Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nene... Tohle je bedna co se dá otevřít když dosáhnes lvl56
     
  2. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    FREEPEARLS
    [​IMG]
     
    jackoneill1976 likes this.
  3. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

  4. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Drahá komunito,

    během několika dní oslaví almanach rok od svého založení. K této příležitosti jsem se rozhodl vypustit do světa něco dosud neviděného (a neslyšeného)! A nemusíte se bát, Kraken to nebude.

    DSO almanach od dnešního dne doplní i vedlejší show (podcast) zvaná DracaniaDNES. Každých čtrnáct dní se tak můžete těšit na deseti až patnáctiminutové audionahrávky s mým komentářem o nejaktuálnějším dění ve světě DSO a almanachu.

    První epizoda, která slouží jakožto upoutávka, už je vydána. Tak neváhejte, chňapněte sluchátka a poddejte se mému hlasu.

    Upoutávku a více informací naleznete zde.

    Těším se na slyšenou!
    - Amperion
     
    ondra-8, -Touchwood- and chozeee like this.
  5. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    No tak to jsem zvědavý:

    In the next big content update Dark Legacy, equipment item tiers will be removed and the item level will define it's power!
    The item level depends on the level of the monster that dropped the loot, which means the higher the monster level, the higher the power of the equipment piece!
    Heroes of Drakensang Online will achieve powerful items if they challenge difficult monsters!
     
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Takže seberou i jádra na zvednutí tieru?
     
  7. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    To prave nikdo nevi. BP nam sdelujen jen A a B zamlcuje (mozna i proto, ze sami zatim nevedi, jak to presne bude).
    Je otazka, jak to bude s jadrama, tajemnyma kostkama, fragmentama pekelneho pruchodu, ....
    Stejne tak ty 2 nove typy ponkovani - sami asi zatim nevedi, jak to bude. Bude mozno na to pouzit existujici veci? Jake dalsi ingredience to bude vyzadovat?
    Podobne nove talenty - na livestreamu je ukazou vsechny, ale urcite nepujdou vsechny najednou zapnout.

    Osobne se mi vubec nelibi, ze skoro 2 roky "nic nedelali" a ted se to snazi komplet prekopat jenim CE updatem, ktery je usit horkou jehlou. Rad bych se mylil, ale mam pocit, ze to cele totalne rozes*rou.
     
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Tak jestli to bude tak že všechny moje věci co mám teď na max předvedou na "nový" max..tak ok..ale obávám se že (ne jenom) mě pěkně naCerou...
     
  9. blackassam

    blackassam Forum Expert

    ... seš teda ještě pořád naivní po tolika letech v DSO :rolleyes::D
    Nevím proč mám ten pocit že místo vývojářů tam jsou spíš krtci...co můžou to rozryjou a nejspíš tu zůstanou jen krtince pro pláč...:(
    ...ale má to i pozitivní stránky, když se expanze nevyvede tak pro změnu můžeme expandovat někam ven.:p:cool::D
     
  10. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Může mi někdo prosím vysvětlit postup u ponkovani platin? Konečně jsem se k tomu po malých krůčcích dostal :). Princip ponku je mi jasný, udělal a přenesl jsem si už i nějaké kombinace zlatých. V inventáři se mi hromadí už i docela dost platin a zlato mám také nějaké našetřené. Tak bych se do toho už chtěl nějak pustit.
    Ale nevím co si mám podle almanachu představit pod tím ponkováním "lego se třemi platinami přenosem z leg po dvou platinách" atd. Mám tedy nejdřív složit dvě dvouplatinová lega a pak je házet na ponk s nějakými dvěma legama stejného druhu s náhodným očarováním a čekat až se mi vytvoří lego s třemi platinami?
    Předpokládám že cesta je docela dlouhá, stojí to mraky zlata a itemů atd. Má cenu skládat platinu s očarováním třeba 88%? Nebo má cenu uvažovat až o platinách třeba od 95% výše a jinak to zatím válčit nějak se zlatými?
     
  11. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Jak píšeš 2+2 =3 nebo 4 ale to je fakt klika. 3+3 do 4ky ale nyní bych neonkoval a počkal bych co se bude dít 24.11 kdy přijde DL kde by se mělo ponkování změnit od základu (prý)
     
  12. Czzaccz

    Czzaccz Someday Author

    počkej do 24 listopadu, podle toho co říkal Hansen na streamu tak si každej bude moct vycraftit platiny za den, stačí nadropovat
     
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Už ta představa je šílená... z extrému do extrému... fakt to už by mohli padat 4platinovky rovnou protože jestli to složím za den tak to vyjde úplně nastejno...
     
  14. Czzaccz

    Czzaccz Someday Author

    Jako ten crafting bude o dost lehčí a bez omezení, ale sám si myslím že buď sníží drop gold i platinových statů protože jestli ne tak ti stačí dropnout 4x modrý se zlatým statem a máš to hotový. A nebo zvýší potřebná jádra (s tím že přenést jen 1x zlato bude nejdražší) a nejvýhodnější bude přenést 4x zlatý z jednoho předmětu takže lidi nejspíš budou craftit item s 3x zlato a 4tý zlato si přenesou z random itemu, ale bude to stát mnohem víc než doteď.

    Třeba už crafting nebude až tak zásadní jak teď a bude jiná mnohem lepší mechanika co ti pomůže zlepšit postavu
     
  15. Nostalgiac

    Nostalgiac Advanced

    Já si myslím, že v tom novém craftingu bude nějaký háček... rozhodně nedají možnost mít max itemy za nic... pravděpodobně výrazně zvýší náklady a ceny v jádrech (budou-li to jádra), příp. nějaký nový materiál.

    Vzhledem k tomu, že novou CE zatím nikde netestujou, si myslím, že na launchi to bude loterie a buď bude craftění o hodně jednodušší (a pak to honem honem zaříznou), nebo naopak o hodně náročnější (to si na další úpravy celkem počkáme), případně výrazně nevyrovnané podle síly hráčů (jednoduché u slabších na první zlatá, náročné u silnějších na 4* platiny, nebo naopak), podle toho, co bude pro transfery očarek potřeba.

    Jediné místo, kde to asi dost pomůže, bude v počtu potřebných předmětů. Jestli zruší tiery a předměty budou jen čistě podle levelu, tak můžou dát u všech obtížností droprate zlatých linek jako u současných T0 předmětů.

    Já osobně bych uvítal, kdyby obecně předmětů padalo míň, ale s průměrně větší hodnotou (zlato, dobrá očarka), ať nemusím co 20 minut hrát klikací simulátor při čištění inventáře. To by se dobře spojilo se sníženou potřebu předmětů u nového ponkování.
     
  16. @Nostalgiac Z čeho vycházíš, že píšeš, že novou CE nikde netestují?
     
  17. Czzaccz

    Czzaccz Someday Author

    CE se testuje Hansen a Jesse a asi i zbytek DSO týmu, taky vybrali několik streamerů co mají přístup k CE a taky to testují
    proč myslíš že se rozhodli vydání CE odsunout o skoro 2 měsíce
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    No jestli to testujou ty dva co ani neví jakou hru hrají..tak bůh s náma tvl....
     
    setoneto and ondra-8 like this.
  19. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    plus ti vyvolení co hlásí křivé žebříky a jiné pikačoviny, stačí se mrknout na Discord. A hrubé chyby jim jaksi utíkají na ostrý
     
  20. Czzaccz

    Czzaccz Someday Author

    tak na to jestli něco funguje to stačí
    jediný problém co s developer týmem mám je že neumí vyvážit hru pro všechny úrovně