Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ez teljesen jó őtlet. Máris meg lenne oldva, hogy tudjunk 140-145-ős tárgyakat venni makkért.

    Azon is elkezdhetnének gondolkodni a fejlesztők, hogyha lejár a prémium az embereknél akkor miért is vásároljanak újat? Kocka nem ad drágakővet, csak 100-as tárgyakat. Tehát platinaérték se használható belölűk. Egyedül aranyért eladhatod a cuccot, más értelme nincs. De kockák nélkül is belefulladsz az aranyba, az se kell semmire, dunát lehet rekeszteni vele.
    Újra lehet prémesként a napi küldiket pörgetni, de miért is? A napi küldik sem adnak semmit, szó szerint.
    Mondjuk ha valaki a CE előtt vett 1 éves prémet, netán királyit, az szó szerint átverve érezheti magát. :) Nekik a pénzt nem kéne visszaadni? Mivel hamis árú lett nekik eladva. :D
     
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Szerintem a következő téli eventet már nem érjük meg...

    Van egy véleményem az emberiségről de még így is kizártnak tartom hogy marad annyi fizető aki eltartja a játékot...
     
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Volt egy kis időm tesztelgetni az ékköveket és érdekes dolgokra lettem figyelmes. A düh ékköve csak támadásit erősíti kritet 0%-al emeli. Vagy írják át a szövegét és ne rakja ki azt hogy 0% megnövelt krit vagy ami még jobb adják vissza azt hogy növeli a kritet. A újévi eventes ékkő nevén nevezve fokozott gyógyítás ékkőve használhatatlan lett ahogy láttam csak lila boss hagy maga után potit amiből van területetente 1 db. Pedig elég jó cumó volt de így elég használhatalan lett ez is.
     
    Bundin likes this.
  4. Minimedve

    Minimedve Forum Greenhorn

    Van az a küldetés, ahol 10 fiolát (vagy ilyesmit, sötétzöld üvegcse), és 50 fatányért kell gyűjteni Brigavikban. A feleségemmel mentünk több kört, fatányér kettőnknek összesen nulla esett. Aztán 4-5 kör után neki elkezdett esni, 3 kör alatt összejött az 50, nekem még mindig nulla. Egyszerre vettük fel a küldetést, együtt csináljuk, szerintem ilyen véletlen anomália nincs, ez valamiféle bug.

    UPDATE
    Két küldetéstárgy van, a másodikat csak akkor kezdi el szórni, amikor az első kigyűlt. Régen ez nem így volt, esett minden "párhuzamosan". Jó lenne tudni, hogy ez rontás, vagy koncepció.
    Az eredeti beírásom egy napja moderálásra vár, sokkal frissebb, néhány órás hozzászólások meg már kint vannak...
    Köszi... ilyen nehéz eldönteni, hogy publikus-e az irományom...?
     
    Last edited: Dec 14, 2020
  5. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Jó rég írtam ide...Amilyen sokat vártam ettől a frissítéstől olyan keveset adott. Maga a koncepció nem lenne rossz,de...Tele van buggal a játék. Nem működnek továbbra sem a csoport talentek, düh ékköve nem működik, se a krites koponya ékkő, pokoljáró nem droppol vagy olyan keveset, hogy még egyszer se esett kegyetlen fokozaton. Igazából 140-145-ös cuccokkal meglehet lenni full bekraftolva 99-100%-on 1-2 hét alatt kényelmesen. Kérdezem én, hogy ezután mégis hol fejlődjön az ember? Kavicsot hol farmoljon? Könyvtár 4 ládáján lehetne, de ilyen pokoljáró drop mellett hamar elfogy és venni sem lehet semmilyen formában. Az arany elértéktelenedett...Mégis mire költsem? A matéria meg a vicc kategória. Kb csak belépőkre lehet költeni, de amennyi most jön az kb semmi. Az egyéni játékot felejtse el mindenki, mert egy minit egyedül fél óra ölni, mintha lenne értelme ölni, legalább fix kavics esne belőlük. Ha összeszedtem az összes egyedit 145-be ami kell, utána mit csináljak a játékban??? Gyakorlatilag a kavicsok, rúnák, ékkövek húzásából lehet utána csak fejlődni. Na igen és hogyan??? Egy trapéz kőhöz kell 2000 por....2000 csiszolatlan kavics. Ha csak 100 esne naponta ami csak könyvtárfarmmal lehetséges akkor is 10 nap lenne és kell húzni kb 200 ilyen követ. Ez nonszensz! Arról nem beszélve, hogy minit kegyetlen fokozaton 113!!!! körből lehetne kivinni és NEM FIX az érme drop sem kramparusztól. Az eventek amúgy is csak 140-es cuccot dobnának. A körök ideje megtízszereződött és ez nem is fog sokat gyorsulni pont amiatt amit mondtam. Nincs hová fejlődni pár hét után csak évente egy trapézkő húzással. Így nagyon hamar kifog halni a játékosbázis, ha nincs mit csinálni.
     
    Steve75, Bundin and opos2012 like this.
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A krites koponya ékkő csak legyőzhetetlen díssznek az értékét növeli vagyis ha legyőzhetetlen díszt használsz akkor fog működni. Én megnéztem és működik. Többivel egyetértek.
     
    Bundin likes this.
  7. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    5 perces lett a játék. Napi 5 perces.
    6 évig azért szerettem a játékot, mert mindig volt mit csinálni, ha felléptem válogathattam a teendők kőzt, ha lassan is de lehetet folyamatosan fejlődni.
    Most annyiból áll a játék, hogy fellépek, próbálok csoportot találni kőztes vérfűrdőre (mert sehová másra nincs értelme menni), természetesen ütőképes csoportot esélytelen találni, igy 5 perc elteltével léphetek is a játékból.
    Vasárnap délután ráértem volna játszani, egész estig jó ha 3 kőr vérfürdőt tudtam menni, mert természetesen olyanokkal van tele a csopi akik a bosst is zöldel akarják űtni.
    2k lélekkővel kezdtem a frissitést, már 300 elment belőle, ha elfogy azt is anderért lehet venni.
    Harcos élettőltése megszünt, maradt a poti nyomkodás, jó vettem 40k potit frissités előtt, de akinek nincs, azt is anderért lehet venni.
    Fejlődni csak drágakővek zúzásával tudnék, a dropját visszavették, a prémiumos kockából kivették, tehát azt is anderért lehetne venni.
    Fellépek 5 percre és már el is ment a kedvem a DSO-tól, egyszerüen nincs mit csinálni a játékban.
    Eddig sosem értük utol magunkat, mert annyi teendő volt, most 5 perc után léphetsz is a játékból.
    Gratulálok a fejlesztőknek.
     
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Kósza emlék mappon kapható egyedik növelik a tudásban lévő talentokat, de a maximális mennyiségét nem. Szerintem úgy kellene működnie mint a képességeknél lévő talentoknál hogy a maximális mennyiségét is növelik, de rá kérdezne valaki hogy ez bug vagy így tervezték?
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Úgysem működik..

    Szférát se ad többet hiába emeltem rajta...azok a szilánkok se aminek asetom mi a neve..de +5-öt kellene adni...persze nem ad... ez nem dark legacy hanem bug legacy....
     
  10. -Krosus-

    -Krosus- Forum Greenhorn

    Üdvözlök mindenkit! Régi új játékos vagyok, kb 5 éve nem játszottam. Valaki megosztaná velem, hogy rúnát hogyan kell készíteni, illetve tárgyat lehet-e fejleszteni, mert leírást semmiről nem találok, ami az új frissítéssel kapcsolatos... Köszönöm előre is.
     
  11. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    5 perces játék se lett. Gyalázat ahogy szétcseszték a játékot. Egy 0. Állok a városban és nem tudok mit csinálni. Minek hoztak be 8 új kavics szintet, ha lehetetlen még a közelébe is kerülni :D Csiszolatlan kövek esnek, már ha esnek. Hegyekbe kéne adnia a csiszolt köveket, hogy legyen értelme. Ki fog farmolni napestig néhány csiszolatlanért mikor egy trapéz gyártása 2000 por? Értelmetlenség. A cuccaim 140-145 fullra kraftolt. Kb ki is játszottam a játékot meló mellett. Szép volt DSO. Arra mennek rá, hogy vegyék a köveket és vannak akik veszik. Itt már nagyon régen nem arról szól a játék, hogy jobb legyen. Arról szól, hogy termeljen profitot bármi áron. Azért vették meg a kínaiak. Ha majd veszteséget termel, akkor kiszállnak és kész. Van egy jó videó egy bizonyos Bli* bukása a videómegosztón. Na itt is pontosan ez megy végbe. Nincs pokoljáró drop se! 2 teljes kör stonekeepben kegyetlen fokozaton és 0db pokoljáró jött. Ha ez nem bug, akkor egy hatalmas vicc.
     
    Last edited: Dec 14, 2020
  12. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Erő rúnáját a kovácsoknál tudsz készíteni, a beolvasztással. De már nem lehet a tárgyak szintjét húzni, minden tárgy olyan szinten marad, amin kaptuk, de ez lehet magasabb a karakter szintjénél. (A max karakter szint: 100, de a max tárgy szint: 145.)

    Az erő rúnája a tárgyak kraftjához szükséges, a varázslatátvitelhez.


    https://board-en.drakensang.com/threads/hivatalos-koezlemenyek.77814/page-6#post-749018

    https://board-en.drakensang.com/threads/hivatalos-koezlemenyek.77814/page-6#post-751693
     
  13. Arteza

    Arteza Forum Apprentice

    Sziasztok. Pokoljáró töredéket hogy lehetne szerezni ebben az elfuserált játékban? (elnézést a szóhasználatért, de ez a véleményem róla egyre és egyre inkább) Azt írja "kegyetlen nehézségen méltó ellenfelektől." A méltó ha jól tudom lehet bármilyen mob, de nekem még egyszer sem adtak. Tegnap voltam egy kör q2 boss-t kegyetlen nehézségen, ott se jött nekem, csapattársam kapott elvileg 1 db kőkemény pokoljárót. Valakinek esetleg van valami jobb meglátása a pokoljáró szerzéssel kapcsán?
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    már készül a köpeny..

    50 euró lesz az ára..azzal lehet majd pokoljáró töredéket kapni..
     
    bibere likes this.
  15. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Az csak a 3 napos köpeny lesz.
     
    bibere likes this.
  16. bibere

    bibere Someday Author

    Sziasztok,

    Lehet mindenki képben van, de nekem ez új. ...gondoltam ideteszem, hátha másnak is újdonság. ;)
     
    Bundin likes this.
  17. Bago

    Bago Forum Apprentice

    Sziasztok,

    Szeretnék érdeklödni , hogy a tudást mikortol lehet majd rendesen farmolni mert számomra a játék értelmetlen amig ez nem lehetséges. Sajnos a jelenlegi alacsony tudásszinten a játék használhatatlan. A másik kérdésem , hogy tervezik-e a mobok fizikai ellenállását kicsit lejjebb venni ?
     
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Hibabejelentés:
    rúnakőveket és ékkőveket továbbra sem tudom a rúna és ékkőtartóba belerakni, mert a kővetkező map váltáskor visszarakja a köveket az eszkőztárba a játék.
    Mért nem javitják?
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online




    Nézd át légyszíves az összes tárgyadat, az eszköztárban és a trezorban is, mert valamiben vannak még kövek, eléred sajnos a limitet. Szóval, pakolj ki minden követ mindenből.
     
    JimJupiter and Bakatabis like this.
  20. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Köszönjük újfent ezt a csodálatos hotfixet! Cardhunban eltűntek a mobok, csak lézeng pár darab. Minipakkok sincsenek már. Ha van valami mini boss, akkor a kavicsdrop lett 0. Gyakorlatilag semmiből nem esik már kavics csak néha 1-2 csiszolatlan hulladék. Teljesen értelmét vesztette, hogy itt bármit is csináljon az ember. Persze pokoljáró nem esik, talentek, ékkövek bugosak, bugos minen. EZ MIND RÁÉR, de a vérfürdőt tovább kell erősíteni! Hát ez a játék egy hatalmas vicc már.
     
    Bakatabis likes this.