Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Já jsem na to včera koukal na live asi hodinu. Pak mě to přestalo bavit. Nové mapy nic moc. Ten inv je fakt hrůza, nedá se na to dívat. Ale to už tu taky bylo, že nás z toho bolely oči:-D . No a co říct k tomu všemu ostatnímu. Vypadá to, že v BP mají nového ředitele marketingu.
     
  2. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    nedělejte to tak divoký, pořídíš si 1 šutr nebo 1 runu a prachem to zvedneš do maxima to znamená runa za 6,5k drekenu maximálka, až ju 3x zvedneš prachem , takže hordy prachu bude potřeba nevím ceny posledních úrovní, ale bude to asi hodně vidím ty počateční, ale je to vždy 2x tolik, jak ten danej šutr rozdrtíš , mě se podařil spustit ten test server v noci a grimaga v tom tutorialu sem kiloval 20 minut a na 15 levlu mě davali ty npc dole jak malinu no těžký to bude hodně, problém vubec nebud s věcima, ale ta obtížnost je brutální, dál pokračovat nehodlám na testu stačilo, úkol na heredura na 15levlu nesplnitelný na normal solo za 10 minut sem mu skoro nic neubral a vzdal sem to :( dokážu si představit trápení na levelu 100 :eek:
     
  3. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    No dobrý. Ten prach na zvedání kamenů se získává z drcení kamenů?
     
  4. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Na zvedani run je jiny prach nez na zvedani kamenu. Prach na zvedani run ziskas jen drcenim run. Co jsem koukal tak to cenove vyjde v podstate naprosto stejne, jako ted - na zvednuti urcite runy z 0 na 1 potrebujes mnozstvi prachu, ktere ziskas rozdrcenim dvou run stupne 0 (coz je v podstate to stejne jako kombinovat 3 runy stupne 0). Vyhoda ponkovani s prachem je, ze kdyz ti nejake runy/kameny prebyvaji tak je muzes rozemlit a pouzit na ponkovani jineho typu run/kamenu.
     
    -Touchwood- likes this.
  5. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    A z čeho budou ponkovat nový hráči, když jim nic nepřebývá,naopak mají málo kamení a run?
     
  6. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    žádní nový nebudou kdo by to hrál, od nuly když se zasekneš na heroldovy na 15lv, kterýho teď když zacneš na starým sundáš ho na 3 rany:D a s těma věcima co sem nadropoval na testu a točil ho 10 minut tak na 2 hodiny minimálně je :eek: a runy jednoduchý z eventu co napadaj a drtit budou ty na talenty, nemůžeš chtít, když zacneš je mít hned full mě to trvalo 2 roky, ale de spíš o tu obtížnost jak je to strašně těžký hned od startu a bez pomoci jinejch nemaš šanci něco zabít na nízkých levelech, jedině kdo teď zacal a má nějaký goldy nakoupit ty za 500 goldu nebo kolik stojí do zásoby na drcení potom a u šutrů je to jednoduchý de jich max dát 30 tak si odložíš 30 od každýho nejlépe ty nejviší a zbytek pak už jen drtíš a ty zvedáš prostě farmička klasika ;)
     
    Last edited: Nov 18, 2020
  7. ki84

    ki84 Advanced


    Ahoj. Ja na teste nie som, tak by som ťa poprosil o odpovede na pár otázok. Ten prach na rúny sa dá získať aj z rún múdrosti? Ako to vyzerá s kockami? Zostali v hre buffy, povedzme na rýchlosť, silu, HP? A ak áno, v akej cene, mene? Ďakujem každému, kto odpovie.
     
  8. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    no já tam udělal 15lv včera v noci , ale podle ponku je tam napsaný vlož kteroukoliv runu a dostanes 1200 tak snad ano, a zbytek nemám v nabídce premko sem dostal na 3 dni kostka nepadla no drop je asi takovej 200 npc dole 1 věc a elíkům přidaly cooldowny , ale platiny padaj pořád a i v zelených věcech problém je ta obtížnost jen
     
  9. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak na Herolda nepůjdeš,dokud na to nebudeš mít. To je jednoduchý. Dřív jsi se na Morta taky nedostal,pokud jsi na to neměl nebo jsi neměl silnou skupinu, která tě tam protáhla. To, že to bude těžké je jenom dobře. Vždyť se to teď hrálo s jedním prstem v nose a druhým v zadku a na myš jsi klikal jen pohledem. A noví hráči budou. Co by ne. Je to jedna z nejlepších on-line diablovek. Teda jen co vyjde nové Diablo:-D Ten prach z šutrů na zvedání šutrů mi přijde nesmysl. Nesedím u toho osm hodin denně a tak nemám ještě ani modrý královský. Takže nemám co drtit. Tudíž nedrtím,nebudu asi zvedat. Stejně tak s runama. Jediné, které mám navíc jsou na znalosti. Tudíž drtit runy,aby jsi mohl zvednout runy je taky trochu divný. Jako nový hráč bude dělat vlka na nejnižší obtížnost,aby měl runy na rychlost, což nejspíš ani za dobu trvání eventu nejde stihnout. Pak bude rok farmit LR,aby měl runy na znalosti a pak teprve je může začít drtit,aby si zvednul runy na rychlost? Za tu dobu bude 30 patchů a všechno bude jinak:-D to asi bude muset jít udělat nějak jinak:) Jedině, otevřít peněženku,pustit BP chlupa za prémko a nakupovat runy na znalosti u Emílie za goldy. Zajímavá strategie. Nebojím se toho, že se po měsíci po CE objeví dost rad, tipů a triků jak co kde udělat snáz a levněji. Než to BP zatrhne a "opraví". Uvidíme
     
  10. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    já mluvím o heroldovy v katakombach ne qckovým nebo heredur sem spletl podobný, ale to je jedno a war neprojde ani tutoriál já byl schovanej za tím co de stebou a kosil ho řetazákem a to byl grimag stunnutej celou dobu, že neutočil a trval 20 minut :D
     
    Last edited: Nov 18, 2020
  11. ki84

    ki84 Advanced

    chevasitos nemyslel som na drop kociek, ale čo sa stalo s kockami v inventári. A ja už dosť dlho odkladám aj batôžteky s legami rôznych stupňov. Či to má nejaký zmysel všetko šetriť. A tie buffy? Inak vďaka za reakciu.
     
  12. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Jasný, chápu. Třeba to na testu udělali schválně tak těžký,aby si to nemohl projít každý. Kdoví co se jim honí hlavou. Za 14 dní to chtějí dát na ostrý server, takže to posunou až po novém roce. Pak se uvidí. Teda nejdřív se zhroutí servery a tak po dvou týdnech a šestnácti úpravách se na to podíváme.
     
  13. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    nevím podle návodu sem si tam založil účet a byl sem tam po první v životě na testu;) težký ne ale snížli drop a ty deš na grimaga jen s 1h a koulí nic ti nepadne a daváš mu za 1 dmg a ještě vše skoro blokuje :D
     
  14. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Ano, i runy moudrosti jdou drtit (v CE je uz ale Emilie neprodava).

    Ruzne stupne soucasnych kostek jsou v CE vizuelne stejne, ale porad to jsou ruzne stupne (nedaji se nastohovat na sebe). Otevrel jsem cca 150 kostek a nula gemu z nich. Nevim jak runy, ale zlata z predmetu z kostek dostanes vic v CE nez nyni (ale zase nepadaji gemy). Mel jsem tusim kostky stupne 1 az 3 a padaly z nich zelene, modre a obcas fialove predmety. Platiny na tech predmetech se daly najit.

    Bufy jsou, ale za zlato se daji kupovat jen obycejne. Zelene a lepsi za zlato uz nekoupis.

    Ta obtiznost neni se stavajicima postavama o moc lehci. Zkousel jsem velkou poust na bolestivce - normalni mobky byly OK ale brouka jsem jen lechtal (odhaduju, ze bych ho zabijel tak 15 minut urcite). A to jsem pred updatem zvladal inf1 a do 5 minut bych brouka na inf3 taky urcite zabil. Takze je otazka, jestli to s tema bossama a minibossama BP neprepisklo.
     
    ki84 likes this.
  15. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak to pak jo. Takže to nebude s tou obtížností zase tak horký. Já myslel, že tam máš normal postavu na 55lvl. Co jsem koukal včera na live,tak tam běhal s warem a dával to v pohodě. Počkáme na víc informací.
     
  16. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Takže pokud jde o gemy,je lepší otevřít kostky před CE, rozumím to.u dobře?
     
  17. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Asi ano, ale jeste bych pockal, az to potvrdi nekdo dalsi.
     
  18. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Dobře dobře. Nevím jestli jsem to viděl v Cardhunu dobře, díval jsem se na tel a blbě vidím:-D U obchodníka se dali kupovat gemy nebo runy za materi nebo co se to tam dalo koupit?
     
  19. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    no to v pohodě bude, ale jen chvíli než dosáhneš 75levlu na to ti promění ty t10 předměty a pak bůh nás chraň, pak uz to bude každou obtížností jen těší a těší a začneme jako od znova a podle videa na 62lv s 75tkama běhal na esce z pouště esencí na fatal a zdechal tam :D
     
  20. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Daji, ale neni to zrovna lacinna zalezitost, alespon z pohledu soucasne ekonomiky. Je ale mozne, ze znatelne zvednou drop materi a tim jejich ceny devalvuji (ti, co maji nafarmeno na tom prodelaji).
    [​IMG]
     
    -Touchwood- likes this.