Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Köszönöm a korrektséged, hogy visszajeleztél!

    Sokan nem fogadják el, de a laggolásnak nevezett jelenséget legtöbbször nem a játék, illetve annak szervere okozza. Csak nyilván egyszerűbb, s divatosabb azt szidni...
     
  2. GentleRain

    GentleRain Forum Apprentice

    Nagy problémám lenne. Miközben harcoltam, nem tudom, mit nyomtam meg, de minden eltűnt a menüsoromból. Az összes támadásom, amit betettem. Meg kiadott egy második, de üres menüsort, de oda nem tudok semmit sem betenni. Ráadásul prémium tagságot akar velem a játék megvásároltatni. Hogy hozhatnám vissza a menüsoromat? Fogalmam sincs, hogy tűnt el, így pedig csak az alaptámadásomat tudom használni + az eszenciákat. Előre is köszönöm a segítséget!
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nyomd meg a ↑ billentyűt :)
     
  4. GentleRain

    GentleRain Forum Apprentice

    A billentyűzeten, vagy valahol a játékban? Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de ilyenkor totál analfabéta vagyok. :D
    Plusz nekem ez azért volt fura, mert nincs is prémium tagságom.
     
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    de most ezt komolyan meg kell kérdezni? kipróbálom..nem? ..a billentyűzeten..a "↑" billenytűt... az amelyik a ← → között van és nem ez ↓...
     
  6. pukiface

    pukiface Someday Author

    Én csak ezt szeretném idemásolni a 228-as patchlogból, hogy együtt röhöghessünk.. a nyilvánvalón.. ;)

    "Realm Fragments

    As you might have read, we decided to reduce the drop rate for Realm Fragments with this release. One reason for this is, that we run less Realm Fragment-based events than we have originally planned.

    We have also implemented a special version of the Looters Fortune event that increases the drop rate of Realm Fragments. Our plan is to run this event regularly whenever an event is coming that requires Realm Fragments.

    This change is the first step to decrease the huge gap between players with an endless amount of Realm Fragments versus players that struggle with finishing events due to a lack of Realm Fragments. The Looters Fortune event is supposed to create a balance between these two."

    Az esszencia sivatagon meg dropszedés közben meghalok magamtól, ja tök jó biztosan főleg az első mapon a 7 hullám, meg a következő pálya, amit szintén le kell verni, hogy végre megjelenjen valami. Ez kb. 1 óra, főleg ezekért az értékes jutalmakért. Látom hetente meg is kapjuk ezt a csodás semmiresemjó' izét.., ezért nem kell általános szféra drop, nehogy valaki meg is tudja csinálni (már ha akarja).. Persze nem 2000 szféra kell hozzá (hetente), amikor egy óra alatt a fosztogatós vacak időszakában sem lehet kiszedni 30-nál többet.. ez a két nap izé, kb az újholdat, meg a teliholdat finanszírozza. Ezt ők is tudják, mert nem adnának több száz szféraszilánkot tartalmazó kódokat, ha kiegyensúlyozott lenne a rendszer. Ez az event még a tolvajarany eventet is messze túlszárnyalta értelmetlenségben. Ott legalább volt egyetlen értelmes pet, amiért érdemes volt 1-2 napot körözni.. az arany, meg ander lehúzást a belépő/eszikkel inkább nem is fejtegetem, mert ez teljesen állandósult, a csökkentett haladások, az egyre több, és hosszabb körök mellett, egyre kevesebb jutalomért.
    Az idézet harmadik bekezdése egyszerűen vérlázító hozzáállás, így hálálják meg a játékba ölt pénzt, és a rengeteg időt a régi játékosoknak, hogy az újakkal szemben játék/munka nélkül csökkentik a szakadékot, amiért mi éveket farmoltunk.. már tudom potyára.. ez az egész játék egy nagy mézes madzag, amit csak húznak előttünk,.. igazából egy feneketlen pénz és időelnyelő, ahol gyakorlatilag soha senki nem lehet "végjátékos" mert amint használható lesz a karakter, azonnal jön egy "nerf", vagy egy "kiegyensúlyozás", vagy "tartalombővítés".. és ilyen idióta átlátszó szövegekkel adják be az összes hazudozásaikat.. 4 év alatt tucatnyit tudnék ilyet felsorolni fejből, és akkor még nem olvastam utána, és így sem tudok mindenről.. na ennyi volt a mai agymenésem, úgysem jó másra ez a fórum, mint gőzlevezetőnek ;)
     
  7. GentleRain

    GentleRain Forum Apprentice

    Nem kellett volna ilyen bunkónak lenni, csak mert nem esett le elsőre a dolog. Azért köszönöm a segítséget.

    @pukiface: Hú, én is dobtam ezt az Eszenciasivatagosat. Bár mivel öt belépőt vettem, muszáj lesz elhasználnom a maradék négyet még. De az tuti, ebből soha többet! Előbb megyek a Teliholdas eventen. Az legalább ér valamit. Amúgy én is simán meghaltam a második körben. Nem éri meg az egész. Meg mintha már az eventek sem lennének olyanok, mint amikor anno még sok éve itt voltam. Vagy csak nekem tűnnek újnak?
     
    pukiface likes this.
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez az event ilyen formában egy siralom.. nincs rá jobb szavam.. mondhatni egy pozitiv dolgot sem tudok felmutatni amit ez az event ad..

    a szett vmi röhej..extra érték nélkül jelenelg minden cucc felejtős ha csak a szettbónusz nem kompenzál jelentősen..na itt aztán nem.. 3 cucc ad -1 eszit? könyörgöm... ugyanazt a játékot játsszuk mi és a fejlesztők is? petek? ugyanmár..hajszolni felesleges mert nem ad bónuszt a zsákban,akkor meg minek ha nem ad olyasmit mint a legutóbbi tündér amit volt értelme kergetni? a durván hosszú első map is kinek az agyament ötlete volt? fogjukrá hogy jóvanna.. na de EVENT van... hol a SÁRKÁNYMAG(vagy bármi más mag) a BOSSOKBÓL? ja hogy az a hosszú küldi ad 5öt... na ott eljutottam a zöldig.. többet én már be nem megyek ilyen formában a semmiért... szférakidobás az egész.. ez az event is oda fog jutni mint annó a csoportládás... az is milyen csinnadrattával jött.. na azóta is jegelik akkora siker volt...

    ha pontoznom kellene ..

    1/10

    az egy pont csak mert új és "melóztak" rajta.. ja nem..csak 5 perc alatt összedobta vki a neten aki unatkozott a karantén alatt és ingyen felajánlotta a BP-nek..
     
  9. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Én is hasonlóképpen látom ezeket a dolgokat mint te, egy fokkal talán többet ér ha direktben az angol fórumra írod ki magadból, bár az is halott már kb., mert annyian elfordultak a játéktól.
     
    GentleRain and Elégedetlenkedő like this.
  10. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem kötelező eszencia sivatagot csinálni leginkább az új eszik miatt éri meg amik egész erősek. Akinek nem kell ne csinálja én se biztos hogy legközelebb is kiviszem.
     
  11. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Én most kivittem az eventet, de örültem volna ha LEGALÁBB EGYSZER, ISMÉTLEM EGYSZER berakott volna szólóban a lila pályára. Mentem még egy kört mással és ő nyitotta a portált, egyedül az volt lila.
    Az is csak nagy kamu volt, hogy a bohócot mi miatt vették ki, ne hogy már nekünk is jó legyen valami. Mióta nincs bohóc, azóta egy nagy szerencsejáték az egész.
     
  12. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Valakinek esett ebből az új szettből egy darab is? - mert én nyomát nem láttam. Nem esett egy sem. Létezik egyáltalán-vagy csak kirakták ezt is dísznek, aztán majd párszor lemegy még az event és lehet beteszik valamikor.

    Az új eszik akár jók is lehetnének, de nem azok. Másodpercenként hat miközben ugye 3-at ütök, az eszit meg viszi feleslegesen. Egyes kasztoknak töménytelen eszi fogy másoknak meg alig. Igazságtalan. Az esziknek mint már egykoron lett jelezve szintén időre kéne működniük mint a 2 órás buffoknak. Veszek egy eszit anderért, beteszem aztán hat 2 órát. Az új eszik is lehetnének anderért 2 órásak aztán annyi. De ez, hogy órákat játsszak értük, költsem a nulla szférámat a megszerzésükre, aztán még vegyek hozzá romboló eszit is, akkor inkább nem kell. És még pillanatok alatt el is ütögetek ezret. Na, meg, hogy ezer esziből fejlesztve 666 eszi lesz. Ez nálam kiverte a biztosítékot! Ugyan miért is?!

    Több éves hiba, jelezve is volt anno, (mióta bejött ez a köztes ilyen!), hogy q3-ba, ha az első pályán több cuccot szedek fel 10-nél, akkor amikor bedobom a kútba a felesleges darabok ott maradnak nálam, aztán majd csak a végén tűnik el és foglalja a helyet feleslegesen. Amikor milliónyi szarságot kell tárolnom akkor nekem egy hely is hely! Főleg, hogy behoznak mindenféle szettet aztán sose lesz meg az összes darabja, csak tároljad hátha egyszer meglesz. De ha meg eldobom ami megvan sose lesz több belőle, aztán ha meg egyszer úgy gondolják, hogy jó lesz, akkor meg én hülye eldobtam. Szóval kíváncsi leszek meg tudják-e oldani valaha is, hogy a kútba dobáskor eltűnjön a felesleges darab is!?!
     
    Last edited: May 31, 2020
  13. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    csizma inf3on
     
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    A lila nekem se jött eddig.

    A bohócot nem csak a szerencsejáték jellege miatt vették ki. A hivatalos indok valahogy úgy szólt, hogy nem fér össze a játék dinamikájával (imidzsével?), hogy állsz a városban, s csak szórod bele a pénzed egy "automatába"...

    A szerencsegömbök pedig a más játékokban is betámadott "lootbox"-oknak (focis játék készítő cég) feleltek meg, amik ellen komoly összefogás körvonalazódott, jogi következményekkel, így a BP csak elébe ment a problémáknak, s megszüntette őket gyakorlatilag, nem várta meg az EU-s ejnye-bejnyét.



    Kék inf3-on esett egy fekete ruha. Hordom is, a skinjét... :)
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nemtom melyik pálya..de inf3 map2 végső boss kesztyű..tragikus statokkal
     
  16. GentleRain

    GentleRain Forum Apprentice

    Nem tudom, engem a homokvihar ölt meg, pedig csak normálban nyomtam. Nem baj, majd elhasználom a belépőket, aztán részemről offolva lesz ez az event. Semmit nem adott pár tárgyon kívül a szörnyektől, amiknek nagy része használhatatlan lett, mert nem érte meg őket felszedegetni. Eventhaladás meg nem is volt, mert nem dobott semmit. Nem lenne amúgy rossz, csak nem így, hanem mondjuk úgy, mint a többi event.
     
  17. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    OK. Akkor ezek szerint létezik a szett, csak nekem nem esett, pedig inferno 3-on játszottam szinte mindig.

    Még egy megjegyzés, hogy szerintem nagyon csekély sárkánypénzt ad ez az event haladás! Ennyiért én biztos nem fogom csinálni! Sok játékidő sok haladás, nagyon sok szféra kell de semmi makk érte. Ezen szerintem mindenképp változtatniuk kéne. Többnyire ugye csak a makkért csinálja már a játékos az eventeket, de ennyiért kár elkölteni rá a szférát!-ami ugye már rég nincs, mert a droppja szinte semmi. Ha nem az alaprúnáid vannak akkor azoknak a fejlesztése töménytelen makkot kíván, ilyen mennyiségekkel semmit sem ér az ember, kár időt pazarolni rá! Például egy 40%-os életes rúna ugye milyen brutálisan drága már! Vásároljál olyat ebből az eventből! Kívánom ezt a készítőknek! Addig játsszák ezt az eventet míg össze nem raknak belőle egy 40%os életes rúnát!
     
    GentleRain likes this.
  18. GentleRain

    GentleRain Forum Apprentice

    Azért a játék néha ad szféraszilánkot. Én ma is gyűjtögettem tápolás közben egy jó párat. Csak sajnos a szörnyikék sem adnak valami sokat.
     
  19. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A homokvihar minden szinten ugyanannyit sebez mivel %-os sebzés. Csak inf szinteken annyival sebez többet amennyivel kevesebb az ellenállásod mivel tűzsebzésként kapod.

    Az event igazi jutalma az eszik mert nagyon brutálisak én már kipróbáltam és nevetségesen durván sebez.
     
    Last edited: Jun 1, 2020
  20. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Van értelme még nyivákolni a szféra szánalmasnak se mondható hullása végett? Esküszöm az élőistenre és minden ami mozog és lélegzik ezen a bolygón, hogy nagyon botrányosan hullik még így is, hogy most elvileg hullania kéne..:D de nem hullik...:D de tényleg nem:confused: szóval lehetne ezért szólni azoknak akinek ez ügyben kell? :D
     
    Elégedetlenkedő and GentleRain like this.