Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak 5+3 s tím už se dá pracovat

    Ono by to byla asi i blbost mít jen 3+3 skilly, když u trpa přidali další dva nové. To by byli asi sami proti sobě.
     
    Last edited by moderator: Nov 21, 2020
  2. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    můžeš mě vysvětlit co máš zase proti mágům?:eek:
     
  3. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Dovolím si odpovědět. Ano, znamená to, že můžeme přenést třeba 300% zranění (4 * 75%), což je očarování, které je nyní typické pro zbraně například do bot. Stejně tak rychlost útoku z jednoručních zbraní třeba do helmy. Nicméně současné hodnoty očarování budou převedeny tak, aby odpovídaly novému systému. Nyní máme například maximální platinové zranění u předmětu okolo 92%. Nově je to něco málo přes 20%.
     
    ki84 and Figl like this.
  4. ki84

    ki84 Advanced


    :D To už je aj tak viac ako dva roky. Zvláštne, že keď mali rangeri výhodu pre výbušný, tak sa tu v spravodlivom hneve o férovosť v hre išli potrhať najviac práve mágovia. Keď trpaslíci, tak zase mágovia. A keď ešte pred tým warovia, tak zase mágovia. A keď mágov zosilnili, že sa stali OP, tak to všetci ostatní prešli mávnutím rukou. Chýba mi tu Blade, kon aša, Asekari, Nelias, tí vedeli tak pekne a dlho plakať :D A že bude teraz mág zase OP? Uvidíme, ale dávalo by to "logiku". Pozri kto za nich hráva. Ale teraz je naozaj ešte predčasné o niečom takom sa baviť, všetko sa isto bude postupne upravovať. A ak to bude veľký grc a nehrateľné, tak si to môžu vývojári aj so správcom komunity behať trebárs aj za mágov sami. NP :).A ak sa to bude dať hrať a bude to zaujímavé, tak mi bude celkom jedno, kto to OP akože bude.
     
  5. mad.max

    mad.max Regular

    Prosím Couda netušíš ako to bude po novom s ónyxovými lebkami(klenot oživenia)? Prípadne aj s ostatnými špeciálnymi runami šutrami ? Dík :)
     
  6. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    mě je fuk kdo bude mít největší výhodu, hraju jen jednu klasu a jinou hrát nikdy nebudu , ale třeba teď zvedám q4 na t10 protože krvák u mága bude už nepoužitelnej a 1h nejakou zvednu taky na t10 asi z kostky, pak stejně asi budeš potřebovat všechny do skupky, tak ať ty výhody mají, bude se líp hrát pak ve skupce a arény nehraju, ty sou mě uradený úplně kdo tam bude mít nějakou výhodu
     
  7. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    poprosil bych o vysvětlení. Myslíš tím, že na ledovku nasadili CD, vortex nezkracuje CD, slabší šutry co mají mágové apod. ?
     
  8. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Hele nedokazu ti rict, jestli onyxove lebky zustanou nebo ne. Zatim tam jsou. Momentalne v R245_3 neni omezen pocet jejich vlozeni. Maji ale dost mizerne hodnoty, tedy alespon co se tyce regenerace HP - 100, 150, 250, 250, 250 (poradi od bile po zlatou raritu).

    Nejak jsem to moc nezkoumal, ale vsechny klenoty asi zustanou. Jestli jsou nejake zmenene, to jsem nezkoumal. Vsiml jsem si jen jedne zmeny a to te, ze klenoty do plaste z eventu Poraz neporazitelne by mely byt pouzitelne oba zaroven (nyni lze pouzit jen jeden z nich).

    Slabsi sutry uz magove nemaji - ametysty v R245_3 maji stejnou hodnotu HP pro vsechny tridy.
     
    mad.max likes this.
  9. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    jj řetězák, magická, ohnivá, a ledová, střely jsou bez many a cooldownů, a pak to de vše od 5 sekund nahoru až do minuty ,a nic není na cooldowny na snížení :D

    tak za 3 dni hraní na testu sem lepší na 31 levlu jak tady za 2 roky, trochu to nedomysleli:eek:
     
    Last edited by moderator: Nov 21, 2020
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Včera jsem koukal po jiný hře kdyby to tady nedopadlo dobře...

    Taková zajímavost..na WOW vychází expansion 24.11... Náhoda? :)

    edit :
     
    Last edited: Nov 21, 2020
  11. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak já jsem si včera na večer odskočil na chvíli na WOTko. A přijde mi, že mi ohnuli děla u tanků :-D
     
  12. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    no wotko je asi tady jak arena;) 2 hodiny sem to vydržel než sem to odinstaloval:D

    no budete rozuření , jak uděláš lv31 prolítneš v bublině k bedně za 5 klíčů na krveprolití tak 10x a je z tebe topka :D
     
    Last edited by moderator: Nov 21, 2020
  13. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tenhle trik s otevíráním beden teď na testu jde. Jde o to co pustí na ostrý. Mám dojem, že to brzy opraví nebo to vymyslí,aby to nešlo udělat. Jinak by to byla dost snadná cesta k dropu na max lvl. A pokud to takhle dají na ostrý,tak to do týdne takhle udělají všichni.
     
  14. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Jsem se konečně dostal na test a chtěl bych vzkázat BP, ať vyhází všechny lidi starající se o grafickou stránku hry. A najmou pětiletý děti který vědí, že zelený věci se obarvují zelenou pastelkou, modrý věci modrou pastelkou a fialový věci fialovou pastelkou. Bylo by to mnohem lepší než koukat na 50 odstínů šedi. :pRozeznávat černošedou s nádechem zelený od černošedý s nádechem modrý je na prd. Všechno vypadá stejně.
     
  15. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Vždycky, když se snaží udělat nový vzhled,tak to dopadne takhle katastrofálně
     
  16. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    lidi nemají rádi změny a neradi se učí něco novýho :rolleyes: naposled se tady nadávalo, že to moc září a bolí z toho oči:D a teď najednou je to moc tmavý zase :eek: za mě je to v pohodě , a za měsíc na to zase nedá nikdo dopustit, kdyby to měnili ;)
     
  17. SMRTKAcz1

    SMRTKAcz1 Forum Greenhorn

    Zdravím, hledám aktivní cz/sk klan na serveru Heredur. Mám Mage 46lvl, Ranger 33lvl, War 21lvl, Paro 19lvl. Moje nicky: Blondsakura, Elite69, Sexiwarrior, Small21. Byl bych rád za pozvání nebo alespoň aby se mi někdo ozval. Děkuji :)
     
  18. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak jak to vypadá? Nějaké shrnutí z testu co se ještě vyplatí nafarmit do zásoby a co už je zbytečné? Viděl jsem, že na nějaké mapy je potřeba materi pro odemknutí nebo něco takového. Bylo by fajn,kdyby to nějaká dobrá duše shrnula. Ať se v tom trochu začneme orientovat.
     
    micuna13 likes this.
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    v tom se neorientuje ani sama BP ......
     
    micuna13 likes this.
  20. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    To je mi jasné. Sice mají ještě týden,i když si myslím že to ještě posunou. Ale už by se něco málo z toho testu dalo vykoukat ne?