Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    az hogy amfórák dobhatják(a tekercset) téves infó.. senkiről sem tudok aki kapott volna amfiból.. ezt a BP hivatalosan állitja vagy csak találgatunk? klánban vannak gyerekek akik több ezer!!! amfikulcsot elvertek,de nem kaptak.. mivel farmolható szépen hát nincs vele gond csak hogy az esély a droppra szinte nulla.. ha nem tényleges nulla..
     
  2. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Amikor megjelent a patkány király, nem minden nap és nem állandóan egy helyen jelent meg, hanem keresni kellett a 3 map bejáratainak egyikénél. Amelyik map előtt ott volt a ketrecben a rágcsáló azon a mapon lehetett megszerezni aznap és csak addig amíg ott volt a ketrecben a bejárat előtt.
     
  3. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Hivatalosan ezt állítja a BP, benne van a 228-as release leírásban.

    Persze, mint mindig, most sincsenek esélyszámok megadva, Dragantól előbb megkapja mindenki, onnan érdemes kiszedni...
     
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Tegnap 2 kör /2 tekercs... Szinte el se hittem...
     
  5. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Az mennyire életszerű, hogy 4. nap kész volt az event, azóta is farmolom a gyöngyöt és a nágy pályán egyszer sem jelent meg a dísztelen sír, sem a többi map2? szólóban.
     
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Az hogy lehet? Azt a Cadoc gyereket kell leütni akkor jön... Nekem már mindegyik volt többször is,(solo).. Futkosok a kosztüm után..a mapot le se verem csak amit kell hogy megjelenjen Fejnélküli.. Aztán vagy útközben belebotlok Cadocba vagy nem( ásatáson jó mert ott végig kell menni a szűk pályán..lehetetlen "kihagyni" ha ott van).. A többin random mert a fél mapot nem látom útközben...

    Az elit harcosok vannak alacsonyra téve..eddig 1 van meg (mondjuk az 2x)... Mystrasban volt..
     
  7. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ezt mindenki tudja! Sajnos nem ez itt a probléma!... És ahogy néztem még nagyobb lesz a probléma ezzel ezután!... De legfeljebb ez sem lesz meg soha mint más sem!...

    Ha egy játék olyan szinten van, hogy semmit sem lehet megszerezni benne, mert mindennek gyakorlatilag nulla a droppja, akkor az a játék az érdektelenségbe fullad! És ha egy játék érdektelen, akkor vajon minek is költenék rá pénzt??? Hát semminek! Az ilyen játék rossz játék!

    És igen tudom egyeseknek azért mégis csak mindent meg lehet szerezni, hát akkor fizessenek ők a játékért! Véleményem azért viszont mindentől függetlenül nekem is van, és ki is mondom, itt ott! Aztán akinek van egy csöpp esze okul belőle, vagy ha a játék készítőinek nem tetszik hát ne ka.i játékot csináljanak. Hát hajrá! Erre várok!

    Például ha játszok 20 kör pályát azért hogy kapjak hatalmas gyöngy belépőt draganhoz és 20 kör alatt sem esik egy sem, akkor ezt a továbbiakban nem is fogom csinálni mert értelmetlen baromság! És amúgy sem szeretnék 20 kört játszani egy nulla droppos draganhoz, mert minek!? A semmire semmi kedvem időt tölteni! Az ilyen játék rossz játék!-hiszen azért játszom le a pályát, hogy belépőt szerezzek. A semmiért minek csinálni? És ez a játék hemzseg az eredménytelen semmitől! SZOMORÚ! De ez így csak rossz játék! Persze mondhatnánk, hogy akkor ne játsszam. Hát ja, de sajna ki kívánom fejteni mostmár sok éves karakterrel a véleményemet! Mert nagyon nem tetszik amit a kasztommal meg a karakteremmel műveltek az évek során! Ha most akarnám kezdeni a játékot hát gyorsan lépnék is tovább, nem kezdeném el. De van már egy jól fejlett régi karakterem, és nem tetszik amit művelnek vele! Az meg, hogy egyeseknek van dropp másoknak meg nincs egyszerűen pofátlanság! Tudtommal ez nem egy szerencsejáték! Vagy igen? De főleg nem lehet olyan, hogy manipulált szerencsejáték! A bohócokat kivették, hogy az ugye szerencsejáték! De nekem úgy tűnik itt minden csak szerencsejáték! Bár egyeseknél meg úgy tűnik, hogy nem a szerencse működik! Hogy is van ez????

    Ha valamibe rengeteg időt és pénzt fektetek, akkor arról bizony lesz véleményem és nem fogok csak úgy tovább lépni, hogy jó akkor ez egy nagy sz.r és hagyjuk! Nem mert már benne van töménytelen időm és esetlegesen akármennyi pénzem! Az pedig, hogy kifejleszt a játékos egy karaktert amivel már minden pályát bosst röhögve játszik le aztán erre az lett a megoldás, hogy nehogy már örüljön akkor fejlesztés helyett legyen mindennek 3-szor annyi a sebzése meg az életpontja, nagyon undorító dolog! És hát igen, erről meg amiket művelnek arról is lesz is véleményem mindig is! És talán mostmár érthető arra mi a válasz, hogy nem kötelező játszani! Nem kötelező a játékosokkal így viselkedni sem!-mert a játékosnak erről lesz ám véleménye és hangoztatja is azt mindenfelé!
     
    Last edited: Mar 4, 2020
  8. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Én fullra verem a mapot és egyszer sem jelent meg és benn is nyitom a ládát.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  9. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Tudod nagyon emlékeztetsz valakire...:D ez rajtam kívül senkinek nem tűnik fel?(ad istenem, hogy ne így legyen ill ne ő legyen)

    -hosszú szinte véget nem érő (csak a játék a rossz és nem fizetsz érte mert minek, de azét nem hagyod veszni a karaktered) hsz.-ek.
    -kifejted a véleményed, mert neked ehhez alapvetően jogod van és te élsz is vele
    -gusztustalan a bánás mód a BP részéről(szerinted)
    -te majd felnyitod itt mindenki szemét, mert nem akarod hagyni, hogy a BP mindenkit átverjen(vélhetően nem csak ezen a platformon élsz ezzel a lehetősséggel, pedig alapvetően az igazság az, hogy ezt senki nem várja tőled ill. nem kért meg rá)
    -nem látod be, hogy hiába van sok igazság abban amit írsz, alapvetően ez akkor is csak egy játék és nem volt kötelező elkezdeni sem vele játszani és ha már így alakultak a dolgok akár el is engedhetnéd, mert lehetőséged van rá(ezen egyébként érdemes lenne hosszan elgondolkoznod, mert ez tipikusan az amikor köti valaki az ebet a karóhoz, hol ott ott már nincs se eb se karó)
    -és még egy valami a végére, alapvetően azon is érdemes lenne elméláznod hosszabban(szerintem), hogy miért van az, hogy míg mások lehetőséget látnak a nehezítésben te mégis veszteségként éled meg? A BP részéről nem ez volt már ez első ilyen lépés mégis a játékosok többsége túlélte a dolgot. Ismerek nem egy nem kettő olyan karaktert akik majdnem a kezdetektől vannak itt és ők fele ennyire nem bosszankodtak emiatt egyszer se, mert ők alapjába véve imádnak karaktert építeni és ez egy lehetőség volt arra, hogy újra gondolják és újra tervezzék a karijukat még ha melós is a dolog(addig se unatkoztak ami ezelőtt nagyon nagy probléma volt itt a játékban a játékosok véleménye szerint). Míg te ezzel szemben szó szerint gyászolsz és siratod azt ami már nincs.Alapvetően megértem az érzéseidet, mert nehéz és másoknak se volt könnyű ezt a húzást átélni, de ez esetben akkor is csak két választásod marad vagy bele állsz a játékba bugostul mindenestől és újra tervezed a karid vagy hagyod az egészet, hibernálod a karaktered reménykedve és bízva abba, hogy majd egyszer jobb lesz, addig is más mibe fektetve az energiáidat, hogy ne érjen addig se több csalódás.

    P.S.: nem kötelező erre reagálnod, sőt vélhetően jobba is járnál ha ez esetben felcsattanás helyett tényleg elgondolkoznál mélyebben azokról amiket írtam. További jó játékot, bízva abba, hogy nem te vagy "tudjukki" és belátod azt, hogy igazam van...:)

    Az esetleges vessző ill. helyesírási hibákért előre is sorry...
     
    Tysha123 and bibere like this.
  10. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Hát nem mondom ez az értesítés nagyonnnnn jól sikerült. Állandóan jelzi hogy a játékos belép a játékba :)

    Az hasznosabb lett volna ha 1 rövid szöveget tudnánk írni a barátlistás tagoknak. Pl. rúna farm 1 íjásznak kiadó. És minden barátlistás látna amit beírunk, úgy nem kellene egyenként sugdolózni rájuk.

    [​IMG]
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ez mi a bánat? Akkor most mindenki aki beállítja annak jelezni fogja hogy online vagyok? Kell ez nekem??
     
  12. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nos, akkor menjél már be harcossal 100 ezer életponttal ugyan ezekben a cuccokban ugyan ekkora sebzéssel pokoli 4-es szintre aztán meg lehet mutatni mit is fog ott csinálni a harcos a 100 ezer életpontjával! Mert ugyan ezekben a cuccokban ugyan ezzel a sebzéssel neki is ugyan ennyi az életpontja nagyjából! És ő is ugyan ezeket hordja!

    Ja, hogy a harcos meg sem fog tudni ott mozdulni 100 ezer életponttal!? Oda sem tud menni az ellenfélhez.

    Nem mert a harcos sebzés helyett ha élni akar életpontot rak fel! Ahhoz, hogy ekkora sebzése legyen neki totál fullos kövek kellenek mindenből! - töménytelen életes kő, mert neki ide kell 250-300 ezer életpont is!

    És mint mondtam, majd ha ugyan ez a mágus ugyan ekkora sebzést tud produkálni úgy hogy ő is felrak 250-300 ezer életpontot, akkor lesz bármiről is beszélni ami azzal kapcsolatos, hogy bármiféle egyenlőség is van a harcos kaszt és a távosok között!

    Fél éves távos karakterek röhögve járkálnak pokoli 4-es szintekre, mert semmit sem kell karakter építeniük, hanem csak mindent a sebzésre aztán jó az!

    És ez nem karakter építés!

    A karakter építés az amit a harcosnak kell csinálnia!

    A távosok már rég nem építenek karaktert!

    Itt egyeseknek semmi fogalmuk nincs a harcos kasztról, aztán ezek akarnak véleményt alkotni! Röhejes!

    És hát bocsi de nem az a játékok lényege, hogy ha egyszer felépítettél egy jó karaktert (költöttél rá! töménytelen játékidőt tettél bele!) akkor azt lebutítsák, hogy építsed már megint föl okoska, mert nem szeretnénk játékot fejleszteni, csak a pénzt szeretnénk elrakni!

    És az ilyen játék egy rossz játék! A játékosok átverése, semmibe vevése!

    És lehet, hogy a távost nem érdekli mert nem épít már rég karaktert csak sebzést (fentebbi személy okoskodása igencsak röhejes is ezáltal!), de nekem hát bocsi, hogy megint csak jóval több életpont kell az önkényes sebzésnövelgetések miatt, a csak harcosra ható hatások miatt, hogy egyáltalán játszani tudjak, és ehhez még jóval nagyobb sebzés is kéne (mert ugye kell önkényesen növelgetni az életpontokat az ellenfeleknél milliárdokra!)!-ami eleve üti egymást! vagy ez vagy az! ???????
    Akkor mi is legyen????

    És a mágusnak nincs gyógyítása? Ja de minek is már. (Meg volt is neki, csak nem túl hatékony!) Olcsó a gyógyital vehet töménytelent, mint minden játékban! A mágus ugyan is gyógyitallal szokott gyógyulni mindenütt! És ez immár adott neki! Másodpercenként ihatja! Látható is a videóban. Nem kell neki más!

    Az meg, hogy a harcos futkosson???? Neki nem futkosnia kell hanem oda állni aztán püfölni! Mert egyébként nem tud sebezni semmit! Nem lődöz a messzeségből! A harcos kaszt lényege éppen hogy az lenne, hogy meg tudjon állni a boss előtt és állva is leüsse! Épp ezért épít karaktert és nem csak felhajigálja magára a sebzős cuccokat! És ez az építés legalább 10-szer nehezebb mint a távos semmittevése! A harcos legyen szuper fullos, míg a távos tegye fel a sebzős cuccokat oszt kész is! Röhejes! És undorító is ez a megkülönböztetés!

    És a szuper tanácsra csak annyit mondhatok, hogy ha majd a cég kifizeti a karakterem fejlesztésébe tett pénzemet és időmet akkor szívesen távozok a játékból!-és nem lesz véleményem sem a továbbiakban! De amíg hülyének néznek, lebutítják a karakterem, meg az a játék fejlesztés, hogy folyamatosan nehezítik az ellenfeleket, ezzel semmibe véve a játékos belefektetett energiáit!, addig sajna van véleményem és hangoztatom is mindefelé!

    Szóval a játék már igen is NAGYON ROSSZ!


     
    Last edited: Mar 11, 2020
  13. pukiface

    pukiface Someday Author

    Mivan' kivágtak a szabrináról, és most itt rontod a levegőt? Te vagy a Kellögem.. Továbbiakban nem pazarlok rád egyetlen betűt sem. Akkor sem ha nem az vagy. Ám ha igen, akkor olvasd el a fórum szabályzatot, a több felhasználó regisztrálásáról. Amúgy nerfeljék már harcost, mert nem tudok kijönni a bénításából pvp-n. Pályán utol sem érem, túl erős. Na pá.
     
    Last edited: Mar 11, 2020
    Georg1974 likes this.
  14. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice


    Ez az igazi MagePower
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  15. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Igen majd akkor okoskodhatsz a továbbiakban amikor a 100 ezer életpontos harcos a pokoli 4-es boss-t zöld eszivel ugyan olyan röhögve ugyan annyi idő alatt üti le mint a távosok! Amíg ez nincs így jobb is ha hallgatsz! Mert csak szégyen minden amit mondasz! Elhiszem, hogy beeresztettél az alsódba, mert ha karaktert kéne fejlesztened sehol se volnál most meg a kezedbe adták a tutit!... De remélem ez nem lesz így már sokáig!

    A Ronshon által feltett videó gondolom teljesen egyértelmű! Szeretnénk már a harcosokról is ilyen videókat látni!

    Megalázó, ahogy a harcos kaszttal bánnak a játékban! Pofátlanság ahogy tönkretették! Amikor költöttem rá, amikor időt fordítottam rá, nem erre adtam a pénzt és nem erre fordítottam az időmet!

    Az meg, hogy pvp-n mit látsz már mondtam mi az, de ezek szerint nem sikerült a szavak mögé látnod, sajna nem is fogom akkor itt részletezni, mert csak törlik úgyis. De ha csöpp eszed lenne tudnád, vagy csak tudod, és te is oda tartozol, akkor meg érthető a reakciód, de azért nem hülye ám mindenki!....

    Mint mondtam nézd meg pár erősebb harcos párbaj youtube videóját, és azokon tőlük nem igen fogsz olyanokat látni mint a pvp-n! De ha meg csak szimplán tájékozatlan és tudatlan vagy és úgy irkálsz, hogy még tájékozódni is félsz, akkor ne is írj inkább a továbbiakban! A semmit mondó értelmetlen hozzászólások, minden valós tartalom nélkül ugyan is teljesen feleslegesek! Köszi!
     
    Last edited: Mar 11, 2020
  16. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    "És a szuper tanácsra csak annyit mondhatok, hogy ha majd a cég kifizeti a karakterem fejlesztésébe tett pénzemet és időmet akkor szívesen távozok a játékból!-és nem lesz véleményem sem a továbbiakban! De amíg hülyének néznek, lebutítják a karakterem, meg az a játék fejlesztés, hogy folyamatosan nehezítik az ellenfeleket, ezzel semmibe véve a játékos belefektetett energiáit!, addig sajna van véleményem és hangoztatom is mindefelé!"

    Kedves Kellögem (oh i'm sorry..:D) Elégedetlenkedő,
    NEM azt tanácsoltam, hogy hagyd abba a játékot végleg hanem azt, hogy lehetőséged van arra, hogy egy IDŐRE abba hagyd a játékot..:) teljesen más hibernálni és teljesen más végleg törölni a karaktert...:) ahhoz, hogy kitisztulj picit ebből a beszűkült helyzetből amit most már közel (mit tudom én mióta) de legalább egy éve nyomsz hol itt hol ott, teljesen jó megoldás rá az, ha egy időre hanyagolod az egészet:)

    Ismétlem lehetőség nem kötelező sztory, csak javaslat...:) tiszta fejjel kicsit másképpen fogsz látni dolgokat..

    De ezzel vélhetően te magad is tisztában vagy.:cool:


    Az esetleges vessző ill. helyesírási hibákért ellőre is sorry.
     
  17. Bundin

    Bundin Regular

    Nem azért az egy fillérért de most igazán megrugdosnám, azt aki ezt a Kingshilli férges csatornákat így átalakította, gyenge karakterekkel megcsinálhatatlan. A főkarim elboldogul vele, de a haladás dropp nevetséges, ha vennék buff köpenyt akkor is nevetséges lenne a haladás dropp 8 helyett 12, a pályákon a mobok alig dobnak haladást, van egy mappon kb 400 mob abból dob egy körben 7-12 db haladást mi ez ha nem vicc? Ezért pénzt aki kiad az nem normális. A régi szendviccsel rendelkezők még amfóra nyitással úgy ahogy tudnak haladni 800-1300 közti haladás per kör, persze a régi szendvicseket kivették mert túl jó volt az embereknek. Egyszer azt kéne már felfogniuk a BP-nél, hogy az fog pénzt hozni a konyhára, ami szórakoztat. Az ilyen végeláthatatlan köszörülős eventek nem fognak pénzt hozni. Emlékszem még annó az első Kingshilli eventet, ki lehetet vinni normálisan a vár alatti csatornában, igaz kulcsot nehéz volt összeszedni, de azzal legalább haladtál körönként 400 haladás volt a minimum, most meg inf4-en 239 kiszámolta valaki azt hogy hány kört kell oda menni hogy meglegyen 56k haladás? inf1-en meg ad a féreg 70 haladást a ládából? Ott a BP-nél elgurult a gyógyszere valakinek? Értem hogy coronavírus, meg sokan ráérnek de ez az event rosszabb mint a vírus maga, valahogy kiviszem a törpimmel talán ha nem unom meg félúton, de a többi karimmal totál felejtős, pedig az első kingshillit több karival is megtudtam még csinálni. Ez egy f_s........ ezután a Dragan után most nagyon alul múlták magukat, és azt angol fórumon olvastam, hogy az Esszenciák sivataga ennél is rosszabb lesz gratula ez kell a népnek tényleg.... így akar a BP pénzt keresni ezen a játékon így nem fog az tuti....
     
    Last edited: Mar 23, 2020
    Viharhozo1968 likes this.
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    STAYHOMEHEROES (április 5-ig beváltható)


    Kedves Játékosok!


    Reméljük, hogy mindannyian egészségesek és biztonságban vagytok, ezekben a nehéz időkben!

    A DSO Fejlesztői Csapatának is óvintézkedéseket kellett tennie a vírus miatt, de természetesen továbbra is az a célunk, hogy fejleszük a játékot.

    Tisztában vagyunk vele, hogy sokatok meghozta a jó döntést, s otthon maradt a való világban, mellette pedig elkezdett kalandozni Dracania virtuális világában!

    Ezzel az ajándékkal szeretnénk benneteket támogatni és köszönetet mondani, hogy így döntöttetek!





    kod_2020.03.jpg
     
    Last edited: Mar 23, 2020
    bibere and Bakatabis like this.
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    .......már csak a szerverlaggot kellene megoldani minden minievent kezdetével(amikor lehetelen játszani ép ésszel kb 40-50 percig) ..na meg azt az elmebeteget fellógatni a golyóinál fogva aki kétórásra tervezte a miniket .... mennyivel kényelmeseb lett volna 24 órásra tenni 4x annyi haladási sávval,4x-es jutalmakkal egyben... mondjuk az túl egyszerű lett volna... meg az is meg tudta volna csinálni aki munkába jár...
     
    Adrienn27 likes this.
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Az általatok is tapasztalt sajnálatos szerverproblémák miatt az alábbi események időpontjai módosultak:

    A fő (Kingshill férges csatornái) és a Mérges gázok eventek április 05-én 23:59 óráig fognak tartani, további mini kihívásokkal + "csendes" (nem hirdetett) patkánykirály eseményekkel!