Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ott is kiszedi. Tök mindegy mit csinálsz vele. Az ékkő medál meg ugye például új dolog is, de abból is kidobálja az ékköveket. Egy kettő marad csak bennük.

    Ezek után mit gondoljak. Ki tudja hány rúnám, kövem, ékkövem tűnt el valahol.... Töménytelen tárgyam is eltűnt, ugye. Ki tudja miért milyen kompenzációt kaptam. Nem értem, hogy lehet ezt megcsinálni a játékosokkal. Egy csomó tárgyamat be kellett olvasztanom, hogy egyáltalán tárgyhelyem legyen a töménytelen kipakolt kövek rúnák miatt. Á.... Gondoltam megnézem milyen lett a játék, mert már nem játszok egy ideje, aztán csak a bosszankodás!
     
    Last edited: Dec 4, 2020
  2. krys1987

    krys1987 Forum Apprentice

    Sziasztok!

    StSanya! Itt a hiba amiről írtam neked a játékban.


    [​IMG]


    [​IMG]
     
  3. dave1996

    dave1996 Forum Greenhorn

    Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni. A múlt árnyai küldetéssorozat 8. részénél vagyok megakadva, amikor is le kellene adni egy küldetés tárgyat (B'Orit történetét), viszont nincs ilyen tárgy az eszköztáramban és a trezorban. A küldetést pedig valamiért törölni se tudom, hogy újra felvehessem. Mit lehet ilyenkor tenni?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. Kormosmacska

    Kormosmacska Forum Greenhorn

    Üdv, rég körmöltem errefelé!
    Már egy picit bele unta a játékba de a téli eventre vissza vissza tértem nosztalgiából!
    Közben bele futottam egy frissítésnek álcázott wow szintű átdolgozásba /lehet tippelni vaj melyikre gondolhatok/!
    Hát,nem akarom elkiabálni de nem vagyok meggyőzve...

    1, Hiba jelentés/ a képesség szolotokból kettő eltűnt és csak 5-nek van hely, ez nem előrelépés hanem degradálás, mivel beszűkítik a variációs lehetőségeimet!

    2, Az átváltott tárgyaknál ,hogy tudom cserélgetni a varázslatokat, ha azt írja ki szinte az összesre, hogy olyan varázslatot tartalmaz amit nem lehet pakolni ,ezért nem vehet benne részt a tárgy a folyamatban?
    Gyanítom pont ezen extra varázslatok miatt választottam ezeket anno!

    3,A csoport talentek közül is kb csak azt sikerült kiműteni ,amiket pont én használtam :)

    4, Dragan szett lel lett butítva ,elvettek/összevontak egy szintet, emiatt nem tudom a köldöklézert használni a sisak nélkül úgy meg töri a másik szettemet. Sebaj úgy is át kell terveznem mindent a képesség fa miatt és dobhatom ki majdnem az összeset!

    5, Na amire választ is szeretnék kapni csak, kitört belőlem jó magyar szokás szerit a panaszkodás:
    A dobot peteket hogy tudom be darálni/ elküldeni egy messzi messzi boldog helyre/ a munkapadon kreskreditért?
    Mert ha berakom, azt írja nem tud vele mit kezdeni és a funkcióra se sikerült rá találnom.
    Külön recept kell hozzá vagy ezentúl másképp kell hozzá jutnunk, és ha igen hol?

    +666, Sajnálom ha a magyar moderátoroknak is elment ettől a kedve, ti munkátok eddig az egyetlen ami folyamatosan pozitívra tudok értékelni! Nagyon köszönöm!

    Ha duplikáltan kérdeztem és már válaszoltatok rá, akkor elnézést, próbáltam vissza olvasni, csak lehet nem elég messzire!
    Kitartást mindenkinek, lesz ez még így se!
     
  5. faresz79

    faresz79 Forum Greenhorn

    A baj az,hogy moboktól is esnek síma 1-es szintű tárgyak!(pedig jelenleg 91-es vagyok)kraftolni meg csak itemlevel 10-től enged!
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Hibabejelentés:
    - Harcosom Tűskés Pajzsa nem sebez PvE-ben, Tűskés pajzs és Gyógyitó pajzs kivan maxolva, életerőt gyógyit viszont egyáltalán semmit nem sebez, semmelyik mappon, se szörnyre, se minibossra, se főbossra, semennyit! Ez elég nagy bug?
    - Sárkánybőr nem szabadit meg sem minibossok, sem főbossok bénitásából! Ez elég nagy bug?
    - Többször előfordul, hogy leveszek egy tárgyat, hogy kraftoljak bele vagy drágakővet variáljak bele, miután visszaveszem nem adja hozzá a tárgy statisztikáit a karakterlapon lévő statisztikához. Majd holnap, amikor visszalépek a játékba akkor már hozzáadja.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ez tényleg komoly hiba hogy nincs a warnak egyetlen egy megszabadítasa se... Vagy én vagyok bugos? A sárkánybőr ugyan leveszi az átkot..de ugyanúgy stunban várakozik...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Vadásznak se veszi le stant az ugrás csak rá van írva. Engem jobban érdwkelne hogy a lila ékkövekhez 20 db kéket fel kell húzni de csak azokat számolja bele amit újonnal húzunk fel. Nem lehetne hogy ami már kéken van vagy lilára váltotta a játék vagy legisre azt is beszámolja?
     
  9. giliszta

    giliszta Regular

    hiba.map váltásnál kiszedi az előző mappon berakott köveket.köpenybe nem enged akármilyen követ rakni...pedig mindnél az van,hogy bármilyen felszerelésbe.am még egy kérdés. kapom a rúna tároló,és az ékkő tároló cuccokat. hogy a bánatba tudom felgyógyítani a többi közé,mert így csak helyet foglalnak. köszönöm.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  10. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Mágusnak se veszi le Asar rám dobja a plafont és ott állok bénán
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  11. -Sogi-

    -Sogi- Someday Author

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ez a 2db küldim van csak? Ez létezik? Nem találok többet, pedig még felfedezetlen területem is van! Úgy értem a fő küldikből nem találok többet.
     
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nézd már meg más fajta követ enged-e belerakni. Nekem onixból 26 rubiintból 46 db+ot enged csak a többit nem néztem.
     
  13. giliszta

    giliszta Regular

    védelmi köveket nem enged berakni. engedi viszont két ú kavics berakását. az egyik bordó,tán mozgási sebesség,a másik sárga azt hiszem speed. az új zöld követ még nem próbáltam.
     
  14. beno0812

    beno0812 Forum Greenhorn

    Sziasztok.
    Néhány küldetéssel kapcsolatos kérdésem lenne.
    1. Veszedelmes közönség 1/1- amiben Brigavikban kell gyűjteni 100 szarvat démon őröktől. Tervezik a démonőrök megjelenését növelni esetleg? Mert 100-150 kör alatt 8 darab szarv az elég csekély. Ha egész héten megállás nélkül ki be járkálok se lesz meg, nem igazán értem mire jó ez.
    2. Kedves naplóm 1/2- amiben Sunlair naplójának 1-2-3 oldalát kell vissza szerezni szörnyektől. A térképre belépve a navigáció szerint legalábbis még sohasem volt olyan szörny, amely adhatja a tárgyat. Ez is elég unalmas így, legalább egy szörny lenne bent, mert a semmiért tökre fölösleges ki be járkálni.
    3. Halovány remény 1/1- amiben Nurma tekercsét kell Kinzában a démonoktól vissza szerezni. A navigáció csupán a terület legmesszebb lévő körülbelül 2-3 szörnyét jelöli ki, akik adhatják a tekercset, nyilván a fentiekhez hasonlóan nem lehet megszerezni. Ezt legalább van olyan szörny ami adhatja.
    Véleményem szerint élvezhetetlen a játék, egyedül játszok, hiába fejlődök, egyre gyengébb leszek. 10-20 kört is tudok menni a térképen, mire megtelik a zsákom szürke tárgyakkal, mivel a dropp ráta nagyon alacsony. Nyilván ilyen tárgyakkal nem fejlődök, de szintlépésekkel pedig csökken minden statom, már szinte 0% a védelmem. Egyre kevésbé találom élvezhetőnek az egészet.
    Köszönöm a segítséget.
     
  15. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Cardhun külvárosban csoportban felkel fejlődni 100-ra és utána Nagy Sivatagba vérfürdő szinten nyitogatni az álkulcsos ládákat 140-es cuccokért. Kezdetnek ezt javaslom.
    És egyébként tényleg egy élvezhetetlen, gagyi frissitést kaptunk.
     
    beno0812 likes this.
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Mikor fogják javitani, hogy a rúnatartóba egyszer berakott rúnakőveket ne tegye vissza az esukőztárba minden egyes játékba belépés során? Marha bosszantó minden nap visszapakolgatni több ezer aranyért, nem is beszélve a véletlen eladás esélyéről.
    Nem is értem miért nem a fontos és zavaró bugokat javitják.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  17. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Sziasztok van hír a magma köpenyről? Mikor lehet majd gyártani? Illetve most miért nem lehet?
     
  18. giliszta

    giliszta Regular

    úgy látom válasz nem jön egy kérdésre sem,de írok én is. a sötétség kabátjába nem lehet rakni semmilyen kavicsot. ezt hibának tartom.miért kéne lecserélnem egy semmit nem érő erő köpenyre?..amibe bármit rakhatok.
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    legyőzhetetlen köpenyt sem lehet gyártani..
    (mondjuk köpenyt tök felesleges gyártani..minek? lvl100ra..magamat szivatom csak.. )

    dragan fegyver még mindig lvl1re gyártódna...


    másik dolog.. kockából miért csak lvl100as cuccok jönnek? kocka szett életképes lenne de ledegradálják.. még a legisből is csak lvl100 jön.. igaz azonositott..de hát lvl100as cuccokban csak eladási érték van mert még kraftolni se lehet belőlük a csökkentett érték miatt.. nem esik le maocetungéknak hogy senki se fog még prémet se venni?

    ugyanez a bajom az összes NPC-vel aki árul.. Gnób,Levander,a Hirajás gyökér...összevissza városokban ..mindenki csak lvl100ra árul.. igaz hogy szettbónuszos,de akkor is óriási hátrány azokat hordani..ha legalább alapból minden cucc képességre is adna vmit..akkor lenne értelme lvl100as cuccot VÁSÁROLNI magamra..
     
    Elégedetlenkedő and Bundin like this.
  20. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Mondjuk ez a vásárlás úgy érne meg, hogy betennének a kereskedőt vérfürdő pályákra. Le kellene ölni minden szörnyet, és utána jelene meg a kersekedő. Hogy ugye ne tudjon azért a 25-ös kari 140-es tárgyakba szaladgálni.
     
    Bundin and JimJupiter like this.