Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    Igen az első event nagy rakás @ csak az életteleneknek való az :D
    Ez viszont faja óránként 900 1000 érme kb
    Ugy hogy mindent megveszek amit csak tudok és röhögök hogy 1óra alatt szedem ki azt amit más 1 hét alatt :D
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Az eddig "összetevő zsák" most "különleges zsák" elnevezést kapott, s egy új részében gyűlnek a belépők, kulcsok:

    zsak.jpg


    Hótigris elég gyakran esik véletlenszerűen, pl. köztesben, vagy skálázódóban.

    Minden hátasnál meg tudod nézni, hogy honnan beszerezhető, amelyiknél nem írja, az simán megvehető, vagy napi akcióban is elkapható.


    hatas.jpg
     
  3. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, hótigris ha nincs ne vedd meg azt még ha estleg ackiós akkor se //legalább is nekem // kb 2-3 naponta dobják a szörnyek. Igaz más hátast szinte nem :)
     
  4. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Minimum 2-3x 2 hét sima prémet lehetett venni és még vagy 3-4 ezer lóhere értékű dolgot Zumpénál, ráadásul itt te választod meg, hogy mire költöd a megszerzett napérméket. Aranyért lehetett venni 40-60 mini belépőt és 40-60 horgászbotot (ahol a legjobb jutalom szerintem a mini belépő volt). Ha valaki event kezdetekor fent volt éjfél és hajnali 1(2?) között akkor érvényesek a nagyobb számok (3x 2 hét prém és 60 belépő/horgászbot).
    Rádbízom, hogy tényleg kuka event volt-e vagy csak nem ismerted fel benne a potenciált :D

    ui. ha valaki vett viseletet és/vagy anderért mini belépőket akkor még többet ki lehetett ebből hozni. Az eddig neheze(bbe)n megszerezhető dolgok is könnyen megszerezhetőkké váltak (lásd pl. SOI-ok)
     
    Last edited: Jul 6, 2020
    jackoneill1976 and bibere like this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    én is jól megszedtem magam prémmel.. 75 napra most nyugtom van legalább .. + a 2k lóherés pet ami hiányzott .. + 2 bohóc kosztüm..

    végre az összes pet+kosztüm+mount megvan Zsumpától ...

    mint már feljebb is irtam,ez egy tök korrekt event.. ami kell azt kapod "az evencsikról" mivel fizetőeszközt farmolsz és arra költöd amire szeretnéd..

    a két minimap ha jobban van összerakva akkor max pontot adtam volna.. (a ládanyitogatós meg a mobkergetős amikor nem is jön 100 közel sem...)
     
  6. Bundin

    Bundin Regular

    Inventoryt megynitod, és a bal felső sarka felé van egy fülecske, ott átváltod, a nézetet, az alapanyag tatyóra, és ott a kulcsos tatyi 2 fülén találod ezen event belépőit.
     
  7. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Prémet én is vettem meg 1 küklopsz csemetét vagy hogy hivják , meg a mopsz kutyát pár drágakövet, de az ilyen kosztümök meg petek meg meg a SOI-k nem izgatnak pont nem érdekel hány lovam meg öltözékem van. 1 lovat használok és minden cuccom úgy is fekete :) És erre amiket vettem elég volt a 30 perc,,,,, jó kicsit túloztam Az 1 heti napérme gyüjtögetés meg csak 1 követ ért az most is bosszant , a 0ás cuccokat meg dobtam is el mert az optok is gyengék voltak meg ezt is csak sárkány magból fejlesztheted de minek ha állitólag szeptembetől LV60 2 hónapra nem fejlesztek semmit. És köpennyel tényleg max 30 perc az event kivitele és ha megvettem ami kell akkor nem fogok szaladgálni ruhákért meg hátasokért igy ertettem hogy részemről ennyi az event
     
  8. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Hahó, ez most komoly, hogy a kazamatákban a patkányok 2-3 db csatornakulcsot adnak körönként? Ez valami rossz vicc? Múltkor már zúgolódtak a játékosok a gyenge kulcs dropp miatt, erre még lejjebb veszik?
    Emlékeim szerint csak az event első részére kellett 1500 kulcs minimum. Ez igy nem lesz jó, nem mindenkinek vannak 3 eventről ezelőtről buffjai.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  9. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Az gondolom megvan, hogy minél több kosztüm, emote, hátas, kísérő van meg annál több jutalmat kapsz a haladási sávokból. A SOI-t nem véletlenül hoztam fel példaképp, hiszen ott 4 gyűjtőládát kapsz 1, 2, 4, 5 SOI után és azokból kapsz sok minden más mellett 2 tökéletes gyémántot, 2 ellenálló képesség erős rúnáját, 3 nap királyit, 1 érték rúnáját, 1 érték ékkövét. Számold ki mennyit kell menni pl. az utolsó kettőért más eventeken (pl. Dragan, Győzd le) ;)
     
  10. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Értem ha neked kellenek és gyüjtöd öket,de engem nem mozgat meg igy számomra nem birnak értékkel , majd meglesznek akkor amikor,,, . Volt hogy 1 évig be se néztem, mert nem volt kedvem mert meguntam,,,, számomra ez kikapcsolódás és a monoton ki-be futkosás nem vonz. PL most is van 7 királyi kövem amit fejleszeni kellene de a francnak van kedve szaladgálni pl 300 kalkozinért meg utána még 375ért a mágikus szintre emeléshez meg mohás köért meg a tök tudja mikért. MAJD meglesznek :)
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    mondjuk ja.. Majd meglesznek..én is így vagyok vele (10-15 királyi biztos van "alap") csak hát az nem szedi össze magát... nélküle meg nem vmi életbiztosítás a játék
     
  12. pukiface

    pukiface Someday Author

    ..... ez most egy jó hosszú káromkodás, amolyan magyarosan félóra, és ismétlés nélkül... mesélje már el valaki, hogy a közel 1500 napos belépésem miért resetelődött le, amikor a kiskarikon ahova szintén minden nap belépek ott nem, kizárólag a fő karakteremen.. pedig tegnap is voltam fent, igaz nyaralok, és csak este léptem be, de megvettem a titkos belépőket ahogy minden nap szoktam, asszem itt a vége, tőlem többet ez a szutyok egy büdös fityinget nem lát.. úgyis átment egy idióta pénznyelő szemétbe ez a játék... rohadtul felbosszantott.. különben sincs napi 10 órám hogy csináljam az unalmas körözéseket 4 éve ugyanazokon a pályákon gyakorlatilag a semmiért.. úgy is jön a karaktereink lenullázása nemsokára bővítésnek hazudva.. és ez nem hiszti
     
    Last edited by moderator: Jul 20, 2020
  13. bibere

    bibere Someday Author

    Sziasztok,

    A q7-es Törhetetlen magma köpenyhez tartozó "A hírnök sárkánybőre" alapanyag Jesse npc-től végleg lett kivéve vagy csak átmenetileg?
     
    Last edited: Jul 20, 2020
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Szia!

    Légyszíves írj a supportnak, ránéznek. A levél elején hivatkozz a fórumra és Zsoltnak címezd, hogy az illetékes kapja... :)

    Bár én is jártam úgy már, hogy kimaradt egy karakter a gyors belépések során, mert azt hittem már megvolt...
     
  15. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Szia!

    A twitch-en is visszatérő kérdés volt ez, nem tudom, hogy adtak-e rá ott hivatalos választ. Mindenesetre most mi is rákérdeztünk, ha érkezik válasz, megosztjuk.

    Szerk:

    Azt a választ kaptuk, hogy korlátozott ajánlat volt csak, ezért került ki a kínálatból. De elképzelhető, hogy visszakerül még, így az a tanács, hogy gyűjtsük a közösségi érméket...
     
    Last edited: Jul 20, 2020
    bibere likes this.
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    R238 óta másnak nem akad a játék? 2 másodpercenként 1 másodpercre magakad a karakter, nem mozog, nem űt, nem vesz fel tárgyat. Aztán elindul majd megint megakad. Kliens újratelepitve, 23 ms ping. És mégis megakad folyamatosan.
     
  17. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Mondjuk nem olyan sürün ahogy irtad de akad meg visszarángat
     
  18. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Grimmag szerveren van egy játékos aki csak ma 505927 dicsőségpontot szerzett pvp-n (hetiben 930227), az ilyeneket ki lehet vizsgálni és bannolni? Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy valaki legálisan mindenféle csalás nélkül ennyi pontot szerezzen.

    Szerkesztés:

    Jól gondoltam, hogy csaló. 23-as törpéről van szó és a csalási metódus a következő, Grimford városi területen gyülekeznek a kis szintű karakterek amik (feltehetőleg) egy játékoshoz tartoznak aki saját magának csinál zászlót, így nem kell megölnie senkit és nem is kap tapasztalatpontot csak nagyon sok dicsőségpontot. Minő meglepő pont 10 darab olyan kis szintű kari van Grimfordban (18-23-as szintűek) akik egyszerre tudnak bemenni zászlóra. Van képernyőmentésem is ha kell.
    Időközben már 636k dicsőségpontja van ma és ez csak nőni fog hiszen jelen pillanatban is aktív (ahogy nézem 12-13k pontot kap minden pvp után)
    Ez már a pofátlanul csalás kategória, kíváncsian várom, hogy az itteni moderátorok jelentik-e illetve bp tesz-e valamit hiszen egy ideje látványosan magasról tesznek a csalókra ...
     
    Last edited: Jul 22, 2020
  19. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    StSanya
    Hugger

    Hali megtudnátok érdeklődni hogy teszt-re mikorra várható az új tartalom frissités ?
    Kb időpont
     
  20. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Ha van képed, akkor kérlek küldd be supportra!

    Egyelőre nincs hivatalos időpont sajnos.