Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, ha veszek titokzatos tekercset azt hogyan lehet aktiválni?
     
  2. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Látom szépen elsiklasz a lényeg mellett, amellett, hogy a sárkányharcosnak 3 szor annyi életpontot kell felraknia mint neked, hogy egyáltalán játszani tudjon és amellett kéne ugyan annyit sebeznie mint neked!-aki képességből alapból is többet sebez! Majd ha felraktál te is 300 ezer életpontot és úgy lesz az alapod 60-70 ezer, akkor alkothatsz szerintem véleményt! 10-szer nehezebb manapság használható harcost építeni. Sajnos a videókon épp a lényeg nem látszott, hogy ki milyen értékekkel játszik! Mert a távosnak a gagyi értékek is elegek a harcos meg legyen kimakszolt, hogy egyáltalán játszhasson, meg legyen neki 300 ezer életpontja kb.! És ez IGAZSÁGTALAN POFÁTLANSÁG! Hol van itt a kasztok egyenlősége!? Hát nyoma nincs! Mint mondtam akkor oldják meg, hogy a harcos is 130 ezer életpontokkal röhögve játssza le a pokoli 4es pályákat, mert ez igy diszkriminatív játék! Mire fel diszkriminálják a harcost???? A bossok erőteljesen a harcos szivatására lettek beállítva! Csak számára lett hátrányos minden hiper szuper képesség meg óriási sebzés meg életpont növelés! Az egyéb csak harcosra ható képességekről már ne is beszéljünk! - aurák, szuper nagy sebzés, stb... És ugye a pvp is ugyan ilyen diszkriminatív! Mindenki képességből nagyobb sebzéssel, meg full manával-akármivel indul a harcos meg nulla dühvel és még egyes képességeinek a dühköltségét is megemelik ott! Milyen pofátlanság már! Nehogy már még használni tudjon képességet! Undorító igazságtalan játék! Aztán a sok gagyi karakter annak örül, hogy lelőtte a harcost! Gratulálok nekik, nagy teljesítmény volt a nulla dühvel ácsorgó szerencsétlent lelőni, aki képtelen képességet használni! Futsz rálősz, futsz manát töltesz rálősz. Egy egy lövés után a dühe lemegy nullára, ha futsz egy kicsit, marad neki az ugrás meg a talajtörő amik nulla költségesek, jó nagy töltési időkkel hozzád képest. Ha a sárkánybőrt elnyomja futsz kicsit, aztán egy percig nincs neki. Ha a dühös harci ordítást elnyomja akkor befagyasztod és ki sem tud már jönni, azonnal lelövöd. Annyit meg nem kell rálőni hogy fullra menjen a dühe, mert csak akkor tud gyógyulni, vagy zászlót kitenni. Pici türelemmel esélytelen távos ellen. Ha ezt nem tudod leütni béna vagy! Olyan szintű előnyt jelent a távosnak a közelharcossal szemben a jelenlegi rendszer, hogy az felháborító!

    Az meg hogy gondolnak egyet és tönkre tesznek egy kasztot, aztán meg később másikat tesznek tönkre és egy harmadikat emelnek a többi fölé, hogy a játékost rákényszerítsék a több karakter fejlesztésére undorító. Egyszer már fejlesztettem új karaktert de többet már biztos nem fogok ebben a játékban! Ez a fajta viselkedés szintén felháborító! Valaki valamit elér aztán tegyük tönkre, hogy kezdhessen mindent újból!.... Szánalmas az ilyesmi!

    Töménytelen problémát soroltam fel a játékkal kapcsolatosan, ha majd egyszer akad egy értelmesebb ember a cégnél és végigolvassa akár csak google fordítóval is akkor lesz mit csinálnia. Persze nem sok rá az esély, mert még az angol fórumot sem olvassák el! Hisz látható, hogy sok ottani felvetésre sem születik semmi megoldás. Ha egy napon nem futna tovább ez a játék a régi gépeken hanem kapna egy modernizálást, akkor szerintem ezt már senki nem játszaná! Most már csak azért van játékos közönsége mert a béna gépeken is elfut! Ilyen hozzáállással nem lehet játékot készíteni! Vagy legalább is nem lenne szabad ilyenek kezébe adni a játék készítését!
     
    Last edited: Mar 4, 2020
    NETRADIR likes this.
  3. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Le kell hívnod mind a négy szobrot Hollóvárban, s utána jelenik meg a küldi Janus Fox-nál, a bejáratnál.

    Mindenképpen úgy érdemes csinálni, hogy a négy szobor legyen lehívva, s akkor a négy mappon párhuzamosan lehet csinálni az alap és ezt a tekercses küldetést, különben vissza kell majd járnod...
     
  4. Bundin

    Bundin Regular

    46-os hibakód nem lehet fellépni a szerverre.....jól indul a patch után a cucc grat grat
     
    Last edited: Mar 5, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. pukiface

    pukiface Someday Author

    Hát igen, a fejlesztők rágcsálják a ceruza végét, hogy hogyan csesszenek ki veled. Erre jöhet a klasszikus. Tanulj meg játszani a kasztoddal. Érdekes, hogy az angol fórumon, meg a discord cseten a harcosokat akarják nerfeltetni, és én sem hallok máshol ennyi panaszt a harcosra. Igen harcossal oda kell menni, és igen védelemre/ellenállásra, hárításra kell építeni, és igen használni kell a sárkánybőrt, meg az élettöltő skilleket a jó időben, ennek ellenére is ha bekritel a bossz, akkor meghalsz, pont ahogyan bármilyen kaszt képviselője. Részemről inf4-en a pályán is egyhites vagyok, full sárgás kraftokkal, királyi kövekkel, és közel kifullozott rúnákkal. Sztm csak annyi a bajod, hogy megszoktad a korábbi pálya erősségeket, amikor csak nyomkodtad az egy gombot, és álltál a bossz előtt. És esélye sem volt leszedni az életed 10% se. Volt ilyen is, elmúlt. Ki kell mozognod a méheket a macinál, ki kell kerülnöd a grimmag sugarát, netán kimenni a meteorból is.. ;) E van.

    Ha megfordítom a dolgot akkor nem irritál azonnali replikára?: A mágusnak élettöltést azonnal, és legyen már instant a kritje, meg a kritsebzése, mert távolsági, és különben is a harcos bénít, sárkánybőre van, 300k élete van, és még vissza is tudja tölteni, és közben kétkezes, ugyanakkorra sebzéssel mint a távolságiak, és még az életes kövei is nagyobbak, ez igazságtala, és felháborító, stb..stb.. ;)

    Na sün!
     
  6. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Ide is beírom, hát ha kapok választ. Az hogyan lehetséges és szerintetek fair dolog-e, hogy az event kezdete óta egyszer sem tudtam pl. a dísztelen sírba menni, pedig a 4. nap full kész volt minden és mind a 4 mapot mindig fullra verem?
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    a harcos (jól összerakva) főleg a 2h.. egyedül vigan elvan.. PVE-en.. de pvp-n akkora szopóágon van hogy nemigaz.. ma piros gömbök voltak(ilyenkor bejárok..már a lóhere se volt elég hogy bemenjek,de 3 gömbért egye fene).. nioncs egy rossz statom mondhatni.. szinte "maxos".. na jó,kevesebb..de azért nem rossz.. egy magi megállt előttem hogy üssem.. hát szinte minden ütésem háritva és ilyen 400-800at sebeztem rá..mondhatni ha nem állt volna soha nem ölöm meg.. másik körben ilyen 5 másodperc alatt kivégzett.. ha azt vesszük hogy minden cuccom t8,rengeteg arany értékkel... kicsit unfair dolognak értem meg hogy egy "pongyolás csóka" a nehézpáncélomat túlzás nélkül állitva,5 másodperc alatt szétkap.. mégis miben kellett volna lennem hogy esélyem legyen? és ez párbaj volt... zászlón,erődön(ahol hónapok óta nem voltam) ha 2-3an jönnek egyszerre mit lehet tenni? fexel-kelsz.. nem akarok alaptalanul vádaskodni,nem is érdekel...de szerintem külső segitség nélkül lehetetlen a harcossal pvp-zni.. ha t8as full felszerelésben ,rengeteg alapérték arannyal ilyen 5 másodperc vagyok vkinek...
     
  8. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Sokáig nem reagáltam az írásodra. Most jöttem ki erődből és akkor én is elmondom mit láttam. Egy "tank" üti az élettelen tornyot és képzeld tölti az életét. Én meg hiába lövöm a 75% kritemmel. Nem fogy az élete. Fagyasztani nem tudom, szinguból kiszalad. Nem elképesztő? Szerintem igen. Az hogy az én szent ametisztem ugyanannyiba kerül, mint a tied és kevesebbet ér az is elképesztő, de erről persze hallgatunk.(PVE) Jó lenne leszállni már erről a lóról, mert nem visz sehova. Állok egy helyben és várom a dropot...sőt Kingből ki sem megyek már olyan jó karim van. A fagygömböt én is lefutom és biztos nem verlek el pvp-n mert csak ha lóhere vagy dragan gömb van akkor megyek be.
     
  9. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nincs is annál jobb érzés, mint amikor utolérsz és lefejelsz egy mágust és rájössz, hogy olyan védelme van amiről te csak álmodsz. :D Ellenben ő úgy bontja le rólad az életed mintha papirmasé figura lennél. Gusztustalan, de ez van.
    De azt egyébként sem nevezném pvp-nek, ami 3 kasztnak csak annyiból áll, hogy szaladnak összevissza és ingyen, vaktában lövöldöznek a minitérképen látható pötty felé. Röhej. Mondjuk mágusommal én is ezt csinálom. :D
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  10. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem működik az érték rúnája 2 azonos ritkaságú rúna felrakása esetén nagyobb rangra erős sebességes kőről hatalmasra. Talán más rúnákkal se működik vagy egyáltalán nem működik most azt nem próbáltam. És igen tisztában vagyok vele hogy jobb klikk a joker kőre bal klikk a 2 azonos ritkaságú rúnára, valamit nem a drágakövekhez szükséges jokert használtam.
     
  11. pukiface

    pukiface Someday Author

    Helló, aki több haladást kell megcsináljon az több jutalmat kap? Vagy csak úgy? Nem annak kellene többet játszani, akinek nincs meg a teljesítménye? Nem fordítva vannak ezek bekötve? Amúgy szombat óta olyan szerver lag van, hogy sokszor játszhatatlan a játék.

    szerk: átállítottam angolra a játékot, és próbáltam keresni a teljesítményeket amiket említ a patchlog, de nem találtam meg. Hol keressem?
     
    Last edited: Mar 19, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. Arkhon75

    Arkhon75 Forum Greenhorn

    Bocsánat, ezzel hónapokkal ezelőtt nekem is volt gondom. Azt hiszem, a 2 rúnát egyazon helyre kell betenni megkettőzve (tehát ha 1+1 egymás mellett van nem jó) , és arra jöhet a joker kő. Működnie kell.
     
  13. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Kétféleképpen nézheted meg:
    C / Cím / Teljesítmény címek mutatása = C / Title / Display Achievement Title
    Q / Teljesítmények / Hősi tettek = Q / Achievements / Heroic Deeds
     
    pukiface likes this.
  14. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Tudom, hogy hogyan kell használni és fel is raktam vele már 5 db rúnát legalább és drágakövesből 15 rubintot vagyis tudom hogy hogy kellene működnie, de egyszerűen nem működik(mind a 10 prizmámba tettem rubintot). Amikor rákattintok jobbal a joker rúnára megváltozik a kulzor ahogy kell, de hiába kattintok rá a rúnákra nem is adja be a biztos vagyok-e benne kérdést.
     
  15. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nézd már meg milyen statisztikai értékekkel játszanak a távosok meg milyennel egy harcos pokoli 4-es szinten! Betennék neked egy harcost olyan statokkal amilyen a mágusod aztán menjél játsszál egész nap pokoli 4-en és ahányszor lehalsz, bejön a második esély annyiszor kapnál egy istenes taslit, megnézném én felállsz e még a nap végén! Nem hinném! Fogalmad sincs a harcos kasztról! Fogalmad nincs milyen szinten nehéz egy harcost összerakni infernó 4-re! Aztán nyomatod a sok baromságot! A távos statjai nullák a harcoséhoz képest! Ez a játék már nagyon rossz!

    Harcos!
    [​IMG]
    Mágus!
    [​IMG]

    Vagy a törpe 39 ezer életponttal! Röhejes!

     
  16. Vakvalter

    Vakvalter Forum Apprentice

    Sziasztok. Pvpn csapatban csak királyi aréna van egész nap. Mi történt? Bármelyik másik jó lett volna egész hétvégére :) Kérem az adminokat, moderátorokat, hogy jelentsétek a csoportos pvpbe NE lehessen csoportban jelentkezni. Ez a kis apróság már nagy lépés lenne a kiegyensúlyozás felé. Jól összeszokott, erős karakterek összeállnak és könnyedén verik a random csoportokat ahol sokszor csak napizók, meg kétkezesek is vannak. Teljesen igazságtalan, lehetetlenné teszi a pvp játékokat. Én azt sem bánom ha lehet csoportban jelentkezni de akkor csak egy másik vele egyszámú csoporttal tegye össze őket a rendszer várjanak csak órákat. Kijelentem hogy igen sok pvpt szerető játékos akaratát tolmácsoltam. Kérlek nyomatékosan jelezzétek, hogy itt változtatásra lenne szükség.
     
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Továbbítva.

    Szerk: Ma javítva lesz, igéret szerint. A javalataidat pedig megvizsgálják.
     
    Last edited: Mar 22, 2020
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ez az én tapasztalatom is sajnos. Fél éve lehetett a pvp event, akkor fullba nyomták ezt, de azóta is tart, hogy összeállnak az erősek. És mindig ellenük rak őssze a rendszer, mivel MIATTUK egyre kevesebb lesz a játékos csoportos pvp-ben. Én is és más is inkább kilép pvp-ről amikor azt tapasztalja, hogy sorozatba rakja össze a csaló csoporttal. Fél éve a pvp event alatt jeleztem én is, hogy ne lehessen csoportba jelentkezni, de azóta sem történt semmi. De hátha egyszer lesz valami. Addig csak ha lóhere van, akkor megyek be.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Királyi arénában nincs kimerülés ha a menetidő eléri a 00:00-t. Ha 2 vagy több tank marad a végére akkor baromi unalmas perceken át nézni, ahogy körbe-körbe rohangálnak és életet töltenek ...
     
    Last edited: Apr 6, 2020
  20. giliszta

    giliszta Regular

    az iránt érdeklődök,hogy az egyik karakteremnek map váltáskor villog az event jelző ikon,mintha haladás lenne rajta. ez minden map váltáskor így van. ötleteket várok köszi.
    update: verianon az összes karakteremnek eltünt egy csomó cucca a rilíz után. ilyenkor mi van? a trezorból is,meg a karimtól is. grimmag-heredur,ugyan ez a helyzet.
     
    Last edited: Apr 8, 2020