Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    kombinování šutrů jsem jaksi nepochopil. Po staru mám 3 a složím vyšší. Po novu 2 rozemelu na prach a tím prachem zvednu ten 3 o stupeň výš. Samozřejmě platím rozemletí i kombinaci. Z toho budou hráči velice nadšeni, tomu se říká zjednodušení a zábava :rolleyes: Z jednoho kroku udělat 2
    zkusil jsem Q3 no masakr drop nulový a připadal jsem si jako bych to pižlal tupou pilkou
     
  2. Je to více zaměřené na hraní ve skupině a lepé ještě ve vyskládané skupině (se zastoupením všech klas). Kdo převážně hraje sólo, si mákne.
     
  3. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Ponkovani run a kamenu za pouziti prachu neni spatna vec (pokud ti prebyvaji kameny jineho typu, ktere nepotrebujes, tak je muzes rozemlit a pouzit na zvednuti jineho typu kamene). Kazdopadne meli zachovat i soucasny typ ponkovani - pri normalnim ponkovani by hrac platil jen 1x, pri drceni a ponkovani s prachem 2x, coz by byla dan za flexibilitu.
     
  4. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    jasňě ten novej sistém šutrů a run je paradní , místo prodeje, když dostaneš někde z eventu runu nebo šutr místo prodeje zvedneš jinej , ale stím hraním to je hrůza každej přece nehraje ve skupině a podle toho co je na testu sám nic hráč nezabije :oops:
     
    jackoneill1976 likes this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Přesně..nechápu proč jsem nucen hrát ve skupině.. Já žádný kamarády nemám protože jsem sprostej ignorant. Vyhovuje mi solo hra,do skupin lezu jenom když mě někdo poprosi nebo z toho mám užitek (LB skupin).. Jinak když to jde tak radši hraju solo.. Na nikoho čekat nemusím..mě taky nikdo nehoni...prostě v klidu jedu svůj režim...Hlavně nevydržím déle než hodinu točení..takže pak jenom stojím ve městě třeba další dvě hodiny... To pak těžko seženu další normální skupinu... Btw skupina...az se to rozjede a opadne boom a odejde těch 50-60% hráčů...tak složíme na celým serveru tak 10 skupin... Z toho bude 8 stejných jak teď co chodí na vlajku a spol...nikoho mezi sebe nepustí..takže zbyde 10 hráčů s nejnovějším mountem za 1600 korun a kostýmem za 10k drakenu... a budeme mlátit prvního minibosse 20 minut...
     
    Lemuřice likes this.
  6. LOGEN9

    LOGEN9 Forum Apprentice

    No to vyvážení je maso...trošku víc mobek ( i klidně o pár lvl nižších) nebo mini bosík a máš ustláno! Při tutoriálu na nové postavě nelze zabít Grimmag i kdyby si se po...l! A pokud to chtějí uhrát hlavně na skupiny tak pak jsou tedy zbytečné úkoly kde můžeš jen sám a sólo žebříčky. Rychlost boje a čekání na dobití cooldownu je na menší svačinu. Drop skoro nulový. Ponk na šutry a runy ujde. Více druhů run na odolnosti - zbytečný. Tlačítka na skilly....ještě alespoň 1 by bodlo. Nástroj na farmu bylinek a rud drahej jak prase.....to sem zvědav co budem kutat ???? Klec na odstranění peta taktéž. Uvidíme co z toho pak půjde na finální hru.
     
    Lemuřice likes this.
  7. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    já ho zabil , takže jde ,je na dýl ,ale dáš ho, krom wara jinak seš schovanej za tím co stebou jde, oni nechcou, aby se na test dostali lamky jen šikovní hráči:rolleyes:
     
  8. _Batole_

    _Batole_ Junior Expert

    Ahoj Ondro, včera jsem si to počítala. Surové a odštípnuté se moc nemění, ale složení vyšších je co se kamenů týče úspornější. Počítám jen kameny a ne náklady ve zlatě.
    Nyní na složení královského potřebuješ 6561 surových, nově máš 1 posvátný a k tomu přidáš 1000 prachu (za neútočný je to ještě méně). Za mě neskutečná úspora kamení.
    sorry, ta tabulka se mi špatně vložila, ale to snad neva, každý si to snad umí spočítat
    útočný:
    posvátný + 1000 prach
    dokonalý + 450 prach
    zářivý + 150 prach
    broušený + 50 prach
    rubín + 20 prach
    obyčejný + 10 prach
    odštípnutý + 6 prach
    surový + 2 prach

     
    Last edited: Nov 19, 2020
    Taurissan and Warodzilla like this.
  9. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Vcera jsem mel v denni na 1. miste brousenej sutr. Jinak mam v planu nicit diamanty na konkretni elementy, takze prachu bude dost.
     
  10. faxx2

    faxx2 Forum Greenhorn

    ale to je blbej plán... ty jednotlivý odolky musíš dohnat právě těmato diamantama. O ty odolky přijdeš při tunění skilů...
     
  11. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    plán má dobrej zbaví se toho čeho má nejvíc . na co ti bude 100 královskejch šutrů na odolky :eek:
     
  12. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    pokud je má a nepotřebuje, průměrný hráč tohle využije tak za rok. Než to naplním 5x 12 (13) chvíly to bude trvat
     
  13. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    ahoj _Batole_ samozřejmě záleží jak se na to díváš, protože drtit prach se vyplatí pouze na surové úrovnia ( rubín rozdrtíš za tolik za kolik jsi ho vyrobil ( 10 prachu), a jak je to dál ? Tři různé král. drahokamy + 4500 prachu = král. opál (po staru klenot koalescence a nebylo potřeba prachu) a za dalších 4500 prachu zvýšíš na lichoběžníkový opál. Dál už to nemám jak zjistit, jestly jsou i vyšší. V podstatě jsi teprve na zeleném koalescentu a už to od královského stálo 9000 prachu. Po staru by jsem utratil pouze 750 prachu
     
  14. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak jsem koukal na video,kde jsou s trpem používaný skilly. Celkem vtipné je,že děla a Tesla mají 50 sek CD. To bude asi zajímavé. Plamenomet nebere páru ani nemá CD,ale zase s tím dostřelím jen kousek. Raketka pořád nalomí zbroj,ale má dlouhý CD. Nové miny na pokládání taky nalomí zbroj. Jsem zvědavej,jak ty skilly poskládám,aby se ti dalo hrát.
     
  15. mad.max

    mad.max Regular

    Dobré správy: máme 5+3 sloty na skilly :)
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    tak jeste dalsi 3 bych potreboval..
     
  17. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Něco tam přidali? Byly tam 3+3 ne?
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    jinak balance dovedli k "dokonalosti.."

    od 1. prosince oficialne Magesang online..

    nejvic je pohrbenej asi ranger.. pulka dmg co mag ..to je uplne zbytecne ve skupine..
     
  19. mad.max

    mad.max Regular

  20. Figl

    Figl Forum Greenhorn

    Trochu vysvětlení prosím, jak napsal Amperion - " Transfer očarování je nová metoda ponkování, která nám umožní přenést jedno či více očarování z jednoho předmětu do druhého předmětu. Přenášet takto můžeme libovolná očarování. " Znamená to, že můžeme přenést zranění z obouručky 4 * 75 - 300 procent ZRANĚNÍ třeba do bot ? Nebo rychlost útoku z jednoručky 4*23 - 92 procent rychlosti útoku třeba do helmy ?