Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sydak1

    sydak1 Active Author

    Ahoj, v minulých stokách někdo psal, že jde červenou ropuchu změnit na zelenou. Pletu se, nebo to skutečně jde?
     
  2. ki84

    ki84 Advanced


    Nechoď tak tie červy trýznivú, ale len bolestivú, ak ti je to ťažké. Efekt ušetrenej esencie je pre teba v tomto prípade dôležitejší než o čosi málo viac do postupu. Ak máš Premium alebo Deluxe a teda sa nemusíš báť umierania, postup na prvé listy pomerne slušne nabieha aj povedzme v Stokách pod kryptou. Na I3 je to bez amfor cca 80 do postupu. áno, stojí to kľúče, ale s tým nič nenarobíš. Buď budeš točiť do zmyslov zbavenia malé obtiažnosti a zbierať smeti alebo aj keď dlhšie tie väčšie a ten drop tam aspoň za niečo stojí. Naviac ti tam môžu padať veci do setu na zmyslupných stupňoch. A asi sa budeš musieť zmieriť s tým, že tento event nedokončíš. Je to strašne zle nastavený event, najhoršie zo všetkých a ani ja sa s ním asi babrať do konca nebudem. Mne sa to grindiť nebude chcieť a to som v tretine predposlednej lišty. Nechcem na to ale minúť všetky kľúče k amforám. A ber to aj tak, že toto je skutočne event, ktorý je viac na skupinové hranie, ako na hru sólo. Ak máš slabú postavu a nie si v nejakej dobrej gilde, pôjde to len ťažko. Tu sa aj zle ťahajú slabší hráči, stúpa spotreba esencie. Skôr si vyber pokiaľ to ešte pre teba pri doterajšej námahe má zmysel ísť, aby človek pri to nezošedivel.



    Stále je to o tom istom. Niekto so slamou v hlave proste nedokáže pochopiť, že hráči ktorí majú slabé, slabšie postavy aj na ten smrtiacej pália potrebnej esencie isto na tisíce. Áno, pozitívna zmena je, že už to netreba ísť podľa obtiažností, ale aj tak je to zlý event. Po Cirkuse a Dragonovi som ale ochotný im tento nepodarok prejsť len kývnutím rukou. Inak teraz som si skúsil katakomby štyri krát za sebou na I4. Do postupu aj s otváraním všetkých amfor mi padlo 1 738, čo nie je málo, ale stálo ma to spolu 77 kľúčov k amforám, plus jeden nájdený na mape. A tá posledná lišta je proste hnusne dlhá. Nebudem to robiť a míňať všetko čo som nafarmil pri Draganovi len preto, aby mi na konci padol kráľovský kyanid, čo je isto väčšia šanca než aby mi padol posledný typ kameňa čo ešte potrebujem, kráľovský rubín. Myslím, že budú eventy kde tie kľúče k amforám miniem zmysluplnejšie než pri tomto.
     
  3. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @sydak1, nepamatuji si, že takto šlo kdy měnit odměny. Červená ropucha je ve druhé postupové liště eventu a nelze z ní nijak udělat zelenou ropuchu.
     
  4. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Mám plné itemy royalov nemám dôvod sa tam mrdať pol týždna po niečo čo nepotrebujem tak moc radšej pôjdem s mojim obmedzením herným časom na Qčka po materi na tierovanie ked náš skvelý tím chce nahodiť inf7

    Ohľadom načítania odkiaľ je vonku korona je to katastrofa random freezy po mape na 15ms a nebulu to hádže furt pokiaľ máš 32-bit client ako niektorý

    A prosím keď ti zopár jednotiek a núl stojí za desiatky hodín hrania čo by si mohol venovať zmysluplným veciam prosím tvoja vec
     
    elikape likes this.
  5. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    jj je lepsi vyuzit ten cas smyslu plneji jako se hadat na en foru o tom ktera klasa je lepsi a ktera ma lepsi itemy:D tomu rikam zdrave bunky:d ale fajn event se ti nelibi tak nehraj :)
     
    -Touchwood- likes this.
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    K čemu nám bude inf7 když eventy stejně děláme na bolesti,a pve LB na fatalu....

    Mimochodem...já po 7-8 letech co hraju (jednou postavou) tak tuším v pátek jsem dosáhl mety full royal v itemech (nikdy jsem nekupoval drahokamy..vše nafarmeno)...
     
  7. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    BP se snad nikdy neopuci. Event zkrati na 14 dni a prekryje jim PVE zebricky. Dnes zacaly minieventy a servery jsou pretizene tak, ze to haze chybu 36 (snad si dobre pamatuju). Hra nehratelna, o minieventech ani nemluve.
     
    Dukynka likes this.
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    kdyby nebyl koronavirus jdu do hospody ..

    [​IMG]
     
  9. paladina78

    paladina78 Forum Apprentice

    Opětovně BP nezlamalo. tímto prosím ostatní hráče, pište na podporu, ať konečně BP něco dělá nebo ať daj výpovědi a dělaj to lidi co tomu rozumí, bo nemožnost se přihlásit na jakoukoliv mapu, díky přetížení a nemožnost udělat evet je jejich chyba a špatný přístup programatorů!
     
    Dukynka likes this.
  10. setoneto

    setoneto Forum Pro

    takze typek co ma full royaly ve vecech mi tu bude vypravet neco o jednickach, nulach a smysluplnosti :) no jak myslis, full royal to nekonci, to je dneska takovy lepsi zaklad bych rekl, ale i tak jsi tu musel prosedet mraky hodin nebo nasypat spoustu cocky
     
  11. *Halbrane*

    *Halbrane* Forum Greenhorn

    Tak zase potlesk za totální neschopnost a selhání při eventových akcích pro BP.Pořád dokazujete,že jste nejneschopnější tým,který jsem kdy u her viděl.chápu,že je to dáno i technickými možnostmi ,které vám jsou k dispozici ,ale i tak vedete v tom jak vytočit a nasrat i opravdu klidné a trpělivé hráče.nezapomeňte dát jako kompezaci třeba 10 sféráků ,ať to stojí za to.Jdu blejt ,velebnosti.
     
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nechapu proc nemaj vyhrazeny prostor pro hrace minimalne s premkem.. kdyz uz za to clovek "plati" ocekaval by aby se to dalo hrat.. minievent na 2 hodky a hodinu klikam na pripojeni..

    jinak tenhle typ minieventu je na palici.. treba zitra jsem v praci.. dal ani nevim kdy to bude..

    dalsi "zacne" v 22:00.. tak realne se bude dat hrat kolem 23:10.. katastrofa....
     
  13. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Tak jsem šel stoky pod hradem včera párkrát na bolestivku a párkrát na normal a ono padá pořád stejně postupu? Pokaždý jsem dostal jen 24 odznaků. Možná na trýzni a výš padá víc, to jsem nezkoušel.

    Na obyč. mapách sice padá najednou víc znaků, ale zase mi přijde že padají na vyšších obtížnostech méně, takže jsem už kolikrát měl z bolestivky víc odznaků (třeba 25) než z fatalu (třeba i jen 16). I na fatalu ty základní mapy dám, ale k čemu platit 3x dražší vstup, když z toho můžu mít menší postup? Nezkoušel dát někdo dohromady nějakou statistiku?

    Jinak jsem si realisticky řekl, že mne to zajímá tak do páté lišty, což není zas až tak moc bodů a mělo by se to snad docela vpohodě dát. Další zajímavá odměna je pro mne pak až za cca dvojnásobek bodů, takže to pak už řešit nebudu :).
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ja chodim inf4 pristav.. tam kdyz otevres amfory tak mas treba 4-500 postupu jak nic... sice uz neotviram..ale jestli me uvidis tak se zeptej jestli tam nahodou nejdu :D tam nic nehrozi a v klidu muzes sbirat drop... tech 48 klicu dostanes stejne zpatky
     
  15. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Tomu sa hovorí hranie od vydania asi tak hodinu denne ak toľko ale keď myslíš fajn mám dosť detinských ľudí
     
    setoneto likes this.
  16. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    No rád se přidám, ale nevím pod jakým Tě mám hledat jménem :)
     
  17. KotBogomot

    KotBogomot Forum Apprentice

    Ok, zasel jsem taky cca 20x inf4 na test. S tim, ze drop tak okolo 300, max jsem mel cca 410? Otevirany vsechny amfory. Takze docela souhlas, ale co me dostalo je: ... tech 48 klicu dostanes stejne zpatky.. hmm, sranda nebo ironie ? Otevreni 5 ti ventilu -5 , prasatka +2, amfory +2, drop +4 prumerne, takze u me -45 klicu na kolo..
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Tak já vyšel z toho vždycky v plusu..a tak kolem +20-30... každý kolo... Nebyl jsem tam od pátku takže je možný že se v tom hrabali specialisté
     
  19. ki84

    ki84 Advanced


    Ako som písal. Na I3 tam v priemere do postupu padá okolo tých 80.

    Dobré rozhodnutie ;) Pokiaľ si na Grimmagu, môžeme sa dohodnúť a ja ťa na tej trýznivej pri tých červoch potiahnem, aby si to mal čím skôr z krku. Nejakých dvadsať kolečiek tam môžeme dať. Vyššie veľmi nie, stúpala by mi už dosť spotreba esencie. Alebo zopár máp po kryptou na I2 alebo I3. Tam je to ale veľa o kľúčoch a to sa mne už farmiť veľmi nechce.
     
  20. setoneto

    setoneto Forum Pro

    a co nejaky dobry bonuskod jako omluvenku by nemohli poskytnout za tu traparnu(kod chyby 36) u ktery jsem vykouril snad karton cigaret, kdyz jsem klikal na znovu nacist nebo restartoval hru?