Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    V obchode.
     
    Geredis likes this.
  2. ki84

    ki84 Advanced

    Stoky sú podľa mňa dlhodobo jeden z najhorších eventov a tým čarodejníkom z BP sa ho podarilo ešte zhoršiť. Ako to robia :D :D

    Niečo málo k predchádzajúcemu eventu Slnovratu, ale vec ktorá so stokami viac menej súvisí. Áno bol to slušný, aj keď strašne nudný event. Dokonca som pokojne pre runy obetoval na vstupy aj nejaké našetrené TM. Jedna vec sa tu na fóre ale veľmi neriešila a podľa mňa mala. Bol to prvý event, kde aj keď to človek "k životu" naozaj nepotreboval sa event inak ako platením nedal celý dokončiť. Nikomu, ani s najlepšou postavou. Tu, v Stokách asi bude problém s kľúčmi. Pri Draganovi to tiež na posilnené perly sranda nebola, ja som nemal žiadne odložené, tak verte, že viem o čom píšem. Som zvedavý na ďalšie smerovanie v týchto veciach.
     
  3. hmm, ani ne.. Z minula jsem měl cca 2000 klíčů, s tím jsem začínal a jsem nyní v plusu asi 2600 klíčů.. a jestli jsem šel párkrát nějakou mapu před eventem, abych si klíče nafarmil, jinak je to zisk z map stoky pod kryptou a přístavem (obtížnost smrtící či inf3) (včetně otevírání amfor za 1 klíč a vybírání prasátek)... takže v cajku :)
     
  4. ki84

    ki84 Advanced

    Iste :D To ale píšeš o ďalšej veci, kľúčoch k amforám. Skús to bez nich. Chodím I3 a I4 a bez kľúčov k amforám rozhodne nepribúdajú.
     
  5. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    neumíš farmit i bez klíčů k amforám přibývají, třeba na to příjdeš, až vlezeš na červa:D
     
  6. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    *Slunovrat - bez placení to šlo až k poslední liště, ale tu nebylo nutné dělat.
    *Dragan - tak s rudýma perlama to byl fakt zážitek. Nebýt Micuny, která mi napsala a nabídla, že mi otevře sochy, tak bych asi do konce eventu měla otevřenou jen tu jednu mapu. :D Ještě jednou díky Mici. Udělala jsem z eventu jen to nejnutnější, zašla si na "lehanou" i4 síň kvůli setu a jinak jsem si naškudlila red perly na příště. Jen modrých budu mít do příště asi málo. Ale věřm, že kdo neměl perly a ani žádného dárce, tak to muselo být demotivujcí.
    *Stoky - tento event už mám několikrát za sebou, nevšimla jsem si, že by se odměny nějak výrazně změnily, když tak mě opravte. Takže proč to hrotit? Je to jenom hra a ikdyž získám něco zajímavého a "cenného" stále je to jen virtuální.
     
    Geredis and micuna13 like this.
  7. ki84

    ki84 Advanced


    Tak pravdaže, ešte že ťa mám :D Uvidíme, čo budeš písať potom, keď ti bude dochádzať ess a začne aj druhá časť eventu, ak budeš chcieť hrať aj tú. K červom mám skoro sto vstupov, ale nebudem si ruky lámať pre esenciu.

    _Batole_ boli upravené. A ja som Stoky dokončil len raz, mini až na dve mapy celkom ignorujem a druhú časť eventu nemalo veľký zmysel behať už ani minule. Mne je jedno, či ten event dokončím alebo nie, nič z neho mi na hlavnú postavu už netreba a vedľajšiu hrám iba naozaj keď mám chuť. A ani sa mi v ňom nepáčia mapy. Len som si dovolil upozorniť na to, že v hre celkom nenápadne dochádza opäť k posunu, ktorý sa inak mimochodom dal predpokladať už pred pol rokom. To je celé.
     
  8. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Vzhledem k tomu, že dnes začaly minivýzvy Běsnící červi bych vás rád odkázal a pozval na zpracované Mapy Běsnících červů. :)
     
    micuna13 likes this.
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak jsem dodělal druhý bar na Mhorplíkovi ale runa kde nic tu nic. Nebyla nahrána náhodou verze eventu kde by měla být zvýšená šance na drop této runy? Pet také nikde. Nechápu proč nemohou nechat ten sběr klíčů tak jak to bylo "omylem" při prvním znovu zavedení tohoto eventu. Rád bych jel i vyšší obtížnosti ale když nejsou klíče tak mám smolíka.
     
  10. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Jen pro zajimavost - jakou chodis obtiznost?
    Ja nechapu, proc alespon nedaji 1 tu runu na konec (ke konci) posledni postupve listy. Kdo 1x dokonci toxicke vypary, tak ted pro nej v postupovych listach v podstate neni nic zajimaveho. Kdyby tam byla runa, tak by to byla alespon nejaka motivace. Ten neexistujici drop je dost frustrujici. A to se ta runa da skladat na vyssi raritu. Ale proc, kdyz ziskat byt jen 1 kousek je tak na 10 let...
     
  11. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Chodím jen bolestivku nemám klíče ale co vím od spoluhráčů tak ani na vyšších to nepadá. Také si myslím že to klidně mohli pustiti naplno když už nyní ti to v pvp žádnou výhodu nedá.
     
    couda22 likes this.
  12. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    a na co by ti tak byla ta runa , že ji tak chceš, je to na nic a k ničemu :D
     
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    k nicemu? ja mam nejslabsi....a nepotrebuji ess na bolestivou pri farmeni eventu kde potrebujes eventovou essku... sice to neni "nic moc" ale kdybych mel tu maximalni (v amuletu samozrejme) tak nahodim spec ess a farmim "pohledem..."...
     
  14. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Jak píše 76 ta runa v tom amuletu je na rychlofarmičku pecka.
     
  15. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    jaká rychlo farmička lol :D střílí to 1x za sekundu
     
  16. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Mno amulet ti dá nejenom běh navíc ale hlavně na nižší urovni ani nemusím střílet a jen pobíhám a vše padá + čím vyšší runa tím lepší (a proto bych ji rád co nejvyšší). I ten rozsah je celkem slušný. Možná že nejde o nejrychlajší farmu ale o nejúspornější. A tam kde jsou za potřebí speciální esky stačí právě tento amulet a drganuv laser a je to na pohodičku a rychlovku.
     
    Geredis, Inu and couda22 like this.
  17. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    Testoval jsem tu runu a na tryzni moby padaji na prvni dobrou a obcas i nimibosik, je to sranda :D, ale chce to obcas vypit elik. :rolleyes:
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran



    tady to mas v praxi.. a je to ta nejslabsi.. jakou by delala zkazu maximalni?
     
  19. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    to říkám k ničemu a mě ta mocná bere trochu víc :D a nemám amulet :( za 4 eventy 17 hlíz, to dřív dropnu 4 menší a bude prvotřídní, jako za 20 kol včera 0 hlíz, nenechají ti ten amulet jen tak udělat :(
     
  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Mno bez amuletu je ta runa kontraproduktivní a opravdu k ničemu. Jinak máš velmi špatný loot já nyní dodělal komplet Mhorplíka na bolestivku a nafarmil jsem 55 hlíz jednu runu a jednoho peta což je s hlízami fajne na runu a peta bída.