Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    https://drakensangonline.fandom.com/wiki/Adventurers_Chest
     
    MariskaNeeni likes this.
  2. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Tyűha, MariskaNeeni visszatért. :D
    A ládát csak kiskarakterek kapták meg annak idején, 50-esek nem.
    Ha komolyan ismét foglalkozni fogsz a játékkal, akkor a harcos nem éppen alkalmas rá, fogyatékos szegény. Maradj inkább az 50-es karidnál.
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    fogyatékos :D ez jó.. reméljük a legjobbakat a CE után..mert jelenleg a közelében nincs a többi kasztnak.. egy dologban van a többiek előtt.. kb 5x annyit kell rá farmolni hogy lépést tartson :D
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Az alfa tesztek során tapasztaltak nem erre mutatnak sajnos. Nem titkolom, decembert még megvárom, bizakodok, de ha úgy jön be az új tartalom, ahogy azt láttam, én veszem a kalapom... Olyan változás lesz, hogy nem is tudom elképzelni, hogy a harcosok hogyan tudnak majd létezni, mapon végigmenni... De talán ezért is csúszik a content, ebben reménykedem...


    Szerk: Mindamelett örülök egy csomó pozitív változásnak, ez fontos!
     
  5. Bundin

    Bundin Regular

    Ez nem túl bíztató amit írsz, rádásul megint az jön le nekünk kívűlállóknak, hogy csip csupp összedobják megint az egészet, pedig reménykedtem, hogy ennek most már legalább nekifeküdtek tavaly, de nem ez jön le a kommunikácóból inkább megint csak kapkodnak össze vissza. Pedig a közösségnek, most egy stabil fejlesztésre lenne szüksége, ami azért olyan távlatokat nyisson, hogy mindenki számára élhető és szórakoztató legyen a játék...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Én azt megítélni, hogy mennyi időt fektettek bele ebbe a fejlesztésbe, azt nem tudom. Én óvakodnék is ennek megítélésétől. Mondom, csomó új és jó dolog kerül be, vagy változik végre jó irányba.

    Volt viszont megint olyan változtatás alfa1 és alfa2 teszten, ami konkrétan a harcosnak nagyon hátrányos. Nem véletlen, hogy a mapokra elvileg csak mi kapunk is valami harci pajzs nevezetű cuccot, amit a távolságiak nem, gondolom ez lenne a fejlesztők részéről a kompenzálás... Más kasztnak is okozhat majd ez a "fejlesztés" problémákat, fejtörést, harcstílustól függően, de szerintem minket sújt leginkább. Ami miatt én per pill azt mondom, ha bent marad a véglegesben, én nem kínlódok tovább, átváltani nem tudom a harcost, másik kasztba pedig már nem fogok ennyi időt, energiát, stb. beletenni.

    Neked viszont nem kell aggódni, talán a törpöket fogja legkevésbé sújtani az általam kifogásolt "valami"...
     
    Elégedetlenkedő and JimJupiter like this.
  7. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Szép kilátások.
    Csak azt nem értem, hogy miért éri meg a cégnek az egyik kasztot 3 éve folyamatosan a víz alá nyomni? Egykor a legnépszerűbb kaszt volt, mára a harcossal játszanak a legkevesebben. Pedig egyszerüen csak a jelenlegi skilljeit kéne buffolni és kész.
    3 éve nem hajlandók a játékosok visszajelzéseit, a tényeket figyelembe venni. A harcost egyszerüen lesőprik az asztalról, félre hajítják.
    Akkor mondják azt, hogy nem tudjuk/akarjuk ezt a kasztot fenntartani és megfelelő kompenzáció mellett lehessen másik kasztra váltani.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  8. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ezzel a maszatolós válasszal ártasz-e többet félelmet keltve az emberekbe vagy ha konkretizálnál és a leírtak alapján a sárkányharcosok és a többi kaszt is látványosan elkezdne a játékból kihullani mint a legyek.o_O

    Vagy ahogy téged ismerlek osszam el kettővel azt amit írtál...:confused: és ezt most nem rosszindulatból írom, de hajlamos vagy NÉHA te is egy kicsit sötéten tekinteni a jövőbe. Tudtuk, hogy lesznek nehézségek és az is világossá vált, hogy veszteségeink is lesznek ez az elmúlt időben a homályos, nem nyílt kommunikációból számomra teljesen egyértelművé vált, de ha abból indulok ki, hogy a BP se a saját pénze ellensége tuti az idő előre haladtával csak lesz a rossz konstrukciókra is valamilyen megoldás főleg ha a játékosok elkezdik vissza jelezni azt. Azt se vegyük ki a számításból, hogy az új behozott elemekkel még te se játszottál sőt senki se a fejlesztőkön kívül, és a játékosok nagy része én amit eddig láttam eddig nagyon kreatívak tudtak lenni eddig is tudtak boldogulni a játékban.

    Szerinted ez a közeljövőben teljesen másként lesz és a maradék sárkányharcosok is fogják magukat és menjenek a fenébe? Hát így aztán tényleg kihaló félben lévő kaszt lesztek ha az a maradék se akar már majd játszani.:eek::oops:

    Lesznek majd még ezután is frissítések, változások ezt se felejtsük el az, hogy most behoznak valami az még majd ezután is változni fog szóval NEM A HALÁLUNKAT TŰZTÉK KI Dec. 1.-én!!!! Nem végletes kőbevésett dolgokról van szó!

    Sajnos nem sajnos, de ki kell tapasztalnunk az új felállásban hogyan tudunk majd létezni asszem ha jól emlékszem erre vágyott Dracania népének többsége változásra, kihívásra.


    Ha lesz egy csomó tök jó dolog pluszban aminek már most tudsz örülni ez minden képen reményre ad okot!
     
  9. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Hát ez nagyon szellemes volt. Sárkányharcosok 3 éve küldik visszajelzéseiket, segélykiálltásaikat és 3 éve nem történik semmi. Illetve annyi, hogy a másik három kasztot még tovább buffolták a 3 év alatt.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  10. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Nem csak a sárkányharcosokat fogja érinteni a változás hanem minden kasztot..o_O ebbe mi nem egyértelmű? Egyébként meg nagy általánosságban beszéltem, nem jelenthető ki, h minden visszajelzést ignoráltak volna. Eddig is voltak olyan változások amik pont azért következtek be, mert a játékosok így vagy úgy de szorgalmazták. Várjuk meg mik lesznek a frissítésben, próbáljuk ki az új elemeket az ha nagyon rossz lenne még akkor is foghatod a sátorfádat azt viszlát...

    De én úgy gondolom, a frissítés behozatala után érdemes lesz kivárni, elég alaposan megfog minden kavarodni..(és nem csak a sárkányharcosoknak lesz rossz) minden esetre azzal érdemes tisztában lenni, h most elég nagy változás lesz.
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    szerintem az tud ténylegesen nyilatkozni a harcosról aki évek óta DK-t tol... aki csak "megtűri" csoportban az szerintem ne mondja hogy másnak is rossz lesz.. mivel lenne rosszabb? lesz területi sebzés a teljes mapra(mint eszisivatagban vihar alatt) vagy mi? ugyanúgy a távolságiaknak fog állni a zászló ..ledobom őrt,szingu alá és mire lejár a fél hp-ja eltűnt.. el se kell mozdulni...

    kezdve azzal hogy minden kaszt "seccperkábé" ugyanazt a védelmet,ellenállást,hp-t tud összerakni.. de sebzést a DK rak össze legkevesebbet..(plusz mellé az egekben kell tartania a hp-t) nem vmi konzisztens dolog..aztán oda kell menni a boss mellé hogy sebezzem..ütök 1et..mondjuk 200k felvillan..közben grimmag csak a tüzes aurával elveszi a fél hp-mat..rám se nézett és már sebez..persze ugráhatok összevissza de megint oda kell mennem és közben nyelni a sebzést hogy meg tudjam ölni..

    élő példa erre a " napi 50 ander ingyen" törpém akit próbálgattam.. elérte lvl10..bementem q1..ás simán végigmentem solo grimmagostól,mindenestől... meg se ölt(legnagyobb kihivás a kör volt..ahol sokan voltak és mindig hátra kellett szaladnom).. csak ugráltam,közben az ágyúk kicsináltak..rá se kellett néznem..nemhogy 1 dmg sebzést bekapnom.. na ezt csinálja meg vki harcossal..

    lehet azzal jönni hogy "akkor ne játssz harcossal"... válts másra.. na ja.. ha a BP átruházná az évek alatt felhalmozott köveket,rúnákat..már rég megtettem volna..de egy friss kariba akkor se kezdenék ha fizetne érte vki.. és félre ne értsen vki..én nem azt akarom hogy a többiek fölé kerekedjen a kaszt..csak némi balanszot azért csepegtethetne a BP már.. kezdve azzal hogy a fizikai sebzés kellene hogy a legerősebb legyen...mert semmi sem ér fel egy jófajta fejszével a szemek között... évek óta csak a kaszt degradálása megy..
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Még mindig nem tudsz semmit se biztosan szóval én még mindig azt mondanám, hogy érdemes várni míg bejön a frissítés utána meg kipróbálni, hogy hogyan lehet boldogulni benne. (élő példája vagy, hogy miért volt veszélyes az a hsz amiből ez az egész kiindult, az emberek többsége egyébként se tud már egy egy változtatásra pozitívan tekinteni, de ez most még egyet erősített rajtao_O:oops:) és persze a sárkányharcosok többségén még ez az általános rosszkedv még el is uralkodott.

    Nem azt mondom még mindig, hogy nem nehéz a kasztnak, de az biztos, hogy nem érdemes temetni magatokat várjuk meg mi lesz.

    Egyébként meg csak is az intelligenciámnak köszöntheted, hogy nem veszek magamra egy olyan megjegyzést ami most max a kasztomnak szól..

    És minden mágus nevében kikérem magamnak, hogy így nyilatkozzanak rólunk sok olyan esemény van ami miatt pont, hogy a sárkányharcosokat keresik, mert kényelmesebb leölni a bosst és ezt nem kitalálom ha nem látom ezeknél az eseményeknél.
     
  13. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Hiába kéred ki, a mágus a legvariálhatóbb és legjobb kaszt. Leteszed az őrt és sok mindent megfog. Plusz azt olvastam valahol, lehet kacsa, hogy a mágus még durvább lesz frissítés után. Használhatsz vérmagi, q7 fegyót, dragant, húsvét, új holdas cuccokat, simán lehet variálni, míg a többit nem. Az intelligenciádat meg ne keverd bele, mikor másokat nyilvánosan beteg állatnak titulálsz és még neked áll feljebb.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    De kikérem magamnak és minden mágus nevében, mert azt amit tapasztalok a játékban az nem az, hogy nincs szükség a sárkányharcosokra csak max nem olyan értelemben mint amit elvárna a kaszt használója.

    A második rész az szimpla provokáció a részedről amit mi már nem egyszer tisztáztunk,nem egyszer beszéltünk át és nem egyszer kértem tőled bocsánatot,elnézést,kismacskát,kiskutyát,tengerimalacot és hörcsögöt, de még azóta is a fújod és fújod ezzel kapcsolatban a magadét. Felhozva időről időre ami már lassan hónapok óta történt. Nem árt azt se tisztázni, hogy ugye míg te most azt állítod, hogy másokat ez igazából neked szól és még csak nem is így ahogy ezt megfogalmaztad...o_O Összességében nem tudok ezzel a fajta hozzáállásoddal mit kezdeni. De sajnálom elmondtam akkor is és elmondom újra nem vagyok hajlandó egy szerencsétlenül a kelleténél erősebben megfogalmazott poénért a falhoz állítani magamat.

    Szerintem kezdjük el szépen lassan hanyagolni egymást, mert úgy ahogy látom nálad ez örök téma marad bár hányszor is beszélünk róla, bár szerintem ha hangos zokogásban törnék ki esdekelve a bocsánatodért talán helyre jönne a lelkivilágod!o_O (addig állj féllábon)

    Viszont alapjába véve is úgy gondolom vissza térve az eredeti témához én még mindig úgy vélem, hogy biztos vagyok benne, hogy játszható lesz a játék, nem a régi felállásban de játszható lesz és erről engem Opos győzött meg a minap. Nem vagyok hajlandó újra lefutni azon a létrán amit az eddigi csepegtettet infóknak köszönhetően már bekövetkezett. Érdemes várni!
     
  15. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Óóó, én már rég elengedtem, nem véletlenül nem írok Rád :D

    A frissítés meg tőlem jöhetne már, legalább lenne kis motiváció.
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    félre ne értsetek..nem temetem én magamat :D csak úgy nem kóser dolog látni hogy mennyi munka kell nekem..és mennyi pl. más kasztnak a normális játékhoz... szerintem én megleszek ezután is..ha meg nem hát keresek már szórakozást magamnak.. de szerintem annyira nem tudnak lebutitani hogy ne tudjak játszani..mert ha igen akkor komolyan a teljes kaszt mehet a levesbe..ha az én jelenlegi statom a frissités után értéktelen lesz..akkor mit szóljon a "mezei" DK...

    a frissités meg komolyan jöhetne..tudjam hogyan is állok. senkinek nem tesz jót ez a beharangozás/elnapolás/beharangozás/ja mégsem készülünk el... nem is értem miért ez a nagy csinnadratta már nyár óta.. kitesznek egy dátumot úgy hogy a hasukra csaptak..aztán ez van... soha nem tudnak betartani semmit..

    nekem per pillanat az is elég lenne ha a BP kiadna vmi útmutatót... mit is kellene farmolni a CE behozatalához.. mi lesz érték.. rakjak el felszerelést? kraftoljak? magokat milyet? arany kellesz? vagy inkább olvasszam a droppot?... de szerintem még nekik sincs meg a final version.. kiváncsi vagyok a mai twitch bohózatra a két dilettánssal(nem mintha nézném..majd elolvasom mit alkottak..)
     
    Adrienn27 likes this.
  17. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Belenéztem a twitch adásba. Rögtön szemet szúrt, hogy a képernyő alján lévő skill soron az eddigi 7 db skill tárhely helyett 3 db skill tárhely lesz. Én mind a 7 skillem aktivan használom, 3 db hely nem elég. Egyszerüen nem értem kinek az agyából ugrik elő ilyen abszurd őtlet, hogy csak 3 db skillnek legyen hely. Nekem a 7 is kevés, 8 kellene, de 3 db lesz. Hely bőven lenne alul hosszabb skillsornak, egyszerüen nem értem mért csinálják ezt.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    majd pénzért adnak többet... erre megy ki a játék gondolom..

    amúgy elnéztem Jesset..hát bakker..ennél bénább tankot ritkán lát az ember.. csapkod ott az egy skilljével..a normál mobokat sem tudta megölni..de hordja a budiajtót ami adott neki 16% block rate-et.. hát csúcs..
     
  19. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Tegnapi twitch adásban láthattuk, hogy az eddigi 7 db skillből tárhelyből 3 db marad. Ez az a "valami" amire gondoltál?
    Ez igy tényleg halál a harcos kaszt számára, 3 db skillel valóban létezni sem tud a harcos. Agyhalál komolyan aki ezt kitalálta.
    Marad a játékban a tőrpe és mágus, ők 4 skillnél többet úgysem használnak, no problem.
    Illetve rájöttem miért korlátozzák 3-ra a skillsort, egyetlen űzemmódban tud a harcos 3 skillel létezni, mégpedig ha tankol. Mivel jelenleg egy harcos sem tankol, hanem kétkezesben van, ezért igy akarják tankolásra kényszeriteni őket. Már pedig tankolni fogtok, ha akarjátok ha nem.
    A másik dolog, a harcos kap egy darab új skillt, azt a pajzsos valamit. A mágus kap 4 db új skillt. Gondolom mind a 4 támadós skill. Hol itt a korrektség, a kasztok közti egyensúly?
    És akkor még olyan finomságokról, hogy a sárkánybőr visszatöltési ideje 25 másodperc lesz, nem is szólok.
    Sajnos tévedsz, nem lehet venni pluszba, úgyhogy szokj hozzá, 3 db skillel fogsz játszani...
    [​IMG]
     
    Last edited: Nov 13, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  20. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Törpeként nem szólok bele, hogy te hány skillel játszol hasraütésszerűen, szerintem neked sem kéne ezt tenned. Amúgy feltűnt, hogy egy kézben 57k sebzéses és 1.664.000 hp-ja van?