Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nekem éppen hogy sok, mint írtam nem is bontottam szét egyet se. De akinek szüksége van 10 db rubin és 10 db onyx és 10 db egyéb királyi drágakőre annak lehet megéri 350k andert elköltenie.
     
  2. Arteza

    Arteza Forum Apprentice

    Hali!

    Elég sok javításra szoruló dolog van még ebbe a Dark Legacy dologba, az oké, mert friss még mint a nemrég partra vetett hal, de az is hamar kimúlik, ha nem dobják vissza a vízbe. Nem gondolták át teljesen ezt a dolgot. Pl most aki prémet vagy királyit vesz, olyan szintű tárgyakat kap abból a kevés kockából ami esik, ami a szintjének megfelelő, amiből ugye 100 a max. De senki nem akar leragadni a 100-as lvl cuccoknál, amikor 140-145 a max. Így szerény véleményem szerint a prémes vásárlás elég értelmetlen, tekintve hogy sokan a kockák miatt vették. Úgy lenne értelmes és korrekt, ha a pálya és az ellenfelek szintjéhez mérten adná a kockákban lévő tárgyak szintjét, nem?

    A másik dolgok a városban lévő boltokban való vásárlás. Ott is lehetne a tárgy szintje választhatóan 140-es és nem 100-as, kellően drága, vagyis nehezen megszerezhetően. A lényeg az, hogy legyen meg a maga haszna mindennek, mert eddig is tele volt értelmetlen dolgokkal a Dso, ezzel a Dark Legacyvel meg még inkább tele van és nem csak 1-2 ember véleményén osztozok ebbe.
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Én vagyok hülye vagy a csoporttalentek (is) bugosak?

    Miért csak olyasmit javítanak ami a játékosok javát szolgálja?(Sar kebab) mintha az a pár ritka olyan sokat érne...

    Aggodalomszilank se és szféra dropp se magasabb hiába toltam be oda pontokat...
     
  4. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Azt hiszem kezdem megérteni a fejlesztők motivációját. Ugye ha felvitted 100-ra a karit, kiszedted neki az álkulcsos ládákból a 140-es cuccokat, mentél pár kőrt csoportba vérfürdőn, esett egy két jó legis és egyedi 145-őn és közben mindent kiplatináztál 98-100%-al. Ez 1-2 hét maximum. Ezután, hacsak nem vagy mágus, akkor rájössz, hogy még igy is sz…r vagy. Hogy még igy sem tudod a Téli eventet kivinni.
    És akkor elkezdesz gondolkodni, hogyan tudod fejleszteni a karaktered. Minden cuccod 140-145, minden cuccod platina és az összes rúna és ékköved lila vagy legis. Kifarmolhatsz ugyan egy-két szettet, húzhatsz még lila rúnakövet legire, de igazából azzal már kozmetikázol csupán.
    És igen, marad még egy dolog, ez egyetlen egy dolog amivel igazán tudnál erősödni az a drágaköveid felrangozása. Ha feltudnád húzni őket a legmagasabb szintre, na az aztán szépen lökné felfelé a statodat. Bezúzol minden felesleges követ, lesz vagy 3-500k fényesporod, nekiugrasz az onyx és rubinok felhúzásának, de a félmilla fényes por édeskevés, milliókra, tíz milliókra lenne szükséged. És akkor rájössz, hogy a következő két évet drágakőfarmolással eltöltve se tudsz annyi fényes port szedni ami igazán lendíthetne a karidon. Amivel mondjuk a közelébe jutnál a frissítés előtti szintedhez. Innentől a játék illetve a fejlesztők két utat hagynak neked.
    Vagy maradsz kispályás és a játék annyiból áll, hogy mész a mágusok után droppot szedni.
    A második lehetőség és a fejlesztők nagyon remélik ezt választod (és dörzsölik a tenyerüket), nagy mennyiségben veszed a drágaköveket anderért, hogy fényes port csinálj belőlük. Andert meg ugye pénzért lehet venni. És anderért (pénzért) lehet venni a gyógyitalt, buffokat, lélekkövet.
    ANDER, ANDER, ANDER, PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ!!!
    Hát én azt a pénz félrerakom inkább a D….. 4-re.
     
    Last edited: Dec 11, 2020
    tozagol likes this.
  5. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nerfet a magiknak. Nerfet mindenkinek.
     
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Te nagyon jó szándékú ember lehetsz, ha nerfelni akarod a karaktereket, de te tudod. Ahányan vagyunk annyifélék vagyunk. Te nerfelni akarsz, én meg nem.
     
    tozagol likes this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Iróniáról hallotál már? Te írtad hogy a magi után futsz csak droppot szedni vagyis a magi az egyetlen használható kaszt.

    Szerk:
    Amúgy a többi dolgban talán még igazad is van. Én is úgy látom hogy a végjáték abból fog állni hogy csak köveket szedsz hogy fentebb rakd a meglévőket ami elég para. Főleg hogy eventeken is 0 loot vsn haladásiba kb. Sztem 5k port kellene lagalább a végén adnia hogy megérje megcsinálni de talán többet is amilyen tempóval halad.
     
    Last edited: Dec 11, 2020
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    most nem azért de 9k haladást kellene 60 óra alatt csinálnom..1 kör ugye 28 normálon....már ott is 33 milla hp-je van és nincs csőcselék körülötte hogy fokozzam a sebzést...tehát állok és kitámasztom gyufaszállal a billentyűt..

    itt már azért komoly bajok vannak fejlesztésügyileg........
     
    tozagol likes this.
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igen szerintem is baj van a fejelsztőknél. Igaz hogy meg lehet csinálni de most szinteztünk fel és alig lehet normális csopit találni rá akikkel haladós nehezebb szinteken. Pedig a végéről jó lenne a kék rúna az egész normális rúnaport ad már.
     
    tozagol likes this.
  10. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    Sziasztok!
    Mivel a petekből is kikerült a kritikus sebzés és a hárítási erő, helyettük a kritikus érték és a hárítási érték lépett, ezért frissítettem a táblázatot. Ha eltérés van, szóljatok! Osztani lehet.
    [​IMG]
     
  11. 8-ik.utas.a.halál

    8-ik.utas.a.halál Forum Greenhorn

    nagyobb itt a gond amire számítottam. 3 év után tértem vissza hmm kár volt 55-100 gondoltam lehet hogy harcossal vagyok azért ilyen kevés a sebzésem hát a 130 as cuccokkal varázslatok kraftolásával szóval a sárkányharcosom nem kezdő:) a téli event kinzó leizzaszt eléggé elszomorodtam ,szerintem nem csak én a királyi prém kockái meg nagy részben 100 as zöldet ad ez most komoly? hol itt a motiváció? esetleg ha fullra húznám a karim 140-145 cuccokkal akkor kínzon lehet tudnék játszani amúgy meg miért nincs olyan prémium ahol veszek egy mágust aki öli helyettem a mobokat én csak megyek:) ha gyorsan nem lépnek a fejlesztők szerintem drasztikusan leépül a játékosok tábora
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  12. t-rex65

    t-rex65 Forum Greenhorn

    Amilyen jó volt régen ez a játék most annyira rossz! Nekem már az utóbbi pár évben sem tetszett annyira mint amikor még csak 40-es szint volt a miximálisan elérhető de most katasztrófa amiket csinálnak benne a köztesezés is olyan jó volt akkor még a régi grimagstone volt q1, csoportot mindig lehetett találni sokkal jobban össze kellett a csapatnak játszani ahhoz hogy sikerüljön egy-egy bosst leütni a pvp is akkor volt a legjobb mert nem voltak op karakterek senki sem tudott kiemelkedni statban a többiektől jobban számított a tudás és az ügyesség a harcokban. Összeségében régen ez egy nagyszerű játék volt sok embert lekötött de ennek vége ez már csak rosszabb lesz el kell fogadni!
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    hidd el nem tudnal.. max olyan eventeken ahol nem kell egy napig speci eszit szedned hogy megold vele a bosst.. nagyon..de tenyleg nagyon regen volt olyan event amit nem vittem ki.. de most a BP elintezte hogy szinte egyikbe se kezdjek bele.. Ujhold ugy elment hogy 1x nem voltam be.. ott komolyan azt se ertem miert megy be vki..azok a cuccok semmit nem ernek.. elso mini kramparusz voltam 2x.. annyi haladast ha full 60 orat jatszok amit kijelolt a BP se tudtam volna kivinni.. masodikba mar be se mentem.. alap teli eventen van a masodik lista kicsivel tobb mint a fele.. epphogy a 3 oras kopeny alatt.. ezt meg akkor vittem mikor bejott..de latva mennyi ideig tart megolni a macit es mennyi eszi kell.. es foleg milyen jutalmakert :D haaat.. az is ottmarad..
     
    Elégedetlenkedő and Bundin like this.
  14. 8-ik.utas.a.halál

    8-ik.utas.a.halál Forum Greenhorn

    köszi szépen az infót :) visszanézek majd jővő decemberben hátha addig gyorsak lesznek mint szoktak és átgondolják a gondokat és a tömérdek bugot kíjavítják ÉS NEM CSAK A MAGUSSAL LEHET MAJD JÁTSZANI
     
    opos2012 and Elégedetlenkedő like this.
  15. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Nos nem tudom milyen mágust láttál. De még za én 8 éves karakteremmel se lehet amolyan inf3 as nehézségi szintet menni peddig annó eszi nélkül is lehetett vele menni. Az hogy gyakarolatilag lennullázták a 8 éves karakterem ezzel a frissítéssel és egy130K anderrel úgy gondolták ez le is van tudva hát. A leghelyesebb szó erre. Óriásit csalódtam. 10K feletti kockát nyiottam ki mert írták nem lesz szintjük. Erre meg maradt kockák szintje csakhogy mégse. Ez most bug? A mágus őre kuka lett. A szemezés kuka lett. Időkorlátos let a fagylabda a villám. Levették a kulcs és az ander droppot még kevesebbre a szféra dropp megnulla, a matéria dropp szinte nincs. A köztes pályák még alacsony szinten is értelmetlen vinni mert a beígért szintekhez mérve IS értékes tárgyak gyakorlatilag 145 ös tárgyak amiket pl aranka adott használhatatlanok. 3 kék meg 2 lila????? vérfürdő szinten? EZ MOST KOMOLY? Azért építsek farmoljak adjak IDŐT ennek a játéknak? Szerintem nálam is ez lesz a vége. 8 év eltelt és basszus ez eddig a leggyengébb frissítés.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    PvP csalókkal mikor fog a BP valamit csinálni? Legelő tele van már velük, egyszerüen undóritó már amit csinálnak. Nem lehet őket sebezni, ha rájuk írsz még pofátlanul beleröhögnek a képedbe. Ennél jobb lenne ha egyszerüen megszüntetnék a PvP-t a játékba, mert ez már szégyen a BP-nek, hogy ezt engedik.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ide feleslegesen írsz... Heti egy poszt,ez a fórum megdöglött... Akár be is zárhatja a BP...legalább spórolnak vmi fejlesztőre
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  18. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Kb. 4 nappal ezelőtt rámkerült a hosszan tartó negatív hatás kegyetlen szinten. Na nekem ebből elég is volt, a fene fog ezzel a sza..al játszani, léptem is a játékból. Azóta egyszer beléptem, hogy kódot írjak be, de nem működött a kód mert a tegnapi is már lejárt. így azonnal léptem is. Ma megint belépek, hogy kódot írjak be és a negatív hatás még mindig rajtam van! 48%-al kevesebb düh még 13 percen keresztül! Ultra gáz már ez a játék! Hihetetlen ahogy tönkre tették. Mi a fene bajuk van ezeknek az embereknek akik ezt készítik? Fejlődési lehetőség nulla! A tárgyak alapértékei minden szinten kakit nem érnek! Több száz ezer port gyűjtsek a köveim fejlesztéséhez 1-3-asával? Komolyan mondom, hogy komoly problémák vannak ezeknél az embereknél akiket oda engedtek játékot "fejleszteni" vagy inkább tönkretenni! Eventeken röhejes semmit sem érő dolgok, de amik amúgy is lejátszhatatlanok értelmes életet élő embernek. Heteket vagy még többet játsszak a karakter fél százalékos fejlődéséért!? Durván eltúlzott ellenfelek. Brutálisan értelmetlenül nagy életpontok! Egy hónapig gyűjtögessek andert, hogy egy foglalatot tegyek bele a tárgyamba, mert az ander dropp nulla! Értelmes játékban alacsonyabb szinten kapok olyan tárgyakat amivel majd játszani tudom a magasabb szinteket! Ezért farmol a játékos! Itt meg röhej az egész játék! Ultragáz tárgyrendszer! A legnehezebb szinten kéne játszanom egy kicsit jobb tárgyakért! Ahol egy ütéstől meghalok. Meg olyan hátrányok kerülnek rám amik órákig tartanak! -78 % életerő! Nevetséges! Szégyen már az egész játék! És akkor a rakétás eventen volt valahol valami dropp és azt azonnal javították, hogy hát hogy-hogy, na, ott se legyen! Mert, hogy a dropp az minden szinten szégyenteljes! Nem értem mi az elképzelés!? Ki játszik így ezzel?! Hát senki!



    Hahahahahah......

     
    Last edited: Jan 11, 2021
    tozagol likes this.
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    tök el vagyok veszve mikor átkraftolok cuccot..(ergo kidobom az ablakon az erő rúnáját...) és persze saját káromon kell rájöjjek hogy vagy bugos vagy csak elmebeteg volt aki összerakta a cucc leirását...

    már azon csodálkoztam mi a ráknak kell szétirni az egyes resistet.. ha mind ugyanannyi.. de mondom ok.. biztos van vmi értelme ha ennyit vesződötrt vele az általános iskolás kinaigyerek..

    kicsit felemelem a méreg ellenállást,mégiscsak a tűzzel együtt ezek a legrosszabbak.. na de a "minden ellenállás" működik..a méreg persze nem.. pedig a cucc alapértékében ott van..

    szal lehet jelenteni ha maradt még hely hova... csak remélni merem hogy nem ég le a cég vinyója...van mentés icloudon :D

    [​IMG]
     
  20. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Kiadtak egy hivatalos közleményt dc-n hogy istant ban jár a mások játékát elrontó bugkihasználás.