Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tam není ani ten kostým tak to děkuji pěkně nulový zájem. A stejně bych do toho už ani real cash nedal už jsem zaplatil dost.
     
  2. Khrone

    Khrone Someday Author

    Kostym sice neni odmenou za jeden z tech ukolu, ale je stale spojeny s obsahem, ktery tento ukol odemyka. Nevim, zda muzu poskynout blizsi informace, ale pripadne to bude v poznamkach k patchi R243.
     
  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    V pohodě chlape nic neříkej pokud to bude hratelné jen díky tomu že si to koupím za reálné peníze tak mi bude buřt zdali tam bude někde v tom i kostým. Bo už jsem za to 7 leté hraní +/- zaplatil už dost.
     
  4. Khrone

    Khrone Someday Author

    Ne ne, za realne penize to nebude. Ta ukolova linie, ve ktere je 12 ukolu a provedou te vsemoznymi mapami, ta je zadarmo. Odemkne se ti/prijde ti svitek, az bude nahrana na servery verze R243 - jediny pozadavek pro to je, abys mel splnene ukoly z linie "Prokleté přání" (Cursed Wish), coz je jeden z hlavnich ukolu v Qaizahu tykajicich se Djinna.
     
    -Touchwood- and elithyacz like this.
  5. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    No konečně pořádná informace děkuji Khrone. Mimochodem těším se až vyhraji těch 50 komunitních mincí v ts soutěži tedy až bude :)
     
    Khrone likes this.
  6. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Aktualizoval jsem průvodce eventem Esenciální poušť v almanachu. Přeji pěkné počtení!
     
    micuna13 likes this.
  7. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Ampíku nevím zdali jsou temné amfory na barevných mapách Kia krisal všude stejně ale tady je ze žluté mapy.
    [​IMG]
    https://i.postimg.cc/zfdCVhyC/Temn-amfors-lut-mapa.png
    Tak to vypadá že jsou všude na stejném místě :)
    [​IMG]
    https://i.postimg.cc/jdVzwtSF/Temn-amfors-zelena-mapa.png

    Jinak první mapa nebarevná :) je stále strašně moc zdlouhavá (zbytečně) než dojedou ty vlny je to děs. Druhé mapy celkem na pohodu "navigace je fajnová" ranger trp mág celkem ok war mi utekl před koncem ale ten bombarďák na fialové mapě tak to je nehratelné. Prostě devs nemají rádi solo hraní. A to mě zmydlil jen na pekle III.
     
    Last edited: Sep 30, 2020
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Sice je první mapa dlouhá..ale musím pochválit..jsou bedny za každou vlnu a navíc za jeden vstup můžeš nasbírat mrtě toho bazmeku na otvírání..(když nechceš..nemusíš..) takže tohle je +

    Mínus musím dát zase vývojářům za to že tahle mapa je zase "rangedsang". vůbec nemysleli na wara.. Moby jsou v tlupe kolem vstupu na barevnou mapu a je tam ochranná zóna.. Oni útočí..já nemůžu.. Než vylezou za mnou tak to trvá..navíc nemám je kolem sebe na doplňování hp co ubírá poušť..tohle je nedomysleno..chápu že ostatním je to jedno..střílí nazdarbuh..ale já potřebuji abych mohl útočit..a ne běhat tam jak splasena veverka... prosím opravit :) jinak vůbec nechápu smysl ty ochranný bariéry...

    další věc je ta fialová mapa..existuje To vůbec? 1x byla modrá..jinak furt zelená..těžkej random teda...
     
  9. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak celkem 35x pokus o získání alespoň 1 koule rotace a prdlajs. A já pako se opět těšil na něco do sbírky na kostýmek který vypadá parádně.
    Bouře na pohodu na pekle III celkem hratelné ale děsně nudné a zbytečně zdlouhavé. Takže nafarmit rosu a pak už jen na jedovku at je nějaká ta větší síla na Dragana do haly.
    Poté co mě černý portál hodil opětovně na rudou mapu už jsem mu na to neskočil a kašlu na něj.
     
  10. KotBogomot

    KotBogomot Forum Apprentice

    Pěkně zpracované. Jen 2 poznámky : Chybí mi to hlavní a to je počet elementárních sfér, které padají ze závěrečného bosse v závislosti na obtížnosti. A druhá, jen taková technická, bedny na první mapě se mi neobjevují vždy po vlně, vlastně jsem ještě nikdy neměl asi plný počet beden 12(14?). Někdy třeba jen 6 nebo 8 po všech vlnách. Je fakt, že mockrát jsem to do konce nedělal, je to opravdu monotoni.
     
  11. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @KotBogomot, díky. Vypadlo mi to. Doplním to tam. :)
     
  12. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Po kazde zdolane vlne pisecne boure se objevi 1na truhla.
    Po zabiti sentinela se objevi taky truhla.
    Celkem to je tedy 6 + 1 = 7 truhel.
     
  13. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Dnes z amfory za jeden klíč...tak že nějaká malá šance tam asi bude. Nejspíš asi tak stejná jako na Heraldovou předkožku:D
    [​IMG]
     
    Geredis likes this.
  14. 06tod6666

    06tod6666 Forum Apprentice

    Dobrý deň, robila som q tiene minulosti, pri q 5/12 som skončila,pretože vo dungeone Večný strážca sa mi neobjavila socha Večné oči, lepšie povedané , ked v q bolo napísané ,, nájdi večné oči,, tak mi to ukázalo miesto na mape ,ale ked naskočil q opýtaj sa Večných očí na nejakú informáciu tak sa to nedalo ani tam nebola na tom mieste tá socha Večných očí.Ako dalej ?
     
  15. Pašák

    Pašák Forum Greenhorn

    Dělej to na normál,taky sem se tam trápil.
     
  16. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    výbornej event jeden z nejlepších
     
  17. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Hmm pěkná lumpárna zabugovaná mapa na poušti esencí. Úkolová navigace ukazuje doprostřed mapy kde ovšem nikdo není a tím pádem se mi nezapočítalo vybití mapy a další vlnu mi to nepustí. Hlášku o vybití celé mapy jsem dostal.
    Předposlední vlna celkem nasírací bug když si zase tak velká zábava ty vlny nejsou.
    [​IMG]
     
  18. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    se divíš má být ten live a ještě nezačal a už tmavne a načítá se mapa 2 minuty, už se to celý spožďuje není se čemu divit, že ti to nepustilo další vlnu
     
  19. anti.

    anti. Regular

    hoši vy jste amatéři :D :D já jako správnej profesionál koupil s kámošema flašku, párky na gril a ... v neděli večer jsem koukal jak jsem vypustil už druhou Poušť esencí :D :D 2min. načítání... šetřím nervy na Slavnost duchů :D
     
    navelko likes this.
  20. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Pěkně udělané video k duchovému eventu :)
     
    navelko likes this.