Yeni Başlayacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Risuss, Dec 6, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Risuss

    Risuss Forum Greenhorn

    Oyuna yeni başlayacağım hangi karakterle başlamayalim genel olarak solo oynuyorum hangi karakterle daha rahat oynarım bir büyücü açtım 30level civari yaptım ama çok kırılgan başlarda nasıl yol izlemeliyim bilgilendirirmisiniz ?
     
  2. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba @Risuss,

    Daha önce oyun tecrübeniz var mı öncelikle bu soruyu sormak istiyorum. Oyun tecrübeniz yoksa Çember Büyücüsü karakteri başlangıç için ideal bir karakter sınıfıdır. Ancak tüm karakterleri deneyip kendi tarzınıza uygun olanı belirlemeniz en doğru olanıdır. Karakter sınıfında karar kıldığınız zaman yapılması gerekenleri tekrardan sorabilir, sizlere daha doğru bir yol haritası çıkarabilirim.

    Sevgilerimle, iyi günler dilerim.
     
  3. Risuss

    Risuss Forum Greenhorn

    Daha önceden oyun tecrübem var lakin oyun fazlasıyla değişmiş eşyaların levelini geliştirme kalkmış bilgi sistemi komple değişmiş.
     
  4. Emirrtuncel

    Emirrtuncel Forum Greenhorn

    Merhabalar , bende arkadaşımızla aynı durumdayım. Daha önce buhar teknisyeni hariç bütün sınıflarla oynadım ve bana en eğlenceli gelen korucuydu (en yüksek levelli hesabim 40dı). Bugün oyuna yeniden başlamaya karar verdim ve bir korucu hesabı açtım. Ancak oyunda her şey ilginç bir hal almış 100 level adam felan görüyorum kingshill de. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor , nasıl level kasmalıyım ? Daha önceki bütün hesaplarda 55 olana kadar sıkılıp bırakmıştım , bir türlü gerçekten zevkli olduğu aşamaya gelemedim oyunda :D :D
     
  5. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Şuan savaşçı en güçlü oynamasida zevkli ama diger karakterlere gore skilleri cok guclu skillerin gücünde bir düşürme gelir buyuk ihtimal bu devrani yedirmezler ama yinede savasci tavsiye ederim.
     
  6. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba @Risuss,

    Son güncelleme ile birlikte oyun sizlerin de belirttiği üzere çok değişti. Kendim Ejderha Savaşcısı karakteri ile oynamaktayım senelerdir ve keyifle oynamaktayım. Karakter sınıfınıza karar vermeniz yapmanız gereken en önemli adımlardan biridir. Sürekli olarak sınıf değiştirmek sizin gelişmenizi uzatıcaktır. Karakter sınıfınıza karar verdikten sonra seviyenizi yükseltmeye odaklanmalısınız. Özellikle yeni levellerin gelmesi ile birlikte oyunda en yüksek seviyeye ulaşmaya çalışan bir çok oyuncu var. Bunun sayesinde daha rahat grup bulabilir ve daha hızlı gelişebilirsiniz. 100. Seviyeye ulaştığınızda tekrardan bizlere yazabilir yeni bir yol haritası çıkartabiliriz.

    @Emirrtuncel,

    Seviye yükseltme hakkında bir rehberimiz bulunmaktadır. Dilerseniz o konuya bir göz atabilirsiniz. Yeni güncelleme ile birlikte bazı bilgiler güncelliğini kaybetmiş olabilir ancak yakın zamanla bu rehberler de güncellenecektir. Görevleri yaparak başlangıç aşamalarında seviye atlamanız daha kolay olucaktır. Ayrıca bu görevlerden gelen Andermanlar ile de daha sonrasında Tecrübe Puanı'nı arttıran etkileri satın alabilirsiniz.

    Sevgilerimle, iyi akşamlar dilerim.