Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    EZ AMÚGY IS EGY rasszista játék :) Mi az hogy FEKETE KIRÁLYNŐ ,,, Magotina És ugye van az a teljesítmény hogy győzd le / vagyis Öld meg a fekete királynőt??? Kérem nevezzék át mert sérti az érzékenységemet. Köszönöm

    jA ÉS A MÁGUSOM neve Feketemacros ezt most akkor nevezzem át???
     
    Last edited by moderator: Jun 9, 2020
    Elégedetlenkedő and pukiface like this.
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Pontosan milyen kihasználás is történt. Nem érdekel a pontos leírása csak érdekelne hogy mi miatt kaptak végleges kitiltást. A napiról hallottam egyedül hogy többször is felvették valahogy a jutalmat ami ilyen súlyos büntetést érdemelt szerintem.
     
  3. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Olvasd el traki hozzászólásait, én erre gondolok https://board-en.drakensang.com/threads/great-hall-bug-and-max-runes.79925/
     
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Vhogy klónozni lehetett minden cuccot az eszköztárban.. makkot,prémet,rúnákat.... Bármit....

    Láttam 10 évre királyi prémet..80 millió makkot.stb
     
  5. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Van valami ötleted, hogy a 3-4. sávot hogy lehet úgy teljesíteni, hogy nem esik nagy piros gyöngy? Se amfórából, sem ládából. Sőt a mapokat is fullra írtom és a bossok amik dobhatnák, amit ugye nem dobnak is csak kétszer jelentek meg, pedig a négy pályából három kész van.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Sajnos szopás akinek nincs múltkorról bespájzolva. Én is szívom a fogam, hogy elvertem mind múltkor. A Hollóvára ismétlő küldi kihúzva, mert nem fogok 80 db kapúőrt és 2000 bizbaszt leverni 3 gyöngyért. A napi ad 1-et fixen és 3-at szerencsével. Gondolom ez úgy lesz, hogy egyik játékosnak mindennap bent lesz a napiban a 3 gyöngy a másiknak meg egész event alatt kétszer majd.
    Majd akiknek jut donor azok kiviszik csoportos dragannál.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  7. Chassius

    Chassius Forum Apprentice

    Kinek az agyából pattant ki az a zseniális ötlet, hogy az event haladási sávokat a teljesítmény pontokhoz kössék?
    Undorító és diszkriminatív. Hirdetik a diszkrimináció ellenességet, közben magasról tesznek rá (ezt hívják képmutatásnak).
    Nekem 2x-3x annyit kéne összeszednem haladásból (csak azért mert kínzón!!, farmolás közben összeszedtem a teljesítmény pontokat), mint az újabb játékosoknak. Meg az mi már, hogy a tekercset megint szerezzem meg? Amíg a tekercsre vadászok Dragannál, az addig kapott haladások mennek a levesbe csak azért mert az a haladási sáv még nem elérhető. Ezeket a dolgokat végé kéne gondolni. a BP részéről.
     
    Last edited: Jun 11, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  8. Törpsegéd

    Törpsegéd Forum Greenhorn

    Abban egyetértek, hogy "nagyszerű ötlet" ez a teljesítmény ponthoz kötött haladás. De hogy egy kezdő szemszögéből is lásd a dolgokat. Nem tudom hogy jött ki nekik ez a nagyszerű matematika, de nekünk 43,5k haladás a 3.-4. sáv összesen és kapunk 9 fényességes kőtartót (ami 1 szentnek felel meg), míg a nagyoknak 60k haladás ugyan ez a két sáv összege, viszont 6 szent +3 tökéletes (7 szent) drágakőtartót kapnak. Szóval van dúrván 20k haladásnyi különbség, ellenben 6-al több szentet kapnak a nagyok... Szerintem egyértelmű, hogy inkább farmolnék egy kicsit többet (nem beszélve arról, hogy ezen az eventen kell megszedni magát az embernek sárkánymagból), mint sem hogy igaz hamarabb végzek a haladással, de még a jutalom harmadát sem kapom meg a nagyokénak.

    A tekercset meg érdemes félretenni. :)
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Azért 7k vagymennyi kell a max sávhoz...az mi? Csak a köztes bossok adnak vagy 5k-t.. szerintem még tetőzhetnék 10k és 15k pontokkal...
     
  10. pukiface

    pukiface Someday Author

    Az elmúlt 6 évben 2x írtam méltatást a játékról, megérdemelten.

    Az előző dragan volt az egyik, nagyon szépen ki volt egyensúlyozva a küldetés-haladás-piros gyöngy arány.

    Most:
    Nincs piros gyöngy.
    A haladás a negyede mint volt.
    Nincs amfora kulcs.

    Akkor ezt hogyan? kb 300 gyöngy kell a haladáshoz, van 2db 4 óra játék után, úgy hogy elnyitogattam 100 amforakulcsot. Meséljétek már el, hogyan lehet megcsinálni az eventet. A semmihez a kabát sem ad hozzá, mert a semmit bárhova szorozhatjuk, semmi marad. 5000-ért gyöngyöt venni, csupán másfél millió ander a két utolsó haladási sáv. Én idióta meg azt gondoltam, hogy ezek után van valami képletük, amivel ezeket így be tudják állítani, és végig lehet játszani az eventeket. Hát nem. Akkor voltak bénák, és elcseszték a bevételüket, meg örömöt okoztak a játékos rabszolgáiknak, ezek hatalmas hibák részükről. Bezzeg a rasszista kampányt azt nyomták, mert kötelező..

    szerk: két hotfix után már nemcsak szerver lag van (gumiszalag), hanem a játék is szaggat.. minden mob-csoport megjelenésénél megáll fél másodpercre az egész.. eddig jó volt, és ezen a gépen elfut egy nyitott világú játék, szóval ez ne szaggasson már pár mobtól.. árnyékok zéró, a magas grafika és a teljes képernyős mód be van kapcsolva.
     
    Last edited: Jun 11, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  11. Chassius

    Chassius Forum Apprentice

    A matek, a matek....Az a helyzet, hogy kicsivel kell többet farmolni, hanem sokkal. Mert hát a matek....a dropp ugyanannyi a kezdőnek, mint a haladó/pro/öreg/veterán vagy nevezd ahogy akarod játékosnak. Csak a magasabb teljesítménnyel rendelkezőnek az a dropp ami a kezdőnek 1 haladási sávot jelent, a másiknak egy negyedet sem. Csak hogy tiszta legyen, a harcosomnak a második haladási sáv az előző 902 helyett 1813 lett, a mágusomnak 902 helyett 4443, na most az a helyzet, hogy hiába megyek magasabb nehézségen, mert amióta a bp a saját szabályait felrúgván lebutította az event haladási droppját és megemelte a haladási sávokat, azóta valahogy nem kerek egyik event sem. Érdemes félretenni, ha esik. De nem esik.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author


    Hiába van ott bármi a haladási sávon, ha azt lehetetlen megcsinálnom!
     
  13. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igaz hogy túltolták a haladásokat mert top karival is rá vagy kényszerítve nagyteremre, mert 1500 inf3 kört bemehetsz ha nagyon ráérsz végülis és a donorok is bírják gyönggyel de a játékosok 1% nem tudja így megcsinálni. Akkor kérdem én kiknek tervezték meg ezt az eventet? 2-3 unatkozó időmilliomosnak?
     
  14. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Sziasztok, valaki tudja mikor lesz a 60-as szint behozatala??? Már ha lesz
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Remélem akkor amikor már nem leszek játékban... Senkinek nem kívánom hogy 60as cuccokat kelljen ujrafarmolni mindent ami jelenleg megvan csak mert azokban magasabb érték lesz alapból... Nem két perc volt összeszedni amim van...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Miért kellett Dragannak is az általa megidézett lényeknek ekkora sebzést adni? Gyakorlatilag harcosnak ellehetetlenitik ezzel az eventhaladását. Az normális, hogy a kisérők egyhitelik a fullos harcost? Robban egyet azt halott vagy. Dragan csap egyet azt halott vagy. Egy közepes távos vigan farmolja Nagytermet inf5-ön 600 haladásért, egy fullos harcos meg mehet inf4-en 450 haladásért. Kőszi.
     
    Last edited: Jun 13, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  17. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Pont ezért kérdezem mert van pár jobb optokkal rendelkezö cuccom és érdemes-e kicserélni vagy bejön a 60-as szint pár hónapon belül??? Mert akkor nem optolom át
     
  18. Bundin

    Bundin Regular

    Elvileg a szülinapi event után jön a lvl 60 kb szeptemberben.
     
    Viharhozo1968 likes this.
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Távosok nulla karakterekkel farmolnak inferno 5-6-os szinteken, a fullos harcost meg lazán leüti egy minibossz is. Megállni nem tud az ellenfelek előtt. Játszhatatlan a kaszt. De nagyívben tesznek az egészre, mint az egész játékra is. Már csak arról szól az egész, hogy mit tudnak még eladni. Odamegyek inferno 3-as szinten a fejnélküli eventes bosszhoz, oszt egyet csap és máris befigyel a második esély. Távos meg röhögve lövi le Inferno 6-os szinten is. Heredur inferno 4-en kap egy csomó piros körös kísérőt aztán oda menni nem tudok hozzá, hogy őt üssem mert egy ütéstől halok a piros körökön belül! Távos meg jókat röhög csak. Undorító már az egész játék! Undorító amit a kaszttal csináltak!

    Az eventeket meg úgy lehet játszani, hogy kódokat adnak hozzá, és abban kapok cuccokat, mert azok nélkül játszhatatlan az egész! Tiszta GÁZ! Szép munka! Gratulálok! Csak így tovább! A kódokat köszi!-mert ezek nélkül belépni sem lenne érdemes a játékba! Nemhogy költeni rá!? Hú!
     
    Last edited: Jun 14, 2020
  20. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Érdekelne a fullos harcosod akkor mert engem nem tud 1 hitelni inf5ös dragan vadászommal.
     
    Bundin likes this.