Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bundin

    Bundin Regular

    Tesztszerverről meg még nem is halottál ugye? Mert amúgy ott benn van a CE.
    Játszom magival is tesztszerveren is és vegyük alapul a magi kapott 5 mana mentes skillt a törpöktől meg elvettek, 100 gőz egy ólomeső ami eddig nulla volt érted öregem nulla, különleges lőszer 0 volt eddig a gőzköltsége most örüljek, mert elvisz huszat a magiknak meg ott a tűzlabda amit brutál feltápoltak, és a fagylabda is igaz az nem null manás, de 6000%-ossebzés tolható ki vele, és van egy új tüzes megsemjük, ami 400%-os alapsebzése van talentolás nélkül 0 mana költségért aha semmit nem tudsz rólam kisöreg, azt se hogy milyen kasztokkal játszom de te jobban tudod hogy mit tudok vagy mit nem tudok ugye? Voltál már fenn tesztszerón játszottál a teszten? Törp egy új használható skillje van a lángszóró ja nem az majd a bosson egy fabatkát se fog érni, mert bele kell állni vele a boss arcába hogy eltaláld egyáltalán, az automata lőfegyvernek 80 gőz a költsége hogy lerakjam a tesztszerón pedig az még jó is lenne, de ha azt lerakom, vagy a feltúrbózott ólomesőt kitolom, akkor utána max lángszórózhatok, vagy gyorslőhetek ami egy kalap kaki még mindig.
     
    tozagol likes this.
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    akkor mit szóljon a harcos... eddig is oda kellett állni ha sebezni akart..közben meg a többi kaszt is ugyanazt a védelem-ellenállást rakta össze(hp-t vmivel kevesebbet..de csak mert hidegen hagyta őket hogy 150 vagy 300k...)

    nem azon kellene filózni hogy a magiknak áll a zászló,nem akarok én sem elvenni tőlük semmit..csak hagyják élni a másik kasztot is.. pl az hogy a körcsapás nem gyógyit.. kb instant halál..

    elnézegettem a skilleket(harcosra..FB-ra tette vki..likeoltam..köszönom..) látok benne fantáziát..de a fejlesztők soha életükben nem játszottak harcossal. 2 dologra van szükség skillből..egyik a másik nélkül nem működik..és ezzel a kaszt halott.. megszabaditás és hp töltés.. semmi más nem alapszükséglet..azt el lehet érni..de ha ezek nincsenek akkor a kari fexik..mindegy milyen nehézségen..de fexik.. biztos gyönyörűség lesz állni másodperceket egy helyben és tolni a potiont..

    talajtörőre is milyen eszement tett dühköltséget? mondhatni egy free skillünk nincs..csak ha bemászunk a boss képébe tudunk harcolni..ja nem mert lebénit és várjuk a halált..
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  3. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Hallottam, láttam és? Tudsz vmit tenni bármi ellen?
     
  4. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Játsz mágussal, ha az olyan jó. Ki akadályoz meg benne? Ez a más kasztokkal való dobálózás kisstílű. Ezek szerint eddig neked jó volt másnak meg rosszabb?
     
  5. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Vadász is vicces lesz. Kis szintű karval játszottam és 60 konci volt a farkasfalka ha lehívtad nem volt konci más képességre de levitték 0 koncira. Amitől igazán vicces hogy a farkasok többet sebeznek konkrétan nálad amíg 1,0 val tudsz csak játszani és csak a farkasoknak próbálsz suppolni hogy ők gond nélkül vadászhassanak. Nagyobb szinten remélem nem ezt kell játszani mert az úgy elég gáz lesz.
     
  6. Bundin

    Bundin Regular

    Poti 10s-ént lőhető el szóval nem fogsz életben maradni.
     
    tozagol likes this.
  7. Bundin

    Bundin Regular

    Látom te is a lényegtelen dolgokat tudod kiemelni ám a lényegből, játsz te magit, nekem a magi csak unaloműzőnek van, amikor a törppel nem tudok már mit kezdeni, vagy beleuntam, a lényeg meg az lenne, hogy szétverik a törpöt is mint a harcost, csak a harcost még jobban. Ez lett volna a lényeg nem az hogy a mágus nagyon jó lesz, attól nem fogok magizni törp helyett, akkor inkább törlöm a gamet, ha nem tudok a kedvenc fantasy fajommal érvényesülni. Ja és ebben a forradalomban a nagyfejű fórumszakik érték el, mert már évek óta hisztiznek, hogy miért nem a magi a legOPébb DMG kaszt, csak arra nem számítottam, hogy visszazüllesztik a törpöt a 2013-as szintre megint.
     
    Last edited: Dec 1, 2020
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  8. bibere

    bibere Someday Author

    Sziasztok,

    A jelenlegi állapot több, mint frusztráló, de talán lesz fény az alagút végén, legyünk bizakodóak. A jövő nem végleges, csak, ha magad is bevégzed! ...tartja a régi kínai közmondás. :p:)

    Ha valakinek van konstruktív észrevétele vagy javaslata az általa favorizált kaszttal mindenképpen tegye közzé, ossza meg, hívja fel rá a figyelmet, de ne egy másik karakterosztályt próbáljon meg lehúzni, mert az szerinte többet kap/kapott mint az Ővé. o_O:eek:
    Természetesen hogyha valamelyik kaszt hibásan vagy irreálisan működik az értelemszerűen legyen jelezve, az nem tartozik bele a "lehúzni" kategóriába. ;)

    Bundin, szerintem elírtad a dátumot, de igazából nincs jelentősége.

    Peace
     
    Malinea likes this.
  9. Bundin

    Bundin Regular

    A törpe 2013 novemberétől volt már elérhető de csak prémium tagsággal rendelkezőknek. Nem lehúzni akarom a másik kasztot nagyon örülök, hogy a magi erős lesz sebzés ügyileg, de amit a törpével meg harcossal leművelnek, az borzadály, a gondom, az hogy csak angolul tudunk visszajelezni és mivel kopottas már az angol nyelvtudásom, nekem ez már igen csak kihívás főleg, úgy hogy 2010 óta ráfeküdtem a németre jobban a munkám miatt, az angol azóta rohamosan morzsólodik le, de visszajelzést atesztszerverről csak angolul adhatunk le ami egy pöppet cumi.
     
    bibere likes this.
  10. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Azt olvastam, hogy kiragadtad a magikat és most szapulod őket tovább. Pedig nincs igazad. Mindenkinek jelentősen változni fognak a lehetőségei. Látom te sem olvastad el a karakterosztályok leírásában a "Magas sebzés" részt. Vhogy a "Legrosszabb túlélési esély az össze karakterosztály közül" is átugortad gondolom.
    El kéne gondolkozni itt a maradék pár embernek, hogy vajon miért nem jár már ide senki. Pont az ilyen stílus miatt. pl: "kisöreg"
     
  11. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Szerintem meg sokaknak fájt, hogy dwarfensang van. Rengeteg youtubeos videó bizonyítja, hogy bár a többi kaszt mapon gyorsabb, a törpék a bossölés mesterei. Most ez változni fog, a harcosok tankok lesznek, a törpik meg droppszedők, a vadászok helyett a farkasok játszanak, a magik meg, majd visznek minket mindenhova. Csak győzzék eszivel, potival meg lélekkővel. Most rajtuk a sor, hogy megmutassák mire lesznek képesek. Jön még kutyára dér. Mire leesik a hó sok karitörlést fogunk látni. Én elleszek közben nyugodtan eszek, iszok, sorozatozok, néha meg leteszek egy tornyot és várom a droppot a magik meg szórják az áldást az ingyen skillekkel. Hajrá MagenSang.
     
  12. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Harcosnak már az ametiszt is ugyanannyi életet ad, tehát már életed sem lesz több, csak benyelt sebzésed...
    Igen, harcos sokszor többször van bénitva mint a többi kaszt, erre harcos 30 másodpercenként, többi kaszt 5 másodpercenként oldhatja a bénitást és nekünk ráadásul több dűhpontba is kerül.
    Az meg külön vicces, hogy a harcos tudja a legnehezebben tölteni az életét.
    Sárkánybőr alatt tudnád tőlteni az életed, de hatóidejét 8-ról 5 másodpercre csőkkentették és ami még nagyobb baj, hogy a hatóideje alatt nem véd a bénitástól. Gyakorlatban nálam ez úgy működik teszten, hogy megnyomom a skillt, 1 másodperc múlva már bénitanak és igy már az életet sem töltöd vele... vicc...
    Másik skill amivel életet tölthetsz a Tűskés pajzs, figyelmes fejlesztők 2 nap múlva máris lecsőkkentették a hatóidejét 30 másodpercről 15 másodpercre...mert mért ne?.... gyakorlatilag akkor tölt életet ha körbevesznek sokan és még távólról nyilaznak is páran, egyébként gyakorlatban szart sem tőlt. Bossnál élettőltésre megbukott, hasznavehetetlen, mert ha rádcsap a boss akkor visszatölt 5%-ot, szó szerint vicc, ha elnyomsz egy potit az 12x annyi életet tőlt.
    Csak jelzem, hogy frissités után csak anderért lehet életpotit venni! :)
    Hát erre már reagálnom kell már bocsi.
    "Mindenkinek jelentősen változni fognak a lehetőségei." Tényleg? Harcosnak milyen jelentős lehetőségei vannak?
    "Legrosszabb túlélési esély az össze karakterosztály közül" Úgye ezt nem a mágus kasztra érted? Mert ha csopizol akkor biztos észrevetted, hogy a harcos az aki most is hullik mint a légy magasabb nehézségi szinten és nem a mágus. Azonkivül jelenleg is játékosok tőmegei tolják a játékot "Papirmágus" űzemmódban. Ha olyan rossz lenne a túlélési esély a mágusnak akkor nem engedhetné meg a papirmágus űzemmódot. Én például még nem láttam "Papirharcos" üzemmódban senkit játszani.
    Hát én arra nagy pénzben nem fogadnék, hogy a harcos tank lesz. Élettőltés, megszabaditás és bénitás elleni védelem nélkül nem lehet tankolni. Márpedig ezt mindhármat elvették a harcostól. Szóval jelenleg tesztszerveren annyit tudok harcossal, hogy a szörnycsoport szélén lévő csontvázat ütögetem és messziről elkerülöm a tőmeget. Bossnál meg szaladgálok a térkép szélén és várom, hogy a többiek leverjék a bosst.
     
    tozagol, Elégedetlenkedő and Bundin like this.
  13. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Mióta van a maginak legrosszabb túlélési esélye? Teszten őrrel és megigézéssel 0 karikkal legnehezebb szintet lehet farmolni csak lassú mert nincs sebzése. Cuccok nélkül is lefarmolhatnád mert senki nem támad rád.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. Bundin

    Bundin Regular

    Amilyen az adjon isten olyan fogadj isten....

    Ha a magi szerinted a legrosszabb túlélési eséllyel rendelkezik, akkor nem tudom mivel játszol, de tuti nem magival jelenleg a amgi az egyettlen kaszt, aki bárhol megállja a helyét őrrel, a CE után mint fentebb is mondták, ez méginkább igaz lesz csak annyi külömbséggel, hogy most már neki kell mindekit vinnie, mert a többi kaszt technikailag esélytelen lesz egy bossfight során de ne legyen igazam. De az új tank és dps egyszemélyben a magi lesz.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    én még mindig bizom abban hogy vmi agyament fejlesztő kipróbál minden kasztot solo játékban..meddig jut a képességeivel a pályán.. és aszerint lesz balansz..mert tök komolytalan hogy csak magival lehessen játszani

    pláne jobb lenne ha a téli event utánra tennék az egészet.. vagy 2050re.. vagy mittoménmikorra csak ne holnapra :D
     
  16. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Nem emlékszem, hogy személyeskedő stílusban írtam voltam megjegyeztem, hogy fröcsögve, felháborodva írsz vmiről ami még a mai napon is változott. Nem végleges és lesz még változtatva ebben biztos vagyok.
    Te viszont "kisöregezel".
    Amit írtam nem én találtam ki bemásoltam az első találatot https://drakensangonline.fandom.com/wiki/Spellweaver
    Ha nem igaz a leírás akkor sajnálom majd kisegítenek egy jobb vagy teljesebb ismertetővel.
     
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    na kiszedtem mindent.. jöjjön aminek jönnie kell.. aztán meglátjuk mi lesz :-( holnap "hálistennek" meló 3ig..szal mire hazajövök már mehetek is játszani :D

    stats kövek meg rúnák nélkül..

     
    tozagol likes this.
  18. Bundin

    Bundin Regular

    ??? Mit kezdjek ezzel a wikipediávla, amit nem frissítettek már jó ideje a wiki amúgy se mutatja meg, hogy mit lehet kihozni a kasztból, de mivel a CE bent van, érdemes, arra koncentrálni, és kihozni a maximumot ebből.

    fröcsög (ige)

    1. ...

    2. ...

    3. Átvitt értelemben: Rágalmaz; valótlanságokat, túlzóan rossz dolgokat állítva rossz hírbe hoz egy személyt, csoportot.

    Én nem fröcsögtem cáfold meg amit mondtam, ha már vádaskodsz…. nézz pár videót a mágusokról YouTube-on tanulságos, vagy most tolhatod is a CE alatt, ha nem hiszed, gyere a klánunkba, felrántunk téged is OP szintre….fedezzük fel együtt a mágus rejtelmes/sejtelmes új világát… ;) klánom mágusai már tuti tolják mint az állat már nagyon várták a CE-t főleg és rengeteg streamernek a videóit nézték meg, hogy jobban képben legyenek, én dolgozom perpill, ma majd éjfél körül leszek fenn Dsicordon is állok akár rendelkezésedre, hogy kitárgyaljuk akár ezt a magi témát…


    Ma toltam egész délőtt egy kis karit persze törpöt a teszten hogy kipróbáljam, milyen fejlődni nulláról, 31-es szintig jutottam vele, mire melóba indultam régi kedvenc képességem amit évekig nem volt értelme használi, értelmet kapott végre, habár nehezebb fokozatokon nem tudom mit fog érni ez a Vastörpe. Nagyon jópofán átalakították elsőre azt mondom, most megkapta a képességek közt a méltó helyét. A másik az ugrótörpe, végre a mobok nem egyhitelik, így már használható túlélő képességnek is kitalentoltam, de érdekes 350%-os sebzés esetén is alíg sebez a mobokon, ez még tuti bugos, mert a robbanó golyó 250%-ra húzva szinte egyhiteli a mobokat a szintemen. A 3.-ik az ólomeső azt is pozitívan átalakították, sebzése végre ott van ahol eddig is lennie kellett volna. Még a skillek használatában nem állt teljesen össze a kép mit érdemes ezek közül használni/talentolni, de pár nap és kitalálom max pár ezer aranyam fogja a bánni remélem. Na meg majd lvl 100-on nehezebb fokozatokon fog kiderülni róluk a tuti mennyire lesz vele effektív a kaszt.
     
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nem értem ezt hogy gondolták tárgyhelyileg!? Minden tárgyhelyem megvan amit meg lehetett szerezni! Volt vagy 10 szabad tárgyhelyem kb. azzal játszogattam és most 3 oldalon át sorolják a kipakolt köveimet rúnáimat stb. amikhez hozzá sem férek, mert nincs hova tenni a cuccokat! Mégis hogy a fenébe gondolták ezt???? Mi a fenét kezdjek az egész játékkal tárgyhelyek nélkül? Nincs már alsó sor a tárgyakban ahová a töménytelen nem használt követ rúnát pakoltam! Ekkora eszementséget! Bameg játszani sem tudok mert nincs hova pakolni a sok kipakolt mindent! Nem sok esze volt aki ezt így kigondolta! Raktak volna be akkor vagy 60 új tárgyhelyet vagy valami! Á!
     
    tozagol likes this.
  20. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia! Volt 7 mágikus győzelem ékkövem , most van 3 meg 2 ami zöld lett vagyis legfokozták??? és 2 eltünt az meg hova lett??
    Szia! Volt 7 mágikus győzelem ékkövem , most van 3 meg 2 ami zöld lett vagyis legfokozták??? és 2 eltünt az meg hova lett??
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.