Feedback İçerik Genişlemesi (Dark Legacy)

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Arthemis TR, Nov 3, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Odak rünlerinin kalktığı söyleniyor? Ve daha fazla rün kalkmış tedavülden. İnsanların emeklerini hiç eden bir oyun oldu dso her daim
     
    Damm1tmaN, buzmavi501 and NofeArTR like this.
  2. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Mücevher olmuş dostum. Bende şans eseri Athena'nın yayınında denk geldim. %6 taş 2sn düşüyor. Benim hesapta 2 tane en düşük seviye vardı mesala mücevhere çevrilmemiş kaybolmuş. Resimdeki hesapta çevrilmiş. Neye göre çevriliyor bilmiyorum :/

    [​IMG]
     
    Damm1tmaN and aBDuLHaMiTHaN like this.
  3. buzmavi501

    buzmavi501 Someday Author

    Öğle bir ara test servere girme fırsatı buldum müthiş bir şekilde oyun mahvolmuş. Kullanabildiğimiz o kadar yetenek varken artık maks 6 yetenek ha müthiş. Set bonusları da kalkmış anladığım kadarıyla süper. Bir okçu olarak, patlayıcı oku 1dk bekleme süresi yapmalarını da takdir ediyorum ve ayrıca çok teşekkür ediyorum. Dso oyuncularının tam beklentilerini karşılayan şeyler olmuş çok sevindim... Daha ne gibi eksi yönler var acaba bu güncellemenin, merakla bekliyorum :cool:
     
    Square212 and aBDuLHaMiTHaN like this.
  4. Damm1tmaN

    Damm1tmaN Someday Author

    Pek inceleme fırsatım olmadı ama yine birçok şeyi batırmışılar sanırım. Gerçi bu oyundan başka ne beklenebilirdi ki? Önyargılı davranmıyayım diyorum fakat okuduğum ve izlediğim şeyler pek umut vermedi malesef bana. Kendim büyücü oynuyorum ve şuanki oynayış sisteminden oldukça keyif alıyordum hız ve sınırsız donmuş küre gibi. Bunu bırakıp daha kısıtlı yeteneklerle bambaşka bir oynayış sistemi bana ne kadar keyif verir çok kestiremiyorum. Bu arada sizce pot vs. stoklamak mantıklı mı?
     
  5. Thunderbolt_TR

    Thunderbolt_TR Active Author

    Şu anda neyi stoklarsanız stoklayın pek faydası olmayacak zira solo oynamak bir süre çok zor olacak gibi. Ara dünyada gelen canavarlar oldukça ileri level sanırım 65 leveldi testteki karakterim, 80 veya 85 şu an tam hatırlayamadım gelen canavarın seviyesi ve daha da ince ayrıntıda düşen eşyaların sayısı çok çok az. Mini boss kesiyorsun yeşil mavi eşya düşüyor o da 1 tane bilemedin 2 tane. Merkez ekibe söylenecek çok fazla şey var ama yazmaya değmez çünkü haketmiyorlar hiç bir şeyi...
     
    Square212 likes this.
  6. iyitarafındanbak

    iyitarafındanbak Forum Apprentice

    iyi günler en azından başlangıç için biraz yatırım yapıyım diyorum. test servera giremiyorum girmesem daha iyi zaten video çekenlere yazık.
    neyse asıl bilgi istediğim konu şu. büyücü oynuyorum nerdeyse hertürlü eşyam var depoda eşsiz biriktirenlerdenim. bu bağlamda büyücü yetenekleri nasıl değişecek bunla ilgii video bulamadım örneğin yıldırım güçlü ise a4 silahı mod10a çekeceğim. veya tek el silahlar güçlü derseniz ona göre en azından ilk baş için build planlıyacağım sanırım item modu ilk başta farkedecek.
    - özetle büyücü yetenek ağacında neler var tüm bilgileri içeren bir fotoğraf yada yazı varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
    -bir de 12 tane %5 tp veren bilgi taşı edindim bunlar kullanılıyor mu?
     
  7. F2x

    F2x Forum Apprentice

    Adamlar 40 lvldeki pvp dengesi ozledik diye yazmış bunlar skill bari ve envanteri 40 lvle benzetmek icin degistirmisler 6 slota dusurmusler 2000 baslarindaki oyunlar gibi olmus şaka gibi gerçekten bunlarin merkez ekibinde ciddi bir sikinti var :)
     
  8. adanali1940

    adanali1940 Forum Apprentice

    Oynanışı hiç sevmedim , korucu ile oynamaktan keyif almadım aksine sinir stres sıkıntı yarattı bende.İki slot kesmek için bu kadar çok efor sarfetmemeliyim ben , alan hasarı vuran yeteneklerimin olması gerekiyor benim,yaratıkları tek tek seçmeye ,yan yana duran iki yaratıktan arkadakine av oku isabet ettirebilmek için haritayı tavaf etmeye , patlayan ok için bir dakika beklemeye , ağır darbeyi boşluğa bile atsam gelen saçma 1 dakika bekleme süresini beklemeye zaman ayıracak lüksüm yok.


    Bu iş bu kadar basit , ne kadar çok oyuncu kaybettiklerini anladıkları zaman iş işten geçmiş olacak.


    Sanırım çok geldi o kadar çektiğimiz deluxe paketleri , diğer bütün her şey.
     
  9. FırtınaSüvari344

    FırtınaSüvari344 Forum Apprentice

    dark legacy denen bu boş yamayı silsinler yamayı silme ihtimalleri yokmu materi olmadan görev yapmamakta saçma olmuş yeni başlayan arkadaşlarımız nasıl 100 lvl lik görevleri yapıcaklar a1 bile kesilmiyor
     
    Last edited: Nov 20, 2020
  10. sibano

    sibano Padavan

    Selamün Aleyküm
    bence bir oyuna güncelleme geliyorsa oyun daha da iyiye gitmeli bazı gereksiz şeyler düzeltilmelidir. Dso oyununda bu biraz daha farklı ki iyi olan şeyler kötüye doğru gidiyor. cüce karakteri oynuyorum en güzel yanı haberci setiyle slota roket atıp sürekli vurmak ve a8 setiyle beraber güzelce hasar vermek. ben bu güncellemeyi açıkcası ilk başta görünüm olarak hoş gördüm eşyaların renkleri daha çeşitlenme açısından , toz pembe bakmamak lazımmış ki arkadaşlarımızın yazdıgı şeyleri görünce daha iyi kavradım ki oyun ileri doğru değil geriye doğru gidiyor
    skill barı kücültülmüş ? okadar skill varken neden bu kadar kücük bar var tümünü kullanmaya kalksak zaten süreden dolayı bir kaçı hepsini kullanamadan geri kalkmayacak mı (cüce üzerinden örnek verdim mesela tesla , kuleler yağ birikintisi vs)
    Emeklerimizin çöp oluşunu izliyoruz şunu demeden geçemiyeceğim benim görüşüm oyun oyuncu kaybına başlayacak gibi duruyor belki bizlerde bırakırız kim bilir ? oyuna girmeyi bile canım istemiyor oyunda aşırı derece duran biriydim bir aralar.
     
  11. Thunderbolt_TR

    Thunderbolt_TR Active Author

    Bilgi ağacında sıfırlama maliyetleri dehşet bir şekilde altın istiyor (2000 civarıydı sanırım) muhtemelen yetenek barını da açtırmak içinde her bir tanesine bir sürü ander isteyecek merkez ekip. Şanslarını denemekten vazgeçmeyecekleri kesin...
     
  12. PLAKASIZ

    PLAKASIZ Padavan

    tankların dönerek büyük saldırı (fırfır) ve outburst skilinde hp basma olayı yok mu artık ?
     
    Last edited: Nov 22, 2020
  13. Laviηia

    Laviηia Regular

    Altının pek problem olacağını sanmıyorum. Sadece başlarda sıkıntı çekeriz. Çünkü item satış değerleri de yükseltildi. Efso itemlerin değeri 500 altınlarda..

    @Beta, @Menekşe,

    Yetenek ağacında skill sıfırlama durumu çoğaltılsa çok güzel olabilir. Örneğin sadece Ustalık değiştirmek isteyen bir oyuncu sıfırlama yaptığı zaman tüm skilleri tekrar vermek zorunda kalıcak ve verdiği o kadar altın da cabası..

    Bence skiller, pasifler ve ustalıklar olarak 3 ayrı sıfırlama butonu eklenmeli. Aynı durum Bilgelik ağacı içinde geçerli. O sayfada da sıfırlama butonu artırılabilir.

    Raporlarınıza eklerseniz sevinirim.
     
    Last edited: Nov 22, 2020
    Taurissan likes this.
  14. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Kara Miras yamasında değiştirilecekler;
    Resmi sayfa: https://board-de.drakensang.com/thr...er-skript-mit-dark-legacy.74151/#post-1005090

    Pdf dosyasını bulamadım resimli buldum. Silinecek itemlerde mecvut. Pdf bulan varsa buraya linkini bırakırsa güzel olur ;) Çok ilginç Resmi Duyurusunu yazı ile yapmışlar. Böyle resimli dosya varken neden koyulmamış anlamadım.

    Saygılarımla


    RÜN
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Taşlar
    [​IMG]
    [​IMG]

    Küp ve çekirdekler
    [​IMG]
     
    Taurissan, terq1 and aBDuLHaMiTHaN like this.
  15. polgaraaa

    polgaraaa Forum Greenhorn

    bir aylık karakterim var. yeni görevleri yapmak için o kadar materiyi nasıl kasayım? gözlük yok rün yok... ya görevlerden istenen materi parçası sayısı düşürülmeli yada hiç istememeli.
     
  16. Nükleaz

    Nükleaz Forum Apprentice

    Normal ipliklere ne olacak?
     
  17. [kofin]

    [kofin] Junior Expert

    @Menekşe modum bende yüzde 1 kritik darbe değeri artışı veren ay taşı var 2 tane. O taş ne olacak bir bilginiz var mı? O taş baya eski bir taş. Hatta rün bile olabilir. Paltoya takılıyordu. Jesse'nin o taştan haberi bile olmayabilir. Merkez ekibe bir sorun o taş yada rün neyse ne olacak?
    Yukarıda @NofeArTR arkadaşın paylaştığı resimlerde o ay taşını göremiyorum
     
  18. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    [​IMG]
    [​IMG]
    dostum şimdi tam çözemedim attığım fotodaki taşlar neye dönüşecek tam olarak :)
     
    NofeArTR likes this.
  19. Nessa198

    Nessa198 Forum Apprentice

    Allah aşkına neden değiştirirsin item şekillerini, gerçekten oynanmaz hale gelmiş oyun. ayrıca benim emek verdiğim o kadar plantin değerli itemler ne olucak? a7 sete yaptığım aktarma ve o kadar rünüme?
     
    NofeArTR likes this.
  20. Thunderbolt_TR

    Thunderbolt_TR Active Author

    Hasar rününe ne olacağı belirtilmemiş durumda Üstün kuvvet rünü ve kuvvet rünü. Oyunu ingilizceye çevirdim Rune of Vigor ve Supreme Rune of Vigor un ne olacağına dair bir bilgi göremedim listede.
     
    NofeArTR likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.