Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Menj be újra..Ott lesz
     
  3. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    A múlt árnyai 5/12? Normálon kellene megpróbálni.
     
  4. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Köszi ugy megy
     
    StSanya likes this.
  5. Arteza

    Arteza Forum Apprentice

    Üdv!
    Lor'tac kazamatáiban nem szerezhetőek meg a templomőr szett darabjai, hiába van feltüntetve a tűzösvényen, a halálbölcsőben, stb. Egyedül nahuatlanban (ahol meg nincs feltüntetve) dobhatják az őrök azt, amit az élet bölcsőjébe eshetne. Ez már elég régóta így lehet, mert anno hiába próbáltam kifarmolni pl a tűzösvényen megjelölt torsot, rengeteg próbálkozás után sem adott semmit, nem hogy a torsot, de a szett semelyik darabját. Ha mégis meg lehet szerezni, akkor a valószínűségi arány, hogy kiadja, kb 1-2 lehet a 100-hoz viszonyítva.
    A kérésem ezen szettek újbóli megszerezhetőségének bevezetés lenne, ha lehetséges.
     
  6. Bundin

    Bundin Regular

    Bolond :D
    Próbáltad a játék TEMP mappájánaka törlését?

    Normálon menj be...akkor ott vannak.
     
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Október 1-ei hotfix javította már.

    "Megoldódott egy titokzatos teleport tekercs fölötti kurzor mozgatás okozta kliens összeomlás."
     
    Bundin likes this.
  8. petrezselyem95

    petrezselyem95 Forum Greenhorn

    sok kérdés lenne hátha valaki tud valamit az új dolgokról
    1. törlik a tárgyak rankját, ezáltal visszaesik minden cucc 55re az értékek alapján vagy maradnak 60as értéken?
    2. mivel törlik a rúnákat a cuccokból így azokat visszakapjuk? mert kraftoláshoz elvileg az fog kelleni
    3. kockákat nyitni kéne? ha azoknak is törlik a rankját
    4. ha mégse kapjuk vissza a runákat akkor nullázodik és elölről kell majd kifarmolni egyenlő eséllyel?
    5. bármilyen cuccot lehet krafolni bármivel?
    6. csak 1 fő mag fog maradni? úgy értem matériamag és a többi kiveszik?
    Lehet korai kérdések de hátha valaki többet tud
     
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    1. Elvileg átalakítják a rangot + szintű tárgyakká pl egy tier 10-es tárgyat 80-as szintűvé mert olyan rendszert hoznak elvileg amiben nagyobb szintű tárgyak lesznek a szintünknél.
    2. Elvileg megmaradnak a rúnák és kraftolásnál lehet használni pl.
    3. Ha kiveszik a rangokat úgy gondolom vagy átalakítják azokat is plusz szintes kockákká vagy ki se engedi nyitni. Úgy gondolom ha nem lehetne kinyitni arról már tudnánk de én inkább kinyitom mindet kivéve kb 1000 10-es kockát.
    Többiről nem tudok én se sokat és ezek se fixek inkább másodkezes infók.
     
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Amit kb. tudni lehet, illetve teszt során tapasztaltak alapján gondolok, - a fejlesztők általi változtatás lehetőségéből fakadóan - a tévedés jogát fenntartva:

    Minden tárgy visszaáll 55-re a jelenlegi rangjától függő szintre, az erő rúnákat visszakapod (a tárcába). A továbbiakban egy tárgy szintje nem lesz emelhető, amilyen szinten kapod, olyan marad. Ez azt is jelenti, ha nagyobb szintű szörnyhöz mész, akkor nagyobb szintű tárgyat kapsz... S ha nem is lesz normáltól inf7-ig terjedő 11 rang, néhány fokozat azért marad, s nagyobb fokozaton pl. nagyobb szintű tárggyal (is) leszel jutalmazva...

    A már kifarmolt erő rúnájával előnyben leszel, s valóban, kraftoláshoz, az optok, azaz a "kék sorok" átviteléhez kellenek majd.

    Szerintem nem lehet majd bármit bármivel kraftolni, de ha lehet is, nem lesz értelme... Az optok (kék sorok) ugyanis nem minden tárgyba "illenek" majd...

    A magok száma erősen redukálódni fog...

    A kocka jó kérdés, én senkit se szeretnék befolyásolni, mindenki döntse el, hogy jobb neki. Mert amit @12xineohp írt, az majdnem igaz, (80-as nem lesz) akinek nagyobb rangú tárgya van most, az kicsit jobban jár, legalábbis az első időkben biztosan...
     
    Last edited: Oct 17, 2020
  11. petrezselyem95

    petrezselyem95 Forum Greenhorn

    akkor végülis nem sok értelme volt rank10re húzni a cuccokat se:D vagy attól még hogy 55ös lesz attól még azt az új rendszer érzékeli hogy rank10es és nem rank6os cuccokban járkáltál? bár akkor a sebzésünk és minden csökkeni fog a rúna nélkül, akkor ez is hasonló lesz mint a diablo3 hogy minnél nagyobb gr szinteket megy az ember annál jobb cuccokat kap és úgy tud feljebb lépni
     
  12. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Korrigáltam magam, nem 55-ös lesz a X. rangú... ;)
     
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez megállná a helyét ha rendes dropp lenne.. de ez az egész megint csak arra megy ki hogy lehúzzanak,elvegyék amit már egyszer lefarmoltam és kapjak helyette egy nagy semmit... mint amagokkal.. első körben volt vagy 50 fajta..minden egyedire jóformán más...aztán jött az egyszerűsités..maradt 3 féle(föld,sárkány,matéria)..na most már nem lesz egy se...helyette beváltják erőrúnára..na arra nagy szükségem van 2 milliárddal.. persze a munkapad mennyibe fog kerülni arról infó nincs..

    már látom mikor a droppszedő +10-15lvl cuccokat fog kapni én meg eszem a kefét hogy kapjak vmi használhatót..mint mindig.. vki 2-5 körből megkapja ugyanazt amit én 100-150ből.. rá lehet fogni a randomra,de már annyiszor történt az ellenkezője hogy nehezen hiszem el..

    kockákról nem tudni semmit.. törik a fejüket hogyan is lehetne a legjobban felháboritani a játékost :D vicc..
    mondhatni eddig szinte nincs is pozitiv dolog bejelentve.... játékos szemszögből(magamból kiindulva)

    tehát amit tudunk biztosan:
    1. ne farmoljunk magokat tudatosan hajszolva..mert úgyis beváltják erőrúnára
    2. ne költsünk szinte semmit(makk,mati) mert nincs mibe fektetni jelenleg
    3. ne emeljünk rangot... mert ha kiveszik az erőrúnát visszaáll a rang.. dobhatjuk ki mert fél nap alatt jóval erősebb cuccot kap(hat)unk..
    4. ne munkapadozzunk mert az új rendszer szerint lesz beállitva a CE után..
    5. ne nyissunk kockát mert nem tudunk semmit..a végén még abból fog esni vmi ha rendesen berúgnak és elkezdenek a fórumon kutatni vmi ötletért
     
    Viharhozo1968 likes this.
  14. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Sziasztok!
    Moderátorok felé szeretnék kérdezni. Az eszkőztárban lévő régi tárgyaimon megjelenet a kiirás, hogy tartalombővitéskor automatikusan beolvasszák őket. Ilyen pl, a régi Fekete Hadúr szett, Sötétség szett, Életvédő (harcos egykezese) és még más egyébb régi tárgy.
    1. kérdésem: ha az Életvédőt, Sötétség szettet felszerelés nemesitővel felújitom akkor az újabb verziók megmaradnak vagy azok sem?
    2. kérdésem: Életvédőt 6000 makkért vásároltam, Fekete hadúr szett is belefájt vagy 18k makkba. Nem érzem korrektnek, hogy a 6000 makkért vásárolt Életvédő helyett kapok 29400 erő rúnát, annyit kb 5 perc alatt kifarmolok. Tudnátok jelezni központ felé, hogy méltányosabb lenne ha a makkért vásárolt tárgyak, ha nem is a teljes, de mondjuk a kifizetett sárkánypénz 30%-at visszakapjuk?
    3. kérdés: kérem legalább az Életvédőt megmaradását javasoljátok a központ felé, elvégre ez sehogy máshogy, csak sárkánypénzért volt megvásárolható. Ráadásul sok harcos jelenleg is használja ezt csoportban tankoláshoz. A tankolásra szakosodott harcosoknak ez érzékeny veszteség, nem korrekt ez szerintem.
    Köszönöm!
    Most gondoljunk a gyengébb karakterekre, akiknek a gazdája összekuporgatta a sárkánypénzt az Életvédőre, Sötétség szettre, stb., aztán most kap helyette 29400 erő rúnáját.
    Eddig is volt, hogy kivezettek tárgyakat a játékból, de eddig az volt a szokás, hogy adtak cserébe megfelelő szintű kompenzációt!
    Szerintem 6000 sárkánypénzért 29400 erő rúna, ami 6db ritka tárgy beolvasztási értéke, nem az.
    6000 sárkánypénz = 6 db ritka tárgy. Annyit egy kőrcsapással kifarmolok.
     
    jackoneill1976 likes this.
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    egyetértek..nekem mondjuk egyik sincs..rég kidobáltam.. de azért miért kell kivenni megfelelő kompenzáció nélül? nem oszt nem szoroz ha a helyet foglalja ..másra úgysem jók ezek a cuccok.. a végrehajtó szett is erre a sorsra jutott..pedig ugye ezekben a cuccokban "régi" értékek vannak..óriási hátrány egyáltalán hordani..egyedül az életvédő 1%os statja ami fogjukrá,bár tartom magam ahhoz hogy az is gagyi..sokkal többet ér vki egy jól megpakolt "krites" fegyverrel ami csökkenti a cooldownt.. i6-7en olyanmindegy hogy regel neked egy blokk 4-5k hp-t..mikor 100-150et kapsz be.. a kis mobok amúgysem ölnek meg a boss meg lényegtelen ha regenerál nálad 5k hp-t vagy nem..
     
  16. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Ha nemesíted, akkor megmarad. Én az enyémet nemesítettem, mielőtt a teremtőnő könnyét kivezették volna, hogy effektet tehessek bele, s most nem ír beolvasztásról.

    De azt megnézhetné valaki, hogy lehet-e egyáltalán nemesíteni az Életvédőt, mert az egyik játékos nem tudja a Mechanikus kardot, pedig kiírja rá, s azt is be fogják olvasztani...

    A kérésedet pedig jelezzük.
     
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ööö... a mechanikus cuccokat nem is irja hogy olvadna..

    [​IMG]
     
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Gondolom az az új, ez meg lenne a régi:

    mechanikus.png
     
    jackoneill1976 likes this.
  19. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Igazad van a random szerencsét illetöen na azt miért nem állítják minden játékosnál ugyan akkorára??? CSAK 1 példa amióta bejött a gyémánt opt 1 !!! darab 90-est kaptam a többsebzés ennél a tárgynált a többi mind csak 88 87 es, gondolom ez is a minimális szerencsém miatt nem esik. A múltkor direkt számoltam 75 Q4 alatt 2 egyedi esett
     
  20. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, arról van már infó hogy a mostani egyedikből és legisekből is átvihetöek lesznek az arany és gyémánt optok vagy újra megkell szenvedni érük?? És azt már tudni hogy mitól függ az hogy a új cuccokban hány foglalat lesz a a köveknek és a rúnáknak. Köszi elöre is :)