Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Setoneto, poprosím ťa aby si ma vylúčil z našej gildy. Žiaľ nemám na hru čas. Venujem sa dieťaťu. Som už sám na výchovu. Nedokážem to časovo skombinovať tak, aby som zvládal aj hru aj dieťa.
    Ďakujem za všetko a prajem veľa úspechov naše gilde. Dobrý drop a spolupracujúci ponk. Samozrejme veľa úspechov celému serveru.
     
    Last edited: Mar 13, 2020
  2. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Tak fatal máš takovou eco cestu....výhodné jak časově tak minimum potřebných zdrojů. Ty inferna v PVE sezoně mohli líp třeba bodově poladit, aby se to vyplatilo běhat na vyšších obtížnostech. Tak jako i obtížnost pro sólo a skupinovou hru, protože tam jsou rozdíly jako prase. Navíc už nejsou ani motivující běhat bedny z odměny za odběhané Q-čka. Gold se dá v pohodě nasbírat cestou, za matery se dají nakoupit fragy tím že už není pro ně tak velké využití jako dřív a jader už má každý taky dost za tu dobu. Tím že jede víc eventů tak stačí už jen dělat jeden typ nejrychlejšího Q-čka na progress bar pro PVE event. Tak že nejde už ani tak o obtížnost jako spíš o výhodnost co zrovna potřebuješ a očekáváš z běhu a podle toho volit obtížnost.
    Má to ovšem jeden háček, že pořád bude rozdíl v hráčích na jaké jsou úrovni a co zvládnou a co už ne ....ať solo nebo ve skupině. V tom se i budou odporovat náhledy na celou věc odvíjející se od potřeb hráče pro určité úrovně obtížností. Ve smyslu jestli teprv budují svůj build, běhají progress eventu....atd. V tom případě pak obtížnosti mají tu své místo a pořád budou mít i když se využívají třeba jen dočasně nebo v omezené míře pro určité účely. No a to že tu je spoustu obtížností ?...to svým způsobem korensponduje s generacemi starých hráčů tím, že ty obtížnosti vytvářeli pro ně, aby se dál mohli posouvat. Máš dvě cesty buď navyšovat další obtížnost a přidávat paralelní světy, nebo zvednou level a přidat nové lokace. Svým způsobem tohle vyjde na stejno, protože pořád se jedná jen o dočasnou zábavu než se nasytíš z novot. Velký rozdíl pak je v tom jestli pouze povýšíš tier v setech což je asi menší zlo než když dojde na to že budeš budovat celý svůj build odznovu tím že zvednou level - což znamená pak jistou dlouhodobou devalvaci než se úspěšně popereš opětovně s ponkem.
    Jinak co se týče dragan eventu tak změny nejsou až tak tragické. Oproti minulým ročníkům jsou odměny nadmíru luxusní ať už z progress pásku nebo možnosti zisku run a klíčů pro amfory.
     
  3. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Tohle chapu, ale vidim lidi co daj solo i3/4 napohodu behat ve skupce podobnych zebricky na fatalu. To mi nejde na rozum, vzdyt s takovyma mam problem si do neceho bouchnout na i3 mape a musim predbihat a nesbirat drop, abych si udelal obcas aspon nejakeho minibossaka. Co bych tam asi delal na fatalu? Proc jako teda honim dmg a kritik a to vsechno ostatni, abych mohl eventy odbehat na normalu, zebricky na fatalu a klepal se kdy prijde neco, kde bude povinny delat listu na i4? Chybi mi tam ta moznost umrti, na i3 uz musim udelat velkou chybu, abych sel na zem, na i4 obcas lehnu ani nevim proc a to me na tom bavi :) to neni machrovani, jen se mi z to vytraci duvod budovat postavu. Kdyz byly minule stoky shorel jsem jak papir, uplne na sracku z toho jak jsem na to nemel, to me donutilo maknout si po dlouhy dobe letargie a hrani na jiny postave a v tom vidim tu zabavu
     
  4. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    za mě event 5 z 10
    myšlenka (změna proti minule) dobrá, ale nedomyšlená. Než jsem naplnil druhou postupovou lištu se mi objevil bonusový rytíř (Havraní perly) asi 3x a bonus mapa taky (od doby co ji do postupu nepotřebuji tak 5x). Do velké haly se nedostanu protože jsem v minulém eventu nezískal Svitek a lakomý Dragan ho nechce dát, a v amfórách (133 ks před eventem + získané = jsem na 16 klíč) taky nic.
    Sirnatá poušť zbytečně dlouhá (opakovací úlohy tady asi nikdo neplnil) a Vykopávky krátké.

    odměny z truhel jsou velice slušné
     
  5. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Event nieje zly progres z noveho dragana +- 25 koleciek z progresu joker kamen joker runa + nejaky ten kralovsky drahokam z progresu ja ich vela nemam cize potesi nejake tie temne mince tiez boli akurat, ani raz som nefarmil perly na hrade a to som ich mal vzdy viac a viac zacal som dragana s asi 2k a koncim s 12k celkom divne no nevadi. Unikat z dragana som nevidel mozno nejake tie rukavice co nenosim takze tak. Sice ten isty event ako vzdy ale bola jedna nova mapa XD
     
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Za mě event určitě 10/10.. Nemůžu vytknout víceméně nic..

    Teda pár věcí zůstalo nedomysleno dle mě..

    "Nový unique věci".. Mělo to být do setu.. Takhle jsou bezcenny,samostatně nepoužitelný a bonusový očarko je málo "op".. abys to nějak mohl použít..

    Další věc.. Bojiště..jdeš tam 4x a dost? To vymyslel nějaký blázen... Amulet je docela ok ale když vyfasujes jak já 6-13-13 tak se můžeš jít klouzat protože další nemůžeš dropnout.. proč to nedá 100% pokaždý když už to pomlátíš inf4 minimálně?

    001-002-003-004 + bonus mapy skvělá práce...za mě teda mínus že je to nastaveno abys běhal norm ale BP nerozumí vlastní hře,to víme všichni..

    Další + že event kostým za 600 korun byl k ničemu..jsem se musel smát když jsem to viděl u někoho.. Takhle by to šlo..kdo chce přispět ok,ale výhody žádný...

    Z pěti kostýmů mám 3... síra a les ne a ne... Elitní vojáci 3/6...

    Zadarmo krákor inf4 s milionem fialek taky +...

    Malý hajzlík dragan jr by mohl dropovat slušneji.. Ty jeho skoky jsou smrtící a každým killem jsem zklamán..(Ale stejně ho tam nenechám)
     
    Dukynka likes this.
  7. Damino

    Damino Forum Greenhorn

    Zdravím,mám otázočku,vo velkej sieni dropuje čierna vdova,ale chcem sa spýtať,padá z dragana/pavúka/truhle ... ? ja ho mám už pár rokov,ale pár ďalších ludí sa ma to pýtalo,tiež nevedia
     
  8. CzSamurai

    CzSamurai Forum Apprentice

    ve velké síni od nás nikomu pavouk nespadl, popravdě asi proto, že primárně zabijeme dragana dřív než pavoučice dojde.. co jsme chodili bledý hrob, tam mount padl pár lidem ale je na něj fakt hodně malá šance, odhadem tak jeden za 100-200 map
     
  9. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Za mne jako slabšího hráče rozhodně nejlepší event co poslední dobou byl. Odchodil jsem to většinou na bolest, sem tam trýzeň a dalo se to vpohodě zvládnout (přes velkou halu). Odměny skvělý a jako bonus ještě drop run - super. Perly v denních výzvách - perfekt. Nicméně, pokud bych náhodou nechytil skupinu co mne vytáhla 5x na i4 (kde mi padl svitek), tak jsem byl možná bez svitku a díval bych se na to radikálně jinak (do té doby jsem dragana šel cca 30x a otevřel cca 50 amfor bez úspěchu). Celej event skoro zabít na tom jestli svitek padne mi opravdu nepřijde nejšťastnější (a ne rakeťáky jsem do konce na své úrovni opravdu dotáhnout nemohl).

    Co mne vyloženě naštvalo bylo 3x za sebou strávení cca 40 min vymlacováním útočiště rytířů na i1 a pokaždý to skončilo stejně - zabil mne ten poslední rytíř. Jenže ani jednou kvůli mé chybě, ale pokaždý kvůli tomu že mi přes obrazovku naskočila výhodná nabídka od Emilie a než jsem se jí zbavil, byl jsem po smrti. Počtvrtý jsem tam už opravdu nešel. Proč tohle skáče při souboji s bosem fakt nechápu.

    Druhá věc co mne vytočila bylo propadnutí 7D prémia z odměny. Vůbec nerozumím tomu, proč je vybrání časově omezené. A když už to musí být, tak proč se to po uplynutí časového limitu aspoň samo nepustí. Byl jsem na dovolený, tak jsem to chtěl pustit na poslední chvíli abych z toho prémia po návratu měl aspoň něco - i tak mi to vycházelo že z něj užiju jen 4 dny ze 7, ale co nadělám. Napíšu si lísteček, nařídím budíka, abych nezapomněl. Hodinu před limitem se jdu přihlásit do hry - a hra je nedostupná. Po hodině a půl se konečně přihlásím a prémium propadlý. A podpora? Měl jste dost času. Ano měl jsem dost času, ale to bych si to musel pustit tehdy kdy mi to k ničemu nebylo. A jakou jsem si teda měl nechat rezervu? Dvě hodiny? Den? Účel limitu je jakej? Aby si to lidi nehromadili v inventáři na dobu kdy to opravdu využijou? Kdyby se to aspoň puštělo po limitu samo. Tohle řešení benefit nepřináší podle mne žádný, určitě to občas někomu propadne a člověk je pak akorát naštvanej.

    Ale propadání prémia a vyskakování nabídek od Emilie s eventem vpodstatě nesouvisí, takže za mne event 9/10 - bod dolů za velkou závislost na svitku.

    Jo a díky moc za průvodce eventem!
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nejlepší hodnocení co jsem poslední dobou četl... Žádný brek,žádné osočování proč to nejde ale pěkně shrnuto pozitiva...

    Ještě doplnit že to šlo hrát bez koruny,nebylo potřeba plášť a hromady TM a bylo by to komplet ;)
     
    -Touchwood- likes this.
  11. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    I když asi většina z nás už event Úplněk, který právě probíhá, zná, tak jsem do almanachu seškrábal Průvodce eventem Úplněk. Postupem času usiluji o vytvoření těchto průvodců ke všem akcím.
     
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    3x peklo 3 na liškách 10x klíč ke stokám fakt bída.
     
  13. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Není lepší pozvánkou na event, když se klíče farmí ve stopovém množství. :D
     
  14. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Vzhledem k tomu, že nám posunuli stoky, jsem aktualizoval průvodce eventem Zamořené Kingshillské stoky. Můžete z něj proto načerpat základní know-how o tom jak event probíhá. :)
     
  15. CharlieX70

    CharlieX70 Forum Greenhorn

    Taky mám průměr 3 klíče ke stokám na mapu, od vánoc zmizelo z gildy 15 lidí, z přátel cca 75%, za chvíli tu nebude běhat nikdo.
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ndelam to casto..ale konecne user friendly vec od BP..

    stackujici hodnoty zmenou mapy i kdyz jsi mel jenom vterinu do konce se nastavi na max hodnoty casu..

    to je skvela vec kdyz zabijes bosse do minuty, mesto... mas minutu na identifikaci..pak najedes na mapu a zase minuta ..parada..

    palec nahoru..
     
  17. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Slušně dostává CMJessi za uši na discordu za ten slabý drop klíčů od stok. A strašně se diví že to tak je. :)
    jinak co jsem šel tak bolestivka amfora za 5 = 60 peklo III = 72 a ten sekáč který si mě mazal na pekle III na chleba je teď celkem uklidněný a hratelný.

    Jinak na bolesti mi z 5 amfory padá i 11 klíčů od stok takže mapa je zadarmo na pekle III také 11. Takže kdo farmil klíče k amforám na Draganaovi tak je teď v klídku. Ale spoluhráč už dostal i 30.
     
    Last edited: Mar 20, 2020
  18. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Hlavne jsem nikde nevidel, ze by se drop klicu ke stokam skaloval s obtiznosti - bylo to avizovano v poznamkach k R229, ale vypada to, ze skutek utek.

    To vypada, ze ten event bude jeste vetsi tragedie, nez minule.
     
    Last edited: Mar 20, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Dnes si všiml Sangmar, že plášť je na 25 dní ale event tak dlouho netrvá zajímavé vypadá, že sem vrhli nějakou zbastlenou verzi eventu bo jsou nejspíše všichni doma na home office.
     
  20. mad.max

    mad.max Regular

    Dokáže mi prosím niekto osvetlit čo presne vytvara ten krysí král jako spoločník ?