Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Az egyik egykezes, a másik kétkezes, s nem látjuk a varázslataikat. Hogyan van a karakter talentolva?

    A haladó nézetet kéne a beállításokban bekapcsolnod, s a varázslataik, valamint a talentok minden bizonnyal megmagyaráznák az eltérést.

    A bugok miatt: sajnos vannak, nem tudok mit mondani, a türelmedet, s mindenki más türelmét kérem.


    upload_2020-12-6_8-39-38.png
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Megértelek, szerintem bátran kijelenthetjük, ez majdnem egy új játék...

    S öszinte leszek, én sem biztos hogy maradok január 1-től.

    De.

    A craft az nagyon jó, szerintem. Meg még pár dolog, de nem akarok senkit befolyásolni.

    Szóval, van ebben fantázia, kérdés az, hogy akarunk-e mindig új dolgokat megszokni, újra, szinte lecsupaszítva újrakezdeni. S erre valahol érthető válasz a nem...
     
  3. -werko-

    -werko- Forum Greenhorn

    Köztesek egy kicsit brutálisak nekem. :/ Köszönöm a válasz.
     
    tozagol likes this.
  4. t-rex65

    t-rex65 Forum Greenhorn

    Az eventen szerezhető jutalom nincs összhangban a beleölt idővel nevetséges az a pár festék illetve a rúnákból az az 1-2 db ami kigyűjthető az is persze a rúna leggyengébb verziója. Nem tudom hogy gondolták a tudás dropját is úgy levették hogy napi 3 óra farm mellett is szerintem évekbe telik mire fullos szintre lehet lépni tudásban. A pvp viszont szerintem most jobb illetve hogy nincsenek haszontalan képességek mindegyik skillnek megvan hogy hol és mikor érdemes használni.
     
    tozagol and jackoneill1976 like this.
  5. -werko-

    -werko- Forum Greenhorn

    Aggodalomszilánkokat honnan lehet szerezni? Van egy pár de nagyon lassan gyűlik és nem nagyon tudom melyik mob dobta az a 4 darabot.
     
    tozagol likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ime a beharangozott nagy balance, sok kommentár nem kell hozzá, harcos szokás szerint utolsó helyen csúfoskodik a mágusnak "csak" háromszor nagyobb az alapsebzése. De vadász se tapsolhat, neki is majdnem csak fele sebzést szántak a magihoz képest a fejlesztők.
    Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 3 nap után nekem van 157k sebim a mágusoknak meg +300. Persze a támadó skillek is a mágusnál a legerősebbek.
    Ezutón gratulálok a "fejlesztőknek".

    Szerk: Engedelmeddel, betettem a képet:

    alapsebzes.jpg

    [​IMG]
    Cardhun külvárosban esik droppból, de lehet más mappokon is. Van rá egy rúnakő is amivel több szilánkot ad a dropp, illetve csoporttalenteknél is lehet nővelni az esélyt.
     
    Last edited by moderator: Dec 6, 2020
  7. t-rex65

    t-rex65 Forum Greenhorn

    A fényeszencia létrehozásához szükséges receptet hol lehet megkapni? A játék nem ad róla infót!
     
  8. -werko-

    -werko- Forum Greenhorn

    Ty!! Az aggodalomőrző rúnája az?
     
  9. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    A mágusnak 3x annyi sebzése van mint a harcosnak de a harcosnak meg ugyanannyival több élete. Ebben nem látok problémát. Pont ez a baj, hogy mindenki az almát hasonlítgatja a körtéhez, aztán a végén a sok hotfix után meg kapunk valami használhatatlan löttyöt.
     
  10. Bundin

    Bundin Regular

    Ez nem lenne gond, ha a mágus nem tudna ugyan akkora védelmet is építeni, és nem tudná önállósítani magát sehol, de most úgy van, hogy senkire sincs szüksége olyan táp, és nem a sebzése miatt.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  11. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Na ezt én nem tudom, egyenlőre még azt sem tudom a harcos mire lesz képes, ha elérem a 100-at és elkezdem kraftolni. Fogalmam sincs, mit hogyan kéne még, nem ástam bele magam.
     
  12. -werko-

    -werko- Forum Greenhorn

    A napi kihívásokkal van valami probléma? Mert ma van a 3. napja hogy Heredurt kell legyőznöm fájdalmason és egyszer sem adta be hogy megöltem.
     
  13. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author



    VALAMIT valamiért??? okés NA NÉZZÜK A VALAMIT Minden kasztot érintenek ezek......
    nem müködik a bénitás feloldás,,,, Kivették a Grimmag vértből a dupla manna optot de cserébe minden jobb skill mana düh gőz értékét az egekbe emelték,,, a Gnóbnál kapható rúnák értékét a két és félszeresére emelték miközben az eventek ugyan annyi makkot adnak,,, a Zumpénél a runákról kitettél képet hogy olcsóbbak lesznek, de igazából 100 150 lóherével többe kerülnek,,,,
    a vitalitás tonik a gagyit veheted aranyért a komolyabb CSAK anderért van 8-9 ezer az ára,,,, A Khepe a sivatagban nem dob vitézség kulcsot vagy csak extrém ritkán mert eddig egyet se dobott, de a vitézség kulcs ára 999 ander ami majd kell a jobb cuccokhoz,,, Gondolom a többi kasztnál is felemelték a skillek újra töltési idejét,,, Kivették a Q7 fegyver szett plusz sebzését gondolom a Q4ét is,,, A gyözelem ékkőből eddig 3mat tehettél be most csak 1et,,, Eddig a tudás képességek visszaállitása EGY ritka ára volt MOST 20 ritka az ára miközben a ritka cucc ritka lett ,,,, NA AKKOR A MÁGUS ,,,,, a szingularitás nem tölti a skillek idejét,,, a mágikus lövedék nem tölt mannát,,, Az ör nem hat a bossokra,,, ÉS LEHET hogy 1, 2 dolgot ki is hagytam. Ja és ha már " ROHANNÉK VÉRONTÓRA " a teliholdon benéztem az 5 kulcsos amfóra adott 1-1 cuccot a simák meg egyet sem de biztos nem volt szerencsém,,,,
     
    Last edited by moderator: Dec 11, 2020
    tozagol likes this.
  14. .-darkhamer92-.

    .-darkhamer92-. Forum Greenhorn

    sziasztok , egy olyan kérdésem lenne hogy , pokoljáró töredéket hol lehet normálisan farmolni mert bementem kegyetlenen Cardhun külvárosba bent voltam több mint 1 órát és egyet sem adott...
     
    tozagol likes this.
  15. Bundin

    Bundin Regular

    Helló a DSO-nál elgurult a gyógyszer opálhasító majd 35k anderért elhasználódó? Meg van ott buggyanva mindenki? ennyiért inkább bezúzom pornak az opáljaimat az a minimum lenne, hogy ennyi anderért állandót adjanak estleg 3500 ander habár azt is sokkallom, de arra még rátudnék fanyalodni nagy nehezen de 35k ander valakinek ott nincs mindenki otthon.
     
  16. krisz73

    krisz73 Forum Apprentice

    Segítséget szeretnék kérni, elakadtam a küldetéssorozatban. Szintem 60.
    3 küldi nem megy:
    1/ az idővel egyidős mese...2000 materia kell csak, de alig dobja, köztest nem bírja a kari
    2/ Urda bajban..keresd meg Sybilt és Valeryt az Árnyékvilágban...hol a fenébe vannak, nem mehetek még arra a térképre?
    3/ Bennünk lakozó félelem...aggodalomszilánk 10 db... egyet nem dob, pedig a külvárosban farmolok.

    Kinyomtam és újra felvettem a küldit,az utsó kettőt legalábbis, de semmi...kicsit unalmas már.

    Továbbra sem értem,miért akar bárki is a vadászból tankot csinálni, állok és lövök egyenként, életem meg rengeteg...se kritem, se sebességem. Valaki azt írta, nem mindegy, milyen követ hova teszek, mert ha nincs alapkrit pl. a tárgyban oda nem szabad krit.sebzéses követ rakni. Nálam semmit nem oszt-nem szoroz....
    Köszönöm.
     
  17. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Mem tudod bezúzni opált nem lehet. Én már akartam volna de nem lehet. Szerintem az lenne a korreck ha az opál köveinket szédszedné a játék és annyi port kapnán helyettük amennyi por felhúzni a 3 követ arra a rangra.
     
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Én úgy tudom, de gyakorlatban nem próbáltam, hogy a 35k anderba kerülő valamiért nem bezúzni, hanem szétválasztani tudod az opálkőved, visszakapod az a 3 drágakővet amiből ősszeraktad. De mivel gyakorlatban nem csináltam ilyet, ezért garantálni nem tudom, csak saját felelősségedre próbáld ki.
     
  19. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ilyen sok ander nem ér hogy szátszedjem és töredék por3rt zúzhassam a meglévő köveimet. Az opálok jelen állás szerint semmit se érnek a szememben. A tárgyakon csak olyan varázslat van ami az adott tárgyar bostolja és így 1 féle követ éri meg csak bele rakni nem gyengített stattal 3 félét. És mi el nem a királyi már a legnagyobb kő magasabb rangon használhatnám azt az 1 db-ot a másik kettő zúzásával. A prizmában lévő 110 sebzés 1900 hp és 600 krit helyett lehetne egy 300 sebzéses kövem amire jönne a tárgyban lévő 170% sebzésbost vagyis sokkal többet érne mint jelen állás szerint. Speciel ezért kellene azt tenniük hogy visszaadják azt a port amibe került sztem nem pedig a régi legerősebb játékosokkal így kicseszni hogy a régi legerősebb köveiket csak lényegesen gyengébb formában használhassák.

    2 később találkozol velük ahogy a területeket aktiválod.
    3 menj cspoival és rakj rá csopi talentba arra ami bostolja a kapott menyiségét és csopis rúna is van rá.
     
    tozagol likes this.
  20. Bundin

    Bundin Regular

    Nem ezt írtam hanem hogy:....ennyiért inkább bezúzom....neked a 350k ander 10 opál szétbontásáért nem sok, úgy hogy a tárgy elhasználódó amit kapsz 35k-ért??