Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Jó pár nap tesztszerverezés után nem jöttem rá, hogy harcossal mi a tervük a fejlesztőknek? Közel harcosként, hogy boldoguljunk élettöltés valamint bénítás elleni védelem és bénításból való szabadulás hiánya miatt?
    Arachnánál és Heredurnál teszteltem többször. Tűskés pajzs bossnál alkalmatlan élet töltésre, mappon ha körbevesznek akkor valóban tölt életet, de ha egy db bossal állok szemben, akkor nem megyek semmire 5% élettöltéssel. Bossnál maradna a sárkánybőr élettöltésre, de az idejét lecsökkentettek 8-ról 5 másodpercre ami kevés, valamint nem véd a bénitás ellen igy nem is tudjuk bossnál használni, mert az összes bénit. Ráadásul csak a sárkánybőr szabadít a bénítás alól, az is 30 másodpercenként, elnyomom a sárkánybőrt és a következő űtéssel már bénit is a boss.
    Most aki harcossal volt már köztes bossnál, az tudja, hogy az összes boss bénit az ütéseivel. Amit nem tudsz oldani most már csak 30 másodpercenként. És mivel pl Arachna 2 másodpercenként le bénított, igy a benyomot sárkánybőr alatt sem tudom az életem tölteni, mert a kővetkező csapással megint bénít.
    Kérem a modikat alábbi két észrevételem továbbítsak a fejlesztők felé:
    A megoldás az lenne, ha a Dühős harci ordítás visszakapná a bénításból való szabadulás képességét, igy a sárkánybőrt tartalékolhatnánk bossnál élet töltésre.
    Emellett a Sárkánybőr ható idejét visszakellene állitani 8 másodpercre és mindenképp visszakellene kapnia, hogy a hatóideje alatt védjen a bénítástól.
    Ezzel a két változással a harcos is játszható karakter lenne, mert jelenlegi tesztszerveres formájában nem életképes, egyszerűen boss mappon szó szerint nem életképes.
    Köszönöm!
     
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Egy dps radart igazán betehetnének a játékba. Szerintem eddig is kíváncsi volt mindenki ki hogy sebez de most a CE miatt amúgy is érdekelne melyik kaszt hogy sebez.
     
    bibere likes this.
  3. Bundin

    Bundin Regular

    Az eventekkel a kapcsolatban amúgy a DSO-nál jobb volna, ha egy kicsit észbe kapnának ám, egyszerűen az ember megnézi a haladást megy kört számol, és azt mondja, hogy b+ a k...a a...d mert mennem kéne 225 kört kínzón, hogy betudjam fejezni ez pl a mini most a főeventet nem is nézem, ha vesze kabátot akkor egy kicsit jobb 150 kör lesz belőle, ami továbbra is k..d be a f......t mennyiség ott tartunk, a játékban, hogy nem éri meg sem kabátra beruházni, sem prémre, anderre meg végképp nem, akkor ugyan miből akarják eltartani a játékot, meg magukat? Az eventek haládását, egy olyan szintre kéne belőni, hogy ha napi 2-3 órát játszanak rajta, akkor is be lehessen fejezni, régen miért lehetett normálisan végig tolni minden eventet nem voltak ilyen fene mód köszörülősek mint most, egy eventnek de legfőképp a játéknak szórakoztatnia a kéne, nem pedig, bejövök, és rögtön anyáznom kell, ha ránézek az event haladásokra kinek van ezekre ennyi ideje? hogy napi 24 órában farmolja az eventet? Ráadásul egy bloodshredd fokozat szóba se jöhet, mert a bossok ott leüthetetlenek. Egy biztos, ha ez nem változik, én nem fogok több pénzt erre a játékra kiadni, eddig vettem prémat néha ezt azt, hogy támogassam a játékot de most már elég 2012 óta tolom ezt folyamatosan, előtte egy kicsit bétán is toltam még soha az életbe nem volt ilyen ratyi a játék....egyetlen pozitívum maradt a karft, de azért tőllem nem kapnak semmit, amiért már évek óta könyörög a közösség, hogy legyen normális kraft.
    Ezt az egész Ce-t meg ráért volna behozni január elseje után igazából tiszta bug az egész képessége ékkövek nem működnek rendesen az embernek elmegy a kedve az egésztől teljesen, egy bosst negyedóra 20 percig üti az ember a semmiért.
     
    Last edited: Dec 13, 2020
    JimJupiter likes this.
  4. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Igazából nincs mit csinálni a játékba igy 1 hét után, felmentem 100-ra, kiszedtem álkulcsos ládákból a 140-es tárgyakat, köztes vérfürdön kiszedtem a 98-100%-os platinát és nincs tovább. eventeket nem lehet csinálni, mert lehetetlen kivinni. Köztes vérfürdőre nem lehet egyedit farmolni, mert belépsz egy csopiba és látod, hogy rajtad kivül mindenki zöld eszivel akarja ütni a bosst. Nem azért mert olyan erősek. Kissebb szinten meg nincs értelme egyedit farmolni mert azok gyengébbek mint egy legis 145-ős.
    Én is azt mondom, hogy ilyen pocsék még sose volt ez a játék. :(
    Szó szerint gagyi amit elénkraktak tartalom frissités címen. :(
     
    opos2012 likes this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    dettó ugyanez az érzésem.. lehet most most ez elmegy mert a téli event komplett gagyi(és főleg játszhatatlan ..) de január február után szerintem itt ha 10-20% aktiv ember marad akkor sokat mondok.. ha ilyen elvárások vannak

    nagyjából ott tartok hogy nincs hova.. hogy vmi domb alján állok ahova fel kellene másznom hogy majd egy óriási szakadékon átkelve eljussak a tengerhez amit ha átúsztam akkor legyőzve godzillát megláthatom az alagutat ahová ha lecsekkolták (és kifosztották)a BP emberei a bankkártyámat beléphetek...aztán vaksötétben halálos csapdák között keressem a fényt... na én itt tartok..mit mondjon az akinek még annyija sincs mint nekem.. pff...

    mondjuk lecserélhetek még bármit..de erősen kétlem hogy mehetek bármikor solo ranglistázni majd köztesbe :D

    jelenleg ez van..

    [​IMG]
     
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igazából az a para hogy akinek régen brutál túlfarmolt karija volt az is nehézkesen játszik. El tudom képzeni hogy aki közepes erősségű vagy gyenge karival volt az most milyen nehézkesen játhat most. Nekem speciel 500k fényes porom volt szintemelésre meg rengeteg rúnaporom 2k feletti tudás rúnát meg elég sok egyebet melteltem be és most is gyengének érzem megam.
     
    opos2012 likes this.
  7. Bundin

    Bundin Regular

    Bemegyek vérfürdőn Brigavikba mondom megnézem a matéria árust, mit látok? Hát 100 szintre tudnám csak megvenni az itemet tőlle. Javslat hogy ezek az árusok adják a nehézségi szintnek megfelelő szinten az egyedieiket, mert azért van egy kettő, amit azért lehetne használni is, ha meglehetne venni nagyobb szinten is mint 100.

    A kockák halmozódását állítsák vissza 999 mert ez a 99-es halmozódás egy vicc.

    Kőbetörésre csináljanak az olvasztókemencéhez hasonló kőzúzót, ahova akár kilenc féle kőtípust is betudnánk vágni, egyszerre és zúzni persze nem egyessével, hanem összetackkelve. Valahogy így:
    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 16, 2020
  8. kupek68

    kupek68 Forum Greenhorn

    Az elmúlt napokban álltam a játékban és gondolkodtam, merre tovább? Végig jártam én is azt az utat,100, szint sivatagi ládák majd a könyvtár, szett és az egyedik kiszedve a ládákból. Majd feljöttem ide gondoltam megnézem mit és hogyan csinálnak a nagyok.De ez most nagyon elszomorított. Nem maradt más csak a mérhetetlen ander költés milliós nagyságban a kövek húzására vagy az ácsorgás a pálya szélén. Osztom azok véleményét hogy ennek igy nem lesz jó vége,pár nap vagy hét és a játékosok nagy része el fog jutni uyan erre a következtetésre.
     
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én bízok benne, hogy ez a szürke pokoljárós csak átmeneti dolog amíg a sok bugot nem fixálják és visszahozzák a zöld kéket. Cuccok nélkül csak talentok és rúnákkal elég magas alapértékek vannak és túl keveset emelnek maguk a cuccok és drágakövek, de 200-as szintű tárgyak remélhetőleg tényleg normálisabban változtatnak statokon.
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    200as szintű cucc ez vmi vicc,nem? :) már így is elgurult a gyógyszer velük..
     
  11. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ezt csak én írtam de speciel van 1 milla hp-m és 150k kritem cuccok nélkül cuccokkal meg 1,8 milla és 300k krit. Pedig kritesből van 20 db 900-as kövem és 10db 1440-es meg 6 675-öd prizmám. Speciel annyit nem emelnek a tárgyak és a kövek ezért a 145-ös tárgyak sztem egy kezdő változat csak és 200-as tárgyakban lesznek normális statok kb.
     
  12. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Tévedés, a drágakövek rengeteget emelnek, csak nem kis gagyi drágaköveket kell használni. Míg egy 140-es tárgy ad kb 1600 kritet, addig 8 királyi krit kő ad 4800-at. Ugyan ez van az ellenállásnál és védelemnél is. Nem adnak egyáltalán keveset a tárgyak adnak rém kevés kritet meg ellenállást és védelmet, de a 200-as tárgy nem oldaná meg, semmi értelme kiszedni az XXXL vérontáson kiszedni alap tárgyakat hogy aztán talán menjem a pokoli, vagy neked már úgy megy legnagyobb nehézség hogy hiányzik a 2-3 nehezebb? Totál felesleges csak azért nehezebb szinteket behozni hogy a mostani szintek kicsit könnyebbek legyenek. Kapjanak inkább egy kicsit magasabb alapértékeket. Frissítés előtt 4-5k kritet adó köpenyem volt ami ce után 73-as lett, mostani ad kb 1600-at vagy kevesebbet 140-es létére.. Szóval nem, nem kellenek újabb nehezebb szintek, semmi értelme 1, 10, vagy akár 100 új nehezebb szint behozatalának. Aminek nagyobb értelme lenne, az a drágakő drop emelése és az olvasztóhoz hasonló kőörlő.
     
    Last edited: Dec 17, 2020
  13. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Speciel most van olyan csopim amivel 6 perc alatti q4 vérontó kört megyünk igaz m1-en csak lila bosst m2-n meg ami kell a bejutáshoz meg macit öljük.
     
  14. kupek68

    kupek68 Forum Greenhorn

    Ennyi erővel a játékosok max. szintjét kellene hozzá igazitani a bosok szintjéhez,145-ös szinten 145-ös bosok ellen.Az alap értékek emelkedésével talán csökkenne az a 45 szint által generált különbség. És akkor lehet hogy látna az ember alternatívát a fejlődésre.A tudás és tapasztalat pontok emelkedése is sokat tenne hozzá!
     
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Emeljük a szintet..Bang...

    Baromság... Ki van ez gondolva az elvtársaktól.."simán" elérhető a 80% bármiből a gond csak az hogy csakis nastercarddal...az is jó vastag kell hogy legyen.. a dropp nincs hozzaigazitva a játékhoz.. Mikor szedsz annyi követ elmorzsolni hogy felemeld max közelébe őket? 10 év.. Ha meg elérted ismét leamortizalnak majd.. Csak vedd azt hogy sok játékosnak nem voltak kék királyi kövei,sőt királyi kövei SE a CE előtt..azok kb soha nem lesznek képesek játszani csakis droppot szednek és halnak-kelnek... (nem rosszból).. kövek nélkül lehetetlen játszani mert az adja a statot..lényegtelen hogy kikraftolt 145os cuccaid vannak ha nincs rúna meg kavics.. Ott pusztulsz meg. Most még van mindenkinél lelekko szarasig de ha elfogy erősen kétlem hogy naponként 10-20x majd kelt vki.. Ha látja hogy 15-30 másodpercig él az illető...
     
  16. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Ha már most ilyen jól megy a vérontó, minek neked 200-as tárgy? Az emberek általában olyat kérnek ami kell, vagy a 6 perc nem elég rövid és szeretnéd hogy 2 perc legyen? Amikor meg az XXXL vérontó megy le 6 perc alatt akkor jöhet a 6XL vérontó? Akkor vezessenek be 50 új nehézségi szintet meg az 5000 szintű tárgyakat, sok értelme nem lenne, de legalább jól nézne ki a karakterlap a 20 milliós alappal meg 150 milliós életerővel, ja nem, mert akkor majd jobb lenne ha lehetne 150 milliós alap és 600 milliós élet. Szóval én még mindíg nem látom értelmét a nagyobb tárgyaknak, mert az egész csak véget nem érő időhúzás. Ja egy fontos dolog, nehogy azt gondold hogy ezeket azért írom, hogy ha nekem xar akkor neked is az legyen, sőt, az ötleteddel talán nem csak normál és halálos nehézségek között kellene xarakodjak, ahogy a 140-es tárgyakat kikapkodtam, kikapnám a 200-asokat is, de sok értelme nem lenne, attól még ugyanúgy gagyik a drágaköveim és rúnáim, a 140-es ful platos varázslatú tárgyakkal most se megyek sokra. Ha már inflálták a drágaköveket, adhatna többet vagy nagyobbat és az örlés se tartson már egy örökkévalóságig, az eventek amikből eddig királyi jött, ne királyi jöjjön hanem annál 2-3 szintel erősebb, pláne ha az előzőt egy harmatos karakterrel se normálban csináltam, itt meg nem győzöm a normálhoz is venni a hóeszit. Lekínlódtam a krites rúnáig és kész, nem éri meg nekem azt a 100-150 órát az az egy királyi, inkább túlórázok a melóhelyen és veszek 80 királyira elég andert belőle. Mondjuk biztos pont ez is a cél. Így is másodállást csináltak a játékból, köszönöm de nincs igényem rá hogy még messzebb tegyék a végét csak azért hogy másoknak még nagyobb számok díszelegjenek a karakterlapjukon semmi értelem nélkül. Elnézést kérek a szószátyárkodásomért, kicsit felkaptam ezen a 200-as tárgy dolgon a vizet de nem ellened szól.
     
  17. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Látom nem csak én gondolom így, ez ad egy kis megnyugvást.
     
  18. Bundin

    Bundin Regular

    Nem csak te nem támogatod én se a mostani szinte emelés is olyan jó lett, hogy a napi 30 fős klán aktivitás csúcsidőben sem éri el már nálunk a 10 főt na most erre dobjanak rá még 55 szintet, és törölhetem is a klánt mert akkor végképp mindenki abbahagyja, nem tudom hol jó ez odafenn nekik, hogy a játékosok itthagyják a játékot de ők tudják.
     
  19. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szerimtem nem érted miért lenne értelme nagyobb tárgyaknal. A mostani tárgyak szinte kőtartónak jók amikor van olyan tárgyam amibe van 900 krit és van benne 14400 krit kőből.
     
  20. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Te nem értetted az amit eddig írtam, pont elég lenne a mostani tárgyak alap értékeit növelni, nem kell 200-as szint és az ebből adodó XXXL vérontó nehézség. Eleve butítottak az alapértékek az elsőnek tesztre került értékekhez képest. Szóval ugyan azt beszéljük, csak éppen a te verziód sokkal bonyolultabb és hozná magával az XXXL vérontó fokozatot, ami meg felesleges.