Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nyugi megoldom még ha napi 10 órákkal is kell kiseggelnem azt az elmulasztott 1 napomat vagy amfikulcsot használok ha így se megy vagy veszek hajós ládát 2500-ért de meglesz. Engem inkább az zavar hogy event mapra hiába van 150+ belépőm nem ér semmit mert event map nem ad haladást kulcsos amfik nélkül így felesleges oda menni.
     
  2. Steve75

    Steve75 Junior Expert


    Az előző Dragan event teljesen jól volt összerakva ez viszont nagyon el lett rontva, nagyon fordítva ülsz a lovon ha ez szerinted jó volt (kb. olyan vagy mint Theusen nevű fórumozó az angol fórumon).

    A teljesség igénye nélkül, hogy mi volt rosszabb mint előzőn:
    1) 6x annyi haladást kellett kivinni (azért nem mindegy, hogy 3.-4. sáv p3-on 25 vagy 150 körből van meg)
    2) Kivették a fix 2 amfórakulcsot a 4 pálya végi ládából (ha jól sejtem te írogatsz Vasmarkú néven a LadySzabrina fórumon tehát neked nem lehetett nagy csapás hiszen ezt (is) írtad: "Azt bánom mondjuk, hogy előző Draganon csak 3500 amfóra kulcsot szedtem ki, ha tudom, hogy kövi eventen már nem szórja a kulcsot kiszedtem volna inkább 6000-et. De a kevesebb amfóra kulcson kivül nem látom mivel lenne ez rosszabb event mint az előző dragan.")
    3) Narancs gyöngy farmra azért bőven kellett időt áldozni (vagy a 2k/80/5 vagy a csopis ásatás farm)

    A játékot nemcsak a hozzád hasonló életüket a DSO-ban élő emberkék játsszák hanem olyanok is akik nem feltétlenül:
    1) játszanak minden nap
    2) játszanak 1-2 óránál többet
    3) élvezik a monoton farmolást
    4) rendelkeznek erős karival
    5) vesznek prémet

    Talán nem véletlen, hogy nagyon negatív visszajelzést kapott a Dragan event az angol fórumon lévő event topikban ...


    Nyári eventen meg miért is kezd mindenki 5 belépővel és 75 porral naponta? Ha valakinek nincs ander vagy nem akar költeni akkor 2 belépővel és 10 porral kezd konkrétan, az csak egy lehetőség, hogy megvedd:
    1) a hajós csomagot 499 anderért (5 belépő/25 por)
    2) a különböző porokat 200 anderért (40 por)
     
    Last edited: Jul 1, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  3. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    NAPI 7 BELÉPÖ ÉS 75 POR?? Királyi tagsággal?? Mert nekem csak napi 2 belépö és 10 port ad , ez kicsit vicces mert akkor én minek fizetem a tagságot ha a 2 közt ekkora a különbség, amikor a tagságok árában a 6 hónapos királyi csak 2x drágább mint a 6 hónapos prém DE ERRE 7x TÖBB port ad és nem is kell belépöt farmolnod hiszen napi 5 kell a 3 küldihez na igy TÉNYLEG könnyü az eventeket megcsinálni.. fasza és igazságos :) félre ne értsd nem töled sajnálom csak nem értem az üzlet politikát hogy 7x !! többet ad 2szeres árért
     
  4. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Azon simám átléptetek a Fistandantilussal hogy a 3 Hardyt csak a 750 haladást elérve kaptad meg vagyis azt az elsö nap elég kevés ember érte el mert az elsö nap a 2 Hardy csak 200 haladást ad és ehhez kellet még legalább 200 por 2x 250 haladásért //amit alig dobnak a sima mapokon amit te is megerösitettél// hogy elérd a 750 haladást és még 13 hajó jegy mert ugye a 3 Hardy egyesével csináltad. A kérdésem erre irányult hogy ezek kifarmolása hogy fért bele az elsö napba hiszen kb délután meló után kezdted el és a valóságban nem csak a DSO létezik hanem egyéb más elfoglaltságod is van. Vagyis sok ember az elsö napi haladás egy részét bukta és igy már a matek nem stimmel,,,,
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Ennek semmi köze a prémium vagy királyi tagsághoz, mindenki megveheti a boltban vagy eventes NPC-ktől (Phestos, Gyanús Jon) a hajós csomagot 499 anderért és Gyanús Jonnál a porokat 200 anderért.
     
    Last edited: Jul 1, 2020
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    De értsd meg, nem a map adja a haladást, hanem a küldik. Ez egy ilyen event, így van tervezve. Értem én, ha ez nem tetszik, de akkor ezt nem a hibajelentés topicba kell írni, hanem a visszajelzésekbe, hogy neked ez a megoldás nem tetszik.

    Túl mereven gondolkozol, van egy új event, kiderülnek a részletek, akkor a stratégiádat és a taktikádat ahhoz kell igazítanod, nem pedig ragaszkodni a rossz beidegződésekhez.
     
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Ott volt a "Ha" a mondat elején, azzal kezdődik. Azt nem vetted figyelembe. Értelmezd kérlek. Tehát nem volt pontatlan, s nem volt vicces, mivel nem írtam, hogy kötelező is igénybe venni.

    Semmi nincs ingyen. Vagy fizetsz az előfizetésért, vagy célzottan andert adsz ki. Ez van. "Welcome the real world."
     
  8. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Nem léptem át, ha figyelmesen olvasol: "Lehet első nap kevesebb jön össze, akkor a többi 7 napon annyit kell menni, hogy ezt kompenzáld, pl. legalább kétszer tudj leadni port."
     
  9. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Kalodoro előnyei:
    1) Napiban 2. oszlop 2. küldi 20 (bugos, csak Vos jelenik meg a 4 bossból) és 3. küldi 50 haladást ad.
    2) Ingyen amfórák adnak 5-6 haladást körönként
    3) Sokkal több por esik, mint máshol tehát az Ellopott Színek ismétlő küldivel (250 haladás) tudod behozni a lemaradásodat . Átlagban szerintem 10-12 kör alatt össze kell jönnie 100 pornak mind a 4-ből annak ellenére, hogy a zöld és a lila gyérebben esik.

    Azt gondolom tudod, hogy kis szinten érdemes csinálni, mert a nagyobb szint nem ad semmi pluszt az event szempontjából.
     
  10. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Mindegy azért megyek inf3-on ha van black amfi akkor adjon normálisabb haladást. Színes küldit még 3x kell leadnom és a 3 ismétlős küldit+ napit vagyis utólértem magam. De attól még nem tetszik hogy első nap csak mert nem volt még se belépőm se nagyon semmim 1 napi haladás elvesztésével kb 15 órányi farm volt behozni. Ha lenne event leírás akkor tudná az ember hogy mire számítson sokkal korrecktebb lenne. Az új mini eventek meg még a cmjesse is azt mondta hogy gamble. Megint jön egy szerencsejáték és elég komoly faktorral. Remek event elébe nézünk.
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    A leírásokkal kapcsolatban megértem az álláspontodat. Ez van, ahogy irták is, angolul sincsenek már.

    Tegnap belenéztem a twitch-be. Jesse és Hansen párhuzamosan mentek egy kis pályára (Földalatti üreg). Ott volt egy csomó láda, amikből hármat ki kellett nyitni. Ha nem tűnt el egyik sem, akkor szerencséd volt, egy fáklyára kattintás után újra nyithattad őket, s kaptál ajándékokat. Ha viszont rossz ládát nyitottál, akkor nem kaptál semmit. Jesse folyamatosan mázlis volt, Hansen meg nem, nos, vicces volt...
     
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ha jól fogtam fel akkor ez megdőlni látszik..mivel posztolt egy gyerek hogy fatalon 20at kapott(haladást) + 10 zöld festéket...

    nos én inf3on ugyanannyit...

    én azért járok inf3on mert leverni a mobokat nekem kb ugyanannyi idő + kapok némi pokoljárót amiből sohasem lehet elég raktáron...
     
    Bundin likes this.
  13. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    53k szürke pokoljáróm van és teljesen egyetértek veled hogy ebből sosem elég. Én fájón találtam kis tankommal black amfit és 20 haladást adott. Mástól azt hallottam hogy inf4-en 100 haladást adott neki.

    Annyit nyitsz ki amennyit csak akarsz és 50% esélyed van hogy ládát kapsz vagy 50% hogy eltűnik minden láda. A ládákat csak akkor nyithatod ki ha nem nyitsz olyat ami eltünteti de ha visszamész az elején lévő fákjához megkapod azokat a ládákat amiket megtaláltál. Tehát van matematikai esélyed rá hogy az összes kis üregre rákattintasz és minden ládát kinyithasz így azt mondták. 32 üreg van a pályán vagyis 1/2 a 32.-en az esélyed egy ilyen pályára vagyis 1/4294967296 1 a 4 milliárdhoz kb. Természetesen ha van 3 kinyitott ládád felesleges azokat kockáztatni egy 4. ládáért nem hogy 31-et 1 db ért csak a matek kedvéért írtam le. És van minden ládának esélye egy jakpot lootra amit nem érettem sajnos annyira nem vagyok jó angolból.
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    mivel ki se látszok lassan az eventekből ezért csak most jutottam Q3ba.. ez vmi újkeletű dolog hogy a map2-őn nincsenek minibossok?

    gondolom nem én fedeztem ezt fel először és már jelentették.. de érdekel ez vkit?
     
  15. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    nem új keletű, sokszor lett már szólva értve, inf3on nincsenek csak azt hiszem
     
  16. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Sziasztok. Az eventhaladást mi adja? Mert a kis karimmal bent voltam mind a 3 mappon és semmi haladás. A naggyal pedig a kitartás arénában 7 láda lett, de ott sincs 1 eventhaladás se.



    Rájöttem már hogy mi a helyzet.
    Aki nem fizet nem csinálja meg az eventet.
    [​IMG]


    Ha ez így meg tovább ahogy most látszik, megszűnik a játék. Mert ugye ezt ingyenes játéknak reklámozzák.
     
    Last edited: Jul 5, 2020
  17. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, én kb 30 perc alatt " BEFEJEZTEM " AZ EVENTET , VAGYIS HAGYTAM A FENÉBE :) 1 Hétig eventeztél az elö eventen 1050 napéremért amiböl vehetsz 1 azaz 1 ékkövet a Zumpe kereskedönél ami normál esetben átlag 300 lóhere :) ez ám a jutalom 1 heti szaladgálásért. És horgászat egy vicc ad neked ilyeneket hogy 1 azaz 1 darab gizgazt vagy ha mázlid van 1 alap drágakövet. Ja és a kitartást meg a többit csak alapszinten csinálhatod 0 értékü cuccokért. Na ez is 1 kuka event lesz.
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nem mondanám hogy kuka event.. szerintem ilyen 8/10..

    1 pont minusz hogy kabát nélkül nincs haladás,de ok.. pénzből él az ember.. csak kellene infó hogy mit is kapok érte.. ha a sarokbanállós map adna 200at körönként simán kifizetném azt az egy starbucks kávé árát érte..
    másik pont minusz hogy csak normon lehet menni..

    én prémre költöttem az érméket.. ha ez jó a BP-nek hogy nem kapjnak még annyit se mint eddig.. tőlem jó... a közösségi érméket a twitch kódokból meg az 50 ami összejön ha online vagyok közben azt is arra költöm.. van már 46 nap :D jó féléve már az alap prémet se kell fizetnem mert mindig jön vmi amiből megvan ingyen..szal nekem korrekt event..

    más..
    kabáttal mennyi haladást kapok azon a mapon ahol a sarokban állsz és kávézol közben? mert az az egy map van jól megcsinálva..én ott verem el a belépőket..
    kipróbáltam a másik kettőt is de valakinek elgurult a gyógyszere..

    100 mobot megölni,de nem jön annyi :D minden mob 1 hit de 30at tudtam elkapni..pedig amint megjelent már halott is volt.. 100at szerintem (harcossal legalábbis) lehetetlen megcsinálni.. erre kellene gondolni CM barátunknak(is) .. hogy aki ezt behozta az kipróbálja egyáltalán lehetséges-e teljesiteni...

    a nyitogatós meg asetom mit ad.. 2x mentem..2x a második után jöttem ki üres kézzel.. oda már be nem megyek..

    ja meg vettem 2k lóherés főnixmadarat.. itt hezitáltam hogy 2 hét királyi vagy madár azért..
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Úgy rémlik 50 haladást ad egy láda. Mert olyan 350-esével haladtam...

    Csak oda érdemes menni sztem, másik két mini felejtős, horgászás lassú és nem kifizetődő (nem érdemes venni a botot rá).
     
    jackoneill1976 likes this.
  20. Miuna99

    Miuna99 Forum Greenhorn

    Kettő kérdést szeretnék feltenni, örülnék, ha valaki időt szakítana a válaszra. :)
    Az egyik az, hogy hol tudom megnézni azt, hogy hány db álkulcsom van?
    A másik pedig az, hogy mivel nagyon rég voltam belépve a játékba, pár napja kezdtem el újra, érdeklődni szeretnék, hogy hótigrist csak ládák ejthetnek? Vásárlásra nincs lehetőség? És az angyalszárnyaknál mi a helyzet? Hogy lehet a régebbi hátasokat megszerezni, amiket már nem tudsz szerencsecsomagból venni andermantért, és vagy kapsz, vagy nem?
    Előre is köszönöm, ha valaki válaszol. :)