Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bundin

    Bundin Regular

    Az utóbbi hetekben sokat törprengetem a q5 gyűrűn ami sehogy se passzol bele a sorba az 5 varázssorával, és nulla egyedi sorával, emiatt természetesen használhatatlan is. Viszont ezen a randomitás vonalon tovább gondoltam egy picit, és ötletem ezzel kapcs az lenne, hogy a Káoszpecsétnek se legyen több varázssora mint 4, de legyen végre egy egyedi sora is, és itt jön be a nevéből jövő kis csavar, a gyűrű minden sora legyen random, varázs és egyedi sorok is, mégpedig úgy, hogy az összes létező gyűrű és amulett arany értékei közül sorsolódjon ki az egyedi sora. Persze itt lenne egy két tárgy mint kivétel például ne kaphassa meg az arany hélioszi amulett arany értékeit, ezt leszámítva egy eléggé érdekes és vicces egyedi tárgyat kreálnának belőle, a jelenlegi használhatatlan vacakhoz képest. Illetve még tovább lehet fokozni rajta a káoszt azzal, ha a fehér statok 2. és 3. sora is random hogy mit ad. Ez lenne az igazán kaotikus gyűrű...
     
    bibere likes this.
  2. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Sziasztok.

    Kérem továtbitsák a kedves játékfejleszök felé. Megcsinálhatnának nekünk, hogy azokra a tárgyakra ami a különleges zsákba van kérdezzen rá hogy, akarjuk e használni.
    Ma kinyitotam 1 retethetetlen ládát véletnenül :)
     
    Last edited: May 13, 2020
  3. nflramirey

    nflramirey Forum Apprentice

    Az Autó lootra lenne egy olyan tippem (más játékban láttam) Lehetne mondjuk egy pet ami szedi a cuccot nekünk van annyi haszontalan pet a tasiban egyre rá lehtne rakni ezt a képességet aki akarja azt használja aki nem az nem mindent szedne.
     
    Jazehin and Bundin like this.
  4. Bundin

    Bundin Regular

    Képességre lenne ötletem.
    Jelenleg a törpének a vastörpe képessége totál használhatatlan ahogy müködik mivel ez egy közelharci képesség lenne, és ha ezzel a képességgel beugrom egy nagy tömegbe nagyon hamar leaprítanak, hiába ad a védelmemre bónuszt, mert az így is maxos, tehát az maximum arra jó hogy kitöröljem vele.
    Helyette mivel a képesség nem lenne rossz, de az egy kicsit vicces, hogy a vastörpe robotruhában is közvetlen a használója sérül így szerintem okosabb lenne, ha a ruha saját élettel rendelkezne(ezt egy kis életcsík a feje felett jelezné is, szóval amíg rajta nem sebződik, csak akkor amikor a ruha megsemmisülne, akkor egy szétrobbanás keretében a törpe kiesne belőle és elszenvedne X% sebzést....
     
    Last edited: May 17, 2020
  5. kingbeni1

    kingbeni1 Forum Greenhorn

    Üdv.
    Mivel hiányzik 2 elemi védelem töréses pet arra gondoltam jó lenni csinálni villám / méreg törős peteket, ez a 2 elemi védelem töréses pet HIÁNYZIK!!
    A mágusoknak 3 elemi sebzést tudnak okozni de villám védelem töréses pet nincs aminek megfelelne szerintem Sigrissmar / Dzsinn.
    A vadászoknak pedig nincs méreg védelem törős pet. Miért? A legtöbb skill méreg alapján sebez, annak a petnek szeritem Gorga / Hagastove barlangban lévő banyák.
     
    Last edited: May 17, 2020
    Bundin likes this.
  6. Nemander

    Nemander Forum Greenhorn

    hello problem joker jewels no craft help mi
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ráteszed a joker követ a 2 egyformára... nem a munkapadon kell hanem az eszköztárban
     
  8. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Magotina figura csökkenti a boss lények méregellenállás értékét, másfelől a vadász legtöbb támadása ellenük fizikai ebből adódóan szerintem nem sokan használják ezt a kísérőt.
     
  9. kingbeni1

    kingbeni1 Forum Greenhorn

    Igaz, pont ma néztem és tényleg van :"D de a villám töréses pet hiányzik
     
  10. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Az én ötletem, hogy a két részes Halál kapuja szett (Halál sisak, Halál pecsétje), magyarosan Mortis szett egészüljön ki egy harmadik szett darabbal. A szett harmadik tárgya kizárólag pajzs/tegez/könyv lenne és a különleges arany varázslatnak azt adná, hogyha a szett mindhárom tagját viseled akkor a kaszás nem jönne érted, tehát nem halnánk meg random.
    Szerintem nagyon jó lenne, teljesen felbolygatná a játékot, nagyon sokan szerették annó az egykezes felállást és ezzel versenyképesek lennének a kétkezes felálláshoz képest.
     
    opos2012, bibere and Bundin like this.
  11. Venomfist

    Venomfist Forum Apprentice

    Az egykezes sebzés így is totálisan és ténylegesen eltörpülne a kétkezes mellett, az ötletet kiegészíteném egy olyan bónusszal, hogy a három szettdarabbal 2x annyi sebzés stackelődik, vagy hogy 100 stack legyen a maximum az 50 helyett. Valahogy így, hogy versenyképes lehessen..
     
    opos2012 likes this.
  12. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Valamit benéztél, én a Mortis szettről beszéltem, az közel azt a sebzést hozza mint a kétkezes. Az hogy, hajszállal alatta marad a sebzés a kétkezeshez képest az nem baj, mivel a pajzs, tegez, könyv pulszban adna védelmet, ami kompenzálja azt a kevéske sebzés hátrányt. Szóval a stekkelődésen nem kell változtatni.
     
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    harcosnak akkor sem érne semmit... ha elveszi a hp-t...inkább szaladgálok 320k hp-vel és 70-90k sebzéssel mint 50-80k hp /100-120k dmg...

    ilyen inf1-2 mapig még jó..de feljebb már félsz beleugrani a csoportba.. akkormeg minek... bossra pláne..
     
  14. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Dragan fegyverhez lenne egy olyan módosító javaslatom, hogy amennyiben bele kraftoljuk a villám, tűz és méreg kővet, akkor az a fegyver sebzését változtassa villám, tűz vagy méreg sebzéssé. A fegyvert nem használja senki, mert jelenlegi formájában gyenge, de amennyiben az alap fizikai sebzését elemi sebzéssé változtathatnánk, akkor az újonnan bevezetett elemi eszikkel már reálisan kihasználható lenne a dragan fegyver! Ráadásul igy azok a kasztok akik nem vagy csak gyenge elemi sebzéssel rendelkeznek, azok számára egy jól kihasználható fegyver lenne.
    Emelett még jó lenne, ha a méreg, villám, tűz kő bekraftolásakor a dragan fegyverbe, nem pörgetné újra a fegyvert statisztikáját! Mivel egy dragan event alatt akár több tucat ilyen kő megszerezhető, ennyi kő mennyiségből év közben tudnánk a fegyver elemi sebzését változtatni és az elemi esziket optimálisan felhasználni. De ehhez fontos lenne, hogy a fegyver statja ne változzon újra minden egyes kő bekraftolásákor.
    Szerintem ez egy pozitiv változás lenne a méltatlanul elhanyagolt dragan fegyver használhatóságában, kérem továbbitsátok az ötletem a központ felé.
    Másik ötletem, hogy azok az event bossok amik fixen sárkánymagot dobálnak, azok a jövőben néha adjanak sárkánymag helyett gyarapitómagot. Mondjuk 90% eséllyel sárkánymagot dob, 10 % eséllyel gyarapitómagot. Régen is adtak ezek a bossok gyarapitómagot emlékeim szerint, és mostanra már belefulladunk a sárkánymagba, gyarapitó magból meg kevés van.
     
    Bundin, bibere and jackoneill1976 like this.
  15. Bundin

    Bundin Regular

    Volna egy olyan ötletem, hogy az olyan eventekről, ahol nyílik titkos búvóhely az igazodjon az eventhez témában ergó ne a köztesekben megszokott búvóhelyre lehessen eventről bemenni, így pl teliholdon vérfarkas témájú, újholdon pókok, csatorna eventen csatornás.....
     
    bibere likes this.
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Kérem jelezzétek a központ felé az ötletem. A jövőbeli Csatorna eventek haladási sávjának a végére rakjanak be jutalomnak egy Méregtővis kicsiny rúnáját. Így azoknak is megszerezhető lenne akik 3 db eltelt eventet végigfarmoltak, beleraktak +1000 kört és kővet nem kaptak.
    Ha már van a játékban ilyen rúnakő, akkor legyen megszerezhető is.
     
    jackoneill1976 likes this.
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Pontosan... Vicc hogy a fődíj egy mount ami már mindenkinek megvan 3x..

    Sőt..továbbmegyek..az első lista végén akkor lehetne a mount a másik kettő végén meg a rúna..esetleg a pet is mert mindjárt a végén vagyok a harmadiknak (ismét) és még mindig nem esett... Azért nem ártana elgondolkodni hogy megszerezhető cuccokat teszek be... Még hogy emelt dropp... A vadrózsa droppja is le van véve hiszen 19 jött a harmadik lista feléig.. nem kicsit kellemetlen hogy 3-4-5 körönként esik 1... nehézség meg tökmindegy mert fájdalmason esett 2, inf4en meg egy se....
     
  18. Bundin

    Bundin Regular

    Tudod ha a 0,00000000000000000000000000000000000000001%-os dropraten 100%-ot emelünk az akkor is csak 0,00000000000000000000000000000000000000002% ami egyenlő a semmivel továbbra is, de legalább elmondhatják, hogy megemelték a duplájára igaz semmit sem ér. Amúgy nem is értem én se miért nincs haladási sávban sem, vagy miért nem lehet beállítani egy ésszerű droppot neki, ráadásul 27 db kellene egy fullos rúnához, amit már érdemes használni is. És mondjuk az emberek nem 10 év alatt szeretnék kiszedni, az meg a másik, mert ez így nem szórakoztató!!!!
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Mondjuk ja... Kb. úgy emelték a droppot ahogy olcsóbbá tették a gyarapító magot matiért.... De azért van bőr a képükön hogy a releaseben megemlítsék... Képzelem mekkora röhögés tört ki a breafingen mikor megvitatták mi legyen a leírásban... emelt dropp,olcsóbb magok.. játékosok visszajelzése alapján...
     
  20. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Mondjuk az se lenne baj ha nem mindig ugyanaz a 3-5 hátas meg ua 3-5 kosztüm esne a szörnyektöl meg a ládákból / nem mintha gyüjteném öket életre-halálra / csak kicsit vicces a dropp. PL fehér tigrisból már lenne vagy 60 db patkány királyt meg sose láttam :)