Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Engem se... Sőt..i6 sem...

    i7 már teljesen más tészta... Oda én is csak pislogni járok...
     
  2. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    :):):):):):)
    Nem tudom azt vágod-e, hogy harcos az kicsitt több sebzést kap mint vadász.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  3. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!

    Egy remek kóddal szeretnénk Nektek kedveskedni, ami 08.14-ig beváltható!


    NL bonus code july 2020.jpg
     
    bibere likes this.
  4. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!

    Az "Eventes Köpeny" leírásában az szerepel, hogy 50%-al több belépőt kaphattok, de ez elírás. A valóságban ez 50%-al több haladást jelent a ládákból, amit nyittok. Azaz: nem 30 haladás/láda, hanem 45!
     
  5. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, köszi DEEEEEE jeleznéd a fejlesztök felé hogy az olvasztó tégelyt meg a királyit NE tegyék automatikusan elindithatóvá, vagyis én/mi aktiváljuk hogy mikortól kezdjen el lejárni. Met az elmúlt 2 hónapban eventöl és kódból is kaptunk és most is kapunk olvasztót amik automatikusan elkezdtek lejárni, de nekem a draganról volt 1 90 napos ami még mindig több napot ad min az azóta kapott 30 naposak, VAGYIS ez már a 3. olvasztó ami megy a szemétbe mert hamarabb lejárna mint a 90 napos. Vagyis én és gondolom más is aki kapott 90 napost a Draganon NEM KAP SEMMIT ez meg igy nem ajándék hanem csak bosszúság
     
    Elégedetlenkedő and Hugger like this.
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    [​IMG]

    nocsak :)
     
    bibere likes this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Akkor inkább legyen egy kraft lehetőség lejárós tárgyakra ami összeadja a lejárási idejét.
     
  8. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Egy kérdés a modikhoz!
    8 nap múlva jön Gnób új ajánlata. Nem tudom mi lesz a kinálat, de ha akkor költöm el a furkosbotjaim Gnóbnál akkor az időlegesen bent lévő ajándékokat is megkaphatom furkósbotért?
    Köszi ha megkérdezitek központtól.
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    sargon szett lesz.. de jogos a kérdés..

    btw.. ezek a pinyáták annyira "időt múltak"... pl. Grizmek.. 10ért vagymennyi.. oszt full üres a boltja... egyedül a teljesitményért lenne oka..na de.. mondjuk 1 bot lenne.. bedobálnám..de 10et adni a semmiért? amúgyis,minden aranyért volt nála.. 10 pinyátát kérni pofátlanság..

    az event egyébként pofás.. végre vmi nincs elrontva.. csak mig régebben akár vettük is a botokat..manapság nincs okom bedobálni sehova.. szerintem 1et se ütök sehol mert nincs jutalom( hozzám való) IK dettó.. na ott se tudok semmit venni.. azért egy 10 éves szülinapnál ránézhettek volna hogy ne csak azoknak legyenek jutalmak akik 11 hónapja kezdték max... azt is komolyabban venném ha minden kereskedő NPC akik ezeket az "alan,kingshilli veterán" és hasonló cuccokat árulják..skineket nyerhetném..

    edit :
    egy i7 solo.. :)
    azért a boss végén szépen 1 hitelt.. 6x megölt ..elátkozott avalona,sárkányharcos..
    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 8, 2020
  10. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Elnézést a késedelemért, csak most kaptunk választ.

    Sajnos csak a kereskedők állandó kínálatát lehet megszerezni, az ideigleneseket nem.
     
    JimJupiter and jackoneill1976 like this.
  11. Bundin

    Bundin Regular

    Akkor lehessen inkább venni egy állandót végre nem is értem a 7 napos olvasztótégelyt az lóherésnél.
     
    Elégedetlenkedő and 12xineohp like this.
  12. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Mi ez az új csaló program PvP-ben? Nem lehet bénitani az ellenfelet, harcosoknál nagyon észrevehető. Gondolom a skillek visszatöltési idejét szünteti meg a program és folyamatos sárkánybőrrel tudnak pvp-zni.
    Egyébként sztem a megoldás az lenne ha megszüntetnék a pvp-t a játékban, mert évek óta a csalásról szól. A Bp látható módon nem tud mit kezdeni a csaló programokkal, már olyan szinten morzsolja a játék hitelességét a csalásra épülő pvp, hogy jobb lenne az egészet megszüntetni.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  13. Bundin

    Bundin Regular

    Azt mondja meg már valaki, hogy a februári Dragan esemény piros gyöngy droppját miért kell olyan szinten visszavágni, hogyha nem farmolod napi 24-ből 32 órát, akkor kb a nullával egyenlő az amit kitudsz szedni, és hagyjuka napi küldiket mert eddig az egész Event alat kaptam 3x napiba. A pokoli szinten nagyobb esély is kb a nullához konvergál. A 80/2000-es küldi eddig a leggyorsabb, de meló mellet nemhiszem, hogy meglesz az utolsó haladási sáv, 42 gyöngy kéne még hozzá, lehetetlen így kiszedni, miért szopatják mindig a dolgozó embert ezek is? És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy vegyek anderért mert nem fogok ez az esemény eddig teljesíthető volt normális élhető farmolással, de jelenleg ezt is sikeresen szétverték…. már előre félek a nagy lvl 60-as tartalombőitéstől is, kiveszik a rangokat, de valójában mégsem csak másképp hívjuk, és nem lesz rangemelési lehetőség, ha a boss nem dobja, amit szeretnél szakadj meg, mint kb most a herald kabát azt is csak pár kiválasztott tudja megszerezni az is egy vicc.

    Jut eszembe az infoszivárogtatás kapcsán, mivel megszűnik a tárgyakban a rang lvl 60 után és ha valami cuccot erősebben akarunk, akkor azt ki kell üssük azona szinten az ok, de mi lesz azokkal a tárgyakkal, amiket csak venni lehet? Azok emiatt megint kuka lesz, vagy ezt megoldják, hogy azokat megtudjuk szerezni erősebb verzióban? Gondolok itt Ammon szettre, Emília cuccaira, Gnób kínálatára, A Hirakai szettekre, illetve az új területek esetleges vásárolható cuccaira is....ja és hát a köpenyek ugye...
     
    Last edited: Sep 23, 2020
    jackoneill1976 likes this.
  14. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Dragan eventbe sajnos tényleg túl hosszú a sáv de legalább előző eventen ráértem és így marad bőven kövire is. Herold köpenyt lehet(ett) venni közösségi érméért aki rászánta az időt főleg hogy most már 2 kör hashantól megvan inf2 vagy magasabb szinten elég könnyen össze lehet szedni azt az 500 érmet.
     
  15. Bundin

    Bundin Regular

    Most tartok 427 érménél, és már egy ideje nincs bennt Jesse Obriennél a kabát szóval ez se játszik, nem tudok mindig ott lenni, mikor streamelnek.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Kérhetnénk valami hivatalos információt a Múlt árnyai küldetés sorozatról? Több dolog nem tisztázott a mai napig. A három gondolatjellel kezdődő kérdésemre szeretnék választ kapni, ha tudjátok az infót, köszönöm!

    Arra már rájöttem, hogyha 10-szer leölöm az Árny szörnyet, akkor fixen megkapom az Árnyvadász kosztümöt. A teljesítményeknél 30 db és 60 db Árny szörny ölesnél is kapok teljesítmény pontot.

    - Igaz az, hogy 30 ölesnél kapok egy III. rangú Sargon nyakláncot és 60 ölésnél pedig egy VII. rangú Sargon nyakláncot?

    - Mitől függ, hogy kinek esik kávébab és kinek nem? Van olyan játékos akinek már majdnem 100 kávébabja van, nekem 12 kőr alatt egysem esett. Állítása szerint Andrakashban az Árnyportálon belépve a minibossok szokták adni random. Igaz ez, hogy ott is eshet kávébab vagy csak az Elhagyott Kastélyban?


    Akik megvették pénzért az új csomag valamelyikét ők kaptak Andrakashban legjobb tudomásom szerint egy második portált ahol az Elhagyott kastélyba lehet bemenni 75 forgó gömb a belépő. Viszont van akinek az Árnyszörnytől esett egy portál, amire az eszköztárban rákattintott és Andrakashban neki meg lett a második kapuja ami az Elhagyott Kastélyba visz.

    - Kérdésem, hogy ez random eshet az Árnyszörnytől vagy bizonyos számú fix Árnyszörny ölés után megkapjuk?

    Kávébab a sok évvel ezelőtti Sargon eventen belépő volt. Szerény véleményem szerint nem korrekt, hogy egyesek nagy mennyiségű kávébabot (Sargon belépőt) halmozhatnak fel mire jön az event, mások meg a nulláról indulnak. Pláne úgy, hogy mint utólag kiderült az első két nap búgos volt a map, gőzmag nélkül is bármennyiszer bemehetett. Aki élelmes volt (kihasználta a búgot) az ingyen kapta a kosztümöt, ingyen kiszedte a portált az Elhagyott kastélyba és felhalmozott nagy mennyiségű kávébabot (ami valószínű belépőként szolgál majd az eljövendő Sargon eventen). Jó, hogy javítottak a búgot két nap múlva, de vissza kellett volna venni a búg kihasználóktól a kosztümöt, kávébabot , mindent. De ez nem történt meg! Két nap alatt annyi kávébabhoz hozzájutottak, amit hónapok, de inkább fél év alatt lehet kifarmolni. Aki nem hiszi, próbálja ki milyen nehéz 50 forgó gömböt kifarmolni és csak napi egyszer lehet a küldit megcsinálni.
    https://kepkuldes.com/image/bFVuLe
    https://kepkuldes.com/image/bFVJqt
     
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Rajohettel volna hogy itt már semmit sem büntetnek...lásd pvp és multireg account...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  18. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Teljesen jogos kérdések és felvetések, elméletileg a válaszok a következők:

    1., Tudomásunk szerint a 2. teljesítményél egy 1-es rangú nyakláncot, míg a 3. után egy 7-es rangút kapunk.
    2., Kávébab és a Portál CSAK az Elhagyatott Kastélyban megszerezhető.

    3., Az Elhagyatott Kastély végi Főboss dobhatja csak, de elég kicsi eséllyel.

    Extra:
    - A büntetést/visszavételt kérdését felvetettük, de őszintén szólva nem sok esélyt látok rá.

    - A bekerüléstől "lobby"-zunk azért, hogy legyen észszerűbb a Gőzmag dropja, illetve megszerzése. Elég ritka az Őrös pálya és ha megvan az 50db, akkor nem számolja tovább. Pedig pályánként 12db-ot lehet szerezni (4x12=48), azaz az 5. körben 10 megy a kukába.
     
    JimJupiter likes this.
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ha a portál a Kastélyban eshet..annak mennyi értelme van? épphogy az lenne a logikus hogy Kingshill régi pompájában mapon essen,nem? Hiszen a másik eleve megvan ha kifizetted a sarcot érte... Minek nekem vmi ami már megvan??

    Úgy érdekelne a devs gondolkodási módja mikor az ilyesmit leprogramozzák... Kapok esélyt arra hogy ingyen megkapjak vmit de csak ha kifizettem és már nem lesz rá szükségem...tipikus...

    Btw. Nem 12 a max... Dupla droppos legi kabival 24...ha megvan a másik map is akkor már 2+2 egy őr..

    Mondjuk engem spec nem érdekel ez a grind.. Nem fogom elverni a belépőket haszontalan kosztümre és a DtU eventen meg kuksolni belépő nélkül...
     
    Last edited: Oct 11, 2020
  20. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Elméletileg ez egy másik Portál, amit az érkező eventen lehet majd felhasználni.
    [​IMG]



    A "dupla-drop"-os kabát jó ötlet!
     
    Last edited: Oct 11, 2020