Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!

    A rendszer általi beolvasztásról néhány gondolat;

    - Csak a megjelölt tárgyak lesznek beolvasztva, amik már nagyon régiek és nem illeszkednek a játék jelenlegi rendszerébe.
    - Azon tárgyaknál, amiknél ander volt költve az extra drágakőfoglalat/ok kinyitására kompenzálva lesznek.*
    *Megjegyzés: Ha már beolvasztottátok és/vagy kidobtátok, esetleg eladtátok a support nem fogja visszaállítani.
     
    Bakatabis likes this.
  2. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Az is valami. Mondjuk még jobb lett volna, hogy az egyedikre elköltött sárkánypénzt is kompenzálták volna.
     
  3. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Megpróbáltunk többen is kardoskodni emellett, de sajnos nem tudtuk meggyőzni az illetékeseket.
    Ennek is örülhetünk, megtehették volna, hogy egyszerűen törlik a már régi tárgyakat és se rúna, se ander nem járt volna érte.
     
  4. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Azért valamit elmod az hogy még mindig megvan a régi életvédő és nem az újat használod mivel kicsit többet regel hárításonként. Ki tudtad már bőven használni hogy ne kelljen visszakapnod a makkot amiért vetted. Igen egy új fegyver megfelelő krittel többet ér de inf7-re úgyse fogsz dupla krites buffal menni hogy meglegyen 50-55% krited.
     
  5. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Azt már tudjuk, hogy 130 db drágakövet lehet majd a tárgyakba rakni és abból lehet akár 30 db rubin. Azt is tudjuk, hogy ezután bármelyik tárgyba lehet bármilyen varázslatot kraftolni. Tehát a három távolsági kaszt előtt megnyílik az út, hogy könyvbe, tegezbe, csavarkulcsba kraftoljon %-al több sebzés ennél a tárgynál varázslatot. Egy 365% több sebzés varázslat nem hangzik rosszul másodkézbe. Ezt megfejelik azzal, hogy beletesznek a tegezbe, könyvbe, csavarkulcsba 10 db rubint. Máris lehet eldobni a q7 és vérmagi fegyót. Ami nem baj, mert teljesen jó, hogy ezután nem csak kétkezesben hanem egykezesben is lehet játszani, teljesen üdvözlendő.
    De most jön kis apró bökkenő. Mivel kb. egy éve a BP volt kedves a harcos kasztnak megszüntetni a sebzéssel, krittel rendelkező pajzsait, így amennyiben a BP nem szándékozik olyan pajzsokat adni a harcosnak amiben van sebzés és krit, így a harcos kaszt megint kimarad a jóból.
    Ha ez tényleg ilyen formában kerül megvalósításra, akkor kérem a módikat, hogy ötletként javasolják a központ felé, hogy a harcos kaszt is kapjon olyan másodkezes cuccot amiben van sebzés és krit.
    Köszönöm!
     
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Te sem gondolod komolyan hogy érdekli bárkit is a harcos kaszt... Ha nincs nincs hp-d lecsap a boss hogy csak nyekkensz... Esélyt nem kapsz arra mint a másik három hogy milliós sebzést bevigyél mindenféle erőlködés nélkül úgy hogy hozzád sem ért...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ki tudja lehet jön egy csomó olyan szörny ami nyomkövető képeségekkel támad mint a gyökérlények. Hagy legyen boldog mindenki.
     
  8. Bundin

    Bundin Regular

    Várjuk ki a végét ez mind szép és jó de azt se feledjük el, hogy a BP egyik kézzel ad valamit, másik kézzel kétzeresen is elvesz, nem hiszem, hogy ennyire jófejek lesznek, hogy totál semmi megkötés nem lesz se varázslatokra, se másra valahol olvastam, hogy pl a kétkezesekben nem lesz kritsebzés várzslat sor, pedig most hogy elvileg bármit bárhova lehetne majd kraftolni pont lenne értelme erre kiveszik nehogy könnyen megold a kritsebi gondod azzal, hogy egy kétkezesből mondjuk egy nyakékbe bele rakj úgy 368%-ot mert akkor letudod elég hamar ezt problémát… és ez csak egy a sok közül de mintha az új karakterlapon nem láttam volna krittsebzést se, ami azt jelenti, hogy mostantól maximum 2x szórzó lesz fixen krittsebzésnél azt csók ha így nézzük, akkor az összes eddigi kritsebi kraftom kuka...
     
    Last edited: Oct 27, 2020
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Gondoltam egy kis összefoglalót irok már, mit lehet tudni az új tartalombővitésről. ;)


    • November 24-én érkezik a "DARK LEGACY / Sötét Örökség".
    • Vele 18 új helyszín ("map") jön, különböző variációkban és mini map-okkal, amiket fel kell majd fedeznünk...
    • Fejlesztésre került a map-ok skálázódó rendszere is, amivel az ígéret szerint a szóló- és csoportos játék több kihívást hoz és szórakoztatóbb lesz... A jelenlegi nehézségi szintek megváltoznak. Az új pokoli, irgalmatlan és vérontás módok (INFERNAL, MERCILESS, BLOODSHED) felváltják a jelenlegi pokoli 1-7 rendszert! Ezenkívül a nehézségválasztó ablak további részleteket fog tartalmazni a szörnyekről és azok zsákmányáról!
    • Visszatér Sargon, egy korábban már ismert, s kedvelt (?) főellenség, de nagyobb és erősebb lesz, mint valaha... ("Mi szóltunk..." :rolleyes: )
    • A karakterek maximális szintje 100 lesz.
    • Eltávolításra kerül a tárgyak rangja, a szint fogja meghatározni azok erejét! A tárgyak szintje a zsákmányt ledobó szörny szintjétől fog függni, ami azt jelenti, hogy minél magasabb a szörny szintje, annál nagyobb a tárgy ereje! Tehát, ha nehéz szörnyetegekkel küzdünk majd, erős tárgyakat is kapunk...
    • Az új küldetések relatív XP jutalmat adnak majd a következő szinthez szükséges XP alapján! (Azaz nagyobb szinten több XP-t kapunk, nem fix az XP...)
    • Lesznek napi, heti és havi küldetések is, amik segítenek a rövid távú és hosszú távú célok elérésében! A játékos aktivitása jutalomban lesz részesítve!
    • A szörnyektől szerezhetünk majd alap köpenyeket ("kabátokat"), a sárkányharcosok pedig támadó, úgynevezett Harci Pajzsokat.
    • Az erő rúnája többé már nem használható a tárgyak szintjének emelésére. Helyette a tárgyak munkapadon történő fejlesztésére ("kraftolás") kell majd használni.
    • Az eddigi kényelmetlen, válogatós-gyűjtögetős, több szintes kraftolás a múlté. A jövőben kényelmesebb lesz ez, miközben haladunk előre, s fejlődünk, gyűjthetjük majd az értékes tárgyakat, amelyekről azonnal át tudjuk majd vinni egy számunkra előnyös varázslatát (vagy akár mindegyiket) - a "kék sor(ok)" - bármely felszerelésről egy másikra.
    • A tárgyakban további helyek lesznek a drágakövek elhelyezésére, s lehetőség lesz bármilyen követ bármilyen tárgyba elhelyezni.
    • Az ékkövek és a rúnakövek elhelyezésére egy teljesen új tárgy lesz! Ez több lehetőséget ad majd a hősöd fejlesztésére, strukturáltabb és rendezettebb beállítást tesz lehetővé.
    • Minden kaszt új képességeket és talentumokat kap, az új szintemelési mechanika sokféle lehetséges készségkombinációt biztosít majd! A kívánt készségeket erősítheted, a kaszt-specifikus képességekre figyelve, hogy saját játékstílusodat alakíthatod!

    Ha újabb infó lesz nyilvános, a listát bövítjük.
     
    Malinea, JimJupiter and 12xineohp like this.
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    elég optimisták nov. 25re újholdat tervezni.. annak mennyi esélye van beindulni? 24. után tapasztalatból kiindulva egy hét minimum "eventmentességet" lett volna illő tenni.. na de ez legyen a devs gondja..
     
  11. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    HÁÁT HA olyan intenziven dobják a bossok a cuccokat mint eddig :) akkor nem sok jót jósolok , az meg mókás hogy a tárgyakat nem lehet fejleszteni vagyis minden szinten ki kell ütnöd ha erösebb akarsz lenni vagy esetleg a tárgy ereje átfedi mondjuk a kövekezö cucc erejét mert ez nem világos. Mondjuk az se világos hogy a drágaköveket lehet-e fejleszteni mint eddig mágikus szintre
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. vssz

    vssz Forum Apprentice

    Üdvözlet. Megnezheti es tetszhik nekünk az 1-55 szintü sorozatunk



     
    Last edited by moderator: Nov 22, 2020
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Pár fentről jött válasz, és némi egyéni gondolat:

    Mik lesznek DSO minimális hardware követelményei, a Dark Legacy frissítése után?
    A követelmények nem változnak, de a 64 bites kliens használata erősen ajánlott.


    Mi történik a titokzatos kockákkal az új tartalom [továbiakban CE - Content Expand] után? (Lesz-e valamilyen szerepe a rangjuknak?)
    Meg kell nyitni a CE előtt, mert a rangjuk eltávolításra kerül és az új kockák is az általános ritkasági szinteket fogják kapni (a sima "szürkétől" a legendásig).

    Saját infó: Teszten a kockák nem dobtak drágakövet, csak kevés aranyat, illetve tárgyakat adtak, de főleg alacsony ritkasági szintűt, legendást alig, s ritkából is keveset... Viszont a jelenlegi állapot szerint, az eladási árak nőni fognak, egy ritkáé kb. 90 - 140 arany között lesz, egy egyedi pl. ezer arany...
    Szerk:
    Pontosítva: A tárgy szintjével nő az ár is, pl.100-as ritka már van 270 arany is, legi 500, egyedi 1000 is némelyik.



    Mi történik a különféle fizetési eszközökkel, például a "csontérmékkel" (Qaizah-ból), "sárkánypénzzel" (eseményekről) stb.? Törlésre kerülnek, vagy ugyanazok maradnak, mint korábban?
    Nem törlik őket.


    Mi történik a fényes porral? Mire fogják használni a jövőben?
    A drágakövek kombinálásához / továbbfejlesztéséhez.

    Saját infó: Az egyik nagyon pozitív fejlesztés szerintem. Nem kell többet rakosgatnod, tárolgatnod a csiszolatlan - csorba - egyszerű stb. köveket, amit tudsz, azonnal betörheted porrá, s azt fejlesztesz, amit tényleg akarsz, nem kell várogatni, hogy összejöjjön két másik ugyanolyan. A kövek andermant ára pedig úgy tűnik jól le fog csökkenni, köszönhetően talán annak, hogy új szintekre lehet majd fejleszteni őket.


    Hogyan fejlesztjük a rúnaköveket a jövőben (és hogyan szerezzük be az összetevőket a fejlesztéshez)?
    A rúnakő porral, amelyet rúnakő betörésével kapunk majd.

    Saját infó: Tehát a rúnaköveknél is bejön a por rendszer, külön porrá lehet majd törni a felesleges rúnaköveket. Mivel ezekből sokkal kevesebbet lehet a karakterre pakolni (jelenleg 5 db/fajta), így a mostani kifarmoltabb karaktereknek már lesz rúnakő pora bőven...


    A CE után a felszerelési tárgyak jelenlegi eltérő rangját a tárgyak eltérő szintjeire cserélik, váltják át. Használhatjuk-e ezeket a tárgyakat közvetlenül a CE bevezetése után, még akkor is, ha a tárgy szintje nem egyezik meg [nagyobb] a karakter szintünknél?
    Igen.

    Saját infó: Tehát, egy most rang 10-re húzott tárgy magasabb szintű lesz, mint a most rang 9 - 8 - stb. tárgy. Azaz az elején mindenképpen nyersz kicsit a mostani nagyobb rangú cuccokkal. Viszont, a teszt tapasztalatok szerint sokáig nem fog tartani az előny, nagyon erős tárgyak jönnek, s a fejlődés is a vártnál gyorsabb lesz...
    A szintekkel kapcsolatban: A legnehezebb, vérontó vérfürdő fokozaton 145 szintű tárgyak fognak esni,
    ez lesz a CE után a plafon a tárgyaknak. Ide amúgy pokoljáró töredék kell, amelyeket egyelőre Cardhun külvárosában lehet majd gyűjteni.


    Vajon hogyan lesznek a szörnyek egyensúlyozva, hogy a szörnyeknek ne legyen millió életpontja, miközben hatalmas sebzésük is van? (Mint pl. az új bossok az Esszencia Sivatag eventen).
    A szörnyek kiegyensúlyozása a szintjükön és rangjukon fog alapulni.


    Tervezik-e a karakterszint 100-as szint feletti, azaz pl. 1000-es szintre emelését (egy távoli jövőben)?
    Még nincs tervezve.
     
    Last edited: Nov 22, 2020
    JimJupiter, 12xineohp, bibere and 2 others like this.
  14. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Zöld, kék, lila pokoljáró tőredék után kapunk valami kompenzációt? Beváltják esetleg sima Pokoljárő tőredékre? Sokan jelentős mennyiséget gyűjtöttünk már késöbbi célokra, jó lenne ha nem menne a levesbe.
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    tökös lenne a BP akkor beváltja anderre :p olyan árban mint a napiban szokta "árulni"... ma nekem a harmadik sorban 900 zöld pokoljáró 56k ander.. ez miszerint működik én nem értem..
     
  16. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Arról van hivatalos infó hogy a fényes por amivel köveket lehet fejleszteni az is 1-1-es átváltási aránnyal lesz? Van pár ékkövem ami több port adna ha most zúznám mint ha átváltják egyel királyi felé.
     
  17. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    1:1 arányba lesz az új és egyetlen féle pokoljáróra beváltva, erről a tegnapi hivi ír

    A drágakő és az ékkő nem ugyanaz, de gondolom olyanra gondolsz amit erre és arra is váltanak. Érdemes átbogarászni a tegnapi hivatalost, én is most sakkozok mit kéne megtartani és mit nem, hogy később ne essek két szék közé.
    Példa: 3 nappal ezelőtt 6700 porért őröltem a szellemerő ékkövem, a hivatalos mikor kijött, kiderült trapéz onyx lett volna belőle. De végül is por árban kb ugyanott van mint ha nem őröltem volna
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Sokkal jobb lenne ha magyarul van :p akkor egyből azonosítani tudnám mi micsoda... Attehetnem angolra de akkor is sokáig tartani mindet azonosítani...
     
  19. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Tudom. Sajnálom, gyakorlatilag a Magyar (és minden más Angolon kívül) fórum megszűnt, érdeklődés hiányában, így sajnos nem éri meg az energiát, míg más csapat csak ctrlC ctrlV.
     
  20. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Trapéz onixra 3000 por kb felhúzni vagyis kb felét adja. Bár nem biztos hogy nem változtattak azóta rajta teszten mióta láttam.
     
    Bakatabis likes this.