosszt a mágus! És ugyan így körülötte sétálgat! Nap mint nap látom. Röhejes! Ez nem boss harc hanem szimplán rossz játék!

    A zászló percenként egyszer rakható ki alapesetben és 10 mpig van csak kint! A további 50 mp-ben kapja az ütéseket a harcos csőstől! Ezek szerint semmi fogalmad nincs a harcosról, meg annak képességeiről! - nem lep meg. Nap mint nap látom, hogy a mágusoknak fogalma sincs hogy tud a harcos egyáltalán játszani mellettük! Hajigálják ki az őröket mindent fagyasztanak a harcos meg csak néz ki a fejéből, mert nem lesz dühe semmit csinálni!

    Igen ez szóló videó. Mindketten a szinguba állnak - a játékos és a boss is! Értelmezd amit írok.

    Pofátlanság, hogy egyes kaszt képességei hatnak a boss harc során másoké meg nem! Vagy hasson mindenkinek minden képessége vagy ne hasson senkié! Mi ez a kivételezés???

    Majd ha 130 ezer életponttal a harcos is röhögve veri le a végletekig belassított pokoli 4-es bosst akkor lesz miről beszélgetni! Mostanra teljesen tönkre tették a sárkányharcos kasztot! A távosok minden értékét hozzá igazították - védelem, életpont, ellenállás - a harcoséhoz, de a harcos sebzését meg, hogy ott kell állnia azt le..arták! Az évek folyamán egyszer elvették a pajzsát ami a harcos alaplényege lenne a többi kaszttal szemben, kivették belőle a hárítást, aztán visszatették, majd most rákényszerítették a kétkezesre, de nem normalizálták a távosokhoz képest! Ha mindenben egyenlőnek kell lennie a kasztoknak akkor talán ugyan olyan értékekkel ugyan olyan könnyedén kell mindenkinek játszania! Nem, hogy a harcosnak legyen 3-szor annyi életpontja mint a távosnak ugyan azokban a cuccokban! Nevetséges az egész! A pvp-ről meg nem is beszélve! Mégis hogy képzelik ezt ezek a dilettánsok??? Akkor talán pvp-n is egyenlő esélyekkel kéne indulniuk a különböző kasztoknak! Közelébe nem engedném játékkészítéshez ezeket!

    A dragan event egyetlen pozitívuma, hogy pokoli 4-en farmolható pokoljáró nélkül a hollóvár pálya!
    És ott esik sok kő, akár négy aranyos legendás is! 8-as cuccok.
    Az összes egyedi ami esett nevetséges értékekkel esett, szemét mind! Amit megpróbáltam nemesíteni az elveszett.
    A lovagterem 4 amulettje a szinttel emelkedve egyre rosszabb értékekkel esett! A pokoli 4-es a legrosszabb értékes! Szemét mind a 4.
    Rúnák ha estek az sebzős rúna, ami használhatatlan, illetve tudásvágy rúna, amit rég megvett mindenki aranyért! Szóval mihaszna semmi!
    A dropp nevetséges. Tegyük hozzá, hogy nálam az! Mert hát egyeseknél igencsak nem az! Kosztümnek nyomát nem láttam! A Nagyhatalmú gyöngy droppja szintén nulla!
    Dragantól vagy 100 leütésből esett 2 dragan szettes cucc, de azok is használhatatlan értékes vackok!
    Szóval ez így semmi!... Ez nem játék készítés!

    Az amfóra kulccsal is mit értem? Kiesett belőle pár tárgy! Az amfóra nyitás értékét is egyenlővé tették a semmivel!

    Össze raktam pár dragan fegyvert az elemi kövekkel és a végeredmény mindnél szánalmas lett sokkal rosszabb lett a fegyver értéke mint mielőtt beletettem a köveket! Röhejes! Az ember azért szerzi meg a köveket bele, hogy jobb legyen a fegyver ne sokkal rosszabb! Aztán akkor nemesítsük ugye. Mind megsemmisült! Ultra rossz frusztráló ez a játék!

    Megemlíthetjük még ugye a távosoknál a mortis szett használatát is amivel van nekik 120 ezres sebzésük - mert ők ugye megtehetik, hogy használják mert elvannak a semmi életponttal is, míg a harcos nem teheti meg! Tehát ebből is kiesett!

    Vagy nézzük a törhetetlen magma köpenyt! Közel 900 boss harc kellett hozzá ilyen olyan pokoli szinteken, hogy egyetlen egy darab sárkánybőr kiessen, amiből csináltam egy 40% os köpenyt! Nem elég, hogy nem esik de még a benne lévő értékek is nullák lesznek! Tehát ki kéne farmolni belőle 4-et 5-öt, hogy találj egy jobbat! 900 kör egy darab is! Töménytelen idő rengeteg kulcs! Legjobb esetben mondjuk 900 kulcs! Egy darab vizézség kulcs 999 ander! Ugye milyen röhejes! Aztán kiderül, hogy a benne megidézett tűzmanó gyakorlatilag ahol kéne használhatatlan mert azonnal lehal! Szóval miért is?????????

    Titkos szentség. Menjél be játszani 1-3 lóheréért! Töménytelen idő, hogy egy értelmesebb rúnát ki tudj farmolni! Vegyük a védelmes rúnát például. 200 lóhere egy 20%os ami gyakorlatilag egy tizedet ha változtat a védelmi értéken! Tehát kéne belőle a 40 %os-ami 9x200 lóhere, vagyis 1800/3 kör! És ez lehet növeli a védelmedet 0.3 tizeddel is! Egyszerűen hihetetlen ez a töménytelen irrealitás a játékban! Minimum 10 lóherének kéne esnie körönként, hogy bármiféle értelme legyen játszani is!

    Meg beszélhetünk arról is, hogy a pve event végén kaptam vagy 30 ládát, de annyi matéria töredéket nem kaptam összesen belőlük, hogy egyetlen tárgyamon egyetlen szintet gyarapítómagozzak! Nevetséges! Hihetetlen milyen szintre jutott ez a játék az évek alatt! Pedig maga a játék rendszere nem lenne rossz! És nagy előnye, hogy a 8 éves laptopomon is elfut! De kb. ennyi előnye maradt csak mára....

    Láthatóan a boss tevékenység szinte nudli! :



     
    Last edited: Mar 3, 2020
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Khm. " A zászló provokál amúgy, közben nem rád mennek" megjegyzésedhez hadd reagáljak, harcosként. Hát szóval nem. Illetve de. Tehát ez a te elképzeléseddel szemben úgy működik, hogyha lerakod a zászlót akkor mindenki rád megy és mindenki téged sebez. De küld be légyszi ötletként, hátha megváltoztatják a zászló működését, én örülnék neki. :D

    A minden kasztnak vannak előnyei-hátrányai azzal egyetértek, csak valamelyiknek sok előnye és kevés hátránya van és valamelyiknek meg kevés előnye és sok hátránya.

    De nézd meg az alábbi három videót, másoknak is figyelmébe ajánlom, a 4 kasztot látod összehasonlítva, ezek a makacs tények amivel nem lehet vitatkozni, a harcos a fasorban sincs a többiekhez képest.

    Ime:






     
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    "Érdekes amúgy, hogy PVP-n meg én nem tudok kijönni a harcos bénításaiból, akkor hogy is van ez?" - ehhez még hozzátenném, hogy menjél és a youtubeon nézd meg pár erősebb harcos pvp videóját, és akkor talán majd rájössz, hogy hát a harcos nem úgy működik ám mint ahogy azt te a pvp-n tapasztalod! Most akkor vagy azokkal lehet a gond akik felrakják a videóikat, hogy nem tudnak játszani, vagy netalántán máshol van a gond! De ha ennyi év játék után sem jöttél rá a dolgok mikéntjére, hát akkor ott lehet a gond nálad!

    "Amúgy mi van a támadási sebességgel amit a képesség használatért kap a harcos?" - hát semmi! Tévedésbe élsz! A harcos nem képességből üt gyorsan hanem a szettbónusza miatt, ami azt jelenti, hogy szerencsétlen kaszt rá van kényszerítve a q7 szett használatára - illetve talajtörőzni kell neki ha akarna ha nem! - mert más fegyverrel nincs sebzése! És enélkül nem üt ám gyorsan! Ugyan úgy kell neki a speedes kesztyű, a speedes kövek, mint bármelyik kasztnak! A talajtörőt a fene se használná ha nem lenne kényszerűségből muszáj!

    A videókhoz még hozzá lehetne tenni, hogy mindehhez a harcosnak 3x annyi életpont kellett mint a távos kasztoknak! És ugyan az honnan is lesz neki?!-ugyan azon szettekben... Kb. olyan mintha azt mondanák neked, hogy akkor építsél ugyan olyan mágust de úgy hogy 300 ezer életpontja legyen. Ugyan milyen mágus lenne már az!?-meg hogy is csinálnád?.... de harcossal csináld ezt! Mert ha nem ütik nincs düh, de 130 ezerrel nem bírja ha ütik!

    Amúgy ezt a kérdést meg lehetne gyorsan oldani ha kapna alapból hárítást a kétkezes mellé, olyan 100 % esély 80% hárítási mennyiség arányban. Akkor már bírná 130 ezerrel is a sebzéseket...

    Na sikerült végrehajtani az első tárgynemesítést amibe nem pusztult bele a tárgy. És az eredmény fekete lovagok páncélja a sebzés felment 99 %-ra benne az életpont meg a védelem leesett 10 meg 27 %-ra..... Ha ebben a játékban ez a nemesítés, hogy a tárgy értéktelen értékét felvisszük a lényegi értékeket meg levisszük, az nagyon nagy probléma! Sebaj akkor majd mehet rá még egy nemesítés, hátha akkor végleg elpusztul!.... Gratulálok DSO! Ezt is sikerült remekül leprogramozni....

    Hosszú évek óta nem sikerült megoldani, hogy a roham képesség ne dobáljon vissza, miközben az ugrás meg jól működik! Talán egyszer lehet majd ezt is sikerül megoldani, és valóban jobb lesz egy tárgy mint volt a nemesítés hatására....
     
    Last edited: Mar 3, 2020
  20. pukiface

    pukiface Someday Author

    Jelentsétek ötletnek, hogy a zászló működjön úgy mint az őr, annak minden előnyével/hátrányával.

    Videók: az elsőbe belenéztem, a másodikat végig, a 3.at egyáltalán nem.
    Szóval a 3. helyezettet szidjátok a 4. helyezettel? LOL
    A mapokon ugyanaz a 4 kaszt, pár másodperc ide-oda, attól függ, mennyi mobot hagy ott. (itt nincs gond)
    A bossznál a törpe csak pötyögőt használ, ezért nem is valós a teszt. Grimmagnál meg 10 sec a differencia a mágus, és a harcos közt. Így elsőre.

    Amikor idejöttök ríni, akkor mi lenne ha a magatok baját hoznátok, és nem a másik kasztot szidnátok? Ki tiltja meg, hogy azzal játssz ami neked jólesik? Meg aztán játszani sem kötelező. (csak hogy a klasszikust idézzem) Én pedig minden alkalommal amikor a mágust szapuljátok azonnal elő fogok kerülni.. Tessék harcolni a saját kasztotokért, és nem a másik ellen. ;)

    Azt gondolom, hogy jelenleg még mindig sokkal jobb a kasztok egymáshoz képesti súlyozása mint a játék korábbi időszakaiban. Higgyétek el, engem is bosszant a 3 perces bossz, és én is meg akarom ölni 10 másodperc alatt, de azért nem spammelem tele a fórumot, hogy vegyék el a törpe ágyúit, meg hogy túl erős az íjjász az instant q7buffal, hanem azt szoktam írni, hogy a mágus lefutja a saját fagygömbjét, és nagyon magasak a manaköltségei a skilleknek, és hasonlók.. :D

    Mindenkinek a saját nézőpontjából igaza van, ezért "nincs abszolút igazság, csak ami rád vonatkozik" A témát zárom, inkább játszom. (mert ami rímel az jó) ;)

    edit: a tárgynemesítő béna, csak olyannál érdemes próbálkozni, amiből amúgy tudsz szerezni még. A nagyon ritka egyediket kár.. rúnává változtatni ;) ja és megemelik az amforákból a boszi öv dropját, aminek igencsak ideje volt.