Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Gyorsan tegyenek be egy havi királyi prémet minden karira, mert amikor meglátják az emberek, hogy 2-3 oldalnyi elérhetetlen tárgy van a tárgylistájukon ott fog mind hülyét kapni, hogy nem tud semmit csinálni! Kell vagy egy hónap amíg átlátja az ember mivel mit is kéne csinálnia!
     
    MariskaNeeni likes this.
  2. MariskaNeeni

    MariskaNeeni Padavan

    Úgy látom nem jó időben tértem vissza a játékhoz... igazából nem értem miért jó olyan feljesztés ami nem előre viszi a játékot hanem hátrafele... miért jó az hogy egyszerűsités helyett bonyolultabb a dolog.
    Ha eddig 10 meg 100-akban kellett számolgatni, most majd lehet 1000 meg 10K-ban, ez miért jó??? Miért jó hogy 100K értékekben van az élet?
    Miért jó hogy eddig minden ellenállás egyben volt, most pedig feleslegesen zavaró a sok szöveg...
    A grafikai megvalositas meg hatrozottan visszalépés... az ikonok olyanok mintha a játék egy kezdetleges verzióba ment volna vissza, van olyan aminek nincs háttere. :D
    Menu konzolt mi értelme volt összezsugoritani ha vastagságban ugyis épp annyit foglal mint eddig, csak lassan szemüveget kell venni az olvasáshoz.
    Tapasztalatfa az mi??? Nem látom át egyenlőre a rendszert de vizuálisan határozottan tök gagyi lett az egész, olyan mintha amatőrök készitettek volna egy kezdő szintű játékot.

    Mi értelme van annak hogy a tárgyak kepessegei mellett prios lefele nyil van (mivel kissebb az érték mint a felszerelt tárgynak) de maga az érték zölddel? Feleslegesen zavaró.
    Vadászom szinte használhatatlan lett... vadásznyil nem hatol át megjelölt ellenfeleken sem, ergó csak a legközelebbi ellenfeleket tudom sebezni, halálos szúrás teljesen kiigtatva 30mp töltési idő miatt, halálos lendület meg nem tölti sem az életet és a koncentraciot sem, tehát nem tudja helyettesiteni a szurast. Tövis nem robbant és bénitásból csak ugrással lehet szabadulni.
    Régi tapasztalatfa sem volt extra de sokkal jobb mint ez az uj, amin lényegében nem uj skilleket lehet aktivalni, nagyja része csak %-ok emelésére szolgál.

    Köveket is jól belőtték, annyival megnövekedtek az értékek hogy jelenleg egy magasabb szintű kő sem ér sokat, mivel minimum értékeket növel. Düh ékköve mostantől nem ad fix kritikus értéket, csupán 20% esélyt hogy 10mp-re megnövekszik a kritikus érték 10%-al? Ez vicc. :D:D

    Növényeket mostantól szerszámmal kell felszedni, 1 szerszám = 500 ander ??? Ergo 1 növény = 500 ander??? Mi???

    Nonszensz... nem tudom ki lehetett az aki ezeket kitalálta de nem volt okos ember, szerintem nagyon sok játékos elfog fordulni a játéktól, lényegében egy más játékot kaptunk, és nem jobb verzioban.
    Arrol mar nem is beszelek hogy a sok tervezés és tesztelés után is csomó hiba van, sok helyen nem ir ertekeket csak kódokat.

    Gyerekek ez hatalmas félrelépés... konkrétan hazavágták a játékélményt.
     
    Last edited: Dec 3, 2020
  3. pukiface

    pukiface Someday Author

    8 hónapja nem jártam itt.. most megnéztem mit hoztak össze, ez egy totális karakter reset.. a full sárgás kraftjaimban kék sorok lettek, a szetek nem működnek, mert kék tárgyak lettek az egyedikből, minden kőnek, rúnának az értéke a töredéke, slotok nincsenek, pok5-ről visszadobtak normálra.. gratulálok. részemről el sem kezdem az újabb napi 12 órás agymenést hónapokig, hogy kínzóra be tudjak menni.. az első 1-2 év volt jó, 50-55 között.. ez teljesen kuka, már csak azok fogják újra kezdeni, akik függők.. pedig a grafika még mindig aranyos, igen kár érte :(
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  4. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A harcoson nem hogy javítottak volna végre, inkább helyette totál értelmetlen, játszhatatlan kaszttá tették! A képességeinek semmi értelme! Életében nem játszott vele szerintem, aki csinálta! Kb. olyan, hogy tegyünk oda valamit hogy legyen!
     
    tozagol likes this.
  5. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Hogyan lehet folytatni az új CE (Content Expansion - Tartalom Bővítés) küldetéseket:

    1. Győződj meg arról, hogy a Cursed Wish - Átkozott kívánság 9/9 és a Shadows of the Past -Múlt Árnyai 11/12 befejeződött!
    2. Ha elkészült, automatikusan megkapod az Shadow Portal - Árnyékportál 2.0 1/2 küldetést!
    3. Keresd meg Jon Sunlairt Kingshill-ben. (Ha a küldetés nem jelenik meg, frissítsd a térképet (térképről ki-be lépés vagy karakterválasztó képernyő, és meg kell kapnod.)
    4. Feladatot kapsz, hogy menjen Fyeborough-ba. Megtalálod Teganswall / Tegansruh-ban!
    5. A küldetés befejezése után megjelenik a "Canon Alley" nevű árnyékportál. Menj át rajta, és kövesd az utadat Cardhun külvárosáig!



    Fontos!
    Az árnyék nyomában (3/5) jelenleg bugos, az tudja csak elcsipni a töredéket, illetve az örvényt, aki először ér be a mapra. Ma, vagy a hétvégén ez javítva lesz az ígéret szerint! (Javítva)
     
    Last edited: Dec 5, 2020
  6. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Jó ötlet volt a mágusnak a VÉRMÁGUS kiegészités mert 0 mana kell a skillekhez CSAK az a bibi ha összejön az 50 fáradság / vagy mi a neve / 10 másodpercig eszi az életeröd ami szinte lenullázza az egészet és ha épp van még szörny simán megöl. Ez az adok valamit de ugyanannyit elveszek esete. A MÁSIK 70 akárhányas cuccokban nem mehetsz csak kinzón mert nem vagy elég nagy :) de erösebb cuccokat akkor hogyan szerezz??
     
    tozagol likes this.
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Welcome the real world. Valamit valamiért. Ez mindig is így volt, s így is marad.



    Felhúzod magad nagyobb szintre, s máris mehetsz nagyobb szinten. (Ez sem újdonság amúgy.) Gondolom, már rohannál vérontóra...
     
  8. Tom_Paris

    Tom_Paris Forum Greenhorn

    Amíg nem indul el egy kérdés: Nem jöttem rá királyi gyémántokból hogy is lehet Trapezoid Gem -eket készíteni. A munkapad szerint nincs megfelelő receptem.
     
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Nem tudom, nálam engedi berakni munkapadba:

    upload_2020-12-4_14-25-12.png
     
  10. Bundin

    Bundin Regular

    De ez a régi prizmának utódja nem Trapezoid Sanya, hanem Opálkavics kraft. Engem is érdekelne, hogy hanyas szint kell a Trapezoid készítéshez, avgy hol a recept amire szükségem van hozzá, hogy csinálhassak, amit nem értek, van olyan tagunk, aki tud trapezoidot készíteni, de nem vett semmi receptet hogy van ez akkor most?
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Majd 65. szinttől lehet trapézt gyártani...

    Szerk: @Tom_Paris Bocs amúgy, elértettem...
     
    Last edited: Dec 4, 2020
    bibere and Bundin like this.
  12. Chassius

    Chassius Forum Apprentice

    A BP szerintem egy kicsit mellé lőtt ezzel a frissítéssel. Behozták, de a szövegek fele még nincs lefordítva, az event haladási sávját is talán illett volna átszámolni. Bementem kínzón és a fél pályánál még csak 8!! haladásom volt, úgy hogy kb 10 perc volt odáig eljutni. A röhejes, hogy a 31es mágusomnak van 80% kritje, az 55nek viszont 16%ot sikerült összelapátolni. A tárgyakban lévő aranyértékek eltűntek. Ezúton szeretném ha továbbítaná a kedves modi csapat a köszönetemet a BP felé, amiért így felszabadították nekem azt a rengeteg sok időt amit játékkal töltöttem volna. A prémet lemondom, tudom, hogy nem fogja földhöz vágni őket. De ez a frissítés vérlázító és szerintem inkább visszalépés. A kreativitás teljes hiányát látom benne (kíváncsi lennék, hogy a kínai tulajok vajon tudják-e, hogy most a BP mekkora bakot lőtt). Több mint 2 éve kivették a speed köveket, mondván nem illik bele a jövőbeni koncepcióba, erre most visszakerültek. Már ők maguk sem tudják, hogy mit is akarnak, csak vergődnek. Nálam ez volt az utolsó szög a koporsóba. Köszönöm mindenkinek akivel együtt toltuk a játékot, a sok-sok segítséget és támogatást. Részemről finító/game over.
     
    tozagol and MariskaNeeni like this.
  13. Tom_Paris

    Tom_Paris Forum Greenhorn

    Köszönöm szépen az információt.

    Szeretném ha továbbítanátok, hogy a gyémántok porrá őrölésének menete ebben a formájában fárasztó és értelmetlen. A beolvasztáshoz hasonló megoldás javítana a helyzeten.

    Köszi előre is.
     
    bibere and StSanya like this.
  14. Bundin

    Bundin Regular

    Told be az ötletbörzébe a javaslatot.
     
  15. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Rúnákat csak liláig lehet húzni vagy bizonyos szint felett a legis is elérhető lesz?
     
  16. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Bizonyos szinttől, 100-tól fog menni.
     
    Last edited: Dec 7, 2020
  17. -werko-

    -werko- Forum Greenhorn

    Üdv! Tippek hogy mégis honnan szerezzek matéria töredékeket?
     
    tozagol likes this.
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Sima köztesek (Q1-től Q9-ig) szerintem továbbra is dobják. Illetve kis mennyiségben és ritkán az Árnyékvilágokban is esik, a küldizések közben.
     
  19. MariskaNeeni

    MariskaNeeni Padavan

    A kis mágusomon is valahogy furán viselkedik a játék, erre a tud valaki logikus magyarázatot?
    Osszehasonlitottam 2 botot, nézzétek mit adnak és mennyit változik az alapsebzés:
    [​IMG]

    [​IMG]
    Ugy látom annyi bug van az uj frissitesben mintha egy csomo amatőr keszitette volna egy garázsban... :(
     
    tozagol likes this.
  20. krisz73

    krisz73 Forum Apprentice

    egészen a DL kezdetéig volt egy pokol 3-4 képes vadászom, az utolsó 4-5 évben mindig egyedül játszottam, egyedül is értem el a majdnem optimális karit. A DL lenullázta a vadászom, mintha újra kellene kezdeni mindent...a 7 év hozománya az, a cuccaim átváltották magasabb szintre, ami egyrészt már most sem ér semmit, másrészt hamarosan kuka lesz. De... nincs krit sebzésem, pedig rengeteg eventet toltam ki csak ezért, nincs tám sebességem, pedig rengeteg...az ékkövek kuka, a rúnáktól mozdulni sem tudok. Kraftok kuka, szettbónuszok kuka. Elértem az 58-as szintet, kezdem érteni az új képességeket, csak nem akarom...méhraj, a többi kaszt meg egyszerre öl 50 mobot? A nyilam elakad az első ellenben, ezzel kinyírták a kasztot. De a fő probléma nem is ez, hanem az, évek munkáját nullázták le, semmi előnyöm nincs a volt kiskarikkal szemben. Ha most nulláztak, kérdem én mi a garancia arra, fél év múlva nem teszik meg megint? Oké, ASZF. nem az én karim, de akkor is. A 100-as szintet még megcsinálom, ha nem megy el a kedvem végleg, aztán adios DSO.
     
    tozagol likes this.