Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Bundin

    Bundin Regular

    Most szüneteltetem a játékot a köv frissítésig, ha nem javul semmi, akkor törlöm az accom, ebből most már elegem van egy élhetetlen játszhatatlan szar lett az egész, értem én vegyé andert az vegyé követ, azt húzzad fel a köveid... de hol marad a free to play része? Ja nem freebe játszom mert prémet szoktam venni, de hát semmi sem elég valakiknek úgy látom, így töllem majd megkapják a semmit, ha nem változik a dolog a játékban sűrgősen, khalyst pokolin nem lehet leütni biztos az én karim a szar, ezzel nem is vitázom, mert az a CE szépen szétcseszett mindent, bárcsak soha ne hozták volna be, sok értelme volt aám a 45 szintenek is, ha kilehetett vinni 11 óra alatt gratulálok legalább két hetes elfoglaltságot kellet volna adjona a szintezés mindenkinek... erre úgy hozták, be hogy pikk pakk mintha csak 5 szint jött volna.
     
  2. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Nálam is betelt a pohár, mondjuk egy ideje már nem játszottam, csak a CE miatt kezdtem újra, de kár volt. Teljesen semmibe veszik a játékosokat, mintha nem is lennének. Offolom megint amíg nem történik valami változás.
     
  3. bibere

    bibere Someday Author

    Sziasztok,

    A mai frissítésig működött a 3 egyforma ritka + 1 véletlenszerű ritka 140es szintű tárgy kraftolása legisre. Most ha beteszed ezt a 4 tárgyat, nem aktív az ötvözés gomb, a végeredmény tárgynál azt írja, hogy "140. szint szükséges".

    Lehetséges, hogy a 246. kiadásban várható "A hiányzó alap tárgykészítés recept problémáját script segítségével javítjuk." megoldásig tiltották le, esetleg véletlenül elállították, vagy eddig működött rosszul és várni kell a 140-es szintig?

    Kérlek érdeklődjetek utána. Köszönöm.

    Update:
    Revideálom magam, ki és beléptem a játékból, mert a varázslatátvitelnél is ugyan azt csinálta, mint amit fent írtam. Most működik. Azért készítettem képet az említett "hibáról", ha esetleg kellene.
     
    Last edited: Dec 18, 2020
  4. 8-ik.utas.a.halál

    8-ik.utas.a.halál Forum Greenhorn

    stalgard-ban vezér sárkányfajzat főpap kegyetlen fokozaton legalább 15 perc legyapni és nem ad semmi???? többször is kiprobáltam ha egy ilyen szörnyecske semmit nem ad tényleg értelmetlen az egész /frissités elött csomó cuccot dobott/
     
  5. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Segítséget kérnék, nem tudom az ékkőveim fejleszteni, mert hiányzik valami teljesitményt, de nem tudom milyen teljesitményre lenne szükségem. Már az összes létező ékkővem minimum mágikus, de a mágikusokat nem tudom ritkára fejleszteni, a ritkákat meg legendásra.
    Ha egy mágikus ékkővet berakok a munkapadra, az alábbit látom, valami teljesitményre lenne szükség. De mire?
    Nektek engedi a munkapad a mágikusról ritkára fejlesztést?
    Valaki azt irta facebook csoportban, hogy elegendő kővet kell mágikusra fejleszteni és akkor adja meg a teljesitményt. De nekem az összes ékkőven már minimum mágikus, igy nincs mit fejlesztenem már mágikusra.
    [​IMG]
     
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    A teljesítményekben vannak ezek elrejtve:

    drágakövek_teljesítmény.jpg

    drágakövek_teljesítmény2.jpg
     
    JimJupiter likes this.
  7. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Köszi. Akkor ezt jól kitalálták. Nincs már szükségem mágikus ékkőre, de húzzak fel potyára 10 db mágikust, aztán zúzzam be őket. Tehát dobáljam a kukába a fényes port. utána huzzak fel potyára 15 db ritkát és zúzzam be, tehát ott is mehet a kukába a fényes por. Bravó.
     
  8. Bago

    Bago Forum Apprentice

    sziasztok,

    nemtudom ez csak nálam van e de a játék nemenged tovább a karakterválaszto laprol , de még a karakterek közt se tudok választani . nincs kifagyva a gém mert mozog a karakter de nemlép tovább. a menübe be tudok lépni de ott se tudok csinálni semmit ....

    U.I. : szeretném megkérdezni , mivel a karakterem online ,hogy miért és mire használják az accountomat ? nemrég tesomnál is ez volt hogy egész délelött online volt de ö nemis játszott.....
     
    Last edited: Dec 20, 2020
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Valamilyen PC/internet gond lehet nálad, sztem... Érdemes lenne esetleg egy vírus/adware keresés utáni kliens újratelepítés..

    Tesód karaktere lehetett beragadva is, ami amúgy gyakran előfordul rossz internetes körülmények között. Ugyanis a játékos nem tud várni, és bezárja a lassú belépés közben a játékot, a karakter meg beragad...

    Szóval, a netes probléma eléggé valószínű nálatok. Milyen internet előfizetésetek van, milyen router, hogyan kapcsolódtok?
     
  10. Bago

    Bago Forum Apprentice

    szia,

    Az internettel semmi gond nincs ... jelenleg is épp codozok és az imént néztem de ugyanugy nemenged be a gamebe . Bejelentkezem a felületen belép a kariválasztoba és onna semmi még másik karira se tudok rámenni csak az utobbi karit mutatja de még uj kari kreálo gombra is hiába klikkelek vagy a menüt ha megnyitom onnan hiába nyomok bármire nemtörténik semmi. bezárni is csak az X el tudom a gamet. tegnap mikor játszottam nemvolt semmi probléma normálisan kiléptem a játékbol.
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez a rúna durván "szarul" működik..vagy javitsák a feliratot vagy nemtom..de hogy 26%ot nem regenerál az tutibiztos..de még 2,6%ot se.. +- 5500hp/sec a regen ami valljuk be egy vicc mikor százezrekben kapom a sebzést...ki is dobáltam mindet..az az 5k nekem nem érték..

    [​IMG]

    +1 a debuffszóró csókák.. na ugye ez megint melyik kaszt ellen van? mert hogy öljem meg úgy hogy nem ér hozzám és elszedi a hp-m 80%át? hmmm.. nem is értem hogy gondolta ezt a dev csapat.. nincs elég baja a war kasztnak..adjunk nekik még egy kihivást..
     
  12. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Szerintem csak simán elszúrták a fordítást mivel nem az életerőd 25%-ával nő a regened hanem az alap regenerációd nő 25%-al, ami meg ugye szinte semmi. 10k alap regennél is csak 2500 regen, én be is zúztam a regen köveimet már. Aztán lehet hogy helyre hozzák és így jártam de nem izgat.
     
  13. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Voltam már párszor így, de én nebula után csak, bezártam a klienst és újra nyitottam és minden oké volt.
     
  14. Bago

    Bago Forum Apprentice

    Nálam nemoké még mindig épp az elöbb néztem.... karakterválaszto lapra belép , ott ha a menüre megyek hangeröt képi megjelenitést tudok állitani de kilépni nemtudok a játékbol se másik karaktert megjelölni se ujat kreálni....és persze a játékba se lép be .
    klienst az elöbb ujraraktam de az se segitett .
     
  15. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Nem tudom, valami blokkolja a forgalmat a kliens és a szerver között... Ez lehet szolgáltató is akár, nem viccből kérdeztem (volt már ilyen, mikor a BP direkt kérdezte, ki az ISP). Aztán lehet router probléma, sávszél probléma (nagy a család, s mindenki a kis neten lóg + a szomszéd is lopja), de port probléma, azaz tűzfallal kapcsolatos is. S máris eljuttottunk a PC-hez, azon mi a software környezet, stb... Számtalanszor kiderül, megy csillió ablakban a böngésző, megy a torrent, a discord, skype, a windows tölti le a féléves frissítését, stb. aztán csodálkozunk, hogy nem megy a kliens...

    0. https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ Ezt a free cuccot töltsd le, futtasd, nyírjon ki minden adware-t.

    1. Válaszd a Start > Gépház > Alkalmazások > Alkalmazások és szolgáltatások lehetőséget.
    Gördíts lefelé, s válaszd ki a Drakensang Online alkalmazást.
    Az "Eltávolítás" gombra kattintva töröld le a programot.

    2. A Start menü keresőjébe írd be, hogy: %temp% és az ott található DSOClient mappát töröld le.
    ( https://board-en.drakensang.com/threads/a-dso-kliens-gyorsitotaranak-tmp-avagy-temp-toerlese.77914/ )

    3. Töröld ki a DNS gyorsítótárat is, az alábbiak szerint:
    https://board-en.drakensang.com/threads/dns-gyorsitotar-toerlese.77907/

    4. Töltsd le az új klienst a weboldalról, s telepítsd úgy, hogy mindent töltsön le, azaz "menjen végig a csík":
    https://www.drakensang.com/hu/

    Én megértem, hogy egyszerűbb szidni a klienst, s van is, amikor tényleg az a hunyó, mert leterhelt a szerver stb., de amikor mindenki más vígan játszik, akkor azért az fura...
     
  16. Bago

    Bago Forum Apprentice

    szia,

    az adwcleaner talált egy adwaret azt karanténoltam utána jo lett. köszi..
     
    StSanya likes this.
  17. Bundin

    Bundin Regular

    [​IMG]
    Na ezekhez az italokhoz nincs teljesítmény így a receptek sem szerezhetőek meg csak gratulálni tudok az meg a másik, hogy a nappokon a moboktól alig tudsz csak 2 féle növényt szedni, illetve az adott terület ércét, hát csak gratulálni tudok ehhez is, nem értem, hogy egy alap kraftolási cuccból miért akarnak pénzt csinálni????? Erre ott vannak a petek meg a hátasok, és a kinézetek gyártsák őket halomszámra, a meglévőkön kívül, és adják azokat anderért, más játékokban ez szépen működik is, és kinek mi tetszik, azt megveszi a több ezer pet illetve hátas közül ilyen pénzes petek lehetnének az anderes macskák is, meg farmolós petek amik egyes cuccok droppját növelné mint ander, tudás, érc, növények, és ezekért hamarabb kiadják az emberek a pénzt, mint szerszmkészletre, ami elhasználódó, amit ha lenne eszük, akkor 50k anderért betennének fix szerszámként, amit megintcsak hamarabb megvesznek az emberek, mert nem elhasználódó. Az italokkal is tuti melléfogtak, nem tudom ki lehet akkora barom hogy pénzt ad ki italokra....
     
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Nem tudom, lehet, hogy januárban érkező release rendet vág majd ebben a katyvaszban, de szerintem ha ezeket tolod:


    ital3.jpg



    Csinálsz 30-at:


    ital1.jpg



    Akkor meg lesz az majd egyszer...


    ital2.jpg
     
  19. -Krosus-

    -Krosus- Forum Greenhorn

    Üdv! Az jó, ha 90-es szintű csoportba 11-es szintű tárgyakat dobál? (nincs alacsony szintű a csoportba)
     
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ne félj ha 200as cuccokat dobálna akkor másnapra javitanák és még meg is büntetnétek ha használnád ... igy a BP-nél bekerült a "majdkijavitjukvmikor" mappába..

    engem az is meglep hogy mondjuk az emilia cuccok 140es mapon lvl100ra esik.. mi értelme annak?? nem veszem meg mert szintbeli külömbség lévén használhatatlan..de esik vérfürdőn..erre lvl100...